Ben tahmin ederek actim gelecek yorumları. Hakli bulunmam yetti teşekkür ederim. Uzun uzun aciklayan zahmet edip kendi evliliginden ornek veren kıymetli yorumlar varken birkac saçma sapan yorumu da goz ardi edicem mecburen cok teşekkürler.Kadınların çalışması gerek tamam da çalışmıyor diye de nakit parası olmasın mı yani?Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşacaksak evlenmeyelim o zaman.
Kadın dertleşmeye konu açmış neden evde pedin yoktan tutun da iş aradığını belirtmesine rağmen inatla işe gir diyenine kadar türlü türlü cümle kurulmuş.Valla çok ilginç ne diyim.
Kapattır konunu bence konu sahibi senin yerine benim sinirlerim gerildi yok yere
Kk da konu acana yüklenmek adetSonuna kadar haklisiniz neden bu kadar yuklenildi size anlayamiyorum.
Dolmusa bincek olsaniz binemezsiniz, bakkaldan su alacak olsaniz alamazsiniz. Adama bir lira icin kredi karti mi vereceksiniz? Sadece ped meselesi degil bu. Adam maastan maasa bi 50 lira verse ölmez herhalde.
Yalnız bu detayı yazında görmedim, okuduğuma istinaden yaptım bu yorumu. Durumlarda keyfi harcama olursa elbette haklısın. Bunu söylemek istedim zatenSoyle soyleyeyim esim gunluk 1 paket sigara icer evde digiturk bilmem neler hepsi var isterse internet mb ini yukseltir filmler videolar donuyor diye falan. Yani bunların arasinda ben yanima nakit istemisim cok mu? Niye bana gelince yok diyor?
Nakit kalmiyor diyor bahanesi bu. Lazim olunca babasından aliyormus falan filan.Sonuna kadar haklisiniz neden bu kadar yuklenildi size anlayamiyorum.
Dolmusa bincek olsaniz binemezsiniz, bakkaldan su alacak olsaniz alamazsiniz. Adama bir lira icin kredi karti mi vereceksiniz? Sadece ped meselesi degil bu. Adam maastan maasa bi 50 lira verse ölmez herhalde.
Şimdi de sizi anlamadım. Hem iş arıyorum demissin hem acil iş bulup çalışırım demissibBenim esim calismamamin lafini bile edemez çünkü bilir ki intikamciyim gider en acilinden bi yer bulup çalışırım
En olmadik, ayakalti işlerden bahsediyorumŞimdi de sizi anlamadım. Hem iş arıyorum demissin hem acil iş bulup çalışırım demissib
Ped basit bi ornekti. Icler acısı bi durum yok eksik olmayin zaten aldi soyledigimde. Ben genelden bahsediyorum yanimda nakit bulunması durumundan. Bi de israrla is ariyorum dememe ragmen ne demeye belirtiyorsunuz anlamadim. Neyse şaşırmiyorum tesekkurler.
Nakit kalirsa vermeyecek zaten. Maas gelir gelmez 50 lira nakiti verecek size Valla ben sinir oldum ya burdan. Cok dusuncesiz bi esiniz varNakit kalmiyor diyor bahanesi bu. Lazim olunca babasından aliyormus falan filan.
Altı üstü bir ped. Bunu bu kadar nasıl büyütüyorsunuz anlamıyorum. Zaten elinizde kredi kartı var diğer harcamalarınız için.Söylemesi çok ayıp ama madem çok çaresiz kaldınız temiz bir atlet parçası bile görür işinizi. Hayır yani konu açacacak kadar bir dert değil.Hayır regl oldugumda kart kapanmisti zaten alamazdim. Elimde nakit olsaydı ben çıkıp alabilirdim. Esim söylenerek aldı niye kart açıkken almadin diye. Ben her seyi nasıl düşünebilirim onceden insanım sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?