Gıcık komşu ve oğlum

Allah Allah ne oluyormuş kızı olunca,benim de var da başım göğe ermedi yani.Siz çok mu hevesliydiniz kıza,ona belli m ettiniz de ne yapacağını şaşırıyor görmemişlikten
Yok zaten diyo ki ilki oğlan olsun istemiştim zaten bizim mahallede bi onun kızı var nerdeyse hep erkek işte kızım var diye övünüyo

Onun bu hali hep benim yüzümden derken ?

Çocuğunuzu parka götürün. Orda mutlaka arkadaş edinir. Ve seneye devlet ana sınıfına verin bir sürü arkadaşı olur.

4 yas cocugunu devlet okuluna bu sene de verebilirsiniz. Cüzi bie aidat alirlar sadece. 20 30 lira falan. Neden kres dediginizi anlayamadim.

Boş verin yaa çocuklar oynasın çocuk bilmez ki koşar oynar güldürdü komşunuz beni ama bir şey söylemek istiyorum kız annesi olmak başka birşey yeniden hayat yeniden gençkız olmak yeni baştan herşeyi yaşamak gençlik aşısı iki oğlum var en küçük kız ama benim kızım bitane nasıl yapıyorsa babasını abilerini herkesi büyüttü kız evladı bir başka

4 yaş çocuğunu belediyelerin çocuk kulüpleri,gençlik ve aile merkezleri alıyor,çeşitli aktiviteler,kurslar var araştırın.
Diyanetin de kursları var tercihinize göre.
Hiç olmadı oyun parklarına götüreceksiniz.

Bir de o kadın neden çocuklar oynasın istemiyor merak ettim.
Çok aşırı uç davranışları yoksa çocuklarımın oyununa karışmam mesela.
Ne saçmaymış.
Erkek diye mi acaba?
Hani kız meraklısı imiş ya

oncelikle cocugunun arkadasa ihtiyaci var evet. ama karsi tarafta boyle bi ihtiyac olmayabilir. baska nedenlerle istemeyebilir vs. buna da karisamazsiniz. seneye devlet ana okuluna verirsiniz zaten.siz simdilik cocugunuzla kaliteli zaman gecirin. mumkunse avmlerde oyun alanlari oluyor ; arada oralara goturun. hava iyse parklara goturun. ailenizde varsa yasiti cocuklar bir araya getirin vs. uzmeyin kendnizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…