Gıda Terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama sizin bu ornek kara cahilligin alası....
Zaten herkes hacamat yapamazzzzzzz, bunu arastirmalilar!!!!!! Hacamat yapan insan bunu söylüyor o kadar sey sayiyor bunlar varsa yapamam diyor!!!!
Hacamat hastalik tedavi etmez sadece olmasini engeller diyorlar!
İnanamiyorum !!! İste herseyin cahilinden korkacaksin.
burdaki arkadaşlar migreni tedavi ettiler yalnız hacamatla. lütfen daldan dala atlamayalım. epilepsi tedavisini de başarıyla uygulamışlardı. biriniz başka diyor, öbürünüz başka.

burdaki arkadaşlar migreni tedavi ettiler yalnız hacamatla. lütfen daldan dala atlamayalım. epilepsi tedavisini de başarıyla uygulamışlardı. biriniz başka diyor, öbürünüz başka.
Siz bana niye sardiniz ki şimdi!!!!
Ben bildiğimi söylüyorum.allah allah

Hayır bi de en doğalı en doğalı diye, hastaneyi yeşil sabunla yıkamanın yeterli geleceğini söylüyorlar, gülemedim ya, yeminle gülemedim fara tutulmuş tavşana döndüm bu söylem karşısında. İnsan içinde bari söylemeyin şöyle şeyler, rezillik ya.

Ya da söyleyin söyleyin vazgeçtim, millet aklınızın nasıl çalıştığını görsün, kavrasın. Ayan edin böyle kendinizi.

Siz bana niye sardiniz ki şimdi!!!!
Ben bildiğimi söylüyorum.allah allah
ben size niye sarayım ki? onlar tedavi ettiklerini söylediler diyorum. sizde tedavi etmez yazmışsınız. hacamat savunucuları bile kendi içlerinde hem fikir değil. onu diyorum.
herkes savunuyor da birinin ak dediğine öbürü kara diyerek nasıl savunuyor?

Birkaç hafta önce böbrek hastası diyalize giren bir amcayı hacamatla sülükle tedavi edebileceklerine inanıp öldürdüler. Diyalize girmeyi bıraktı, sülükler kanını temizleyecekti. Komaya girince hastaneye yetiştirdiler ama çok geçti.

İlaçları kötüleyenler organ nakilli bir kadının ilaçlarını bırakmasına sebep oldular. Tam bırakmamış da haftasonları mola veriyormuş ilaçlar çok zarar vermesin diye. Böbrek attı, abla diyalize giriyor şimdi. Çok şükür ölmedi.

Babamı hastane enfeksiyonuna bağlı çoklu organ yetmezliğinden kaybettim. Keşke zeytinyağlı sabunla temizleselermiş belki o zaman enfeksiyon kapmazdı.

Çok yakın bir akrabama göğüs kanseri teşhisi kondu. Bütün tedavileri reddederek alternatif tıpla tedavi olabileceğini düşündü. Halbuki ufak bir operasyonla kemoterapi bile almadan kurtulacaktı. Şimdi omuriliğine sıçramış, doktorlar yazı çıkaramaz diyorlar. Eşi perişan, çocukları perişan.

Alternatif tıp dediğiniz şeyin bilimsel hiç bir dayanağı yoktur. Bahsettiğiniz etkiler tamamen plasebo. Hastalıklarınız bu şekilde tedavi edilemez.
Burda Diyalize girmesi gereken birinin buna inanmasi ve kisilerin yanlis insanlarin eline dusmesi.. butun mesele bu bana kalirsa

Bir çocuğun ailesinin tercihi ile ölüm ve sakat kalma riskine itilmesi çok mu komik?
Bir de gülüyorlar ya aman Allah'ım, cahil mutluluğu bu olsa gerek.

Ne kadar hafife alınıyor ya, hacamat ve sülük, aşının yerini tutamaz; millet ona tepki gösterdi, "Aşıya karşıyım forever hacamat" fikirli yorum yazılırsa tabi ki herkes "Nooluyor?" der.

Hacamat ve sülük yöntemine karşı değilim ancak bunlar, tedavinin yanında destektir-alternatiftir ve yine doktor kontrollü olmalıdır yapılacaksa da, gerçek bir tedavinin yerini alamaz.

Yok "Özgür düşünce" , yok "Ben bunu tercih ediyorum" diyemezsiniz, aşı, her çocuğu kapsayan, ucu herkese dokunan bir sorumluluktur. Cahile de cahil denir, ne diyelim başka size?

