Suan denemiyosun sanirim peki zencefilliyi falan nasil ve ne kadar sure uyguladin ve nasil bi fayda sagladi?Onun 2 çeşiti var ikisini de yapmış biri olarak haftada 2 gün 3 yk yoğurt 1er çay kaşığı zencefil zerdecal tarçın olanı fayda sağlamıştı canım bende pul biberli olanı da yaptım tadı kötü deil ama mide yanması yapmıştı
Menun super afiyet bak seker olsun..aksam yemeginden sonra aclik hissediyomusun?Selam kızlar menüm
Sabah haşlanmış yumurta 3 zeytin domates salatalık
Öğle haşlanmış tavuk ayran
Aksam yeşil fasulye ve salata
Alıştım canım artık bir süre sonra istek olmuyor ama sende öyle bir durum varsa özellikle geç saatlerde ya tarçınlı süt yada 2 yk kadar yogurt yiyebilirsin ben ilk zamanlar öyle yapıyordum özelikle meyve ve kuruyemiş olayina girmeMenun super afiyet bak seker olsun..aksam yemeginden sonra aclik hissediyomusun?
Zencefilli olan defalarca deNedim onu yedikten sonra en az 1 lt su içiyordum yatana kadar sabah kalktığında göbeğinde hafifliği farkediyosun zaten her yapısta yarım kilo diye bir iddia var o konudaSuan denemiyosun sanirim peki zencefilliyi falan nasil ve ne kadar sure uyguladin ve nasil bi fayda sagladi?
Buradayım canım günaydınMiyav_su bebeğim nerdesin ki sen ?
Afiyet olsun canımSelam kızlar menüm
Sabah haşlanmış yumurta 3 zeytin domates salatalık
Öğle haşlanmış tavuk ayran
Aksam yeşil fasulye ve salata
Rica ederim canımTeşekkürler bilgi için
Ben zaten aaz yürüyorum, inşallah kısa sürede iki katına çıkarabilirim ve metobolizmam hızlanır.
Aynen bende şu 68 rakamını görmek istiyorumbu hafta sıkalım biraz kendimizi hem spor hem beslenme olarak ben artık 7li haneleri görmek istiyorum yardım please
Umarım çerez kavrulmamıştır keşke akşam yemeğinde yeseydin canım seni tok tutardıDünki menümü paylaşayım , sonrada geçmişi okuyayım.
Sabah: Peynir, Zeytin, Domates, Salatalık, 3/4 simit
Öğle: Taze fasülye
Ara: 1 kıymalı ev yapımı börek, yoğurtlu havuç salatası
Akşam : Yoğurt çorbası
Sonra kontrolden çıktım, akşamın onunda koca bir kase çerez yedim
İnşallah canım hepimiz için olsun artık stres olmasınCanım çok normal, çok strasli bir haftaydı senin içinde ,,,
Bu jafta bomba gibi dönecek miyav_su
Canım normal mevsim geçişinden bende öyleyim birde dün arkadaşlar ile toplandım bazı dengesizler vardı ve acayip stres oldumKaldığımız yerden devam ...
yalnız benim hiç enerjim yok
Bu grip beni fena sarstı, moralimde bozuk ...
Kızlar yardım edin , nasıl toparlayacağım kendimi ...
Hayırlısı ile canımUmarım en kısa sürede işlerin açılır canım.
O zaman akşam yemeğini tam ye canım çorba varsa şimdi artık kış mevsimine girdik sebze haşla brokoli ,karnıbahar sonra yoğurtla tüket olmaz mıBenim canım çerez , meyve tarzı yiyecekler istiyor.
Önce su içiyorum ya da çay/meyve çayı
Bazende dayanamayıp yiyorum, dün akşam oldupu gibi :)
İnşallah canımCanım +400 hemencecik gidecek bu hafta hatta fazlasıyla gidecek eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?