gıcık oluyorum size

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
598
Benim derdim şu özenti kişilikler. Çocuk musunuz yada yazmayı mı bilmiyorsunuz. Nedir bu y harflerini yazmamak. Daha dilimizi düzgün kullanamıyorsunuz . Hayatınızda da saçma sapan dertlerinizin olması normal görünüyor.
Örnekler; oturuorum, gidiorum, ağlıorum, zırlıorum, sevmiorum ıyyyyyy ne bunlar? okuyup faydalı yorum yapayım diyorum dertlerinize ama şu özenti ergen yazım tarzınızı görünce midem bulanıyor ne hali varsa görsün diyorum.

özenti amacı ile yapmayanlarda vardır
daha hızlı daha kısa yazmak da bir neden olur
ayrıca göz o kdar çok bu şekilde görmeye başladı
ister istemez el de kayıyor olmalı

beni pek rahatsız eden bir durum değil açıkcası

Derdi olana bir şey diyemem Allah yardımcıları olsun ama "al benden de o kadar" demeden edemedim.
Bir de yazarken sürekli nokta kullananlar var, genellikle iphone üzerinden gönderilenlerde oluyor galiba. İnsan okurken beyninde "Pause-play" yapılıyor gibi oluyor. Örnek:

"Derdi. olana. bir şey diyemem. Allah. yardımcıları. olsun ama. "al. benden de o .kadar" .demeden. edemedim."
gibi, varsa bi açıklaması bana da yapın da sinirlenmeyeyim bari
------------------------
Geçenlerde bir mesajımda -dahi anlamına gelen "de"-lerden birini ayrı yazacağıma birleşik yazmışım, düzeltme de kalkmış, düzeltemedim hala aklımda. Kolunun yetişmediği bir yerin kaşınması gibi gıcık

al benden de o kadar hele o yazıları kısaltanları gordukce mıdem hepten kalkıyor.. uyarıyoruz sankı cok matrak bırsey yapıyorlarmıs gıbı savunuyorlar

bide bunun v>w versiyonu var..
beni sewwmiioorr...gibi...
ıyy.

Bende sinir oluyorm daha dertlerini anlatamayıp derman arıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…