Gıcık oldum kocama

Kendine güvenmeyen adamda evlenmesin yada evlenirle calisan bayam alsin sonra ik mik yaomanin alemi yok kadınlar evde yeterince calismiyormu ev isi ütü bulasik çamaşır tabikide nakit gerekiyo yanında insan kendini daha güvende hissediyor sonuçta biz bayanlar kendimize harcamiuiruz ev icin çoğu harcamamozi yapıyoruz çokta üzülmeye gelmez erkeklere iki kasigi varsa birini kircaksin ki çok acilmasinlar uzaklara

Esinizin maaşını soylememesi tuhaf. Calismiyor olabilirsiniz. Calismak en guzeli evet ama her kadinda calismiyor sonucta ( ki is ariyorum demissiniz)

Calismiyor olmasi söz sahibi olmadi anlamina gelmez. Tartismak yerine eve bütçeniz e uygun nakit biraksin.

Küsüp uzatilacak bir sey yok. Erkeklerin her seyi dusunmesini beklemek yerine rehberlik edip istediniz sonuca ulasin derim.

Konu sahibi yerine cevap vermekten hoşlanmam ama siz olayı ped olarak mı anladınız gerçekten?

Nakitsiz olmaz bence de
2 liraya 3 liraya bisey almak gerekse kart uzatilmazki
Nakiti olmuyo gibi bi bahane olamaz karti kim oduyo peki
Elde hic nakit kalmiyosa biryerde hata yapiliyordur
Konusahibi bence esinle oturup etraflica bi konusun hesap kitap yapin gerekirse varsa elinizde taki falan satin nakite dönün

Eğer sizin çalışmayacak koşuluyla hayatına aldıysa ihtiyacınızı karşılamali evet ama ben her bireyin ancak kendine yetebilecegini düşünüyorum yani hayat zor 1 kişi 2 kişiye bakamaz

2 seneyi geçti çalışmıyorum . Mutlaka kenara bozuk para da olsa atarım. Ay sonunda eşim çalıştığı halde cebinde para kalmaz. Ama ben hep hazırlıklı olurum. Siz de öyle e yapın. En azından 20 30 bişeyler olur kenarda..

bir erkek karsina bakamiyorsa evlenmesin

Konu sahibi yerine cevap vermekten hoşlanmam ama siz olayı ped olarak mı anladınız gerçekten?
Konu eşinin nakit vermediği için alamadığı ped değil mi? Ekmek su vs den bahsetmiyor zaten onları kartla aldığını söylüyor. Bir kadının elinde tabi ki nakit olmalı ama yoksa o an başka çareler bulunabilir çok hayati değilse ped gibi mesela. Anlatmak istediğim buydu.

maasini sorunca niye kiziyor onu anlamdin.

Hayir o ornekti. Benim sinirlendigim nakit para da bulunması gerekmiyor mu sonucta insanin yanında?

Bence haklisin. Calissan tabi ki daha iyi olur uygun bir iş bulursan ama su an çalışmıyorsun diye parasiz kalacak değilsin. Çoğu arkadaşa katılmıyorum bu konuda. Sen de evde bütün gün yatmiyorsundur sonucta. Adam eve geldiginde senden yemek bekliyorsa, evin temiz, esyalarinin ütülü olmasını bekliyorsa parayi da daha sen soylemeden vermek zorunda bana gore. Ev hanimi olunca maasta hakkin yokmus gibi konuşanlar oluyor da eşitliğe aykiri bu malesef. Adam evi temizlikçiye temizletse, yemegini, utusunu vs kendi yapsa ve esinden hic birsey beklemese o zaman hakli olabilirdi. Ayrica nakit de lazim oluyor sonucta. Cok acil birsey olsa hastalik, kaza vb. taksiye binmesi gerekebilir mesela. Her zaman kartla olmuyor malesef.

Bence de sadece bu konuda değil acilan bu tarz konularin hepsine ayni yorumlar geliyor calis, calissana, niye çalışmıyorsun, adamin kendi parasi karışamazsin... Yahu adam zaten çalışmayan biriyle evlenmis dediginiz gibi. Ayrica her konu sahibi de söylüyor esim iş seciyor diye. Esim istemedigi halde ise girdim kavga ettik yazsa bu sefer de hata sende denirdi yine.

En basit örneği vermis konu sahibi. ped bile alamıyorum anlaminda 3-5 lira ya hani. Peki ya aileden biri kaza gecirse de acilen konu sahibinin hastaneye yetismesi gerekse neyle gidecek bir taksiye bile binecek parası yokken. Adam fazlaca düşüncesiz konu o

Eşin çok düşüncesiz gerçekten türkiye durumlar nasıl nerde kredi kartı geçiyor felan bilmiyorum ama nakit para en iyisi illa insanın yanında en az bir 50 lira bulunması lazım. Bence bir kadın çalışmıyorsa çalışamıyorsa eşi ona elbetde bakmalı bakmalı bile tuhaf bir kelime ama ihtiyaçlarını karşılamalı. Konu sahibi araba parası veya lüks takı makı birşey istememişki. İhtiyacı olan birşey istemiş bunu da çok görüyorsanız çalışmayan bir bayana daha ne diyeceğimi bilemiyorum.

Konu sahibesi ben senin yerinde olsam ihtiyaclarimi bir guzel listeler sonra esimi de alir alisverise beraber oyle giderim ve 1 aylik ihtiyacimi alirim, mutfak, deterjan, kozmetik gerekli ne varsa, bu sekilde hem belki koca da gorur ne aliniyor ne alinmiyor ihtiyac nedir ona gore anlayisi degisir. Sonra da biraz nakit para bulundururum evde yine de acil durumlar icin.

Ben çalışın diyenlere katılmıyorum. O adam sizinle evlendiyse size bakmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda. Ve sizin ondan istemeniz değiş kendisi vermek zorunda Her ay. Ben de çalışıyorum çalıştıgım halde eşim Her ay bana yine de verir. Senin maaşın var vermiyim demez yani.

Evlilikte kendi paranı kazan o kocanın parası gibi söylemler bana hiç mantıklı gelmiyor. Bu bir ev arkadaşlığı değil ki.
Para ortaktır her daim, herkeste paranın hesabını vermekle yükümlüdür. Bende çalışıyorum fakat çalışmasam eşim her şekilde ne kadar para aldıgınıda nereye harcadıgınıda istiyorsam belirtmek zorunda.
Ben çalışıyorum o işten çıksa mesela, ona nakit para bırakmayacakmıyım? Yada kartı kullan yeter nakite gerek yokmu diyeceğim.
Zaten para muhabbeti çok sıkıntılı bence evlilikte, bu muhabbetler hep problem başlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…