- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Canım bence şimdiden haber ver. Şimdi söylemezsen belki dediğin gibi okul çıkışı işi olabilir. Sende boşuna gitmiş olursun.
Güzel bi mesaj at söyle şimdiden.
şimdiden haber evrip işini garantiye almak bence en iyisi :)
Bir yandan da şu var, huyunu biliyorum. Cevap atmayacak. Benim gibi nemruttur o da. Nuh der peygamber demez. İyice köpüreceğim o zaman. Ama yine de atacağım mesaj. Teşekkür ederim.
Bir yandan da şu var, huyunu biliyorum. Cevap atmayacak. Benim gibi nemruttur o da. Nuh der peygamber demez. İyice köpüreceğim o zaman. Ama yine de atacağım mesaj. Teşekkür ederim.
Bırak cevap atmasın sen yine de söyle.
O gelecektir bence
Bi söz var aklıma geldi yazayım dedim.
Kastamonu şivesi :
"Gelüse gelü gelmesse gendü bülü "
dediğin gibi mesaj atıp gelirsen sevinirim konuşmamız lazım desende mi gelmeme ihtimali var ???
iki tarafın da böyle olması kötü tabi inşallah hallolur aranızda ki mesele de
Tekrar aradım. Meşgule attı. Demek ki uyumuyor. Sonra attım mesaj, yarın okulun erken bitiyor şu saatte şurada olacağım gelirsen sevinirim diye. O söz aklıma başka bir şey getirdi benim ya ama küfürlü tabi o
Ben olsam o durumda gitmem. Benim gibi lanet bir karakter olduğundan gelmeyebilir diye düşünüyorum. Sevgisinden şüphem yok, hatam bayağı büyük bu sefer. Beni tanıyorsa da ikinci kez gitmeyeceğimi bilir diyorum bir yandan.
inşallah canım. :26:
-Bu arada cevap attı, "ne getireceksen çöpe at" diye. Of mimliyim ben bu konuda da. Deve gibi kin gütmüş. Ben de "bir şey getirmeyeceğim ve orada olacağım ister gel ister gelme" dedim. Beyefendinin kimseyi görecek hali yokmuşmuş. Ben de "ben geleceğim, geldiğimde de aramayacağım ister gel ister gelme paşa gönlün bilir." dedim.-
Sabah mesaj attı, sakın gelme!! diye. Bende gelicem istemezsen sen gelmezsin diye diretttim falan. Sonra ben gidemeden o geldi, süpriz yaptı.Tam evden çıkmama beş dk kala yetişti.
O, o kadar üstüme gelmeseymiş ben o lafları zaten etmezmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?