ghostlandım ne yapmalıyım?

Hiç bir şey yapmasanız merak edip bir tane mesaj atacaktır sizde mesajına görüldü attıp yol verin.

İki ihtimal var. Birincisini yazmış zaten çoğu kişi.
Ya başkası ile devam etmeye karar verdi ikinizle aynı anda görüşüyordu. Ya da bir ilişkinin sorumluluğunu almak istemiyor. İş ciddiye binince kaçtı.
Ölmüş falan da olabilir tabi ama bu üç durumda da bu kişiden size hayır gelmez öyle diyeyim, ölüden farkı olmamalı gözünde.
Aramayın, mesaj atmayın. Sizi önemseseydi zaten o yazardı. Mesaj atmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. En azından kızın umrunda olmadım, ben yazmadım ama o da hiç umursamadı desin. Cool olun azcık

Yokluktan coolluk da kalmadı artık kadınlarda .gülüyorum artık.oyy oyy bugünleri de mi görecektik.bana böyle yazınca tepki gösteriyorlar ama bakıyorsun ertesi gün hayal aleminde yaşayan bir hemcinsim.sesli söyleyince suç oluyor.ne olacak halimiz bilmem.

Hic birsey yapma, cok saygisizca bir haraket. Sende hayatina devam et neeeeext

başkasıyla da flörtleşiyordur o kişiyle devam etmeye karar vermiştir. anlıyorum hoşlanmışsınız ama erkekler böyle malesef çok samimi davrandığı günün gecesi iletişimi kesebilir bunlar böyle. dengesiz tutarsız hareket eden varlıklar. ben olsam ben de bir şey yazmam canın isterse der geçerim.

sürekli yazan, buluşalım falan diyen, konuşma başlatan, arayan soran taraf o mu oluyordu ?
eğer devamlı kendisi yazan kişi konunundaysa şuan senin yazmanı beklemiş olabilir
geçen ofiste bi erkek arkadaş yeni tanıştığı bi kızdan bahsediyordu
yazan taraf kendisi olmuş, bi erkek olarak adım atmaktan, yazmaktan kaçınmıyor ama
sürekli yazan kendisi olduğu için hep ben yazıyorum, belki de benle konuşmak istemiyor diye düşünüp
birkaç gündür kendini çekme modundaydı
en son cumartesi yazmış başka yazmamış, kız da yazmamış falan
eğer devamlı o yazıyorsa bu erkek arkadaş gibi düşünüp kendini çekmiş olabilir

ama sen konuşma sıklığımız azaldı 2-3 gündür dedin . burda başka bişi olabilir gibi geliyor aklıma
sosyal medya hesaplarına bi bak derim . yani oralarda aktif mi ? takip edilen , takipçi sayısında artış oluyor mu ?
paylaşım yapmasa dahi o takipçi takip edilen sayısı değişir sürekli aktif kullanan insanların
linkedine falan bi bakabilirsin, oralarda aktif mi
çevrimiçi gözükmesi açıksa whatsapptan çevrimiçi oluyor mu olmuyor mu ona da bakabilirsin
hani demişler ya belki başına bişi geldi diye, başına bişi gelip gelmediğini en net buralardan anlarsın

bu iki soruma cevap verirsen mesaj atıp atmama konusundaki fikrimi ileticem sana ama bu cevapları bilmem lazım

Belirli gunlerde sık gorusup, belirli gunlerde az gorusmus olmak size ipucu vermis olmaliydi aslinda ama yine de siz bilirsiniz.

Telefonu kapalı ama iş hattı ayrı belki özellikle kapamıştır bilmiyorum

Gerçekten çok ayıp ya koskoca insanlarız artık yaş kaç bilmiyorum ama bence en az 20 vardır diye düşünüyorum. 20 de az değil. Bazı erkeklerin 20 yaşından sonra birden fazla kızla konuşmaya devam etmesi, tutarsız davranışları gerçekten çok ergence. Normal bir erkek açık oluyor bundan da eminim. Demek ki normal değil. Tavsiyem hiç bir şey yapmamanız. Hatta takipten çıkmanız ve çıkarmanız. Eğer bu umruna gelir de yazarsa aynen şunu yazın: “Bu tavır ancak liselilere yakışır. Benim de liseli biriyle kaybedecek vaktim yok. Manipülasyon yapabileceğin yüzlerce kadın vardır ama onlardan biri ben değilim. Kendine iyi bak :)” sonra da hiç pişman olmayın gerçekten erkek çocuğunu değil gerçek bir adamı hak ediyoruz

Telefonu kapalı ama iş hattı ayrı belki özellikle kapamıştır bilmiyorum
diğer numarasını biliyor musun ?
telefonuna bişey olmuş olabilir
ben bi kere telefonu wc'ye düşürdüm (buraya gülme efekti gelecek )
telefonum gitmiş oldu yani tabi hat da içinde
operatör bayisinden yedek sim kart hatını da hemen çıkartamadım
araya bir hafta falan girdi velhasıl o 1 haftada beni arayan ulaşamadı yani

Bende bir kere düşürdüm:)

Telefonuyla ilgili bi aksilik olmuş gerçekten ulaştı ancak yine de bundan sonra bakışım eskisi gibi olmayacak

Bir durum paylaşıp sadece ona açın,görürse yaşıyordur

birçok insanın başına sık gelen olay uğraşmak istememiştir bitmiştir o iş zaten bir ay demişsiniz bağlanmak için çok kısa bir süre....ha dersinizki nicelik değil nitelik önemli bir ayda bir ömürlük hisse ttim .O zaman hiç gerçekçi değilsiniz derim.Cok arar üzerinize düşer o merak eder bu kız bana niye yazmadı yazmazsam bir gün bile olsa bu kız ne düşünür diyen o olmalıydı.Yorumum hoşunuza gitmeyecek ama bu ilişki bitmiş cokda hayata geçmeden anılar birikmeden.Sebebi çok şey olabilir evli nişanlı eski sevgili daha ilgi çeken biri sizi ölçüp tartıp istememe çapkın biri olma sonsuza kadar uzayabilir bu olasılık zinciri ...Ben olsam zerre üzerine düşmem sizin yapacağınız hiçbir hamlede bunu tersine çevirmeyecek zaten.Yorumum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…