Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum konu boyut değiştirmesin diye ama bu insanlar bunu ilk önce petlerinde denediler. Ya sürekli ilaç içiriyoruz çok gereksiz zehirleniyo hayvanlarım. Yok bu aşıya gerek yok. Benim kedim evden çıkmıyo ki yaptılar. Sonra iki üç gerzek dediki hayvana sarımsak yedirin olmaz zaten pire kene iç parazit. Sirke sürün gelmez zaten bilmem ne. Sonra ellerinde patladı hepsi. Parvo olup ölen mi, distemper olan mı, sarımsaktan anemi olan kan nakli yapılan mı, sirkeyi sürdü diye sahibi rahat rahat takılırken, pire salgınına uğrayan mı, sirkeden tiksinip stres olan kediler mi, grain free beslicez diye dcm olan köpekler mi, bütün bağırsakları iç parazit dolan hayvanlar mı, kendi kendine internet tarifiyle evde köpeğini besleyip hayvanı hasta eden mi say say bitmez. Yaşayınca düşüyo ki jetonları. Ver hindistan cevizi yağını bas sarımsağı sirkeyi her şey çok güzel olacak diye takılıyolar. Bu sosyal medya akımıyla herkes doktor herkes herşeyi biliyo. İki isim bilen hemen kabul edip çığırtkanlığa propagandaya başlıyor.
Ananemin özlü sözüyle bitiriyorum bildiğinizi b*ka verip yiyin. Size ne söylense anlamazsınız. Eğitilemezsiniz siz.
Ohh be rahatladım.