ghostlandım ne yapmalıyım?

Telefonuyla ilgili bi aksilik olmuş gerçekten ulaştı ancak yine de bundan sonra bakışım eskisi gibi olmayacak
konuya yazdığın ilk mesajı tekrar okudum şimdi
farkında mısın bilmiyorum ama yazının hiçbir yerinde adamın başına bişey gelmiş olabileceği
ya da ciddi bi sıkıntısı olabileceği ihtimalinden bahsetmemişsin
varsa yoksa yazmadı, konuşma sıklığımız azaldı, ghostladı ... falan filan yani hep bunları söylemişsin
gelen yorumlar da çok farklı değil. hemen çat diye, yedekte tutmuş, başkasını bulmuş gibi laflar söylenmiş

bence ilişkilerde bu yüzden kaybediyoruz
varsa yoksa " ben " diyoruz
o kadar çok kendimize odaklıyız, o kadar çok kendimizi düşünüyoruz ki
karşı tarafın başına olumsuz bi durum gelme ihtimalini veya bi davranışımız, bi sözümüz üzerine bizden uzaklaşmış olma ihtimalini düşünmüyoruz bile
çünkü bize mesaj atılmıyor olması , karşı tarafın bi sorunu olmasından çook daha önemli
kendimizi o kadar çok önemsiyoruz ki 1 ayda sadece birkaç sefer buluştuğumuz insanın hayatının merkezine yerleşmeyi bekliyoruz

bence sen hemen kestirip atma. varsa bi karaktersizliği (başkasını bulma, seni yedekte tutma gibi) zaten çıkar ortaya .

neden bakışın eskisi gibi olmayacak ?
insanların hayatında aksilikler, problemler olamaz mı ?
Aslında sizin de dediğiniz gibi ben kısa sürede vermem gerekenden fazla önem verdiğimi fatkettim o yüzden bi tık dengeleme diyelim. 1 aya göre durumu fazla abarttım bu olay bunu görmemi sağladı. Olan halinden fazla anlam yüklemicem.

fazla beklentiye girmişsin
o kadar yükseltme beklentini .
bi de ben hemen aa kesin başkası var bakış açısını yanlış buluyorum. hemen gözden çıkarıyoruz kendimizi
evet başkası da olabilir ama olmayabilir de .

evet zaten birinin yeterince özenli olmaması için illa başkasının olması gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…