• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidecek kilolar

Sabah peynir, zeytin, yumurta yedim ,ayran içtim ve dört tane hurma yedim . Yanına çay içtim. Öğlen sade türk kahvesi akşam ise ızgara köfte yiyeceğim biraz da yoğurt

Cnm ben de zararlı ne varsa abur cubur yerim börek pasta da yerim çikolatasız yapamam çok iradesin sakın pes etme. Nisa’n ayından beri yürüyorum 64 ten 60.2 ye indim . Yiyorum sufleyi yürüyorum bir saat. Ben de tatlıyı azalttım bakalım hedefim 55 -56 eskiden 52 kiloydum

Cnm ben de zararlı ne varsa abur cubur yerim börek pasta da yerim çikolatasız yapamam çok iradesin sakın pes etme. Nisa’n ayından beri yürüyorum 64 ten 60.2 ye indim . Yiyorum sufleyi yürüyorum bir saat. Ben de tatlıyı azalttım bakalım hedefim 55 -56 eskiden 52 kiloydum
Ben ağzıma tatlı süreyim hemen kg alıyorum. Pek sporu da sevmediğimden anca çok dikkat edince kg veriyorum. Senin çok fazlan yok yine gerçi boy da önemli . Benim boyum 170 , kg şuan 82 . Çok fazlam var. İnşallah veririz canım . Ben sufle yesem illa devamı gelir. Ben de ya hep ya hiç modu var:)

Günde attığım adımları hep kontrol ediyorum çok yürümeye çalışıyorum. Tavsiye ederim eğer bu yediklerine bir de yürüyüş eklersen ilk haftalarda çok kilo verebilirsin
Doğru diyorsun benim kilom yok o yüzden vermek çok zor gr gr veriyorum ama sen eğer yürürsen hafta da 3 kilo hatta 5 kilo verirsin ama ilk üç hafta sonra yavaşlar kilo vermek giderek zorlaşır

Evet ilk hafta 3 kg verdim sadece bazen yüzdüm. Şimdi hamilelik de var. Kg almadan doğuma girmek hedefim.

Akşam ızgara köfte , yarım kase bulgur,2 bardak ayran ve biber yedim. Çok şükür doydum:) bu haftalık bulgur hakkımı tükettim. Haftada bir kez yiyeceğim. Acayip tok tutuyor. Ayran bir bardak yeterdi aslında ama biber acıymış yandım ondan iki bardak oldu. Bugunluk menüm bitti. Bakalım ikinci hafta kaç kg gidecek. İlk hafta iyiydi ama asıl önemli olan bundan sonrası

Dün akşam çok acıktım ama yemedim ve uyudum. İyi ki yememişim sabah öyle çok aç da uyanmadım. Sabah omlet, peynir, zeytin ve çay içtim. Öğlen sade kahve. Akşama ne olur daha düşünmedim . Hafif bi şeyler olmasını umut ediyorum:) ikinci hafta acaba kaç kg gidecek çok merak ediyorum. İkinci hafta perşembe değil pazar sabah tartılacağım çünkü tatile gideceğim. Tatilde de kahvaltı ve akşam yiyeceğim. Arada içecek olur

Akşam iki bardak ayran, çok az bulgur, biber, bir adet köfte ve az kavurma yedim.

Merhaba . Tatilde olduğum için sürekli nete giremiyorum ama diyet hep aklımda sabahaları klasik kahvaltımı yapıyorum yine sadece ekstra dondurma yedim yemediğim halde. Bi de üzüm. Bunları normalde yemiyordum ama tadımlık yedim. Akşamları ekmeksiz sulu yemek yiyorum. Dün iki küçük dilim pide yedim. Onun öğlen çok acıktıysam kahvaltılık yedim çok az. Abur cubur yemiyorum. Sağlıklı beslenmek güzel.

inşallah devamı gelir bende bugün karar verdim artık bu bedende olmak istemediğime kendime göre birşeyler yapmaya çalışacağım aç kalmak ve diyetteyim moduna girmek bende çok ters tepiyor normalden fazla yiyorum şuan 92 kiloyum bende baya bir var vermem gereken yani şimdilik kendime 1,5 ay sonrasını hedefledim doğum günümde kendime hediyem olsun istiyorum verdiğim kilolar bakalım ne kadar olacak

inşallah devamı gelir bende bugün karar verdim artık bu bedende olmak istemediğime kendime göre birşeyler yapmaya çalışacağım aç kalmak ve diyetteyim moduna girmek bende çok ters tepiyor normalden fazla yiyorum şuan 92 kiloyum bende baya bir var vermem gereken yani şimdilik kendime 1,5 ay sonrasını hedefledim doğum günümde kendime hediyem olsun istiyorum verdiğim kilolar bakalım ne kadar olacak
Aynen bende de öyle oldu diyetteyim dedikçe daha çok cnm istedi yemek yemek. İnşallah başaracağız . Benim kısa hedefim yok ne zaman şu kadar zamanda şu kadar kilo vereceğim desem versem de geri aldım. Aklımda olan tek şey dikkat etmek. Yememek. Hareket önemli ama asıl önemli olan yememek. Verirsin neden vermeyesin? Kimden ne farkımız var:) bu arada dün tatilden döndüm. Sabah tartıldım 81.1 kg çıktım hem de kahvaltıdan sonra . Açken daha az çıkardım diye düşünüyorum:)sevindim ikinci haftada da kilo verdim.

Akşam patatesli haşlama et ve yoğurt , biber yedim . Öğlen çok az peynir yedim . Acıkınca şekerli şeyler yememeye dikkat ediyorum . Muz, üzüm kısaca meyve yemek daha çok acıktırıyor beni. Biraz yürüyüş yaparım. Tatil bana yaramadı çok yorgunum.

Çok acıktım bi tane salatalık yedim oh pek iyi geldi serin serin:)

Good morning:) sabah canım bişey istemedi o yüzden peynir, zeytin, domates, salatalık yedim ve çay içtim normalde illa yumurta yerdim ama yemedim . Dün akşam çok acıktım az peynir yedim salatalığın yanına. Bu ikinci haftamdı . Çok şükür kg verdim. Hamilelik de var hedefim kg almadan devam edebilmek . Doğumdan sonra kg düşmek. Bi arkadaşımda öyle oldu. Abartmadan kontrollü yemek kendine de çok iyi gelmişti

Öğlen bir nescafe az çerez yedim. Kahvaltıyı az yapınca bişeyler atıştırma isteği duydum.

Akşam arpa çorbası içtim . Biraz önce de yarım muz yedim. Bugunluk yeter:)

Back
X