özenti amacı ile yapmayanlarda vardırBenim derdim şu özenti kişilikler. Çocuk musunuz yada yazmayı mı bilmiyorsunuz. Nedir bu y harflerini yazmamak. Daha dilimizi düzgün kullanamıyorsunuz . Hayatınızda da saçma sapan dertlerinizin olması normal görünüyor.
Örnekler; oturuorum, gidiorum, ağlıorum, zırlıorum, sevmiorum ıyyyyyy ne bunlar? okuyup faydalı yorum yapayım diyorum dertlerinize ama şu özenti ergen yazım tarzınızı görünce midem bulanıyor ne hali varsa görsün diyorum.
Yazım kurallarında hata yapana sözüm yok hatta devrik cümlelerde kurabilirler. Ama şu y harflerini bilinçli yazmıyorlarHepsi ozentili degil ama. Yazim kurallarini bilmeyen de var.
Derdi olana bir şey diyemem Allah yardımcıları olsun ama "al benden de o kadar" demeden edemedim.
Bir de yazarken sürekli nokta kullananlar var, genellikle iphone üzerinden gönderilenlerde oluyor galiba. İnsan okurken beyninde "Pause-play" yapılıyor gibi oluyor. Örnek:
"Derdi. olana. bir şey diyemem. Allah. yardımcıları. olsun ama. "al. benden de o .kadar" .demeden. edemedim."
gibi, varsa bi açıklaması bana da yapın da sinirlenmeyeyim bari
------------------------
Geçenlerde bir mesajımda -dahi anlamına gelen "de"-lerden birini ayrı yazacağıma birleşik yazmışım, düzeltme de kalkmış, düzeltemedim hala aklımda. Kolunun yetişmediği bir yerin kaşınması gibi gıcık
[/QUOTE bunu farketmemiştim gerçekten pause play oluyor okurken ne kadar yorucu :))
Benim derdim şu özenti kişilikler. Çocuk musunuz yada yazmayı mı bilmiyorsunuz. Nedir bu y harflerini yazmamak. Daha dilimizi düzgün kullanamıyorsunuz . Hayatınızda da saçma sapan dertlerinizin olması normal görünüyor.
Örnekler; oturuorum, gidiorum, ağlıorum, zırlıorum, sevmiorum ıyyyyyy ne bunlar? okuyup faydalı yorum yapayım diyorum dertlerinize ama şu özenti ergen yazım tarzınızı görünce midem bulanıyor ne hali varsa görsün diyorum.
Batiya ozenti.valla ben de "v" yerine "w" yazanları anlamıyorum, neden?
Evetbide bunun v>w versiyonu var..
beni sewwmiioorr...gibi...
ıyy.
Hak edilmesi demedim saçma sapan konularla gelip Türkçeyi katledenleri kastettimyazım şekliyle, dertlerin hak edilmesi arasına bir bağlantı kurayım dedim, hata verdikonu sahibi sevabına bir açıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?