kızçeler selamlar herkese, ben geldimmaslında 2 gün önce gelecektim ama 2 gün ufak bir misafirimiz vardı, onu ugurladım ve geldim
daha iyiyim ve daha iyi de olacagım umarım, yani aynı sıkıntılar hala mevcut olsa da kendimi oyalamanın bir yolunu bulacagım, o yuzden kaldıgımız yerden devam diyorumee nerde kalmıştık
Oldu oyle bi.bu hafta asiro yogunum. İs cikisi bi de egitime gidiyom yorgun. Wc disinda ara vermeden calisiyom cok yoruldum regl de fena gecikti hepsi birlesince cikolata diye kudurdum valla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosbuldum tatlim iim ya regly erken gelince biraz bunyem sarsildiokul tatilde ama sinav bitmez klasik sinava calisiyorum agustosun son haftasi sinava girip tatile gidicez insl kafamizi bosalticaz lazim malum cocuksikintisibizi yillardir yoruyor tatilden gelincede tup bebek sureci olucak ins hangi ay baslarim bilmiyorum ama sene sonuna jadar bi tup bdbek yapicam o zamana dek kilomu 65 lere gelmem lazim ..dietisyene gitmiyorum artik sen gerseyi ogrendin dedi dietisyenim suan kilom fazla degil ama yarindan itibaren diete full devam haftaya yazicam insl
Evet ii gelecek insl tatil..dogru biraz daha beklerim ne olucak .yazicam cnm tesekkur ederim tatlis..Haklısın canım gidin tabi şöyle güzel bir tatil yapın.Hem az da kalmış sık dişini.O zamana kadar ne versen karın.Sen çok güzel kilo verdin yine verirsin.Yaz bize de hep birlikte motive olalım.Fazlalıklarımızdan kurtulalım.Gerçi senin azıcık kaldı demi fıstık oldunn ki
Neslicim şimdi benim spor listemde de hergün yada iki günde bir falan sayılarım ikişerli olarak artıyor.Ben bu hareketleri gün içinde spor yapmadan yapacaksam eğer öncesinde senin dediklerinden birini mutlaka yapıyorum hafif bir terleme geliyor sonra bölgesele geçiyorum.Ayrıca haftada en az 2 kez leslie(2-3 mil) ve ya jiliian 1 kez yapıyorum.Yani haftada 3 gün tempolu sporum oluyor iyice ter atabiliyorum.Diğer günler ise bahsettiğim gibi kendi bölgesel hareketlerimi yapıyourm.Kollarım için ağırlıkla çalışıyorum.Karnım için mekik.Bacaklarda iç bacak ve arka bacak olmak üzere toplam 7 hareketi setler halinde yapıyorum.Yanlar içinde bir hareketim var.Sumo squat da yapıyorum.Bunlar yeterli mi acaba ? Ondan emin olamadım.Ha benim bölgesel haretlerim jillia ve şallıdan aldım.Piates hareketi zaten çoğu.Ne dersin arttırmalımıyım ? Mesela hergün leslie yada jillian mı yapsam ? Gerçi göbiş küçülüyor görebiliyorum ama benim asıl problemli bölgem tam bazen kısmının yanı kalça gibi duruyor böyle tuhaf çıkıntılar
herkese merhaba. dün sitenin tadilatı nedeniyle bildirim yapamadım Esra. Sen de tahmin etmişsin zaten. ben bu hafta +500'ümama moral bozmadan devam ediyorum. battı balık yan gider yok. Esra tablo için bi tavsiyede bulunayım mı sana. tabloyu word ya da excelde hazırlayıp buraya yüklesene. bak dosya yükle düğmesi var. bence daha basit olabilir.
neyse kızlar. ben kaçıyorum. bakarım ara ara buraya...
esracımm şarkını duydum geldim hemen ama bu sitenin yeni halinden memnun olmadıgım için çok sinirliyim şuanama buralardayım kuzum, yazdıklarını da okudum, dukan diyetini yapan bir akrabamız böbreklerinden ve karacigerinden büyük hasar aldıgı için pek o diyete pek olumlu bakmıyorum ama içini de karartmayacam kuzum, umarım sen de sıkıntı olmaz faydasını görürsün
ben de puzzle a sardım bu ara çoğunlukla onunla ilgileniyorum, geçmişi bulamadıgım için pek okuyamadım da son zamanlarda kim ne yapıyor hiç bi fikrim yok kusura bakmayın kızlar lütfenatladıgım şeyler vardır mutlaka da umarım önemli şeyler degildir, duyarsız gibi olmak istemem ama gerçekten neyin nerde oldugunu bulamadım şuan sitede
ben biraz daha bakınıp puzzle ıma döneyim, öperim hepinizi :)
Nurdancım, hoşgeldin canım:) Puzzle ben de çok severim, meditasyon gibi geliyordur şimdi sana
Dukan bana da uygun gelmedi canım, sayma işi fena değildi ama onda da sayılar yetmiyorBiraz hareket olsa gerisi gelecek te işte, yani kendi adıma. Uzun süredir spor yapmıyorum, çok özledim, bu akşam hiç olmadı Leslie yapıcam
Topiğimiz pek sakin bakıyorumBenim de önümde işler var ama çalışasım yok Kahvemi aldım geldim, foruma bir bakayım dedim. Bizim forum da memleketin eğitim sistemi gibi, değiştire değiştire bir hal oldular, yaptıkları da düzgün bir şey olsa bari
hoşgeldin neslican benimde işlerim var internet tabanlı programlarım yine hata veriyorTopiğimiz pek sakin bakıyorumBenim de önümde işler var ama çalışasım yok Kahvemi aldım geldim, foruma bir bakayım dedim. Bizim forum da memleketin eğitim sistemi gibi, değiştire değiştire bir hal oldular, yaptıkları da düzgün bir şey olsa bari
bu konuda çok katıldım sana :) ama biraz kurcalayınca alışıyor sanki insanbu arada memleketimizin yeni sistemi de hepimize hayırlı olsun
hoşgeldin neslican benimde işlerim var internet tabanlı programlarım yine hata veriyorhayır yani birikecek diye korkuyorum.Canım nasıl da kahve istedi aslında şu sıcakta üşenmesem gidip alıcam da valla gidemem tam saati.Sana afiyet olsun.
Pazartesileri oluyor böyle yarın konsantre oluruz inşallah
Haklısın site sürekli günclleniyor hatta telden giremiyoruz çünkü uygulamayı güncellemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?