- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Ha ha haNereye gidiyor çocuklar. Siz nerdesiniz onlar peşpeşe giderken. Her cocugun bir kardesi yok. Ikinci cocugu dogurunca neden kendini kibirli görüyorkafamda deli sorular
Sokakta oynuyolar bizde oturuyoruz onlara bakıyoruz işte öle kızım var diye böbür böbür böbürleniyoHa ha ha
Bu kadın kızını benim oğlumla oynatmak istemiyor kısacaPek birşey anlaşılmıyor ama sanki bu kadına boşuna takıyorsunuz. Bırakın çocuklar oynasın. Ikinci çocuğa hazır degilseniz yapmayin kimseye laf düşmez
Parka götürüyorum da havalar soğuduyaÇocuk yüzünden tartışmak da yeni moda oldu herhalde. Bırakın oynamıyorsa oynamasın parka götürün bir sürü arkadaş var orda. Ben küçükken bir park arkadaşım vardı. Her gün giderdim parka. 1 sene hiç parka gelmedi çok üzülüyordum ve 1 sene sonra geldi öyle sarıldık öyle oynadık ki çok seviyorduk birbirimizi. Ama sonra nereye kayboldu nerdedir acaba kaç yıl geçmiş.
Yani illa kreşe gerek yok her gün parka götürün arkadaş edinir mutlu olur.
Zaten köy gibi mahalle gurbetteyim herkese de gidilmiyor zorlanıyorum evladım için kendim bi şekilde idare ederim deÇocuklu arkadaşlarınız yok mu,yoksa da edinin,yazık kuzuya,arkadaşa onun da ihtiyacı var herkes gibi..
Oynatmasın, zaman geçsin kuzu kuzu elinden tutup gelir çocuk sıkılıyor diye.Bu kadın kızını benim oğlumla oynatmak istemiyor kısaca
Soğusun ne olacak ki? Kar yok sonuçta. Açık hava çocuğun hava yollarını açar ve böylece çocuk hasta olmaz. Evi kapalı sıcacık olan insanların çocukları hep hasta oluyor. Sıkıca giydirirsiniz hiçbir şey olmaz emin olunParka götürüyorum da havalar soğuduya
Yok kendi de dillendiriyor bu konuyu hemen yan komşu kadından hiç hoşlanmıyorum denk geliyo illa kiBence size oyle geliyor kizim var diye boburlenmek de neymis tam anlayamadim orasini.. ha kadindan hoslanmadiysaniz onun olmadigi yerlere gidersiniz yada onun disari coktigi saatlerde siz cikmazsiniz..
Öyle biri değil dışarda komşuların yanında çocuklarını dövdüğünü övünüyo oğlu nerdeyse liseye gitcekOynatmasın, zaman geçsin kuzu kuzu elinden tutup gelir çocuk sıkılıyor diye.
Kendide hosnut degil yani bu durumdan ozaman kadinla konusun neyse sikintiyi cozun aranizda cunku cocuklar da bi sorun yok sizin kendi aranizda var belli ki.Yok kendi de dillendiriyor bu konuyu hemen yan komşu kadından hiç hoşlanmıyorum denk geliyo illa ki
En güzeli park zatenSoğusun ne olacak ki? Kar yok sonuçta. Açık hava çocuğun hava yollarını açar ve böylece çocuk hasta olmaz. Evi kapalı sıcacık olan insanların çocukları hep hasta oluyor. Sıkıca giydirirsiniz hiçbir şey olmaz emin olunsonuçta kar yok yağmur yok.
Allah Allah ne oluyormuş kızı olunca,benim de var da başım göğe ermedi yani.Siz çok mu hevesliydiniz kıza,ona belli m ettiniz de ne yapacağını şaşırıyor görmemişliktenSokakta oynuyolar bizde oturuyoruz onlara bakıyoruz işte öle kızım var diye böbür böbür böbürleniyo
Yok kızım var benim şöle böle diye ben oynamalarında sakınca görmüyorum çocuklarda gayet güzel oynuyolar tek sıkıntılı oKendide hosnut degil yani bu durumdan ozaman kadinla konusun neyse sikintiyi cozun aranizda cunku cocuklar da bi sorun yok sizin kendi aranizda var belli ki.
Konusun kadinla sorunu neymis ogrenin derdi neymis anlatsin bakalim..Yok kızım var benim şöle böle diye ben oynamalarında sakınca görmüyorum çocuklarda gayet güzel oynuyolar tek sıkıntılı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?