- 8 Eylül 2014
- 208
- 257
- 73
- 45
Bebiiişşş klavyeyi kullanıyor mu artık?! Öptüm onu
- cbjjo
(buda kızımın yorumu oldu)
bende eğlenceyi eylence diye yazanlardan çok rahatsızım :)
Hak edilmesi demedim saçma sapan konularla gelip Türkçeyi katledenleri kastettim
Çıkışınıız çok fevri değil mi sizce de ?Benim derdim şu özenti kişilikler. Çocuk musunuz yada yazmayı mı bilmiyorsunuz. Nedir bu y harflerini yazmamak. Daha dilimizi düzgün kullanamıyorsunuz . Hayatınızda da saçma sapan dertlerinizin olması normal görünüyor.
Örnekler; oturuorum, gidiorum, ağlıorum, zırlıorum, sevmiorum ıyyyyyy ne bunlar? okuyup faydalı yorum yapayım diyorum dertlerinize ama şu özenti ergen yazım tarzınızı görünce midem bulanıyor ne hali varsa görsün diyorum.
19 aylık oldu,bebişliğimi kaldı bunun,teli elimden alıp kaçtı,yazıp yolladı..benım yerimi alacak yakında burda..junıor millan:))Bebiiişşş klavyeyi kullanıyor mu artık?! Öptüm onu
Bir de Ğ harfinin varlığından habersizler var ki onlar evlere şenlik. (deyil, eyer vs.)
HerkeZ den hiç bahsetmiyorum gına geldi artık
Oy prensess!! Gelsin gelsin, annesine de yer var, yavruyada. Yazsın ama okumasın forumu :)19 aylık oldu,bebişliğimi kaldı bunun,teli elimden alıp kaçtı,yazıp yolladı..benım yerimi alacak yakında burda..junıor millan:))
Bunu yapan üniversite mezunları da gördüm ne yazık ki. Evet eğitim sisteminin de hatası var ama eline akıllı telefonu alıp sosyal medyada orada burada gezmeyi bilip de her gün okuduğu kelimeyi yanlış yazdığını fark etmemesi garip değil mi?Ama bu saydıklarınız hata. Herkesin eğitim seviyesi aynı olmayabilir. Ne yazık ki ülkemizdeki eğitimin durumu da belli. Ama bilerek yapılması bambaşka bir şey. Yani k yerine q kullanılması ya da bazı harflerin bilerek ve isteyerek yazılmaması.
Eh ona söyleyeceğim hiçbir şey yok. Tabii ki garip. Benim bahsettiklerim bunu bilmeden yapanlar.Bunu yapan üniversite mezunları da gördüm ne yazık ki. Evet eğitim sisteminin de hatası var ama eline akıllı telefonu alıp sosyal medyada orada burada gezmeyi bilip de her gün okuduğu kelimeyi yanlış yazdığını fark etmemesi garip değil mi?
Ben yapmacık bilinçli olarak yapanlara türkçeyi katledenlere kızıyorum. Dertlerine derman ararken bizlerede saygıları olsun okurken bizleri zora sokmasınlar daraltmasınlar defalarca uyarılar yapılıyor. Tınlamıyorlar bu yazdıklarım az bileÇıkışınıız çok fevri değil mi sizce de ?
Midem bulanıyor, ne hali varsa görsün falan, sanki suç işliyorlarmış gibi konuşmuşsunuz.
Evet ben de sevmiyorum ama kimisi o şekil yazmak hoşlarına gittiğini için öyle yazıyor kimi yazım kurallarını bilmiyor, kimi dikkat etmiyor.
Bu kadar rahatsız olunacak bir durum yok ortada acıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?