Geziyoruz ama

Demekkı bırı sızı acıl hastayım hastaneye yetıstır dese benzını dusuneceksınız bak bak para bıle teklıf etmedı taksıyle gıtseydı dıye.Allah dusurmesın sızın gıbılere.

Gitmeyin o zaman ya da siz de araba alın. Hem şikayet edip hem de arabaya binmek ayıp bence. Sonuçta belediye otobüsü değil bu.

Arabanın içene ticarı taksı usulu calışır dıye yazı asıp yanınada kumbara koyun :)) böylece kurtulursunuz pamuk eller ceve dıye.

Ogretmenim ve hic arabam olmadi.
Ama cok kişinin arabasina ucretini odeyerek bindim. Hic abes gelmedi.
Gelip kapimin önünden alip okuluma kadar götürdüler.gec kaldiysam beklediler.
Taksi verdigim ucretin 5 katini ister.
Dolmusla gidecek olsam cogu zaman yetisemem isime.
Hicbir zaman garipsemedim ve bu rahatligi sunduklari icin de mutesekkirim hepsine.
Sizin bu suclayici tavrınıza bakarsak zaten durumu yadirgamaniz da garip degil.

Her gun kullanıyorsan tabıkı de vereceksın fakat bır kere bınmıs beklentı ıcıne gırılmez kişi teklıf eder tabıkı fakat karsıdakı hemen elını acmamalı .

Sen yazilanlari bosver yazanlarin benzinin mazotun litresinden haber yok sanirim Hem yüz verince astar istiyor insanlar bi sabah arkadasin evinin yolu tasli arabam alcak ona ragmen aldim yaninda baska arkadaslari once onlari biraktirdi bana ters istikamete sonra ise gittik deli oldum sonra ben diyorum 8.05de durakta ol o geliyor 8.20de ise gec kaliyoruz. Mesafeyi koydum o yurudu bende kafam rahat gidip geldim.

Size göre öyle bana göre degil demek .Düşüncelerınıze katılmak zorunda degılım.Zorla da sızın dedıgınızı onaylamak zorunda da degılım .
Siz de vermek istemediğiniz için hesap yapıyorsunuz o zaman adam yaktığı benzin için ücret alıyor ekstra birşey değil sonuçta hepimiz aynı maaşı alıyoruz orta gidişin de bedeli var

Herkes yediğinin parasını ödesin, toplu taşıma araçlarını kullansın... Alman hesabı yapın... Canım öğretmenlerimiz

Bence çok yakın arkadaşlarınız olmadığı için bu şekilde düşünüyorsunuz. Bence haklısınız. Bu kadar üçün beşin hesabını yapan insanlarsa bi zahmet mazotta da paylarına düşeni ödemeliler. Bir daha ki sefere plan yapmaya yanaşmayın ısrarla soracak olurlarsa artık mazot parasının size çok fazla geldiğini söylersiniz. Paylaşma teklifi yapmazlarsa bir daha birlikte gezi planı yapmazsınız

Demekkı bırı sızı acıl hastayım hastaneye yetıstır dese benzını dusuneceksınız bak bak para bıle teklıf etmedı taksıyle gıtseydı dıye.Allah dusurmesın sızın gıbılere.
arabadaki arkadaşlardan biri siz misiniz? konu sahibi üçün beşin hesapçısı değil, onu alenen kullanan arkadaşlarını sorguluyor sadece ve son derece haklı.
Yıllarca işe gidip gelirken komşumuz yancılık yaptı ben ayda maaşımın 500-600tlsini benzine verirken , otopark ücretlerini öderken onun yüzsüzce yanımda otururken "ay valla enayi miyim bu devirde araba alıp benzine para dökeyim" cümlelerine ses çıkaramadım. En azından bikaç kez iyi niyetle teklif etse zaten almazdım . Sonunda iş değiştirdim rahatladım insan kendini salak gibi hissediyor!

Arabam olunca sızın gıbılere ınat bedava götürüp getırecegım .
:))Öyle diyenleri çok gördük,biri vardı öyle,araba alınca binde bir birini alsa arabaya,o kişi inerken,kapıyı yavaş kapa hööst diyordu,arkasından da arabası olmayan ne bilecek inip binmeyi diye söyleniyordu

Bakınız tekrarlıyorum ayıpppppppp.Bızım arkadaslarda buraya üyedır bunu okuyup utansınlarda aralarında para toplayıp uc kurus yer ıcın para ödemesınler alıştırmıslar milleti .Her gun kullanıyorsa tamam fakat bır semıner ıcın bır sınav görevı ıcın pamuk eller cebe yapılmaz.Eskıden ınsanlık vardı arkadaslık vardı sımdı hersey para olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…