gıcık oluyorum size

Ben de "y" harfini kullanmamak başta olmak üzere Türkçe kelimelerde inatla "w" , "q" , "x" gibi alfabemizde olmayan harfleri kullananlara gıcık oluyorum.

Eh ona söyleyeceğim hiçbir şey yok. Tabii ki garip. Benim bahsettiklerim bunu bilmeden yapanlar.
Daha konuştuğu dili yazamayan insanları okuldan niye mezun ediyorlar bunu irdelemek lazım sanırım.

Konu sahibi başka bir şeyden bahsediyor farkındayım sadece içimdekileri dökmek istedim belki bir iki kişiye faydamız dokunur.

Bir de yeni türeyenler var:
-VE- V
- NE YAPIYORSUN- NAPIYON-NAPI10
-V-W

HEPSİNE GICIK OLUYORUM AMA MİDEM BULANIYOR, NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER ABARTI BİRAZ

Sesli harfler kullanılmadan yazılan konuları , yorumları çoğu zaman okumadan es geçiyorum . Elimde değil okurken içim sıkılıyor , rahatsız oluyorum .
Moda sanırım çünkü bayağı kişi bu şekilde yazıyor artık .

Ben az bile yazdım. Bile bile bu hataları tekrar edenler var. Bu şanlı devletin bayrağı da dili de saygıdeğerdir. Burada bir arkadaşımın yazdığı gibi dil yaşayan bir varlıktır. Onu inatla katledenlere, diline sahip çıkmayanlara saygı duymayanlara nasıl kızmam.

Ben de konu actiginda karsit fikrin yorumlarini görmezden gelip kendi calip kendi söyleyenlerden nefret ediyorum
Nefretinle başbaşa kal o zaman. Konu açandan değil diline sahip çıkmayandan nefret etki o nefretin bir işe yarasın

Nefretinle başbaşa kal o zaman. Konu açandan değil diline sahip çıkmayandan nefret etki o nefretin bir işe yarasın

Sizinki öyle bir ise yaradi ki bütün forum toplanip kursa gidecek simdi bu konuyu bekliyordu hepsi.

İnsanlarin yazim sekli yuzunden o dertleri hak ediyorsunuz diyen bir kişi benim nefretimi yonlendiremez üzgünüm..

Sizin ki öyle bir ise yaradi ki bütün forum toplanip kursa gidecek simdi bu konuyu bekliyordu hepsi.

İnsanlarin yazim sekli yuzunden o dertleri hak ediyorsunuz diyen bir kişi benim nefretimi yonlendiremez üzgünüm..
Önce bir okuyup anlamasını bil hak ediyorlar demedim ben seni nasıl muhattap alayım daha anlamamışsın

Sesli harfleri budayıp, Türkçe'mize Türkchemiz gibi kelimeler katanları saymazsam bence burada imla kurallarını bizim gibi bilmeyen bir sürü kadın var. Soru eki olan mi' yi ayırmıyor diye eleştirmem kimseyi. Bir grup süper güzel İstanbul Türke'si konuşan leydi değiliz çünkü burada. Bir sürü kadın var.

Soru eki mi'nin ayrılması 2. sınıfta öğretiliyor ve devam ediyor, bunu bilmek için süper leydi olmaya gerek yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…