Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ağzıma tatlı süreyim hemen kg alıyorum. Pek sporu da sevmediğimden anca çok dikkat edince kg veriyorum. Senin çok fazlan yok yine gerçi boy da önemli . Benim boyum 170 , kg şuan 82 . Çok fazlam var. İnşallah veririz canım . Ben sufle yesem illa devamı gelir. Ben de ya hep ya hiç modu var:)Cnm ben de zararlı ne varsa abur cubur yerim börek pasta da yerim çikolatasız yapamam çok iradesin sakın pes etme. Nisa’n ayından beri yürüyorum 64 ten 60.2 ye indim . Yiyorum sufleyi yürüyorum bir saat. Ben de tatlıyı azalttım bakalım hedefim 55 -56 eskiden 52 kiloydum
İnş gönlümce olur hamilelik de kilo veren bile duydum. Sağlıkla kucağınıza alın inş hayırlı olsunEvet ilk hafta 3 kg verdim sadece bazen yüzdüm. Şimdi hamilelik de var. Kg almadan doğuma girmek hedefim.
Sağol canım evet bi arkadaşım diyetisyen eşliğinde hamileliğinde kg almadı. Doğumdan sonra kg verdi. Hayırlısı olsun inşallahİnş gönlümce olur hamilelik de kilo veren bile duydum. Sağlıkla kucağınıza alın inş hayırlı olsun
Aynen bende de öyle oldu diyetteyim dedikçe daha çok cnm istedi yemek yemek. İnşallah başaracağız . Benim kısa hedefim yok ne zaman şu kadar zamanda şu kadar kilo vereceğim desem versem de geri aldım. Aklımda olan tek şey dikkat etmek. Yememek. Hareket önemli ama asıl önemli olan yememek. Verirsin neden vermeyesin? Kimden ne farkımız var:) bu arada dün tatilden döndüm. Sabah tartıldım 81.1 kg çıktım hem de kahvaltıdan sonra . Açken daha az çıkardım diye düşünüyorum:)sevindim ikinci haftada da kilo verdim.inşallah devamı gelir bende bugün karar verdim artık bu bedende olmak istemediğime kendime göre birşeyler yapmaya çalışacağım aç kalmak ve diyetteyim moduna girmek bende çok ters tepiyor normalden fazla yiyorum şuan 92 kiloyum bende baya bir var vermem gereken yani şimdilik kendime 1,5 ay sonrasını hedefledim doğum günümde kendime hediyem olsun istiyorum verdiğim kilolar bakalım ne kadar olacak