Gıcık komşu ve oğlum

Nereye gidiyor çocuklar. Siz nerdesiniz onlar peşpeşe giderken. Her cocugun bir kardesi yok. Ikinci cocugu dogurunca neden kendini kibirli görüyor kafamda deli sorular
ben de kibir meselesinde takıldım benim bildiğim bir insan kendini kibirli görmez, çevresindekiler onun kibirli olduğunu farkeder, yanlış mı biliyorum yoksa

ilk ve tek cocugunuz oldugu icin boyle oluyor.sizi cok iyi anliyorum, benim de kizimi dislasalar aglatsalar icim cayir cayir yanardi, ama yasaya yasaya alistik:) sirf ilk cocugumu daha az dusuneyim diye ikinciyi yaptim 6 yil aralari var. istemiyorsa oynatmasin cocugunu, sizinkinin de yasi gelmis,devlet okulu anasinifina gonderin az bir miktar aidati var hem yeni arkadaslari olur.

Ben de selam vermiyorum da mahalledekiler çok kaldırmışlar bunun şeyini yoksa beş para etmez
cok yanlıs konusuyorsunuz
bır kere kızı var dıye nıye boburlensın yahu oglu da varmıs kızı da masallah ne guzel ıkısıde evladı
sızın oglunuzla oynamasını ıstemıyorsa demek kı kadının rahatsız oldugu bırsey var sızın cocugunuzla onun cocugu oynamak zorunda degıl kı ?
bılmıyorum yazdıklarınıza bakılırsa bana sankı eksık anlattıgınız bırseyler var sızde bazı hatalar var gıbı gelıyor

O kız annesi oynatmak istemeyebilir normal karşıladım. Yaşları küçük de olsa oynatmak istemeyebilir.. Başka arkadaş bulursunuz..

Noktalama isaretlerini kullansaydiniz keske. Tek bir tane noktalama isareti yok yazinizda. bende hoslanmadigim birinin cocuguyla arkadaslik etsin istemezdim cocugumun. Eger sizden hoslanmiyorsa komsunuz, cocuklariniz arkadaslik etsin istemeyebilir en dogal hakki. Gidip kadina ne diyebilirsiniz ki? Sizin cocugunuzun okula gitmemesi,tek cocuk olmasi vs kadinin sorunu degil, sizin sorununuz ve bu sorunu sizden hoslanmadigini dusundugunuz ve belli ki sizinde hoslanmadiginiz birinin cocuguyla cozmeye calismanizda biraz absurt geldi.

Oğlumun sınıfında bir kız var annesi erkek çocuklarıyla oynatmamış hiç okuldada oğlanlardan kaçıyor. Acaba böyle mi komşunuzda? Onunda 2 oğlu var ama büyükler yani .

Keşke herkes sizin gibi yardımcı olmak için yazsa dalga geçmek için değil olsun herkes karakterini yansıtır sözleriyle

Yan komşunun da oğlu var karşıdakinin de bilmiyorum bizden hoşlanmasa gerek uç davranışı yok oğlum uyumlu bi çocuk çünkü

Hayır olay tam da anlattığım gibi

Sosyal mecralarda anne grupları var her ilçe için, istanbuldaysanız bu şekilde benzer yaş grubunda çocuklu annelerle arkadaşlık kurabilirsiniz. Toplu görüşmeler de oluyor oyun alanlarında...

Siz de bulunduğunuz yerdeki avmlerden birinde oyun alanına götürebilirsiniz.

Hiçbirini yapamıyorsanız, parka götürün. İlla komşunun çocuğuyla oynayacak değil, başka bir çocukla oynar.

Heryere uzak oluşumuz ve tek olması yoksa bu kadar takılmazdım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…