Her şeyin doğalını tercih ediyorsunuz ya, bir yeriniz yaralanırsa mikrop kapmasın diye demir çubukla dağlayın da o zaman.
[/QUOTE]
Bir çocuğun ailesinin tercihi ile ölüm [/QUOTE]
Ne uyduruyorsun ya aşı yapılmasın mı dedik. Kime gülmüşüz. Aşı dediğin ölü mikrobun verilerek bağışıklık kazanmasıdır. Hacamat ve sülük ise kan alınarak vücudun temizlensi yeni kan oluşumu damarların temizlenerek kan akışının sağlıklı hale gelmesidir. Bilmediğim faydaları da var tabi. Asla aşnın yerini tutamazmış. O yüzden hastaneler çarşı pazar gibi. Kaldı ki burda kimse çocuğun aşı olması gerek dendiğinde hayır ben hacamat yaptırıcam demez. Kimse tıbba karşı değil ama alternatif tıp denilen tıbba saçmalık diyenler var onlara karşıydı sözümüz.

Ki hangisinin gerçek tıp olduğu tartışılır. Hem Sana ne yahu isteyen istediğini tercih eder. Ben zencefil baldan fayda görmüşsem niye gidip öksürük şurubu içip vücut mekanızmamı boziyim

Ailesinin tercihiyle sakat kalması demiş ya benim arkadaşım yanlış aşı sonucu sakat kaldı. Gencecik kız. Risk tıpta da var

Dava etme tabi ama ben aşı yaptırılmasından yanayım kesinlikle.

Kızıma hamileyken ciddi araştırdık eşimle, o istemiyordu ilk başta ama yaptırılmasına karşı olanların ellerinde geçerli hiçbir şey yok yani biz bulamadık.
Bende yaptirdim zaten ama zarta zorta herkes dava acsa😂

Hayır bi de en doğalı en doğalı diye, hastaneyi yeşil sabunla yıkamanın yeterli geleceğini söylüyorlar, gülemedim ya, yeminle gülemedim fara tutulmuş tavşana döndüm bu söylem karşısında. İnsan içinde bari söylemeyin şöyle şeyler, rezillik ya.
ama dezenfektanlar ciğerlerimize zarar veriyoo. sabun işe yaramasa da zarar vermiyor. hastaneden enfeksiyon kapmış olabilir ama ciğerleri zarar görmedi. anlamıyorsun sende benim gibi. kül var sabunda, kül !!

ben size niye sarayım ki? onlar tedavi ettiklerini söylediler diyorum. sizde tedavi etmez yazmışsınız. hacamat savunucuları bile kendi içlerinde hem fikir değil. onu diyorum.
herkes savunuyor da birinin ak dediğine öbürü kara diyerek nasıl savunuyor?
Kanser ameliyat bir tedavi şekli fakat bazi vakalar ameliyatla başarılı oluyor bazilari ise ameliyat edilmeyip dondurulup kemo veriliyor???
Hacamatta oyle !!! Benim inancimda var ve benim peygamberim öneriyor. Akıl ve mantikla ben bunu yaparım.
Ayrica paketli goda başlığı ne ara buralara geldi!!!!

Ama sizin bu ornek kara cahilligin alası....
Zaten herkes hacamat yapamazzzzzzz, bunu arastirmalilar!!!!!! Hacamat yapan insan bunu söylüyor o kadar sey sayiyor bunlar varsa yapamam diyor!!!!
Hacamat hastalik tedavi etmez sadece olmasini engeller diyorlar!
İnanamiyorum !!! İste herseyin cahilinden korkacaksin.
Birde adam dese hacamat yapayim oluyu diriltiyo😂 yaw ben hacamatin sifasina inaniyorumda o kadar degil yani.. alternatif tipin yaninda modern tiptan kopmamak lazim. Sanki bi tarafi seven diger taraftan nefret etmesi gerekiyor gibi

A Ajim aj

Demediysen ne alınıyorsun?
Denildi de yazılıyor, "Kimse demez" demeden önce, diğer sayfalara bir bak.

Ha bir de öksürük şurubu ile aşıyı bir tutarak örnek veriyorsunuz ya oyh.
Biz sanki öksürünce zencefilli karışım yapmayın dedik; aşı yaptırın çocuklarınızı aşı önemli dedik. Aşının alternatifi YOK. Yok arkadaşım YOK.

Son düzenleme:
Hıhı evet, buna inandırın kendinizi.
Nasil:) diyalize girmesi gereken adam neden hacamatciya gider? Ya da bunu neden modern tiptan tamamen koparak yapar bunu? Hayati risk tasiyor cunku.

Bak yazdim yukarda esim migren hastasi yillardir ilac kullaniyordu.. bu bi hastalik ama hayati degil yani.. modern tipta tedaviside yok zaten. Hacamat yaptirdi bi kac defa ve inanki azaldi ataklari. Ha kanser hastasi birine deseler mesela seni ot cople tedavi etcez hacamat yapcaz kurtulcan ya da kemo ameliyat yapcaz hangisi? Iste boyle hayati risk tasiyan birseyde ben alternatif tiptan kullanmazdim sansimi..

