Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Bebeimmmm;

Nassınn ? iysinn inşallah kız laf olsun diye yazıyorum ki gelll hatta sana şarkı armağan ediyorumm bi saniye bulayım
şaka bi yana benim için özel bir şarkıdır bak diprisyona sokmadan dön anammm

canım tatlı krizlerin için bizim dukan tariflerini deniyebilirsin basit oluyor ve kaçamak yapmamış oluyosun bak bi düşün istersne tarif paylaşırım

Züleyha ablamla ilgili yazmadım hiç bugün telde konuştuk çok özlemiştim valla iyi geldi.Bol bol diyet konuştuk.Sanırım bir sonraki pazartesi dönüyolarmış.Pek tatil yapamadığı için küçük bir kaçamak yap dedim aslında o da istiyormuş ama annesi ve babasının rahatsızlıklarıdan dolayı yapamamış.Belki önümüzde ki hafta olurmuş.Ama hocamız iyi eve gelince diyetine de başlamış hemen.Ondan haberler böyle yani

Haklısın canım gidin tabi şöyle güzel bir tatil yapın.Hem az da kalmış sık dişini.O zamana kadar ne versen karın.Sen çok güzel kilo verdin yine verirsin.Yaz bize de hep birlikte motive olalım.Fazlalıklarımızdan kurtulalım.Gerçi senin azıcık kaldı demi fıstık oldunn ki

Şimdi kendimle alakalı yazabilirim.Sayfalar alıntılarımla doldu kusura bakmayın,birikmiş.
Öncelikle geçen hafta 4 gün çalıştım oldukça yoğundum.Saçma sapan angarya bi işi yetiştirmeye çalıştım ayrıca kendi yoğunluğumu da halettim.Benim işim ne ? Ben şöyle diyim gün boyu susmayan 2 şirket hattım ve bir de teknisyenler diğer hatlar doluyken aradıkları kendi telefonumdan sorumluyum.Müşteriler genel merkez şikayet departmanı ve bölge müdürlüğümüzle sürekli telde iletişimdeyim.Ayrıca yoğun bir mail trafiğimiz var.Gel gelelim pc işine.Müşterilere yapılan işlemler bana gelir.Ben once onu telde kayıt açtırırım.Sonra bir programdan yaklaşık 10 sayfalık ksımı doldururum başka bir programa atarım.Ordanda 20 sayfalık ( saçma-sapan) bir işlem yaparım.Daha sonra bu işlemim km sini alrım siparişi alırım.Günlük ortalama 50-60 tane girebiliyorum(kafam kazan gibi oluyor).Ön muhasebe tutuyorum.Değişimlere bakıp arızalı malları iade ediyorum.Malzeme siparişi yapıp stok kontrol ediyorum..Hani hep yoğunum diyorum ya diyosunuzdur belki napıyorr diye.(slında liste daha uzarrr giderr )
Çok çok kabaca ben bu işleri yapıyorum ballarım

Evet ii gelecek insl tatil..dogru biraz daha beklerim ne olucak .yazicam cnm tesekkur ederim tatlis..

Şimdide yeni diyetimden bahsedeyim ( çenesi düşmüş esra )

Dukan diyeti denince aklıma gelen ilk şey sanırım acıkmamak oluyor.Kızlar ben acıkmıyorum zoraki yiyorum.Canım da hiçbişey istemiyor.Yani meyve çikolata falan hiçbişey...Çoğu zaman tabağımı bitiremiyorum.Bizim diyetimizde protein sınırsız ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo veriyorsunuz.Süt ürünleri günlük 1 lt.Yani gözümün de karnımın da doyduğu bir diyet.Tatlıya ne kadar düşkün olduğumu hepiniz bilirsiniz.Kendime keler kedi dili bisküviler aromalı pudingler helvalar yapabiliyorum.Ekmeğimi mecbur olduğum için yiyorum gerçekten tokluktan yemek istemiyorum.Et olarak genelde beyaz et tercih ediyorumKeşke balık bulabilsem.Izgara tavuk yapıyorum.Sebze günlerimde tabağımın 3/1 olacak şekilde sebzemi yiyorum.Light içecek serbest ama burda yok.Hindi füme burda yok.Diğer ihtiyaçlarımı il merkezlerinden almaya çalışıyorum.Yulaf kepeğiyle harikalar yaratıyorum.Ice latte yapabiliyorm.Ev yoğurdunun kaymağını defalarca alıp kendi az yağlı yoğurdumu yapıyorum.Sabah kahvaltı edip işe gidiyorum normalde ara öğün yapsam öğlen eve çok aç gelirdim.Şimdi ara öğün yapmıyorum ama eve gelince tabağımı bitiremiyorum.Bununla birlikte hegün beyaz çay yeşil çay hibiskus(bunu bana dukandan önce züleyha ablam da tavsiye etmişti) ve ödem atıcı çaylarımdan günlük 2 bardak içiyorum.Artık ogün hangisini istediysem.Ve doğaya güzel haber bu diyetle birlikte neredeyse hergün 2,5 lt su içiyorum.Sporumu düzenli yapıyorum.Nesliye yazdım ordan okuyabilirisiniz.

