- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
Ahhh peki teşekkürlerİnceden laf sokmak istiyorum demissiniz konunuzda. Dogrudan soyleyince degismiyorsa inceden laf sokup sonuc almayi beklemeyin. Yine en etkili yol dogrudan konusmak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh peki teşekkürlerİnceden laf sokmak istiyorum demissiniz konunuzda. Dogrudan soyleyince degismiyorsa inceden laf sokup sonuc almayi beklemeyin. Yine en etkili yol dogrudan konusmak.
Mesela bu ayınkini daha vermediben zaten hastayım bizim millete kendi parasını bile istemeye utanır ar eder.
borç verirsin kıvranırsın nasıl istesem diye.
yok anam biz akıllanmayız.
git dükkana ayın 3 ünde x bey meraba kirayı almaya geldim de.
Evet laf sokmak için fikir istiyorumLaf sokmak için fikir istemiyor musunuz? Laf sokunca değişecek mi durum sizce?
Ayın üçünde gider "x abla/abi kira zamanı geldi, geciktirmeden verir misin bazı ödemeler yapacağım" dersiniz olur biter. Hala geciktirirse çıkarırsınız dükkandan ya da çıkarmakla tehdit edersiniz.
Telefonu bende yok
Ailemin haberi var durumdan zaten onlar da tepkili ailemi mahçup etmem yani
Aynen 125 tl için kapısına gitmek istemiyorum ama bazı işlerimi de o paraya bağlıyorum ondan
Mesela bu ayınkini daha vermedi
Bi sonraki ayın 3ünü mü beklesem?
Kız sen nasıl düzene koyamadin bu işiTelefonu bende yok
Ailemin haberi var durumdan zaten onlar da tepkili ailemi mahçup etmem yani
Aynen 125 tl için kapısına gitmek istemiyorum ama bazı işlerimi de o paraya bağlıyorum ondan
Evet evet aynen valla gıcık oldum gıcık olsun istiyorum çünkü kaç kez söyledik hala aynıÇözümlar olun Tel no alın zaten karşılaşıp selamlaşıyormuşsunuz
Çok zor değil ...
Kendinizi doldurup gıcık olup
Gıcık bir karşılık vermeye hırs etmeyin
Nezaketten ayrılmayın
Daha ziyade satır aralarında sorduğunuz şey
Nasıl çözüm bulayım değilde
Gıcık oldum nasıl gıcık etmeliyim tarzı gibi olmuş...
Yarın ilk işim bu olcak teşekkürler:)yok yahu niye bekleyesin.
yarın git iste.
hem baban da rahatsız oluyormuş.
sen utanıyorsan kibarca iste birde babam düzenli ödemenizi rica etti de.
Böyle bir yorum bekliyordumKız sen nasıl düzene koyamadin bu işiM e g g sın sen kendine gel
şaka maka biz bu parayı ödemeye bağladık gününü geciktirmeden odesen iyi olur kapına dayanmak istemiyorum de en olmadı aman elinin kiri olmazsa zam yapalım böyle geçikip duracaksa ödeme , bende gecikme zammı koyayım de geçen her gün için 1 lira fazla alayım de
![]()
Böyle bir yorum bekliyordum
Konu komşu olunca sinsiliğimi kullanamadımhahah 1 tl zam iyiymiş yaa ama bizimkilere gülerek söyledim noo dediler
![]()
Yakma başımı benimaz çok tanıdık burda yorumlardan
bak o kiracıya da şöyle emin ol oda kabul etmeyecek koşa koşa getirecek kirayı emin ol
![]()
Aynen bence de amme hizmetimi yapıyorsun kiraya vermişsiniz paranı istiyorsun 125 tl için gitmek ayıp ne demekben zaten hastayım bizim millete kendi parasını bile istemeye utanır ar eder.
borç verirsin kıvranırsın nasıl istesem diye.
yok anam biz akıllanmayız.
git dükkana ayın 3 ünde x bey meraba kirayı almaya geldim de.

Senelik alin rakam zaten cok komik .Selamlar
Hayırlı akşamlar kızlar
Hemen konuya giriyorum, bizim evimizin yanında minik bi dükkan var bize ait tek oda şeklinde. Çuvalla un şeker bakliyat satan bi komşumuz var ürünleri kendi dükkanına sığmadığı için bizim dükkanı kiraladı sırf komşu diye ve ürünlerini koyduğu kullanışsız bir yer olduğu için kirayı 125 tl diye anlaştık. Şu an işsiz olduğum için babam bu parayı benim almamı önerdi ve ben alıyordum kendime harçlık ediyordum. Tamam benim için aciliyeti olan bir para değil ama komşuyu da batırmayan bir miktar neticede. Ayın 3ü diye anlaştı bizle ama aylardır sadece 1 kez ayın 3nde vermiştir diğer günler hep 7snde 10nda hatta 20snde verdiği bile oldu. İşleri ve durumu iyi, aşırı iyi iş yapıyor ve kirayı vermemesi sinirimi bozuyor bazen beni görüyor ordan geçerken hayırlı işler diyorum 2 gün sonra getirip veriyor. Hani beni görmese vermeyecek bile. Bu durumu nasıl çözebilirim? Komşum olmasa çok pis laf sokacağım da komşum olduğu için kibarca laf sokmam lazım ince mesaj şeklinde. Ne desem de düzene otursa bu ödeme? Var mı fikri olan?![]()