Birde adam dese hacamat yapayim oluyu diriltiyo😂 yaw ben hacamatin sifasina inaniyorumda o kadar degil yani.. alternatif tipin yaninda modern tiptan kopmamak lazim. Sanki bi tarafi seven diger taraftan nefret etmesi gerekiyor gibi
Kızım 3 buçuk yaşında 1 kere antibiyotikle tedavi oldu. Oğlum 11 aylık 1 aylıkkken hastanede yattık, sonrasinda da sürekli hastaneler, antibiyotikler.

Modern tıbba karşı olmak akıl karı olabilir mi şu zamanda?

Ama alternatif tıpta candır yani bizim için öyle, gerisi de çok mühim değil benim için.

Kanser ameliyat bir tedavi şekli fakat bazi vakalar ameliyatla başarılı oluyor bazilari ise ameliyat edilmeyip dondurulup kemo veriliyor???
Hacamatta oyle !!! Benim inancimda var ve benim peygamberim öneriyor. Akıl ve mantikla ben bunu yaparım.
Ayrica paketli goda başlığı ne ara buralara geldi!!!!
konu zaten artık bilimsel temelinden kaydı. peygamberim öneriyor dediniz ben size daha ne desem olmaz ki. sonuçta din dogmasal değişmez bu. diğer önerileri de hayatınıza aktarıp aktarmadığınızı merak ediyorum yalnız. evli misiniz bilmiyorum, 4 kadın olayına bakışınız nedir? mesela ona medeni kanun diye gelirseniz, buna da ama doktorlar bilimsel araştırmalar diye bakmak gerekir. o zaman kendinizle çelişen biri olursunuz.

Kızım 3 buçuk yaşında 1 kere antibiyotikle tedavi oldu. Oğlum 11 aylık 1 aylıkkken hastanede yattık, sonrasinda da sürekli hastaneler, antibiyotikler.

Modern tıbba karşı olmak akıl karı olabilir mi şu zamanda.

Ama alternatif tıpta candır yani bizim için öyle, gerisi de çok mühim değil benim için.
Hah aynen birini seven neden digerini kullanamasin ya da sevemesin? Zira ikisininde caresiz kaldigi anlar var

Hah aynen birini seven neden digerini kullanamasin ya da sevemesin? Zira ikisininde caresiz kaldigi anlar var
önceki sayfaları okumadan konuya bir yerinde girince böyle oluyor işte.
arkadaşlar dedi ki biz aşıya karşıyız. inanmıyoruz aşıya. çocuklarımız otistik oldu dedi. doktora da karşıyız. doktorlar tedavi etmedi beni dedi. konu burdan başladı.
siz konuya bi yerinden girip hacamat güzellemesi yapıp, örneklerden sonra bende çocuğuma aşı yaptırdım zaten, bende modern tıbbı seçerdim zaten deyince olmuyor. hacamatçıların dediklerini okuyup ilk önce yazmanız gerekiyordu bunları.

arkadaşlar dedi ki biz aşıya karşıyız. inanmıyoruz aşıya. çocuklarımız otistik oldu dedi. doktora da karşıyız. doktorlar tedavi etmedi beni dedi. konu burdan başladı.
siz konuya bi yerinden girip hacamat güzellemesi yapıp, örneklerden sonra bende çocuğuma aşı yaptırdım zaten, bende modern tıbbı seçerdim zaten deyince olmuyor. hacamatçıların dediklerini okuyup ilk önce yazmanız gerekiyordu bunları.
Zorunda mı??
Fikrini söylüyor insanlar!!! O onu baglar bu bunu!!!!
Lutfen artık ya!

Zorunda mı??
Fikrini söylüyor insanlar!!! O onu baglar bu bunu!!!!
Lutfen artık ya!
sinirlendirmeyin küçük enişteyi.. heeytt.:halay:

ilk önce öyle konuşsaydı o kadar sert tepki almazdı demek istiyorum.
sizin sorununuz ne acaba? sülük neyim bişey yapıştırın, stresinizi alsın bari.

Asil konuya dalan sensin suan bence😂burda sabahtan beri hacamat konusuldu.. asi meselesi ise biri digerini dava ederdim filan dedi, yok kotu ornek oluyormus vs vs. Burasi forum mu?evet.. ne ise yarar bu gadasini aldigim forum? Oyleyse ee kazen kapatsin kepenkleri madem... ayrica ben kendi fikrimi okudugum postlara binaen yazdim yoksa iki taraftanda modern tipi kusursuz gostermek isteyende var alternatif tipi tek care olarak gorende.. ben tam tersini savunuyorum ikisindende faydalanmak en guzeli diyorum, bunda bi yanlis yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X