Altı üstü bir ped. Bunu bu kadar nasıl büyütüyorsunuz anlamıyorum. Zaten elinizde kredi kartı var diğer harcamalarınız için.Söylemesi çok ayıp ama madem çok çaresiz kaldınız temiz bir atlet parçası bile görür işinizi. Hayır yani konu açacacak kadar bir dert değil.
bir erkek karsina bakamiyorsa evlenmesinKadın bangır bangır iş aradığını söylemiş zaten. Ayy yok çalışmam bana baksın demiyor zaten niçin üzerine gidilmiş anlamadım.
Kart da olsa nakit de lazım oluyor haklı bence. Pedi örnek olarak vermiş sadece.
Ne yani aniden dolmuşa binmesi gerekse kart mı geçin diyecek şoföre.
10-20 lira da olsa nakit bulunmalı insanın yanına. Maaştan maaşa bir 50 tl nakit verebilir hanımına.
Konu eşinin nakit vermediği için alamadığı ped değil mi? Ekmek su vs den bahsetmiyor zaten onları kartla aldığını söylüyor. Bir kadının elinde tabi ki nakit olmalı ama yoksa o an başka çareler bulunabilir çok hayati değilse ped gibi mesela. Anlatmak istediğim buydu.Konu sahibi yerine cevap vermekten hoşlanmam ama siz olayı ped olarak mı anladınız gerçekten?
maasini sorunca niye kiziyor onu anlamdin.Esim nakit taşımıyor yanında. Birkac kere geçmeyen yerler için istedim. Sonra kendi demedi su dursun cuzdaninda gecmeyen bi yer olur belki diye. Esim maaşını sorgulayinca sinirlendigi icin bu konuları acmak istemiyordum bugun patladım en son dusuncesizligine.
Hayir o ornekti. Benim sinirlendigim nakit para da bulunması gerekmiyor mu sonucta insanin yanında?
Bence çalışmam da diyebilir.
Çalışmayana hemen bi neden çalışmıyorsun.
Yani bence de çalışmalı hele ki para hesabı yapan bir kocayla ama adam da evlenirken görüyordu sonuçta çalışmadığını, tabii ki karşılayacak ihtiyaçlarını.
Altı üstü bir ped. Bunu bu kadar nasıl büyütüyorsunuz anlamıyorum. Zaten elinizde kredi kartı var diğer harcamalarınız için.Söylemesi çok ayıp ama madem çok çaresiz kaldınız temiz bir atlet parçası bile görür işinizi. Hayır yani konu açacacak kadar bir dert değil.
Insan eşine kredi karti verince her ihtiyacı karşılanmıştır demek mi oluyor? Ya kredi kartının gecmedigi yerler ne olacak?
Yeni evliyiz borçlarımiz cok. Esimin maaşıyla ilgili bikac konu actigimda para kalmıyor zaten nesini soruyorsun ogrenmeye çalışıyorsun demisti. Gectim oraları naparsa yapsın bende kart var zaten alıyorum ihtiyaçlarımi dedim. Kredi kartını yatirmamis esim geçen ay. 1 hafta parasız kaldim esim de demedi ki al hatun lazım olur su nakit cüzdanında dursun. Bugun maas yatti alisverise gidiyoruz dimi dedim. Faturalari yatıraym yarın bir gun gideriz diyince en son patladım 1 haftadir bekletiyorum ihtiyaçlarımi karti yatiramamis olabilirsin ama dusunmen lazım beni dedim. Çünkü benim ozel ihtiyaçlarımi marketten almaya çekiniyor zorla alıyor. Bana deseydin dedi ihtiyaçlarını söylenerek alıyorsun dedim. Kart açıkken alsaydin diyor ben nerden bilebilirim erkenden regl olacagimi beklemiyordum ki robot muyum ben insanım her seyi nasıl dusunebilirim dedim. Kart sende istediğini alıyorsun dedi. Kart gecmeyen bi dolu yerler var bunu dusunemiyor musun illa soylemem mi lazim dedim. En son dedi ki benimle para icin kavga ediyorsun. Asil sen karını düşünmüyorsun sen dusunsen ben bunları söylemek zorunda kalmam dedim. Haksız mıyım? Alışverişe gitmiycem para cekip vercekmis almayi da düşünmüyorum. "IS ARIYORUZ" bana zaten lutfen calisan calismayan kadina dönüşmesin konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?