- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Yok zaten diyo ki ilki oğlan olsun istemiştim zaten bizim mahallede bi onun kızı var nerdeyse hep erkek işte kızım var diye övünüyoAllah Allah ne oluyormuş kızı olunca,benim de var da başım göğe ermedi yani.Siz çok mu hevesliydiniz kıza,ona belli m ettiniz de ne yapacağını şaşırıyor görmemişlikten
Galiba benden hoşlanmıyo ben de onda bayılmıyorum ayrı da çocuklar oynasın nolcak kiKonusun kadinla sorunu neymis ogrenin derdi neymis anlatsin bakalim..
Ee yani ozaman ona soyle birbirimizden hoslanmiyoruz ama cocuklar halinden memnun birakda oynasinlar deGaliba benden hoşlanmıyo ben de onda bayılmıyorum ayrı da çocuklar oynasın nolcak ki
Ay ne diyorsun,çek ipini rahvan gitsin o zaman,ben öyle insana selam bile vermem vallahi,yazık çocuklarınaÖyle biri değil dışarda komşuların yanında çocuklarını dövdüğünü övünüyo oğlu nerdeyse liseye gitcek
Cevabını çok merak ediyorumEe yani ozaman ona soyle birbirimizden hoslanmiyoruz ama cocuklar halinden memnun birakda oynasinlar de
Ben de selam vermiyorum da mahalledekiler çok kaldırmışlar bunun şeyini yoksa beş para etmezAy ne diyorsun,çek ipini rahvan gitsin o zaman,ben öyle insana selam bile vermem vallahi,yazık çocuklarına
Onun bu hali hep benim yüzümden derken ?Herkese iyi akşamlar inanın oğlum için o kadar üzülüyorum ki onun bu hali hep benim yüzümden gibi konuya gelecek olursam 4 yaşındaki oğlum çok yalnız ve haliyle arkadaş arıyo annem ikinci çocuğu yapmayarak ona haksızlık ettiğimi düşünüyo ama ben hazır değilim ki kreş için de maddi gücümüz yok çalışsam iş yok vs gelelim asıl mevzuya yan komşu bir oğlunu büyütüp epey Zaman sonra bi kız doğurdum diye kendini çok fazla kibirli gören biri kızı oğlumla yaşıt geçenlerde oynuyorlardı oğluma o bu oyunu oynamıcak götürme onu yola gibi laflar etti ve kızı oğlumun peşinden gidince ve sözünü dinleyip gelmeyince benim oğlumu dadöndürmeye kalktı ben de senin kızın gidiyo oğlum çağarmadı deyince o gidince arkasından gidiyo diyo ben de kızdım tabi bağlayamam ki çocuğu dedim bugün gene oynarlarken kızını içeri aldı oğlum yanıma geldi sonra Bi baktım yanındaki komşunun oğluyla koşuyorlar ben muhatap olmak istemiyorum kadınla ama oğlum kızını seviyo oynamak istiyo kızı da öyle napmalıyım çok üzülüyorum oğlum için
Bi de şey var tabi dövmiyim de arsız mı olsunlar benim oğlan şımarık biraz ama saygısızlığı yok bana laf çarpıyo komşuların yanındaO kadar böbürlenirse Allah alıverir elinden, hasta olur, uğursuz olur..nasıl insan bu çocukla övünmek çok cahilce.
Yani yalnız olduğu için hep bi çocuk arayışı üstüne düşmeOnun bu hali hep benim yüzümden derken ?
Çocuğunuzu parka götürün. Orda mutlaka arkadaş edinir. Ve seneye devlet ana sınıfına verin bir sürü arkadaşı olur.Herkese iyi akşamlar inanın oğlum için o kadar üzülüyorum ki onun bu hali hep benim yüzümden gibi konuya gelecek olursam 4 yaşındaki oğlum çok yalnız ve haliyle arkadaş arıyo annem ikinci çocuğu yapmayarak ona haksızlık ettiğimi düşünüyo ama ben hazır değilim ki kreş için de maddi gücümüz yok çalışsam iş yok vs gelelim asıl mevzuya yan komşu bir oğlunu büyütüp epey Zaman sonra bi kız doğurdum diye kendini çok fazla kibirli gören biri kızı oğlumla yaşıt geçenlerde oynuyorlardı oğluma o bu oyunu oynamıcak götürme onu yola gibi laflar etti ve kızı oğlumun peşinden gidince ve sözünü dinleyip gelmeyince benim oğlumu dadöndürmeye kalktı ben de senin kızın gidiyo oğlum çağarmadı deyince o gidince arkasından gidiyo diyo ben de kızdım tabi bağlayamam ki çocuğu dedim bugün gene oynarlarken kızını içeri aldı oğlum yanıma geldi sonra Bi baktım yanındaki komşunun oğluyla koşuyorlar ben muhatap olmak istemiyorum kadınla ama oğlum kızını seviyo oynamak istiyo kızı da öyle napmalıyım çok üzülüyorum oğlum için
Çözüm bulun .Çocuğu sıcacık giydirin götürün parkaParka götürüyorum da havalar soğuduya
Seneye anaokuluna vermeyi düşünüyorum umarım daha güzel olur onun içinÇocuğunuzu parka götürün. Orda mutlaka arkadaş edinir. Ve seneye devlet ana sınıfına verin bir sürü arkadaşı olur.
:))))Nereye gidiyor çocuklar. Siz nerdesiniz onlar peşpeşe giderken. Her cocugun bir kardesi yok. Ikinci cocugu dogurunca neden kendini kibirli görüyorkafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?