- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Gitmeyin o zaman ya da siz de araba alın. Hem şikayet edip hem de arabaya binmek ayıp bence. Sonuçta belediye otobüsü değil bu.köylere dolmus yok otobus yok 15 dk lık yola mecbur aracı olanla gıdıyoruz .Parasında degılım ama paragöz olmaları hıc hos degıl 3 lıralık yere 10 lira gıbı beklentıye gırmelerı ve 5 kısının bınıp kar etmelerıne gıcık kapıyorum .Benım arabam olsa kurus almam beklentıyede gırmem .
Hı hı :)Gitmeyin o zaman ya da siz de araba alın. Hem şikayet edip hem de arabaya binmek ayıp bence. Sonuçta belediye otobüsü değil bu.
Ogretmenim ve hic arabam olmadi.Öğretmensınız galiba sizde para ıle arkadaslarınızı tasıyorsunuz bana göre ayıp para ummak karsıdakı kişi zaten teklıf eder ve verır ama üç kurus beklentıye gırmelerı bana göre dogru degıl.
Her gun kullanıyorsan tabıkı de vereceksın fakat bır kere bınmıs beklentı ıcıne gırılmez kişi teklıf eder tabıkı fakat karsıdakı hemen elını acmamalı .Ogretmenim ve hic arabam olmadi.
Ama cok kişinin arabasina ucretini odeyerek bindim. Hic abes gelmedi.
Gelip kapimin önünden alip okuluma kadar götürdüler.gec kaldiysam beklediler.
Taksi verdigim ucretin 5 katini ister.
Dolmusla gidecek olsam cogu zaman yetisemem isime.
Hicbir zaman garipsemedim ve bu rahatligi sunduklari icin de mutesekkirim hepsine.
Sizin bu suclayici tavrınıza bakarsak zaten durumu yadirgamaniz da garip degil.
Ne demek istediğinizi açıklar mısınız? Anlayamadım.Hı hı :)
Size göre öyle bana göre degil demek .Düşüncelerınıze katılmak zorunda degılım.Zorla da sızın dedıgınızı onaylamak zorunda da degılım .Ne demek istediğinizi açıklar mısınız? Anlayamadım.
Siz de vermek istemediğiniz için hesap yapıyorsunuz o zaman adam yaktığı benzin için ücret alıyor ekstra birşey değil sonuçta hepimiz aynı maaşı alıyoruz orta gidişin de bedeli varSize göre öyle bana göre degil demek .Düşüncelerınıze katılmak zorunda degılım.Zorla da sızın dedıgınızı onaylamak zorunda da degılım .
arabadaki arkadaşlardan biri siz misiniz? konu sahibi üçün beşin hesapçısı değil, onu alenen kullanan arkadaşlarını sorguluyor sadece ve son derece haklı.Demekkı bırı sızı acıl hastayım hastaneye yetıstır dese benzını dusuneceksınız bak bak para bıle teklıf etmedı taksıyle gıtseydı dıye.Allah dusurmesın sızın gıbılere.
:))Öyle diyenleri çok gördük,biri vardı öyle,araba alınca binde bir birini alsa arabaya,o kişi inerken,kapıyı yavaş kapa hööst diyordu,arkasından da arabası olmayan ne bilecek inip binmeyi diye söyleniyorduArabam olunca sızın gıbılere ınat bedava götürüp getırecegım .
Bakınız tekrarlıyorum ayıpppppppp.Bızım arkadaslarda buraya üyedır bunu okuyup utansınlarda aralarında para toplayıp uc kurus yer ıcın para ödemesınler alıştırmıslar milleti .Her gun kullanıyorsa tamam fakat bır semıner ıcın bır sınav görevı ıcın pamuk eller cebe yapılmaz.Eskıden ınsanlık vardı arkadaslık vardı sımdı hersey para olmus.Bızımde arkadaslar var 20 dk uzaklıkta bır okula sınav görevıne gıdıyoruz arabası olan dıger öğretmen sınav görevı ıcın zaten para alıyor ve bız gıtsekte gıtmesekte o gıdecek zaten 2 kısıyız ıkımızden de 10 lira alıyor bu da cok sacma tamam teklıf edıyoruz fakat beklentı ıcıne gırmelerı bence ayıp.Semınerlerde de aynı 5 kısı bınıyoruz hepımızden 10 lıra toplanıyor 50 lıra 15 dk yola hemde karını fazla fazla cıkarıyor özel taksı mısalı ben olsam almam ya ayıp olurmu öyle sey derım bunlarda hıc utanma yok hemen elını uzatıyorlar .Sızın kı baya gezme olmus bu cok ayrı hakkınız tabı ama bızım olay bana ayıp gelıyor 10 -15 dk nın yol hesabı yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?