Peki bunları yapıyorum kaç kilo verdim? Aatak evremde çoğu ödem olan 3 kilom gitti.Seyir dönemim yani asıl kilo verme dönemi bir haftada -600 gr gitmiş.Güncel kilom 77,6 dır arkadaşlar.Sonuçtan memnunum.Artık bu süreci hep birlikte göreceğiz bakalım altılar ne zaman o güz yüzünü gösterecek.

Uzun oldu ballarım ama anlatmak istedim.

Ben bugün ne yaptım ?

Sabah kahvaltıdan sonra oyumu kullandım eve geldim.İş yerimden bir arkadaşımla sözleşmiştik.Araba kullanmayı öğretecekti.Daha öncede azıcık bir tecrübem vardı.Yarım saat kadar dolaştık.Çok keyifliydi.Ben zaten seviyorum araba kullanmayı.Ehliyetim yok ama ilk sınavlarda alıcam.Doğa gibi ben de araba kullandım bugün.Aslında varya öğretmen olunca hemen bi kredi çekip arabamı alıcam arkidişş.Sonra yalnız yollara çıkıcam ama öyle şehiriçi değil uzun yollar olsun böyle sessiz.Açıcam en sevidğim şarkımı hem söylicem hem sürücem.Azcık da hız yapıcam.Ama tedbirli bi şekilde.Eveeett konuyu yine saptırdım tebrikler bana.
Hala spor yapmadım totoyu kaldırmam lazım.O yüzden hepiniz öpüyorum hayırlı geceler dua ile...

:)Günaydın kızlar, yeni hafta hepimiz için çok güzel geçsin inşallah. Yeni sistemde değişiklikler olmuş, alışırız kısa zamanda buna da. Dün temizlik işleriyle uğraştım, malum epeydir hiç elleyememiştim, iyi oldu. Bugün de iş yoğunluğu olacak epey ama fırsat bulunca girerim yine ve geçmişe bakarım.

herkese merhaba. dün sitenin tadilatı nedeniyle bildirim yapamadım Esra. Sen de tahmin etmişsin zaten. ben bu hafta +500'üm ama moral bozmadan devam ediyorum. battı balık yan gider yok. Esra tablo için bi tavsiyede bulunayım mı sana. tabloyu word ya da excelde hazırlayıp buraya yüklesene. bak dosya yükle düğmesi var. bence daha basit olabilir.
neyse kızlar. ben kaçıyorum. bakarım ara ara buraya...

esracımm şarkını duydum geldim hemen ama bu sitenin yeni halinden memnun olmadıgım için çok sinirliyim şuan ama buralardayım kuzum, yazdıklarını da okudum, dukan diyetini yapan bir akrabamız böbreklerinden ve karacigerinden büyük hasar aldıgı için pek o diyete pek olumlu bakmıyorum ama içini de karartmayacam kuzum, umarım sen de sıkıntı olmaz faydasını görürsün

ben de puzzle a sardım bu ara çoğunlukla onunla ilgileniyorum, geçmişi bulamadıgım için pek okuyamadım da son zamanlarda kim ne yapıyor hiç bi fikrim yok kusura bakmayın kızlar lütfen atladıgım şeyler vardır mutlaka da umarım önemli şeyler degildir, duyarsız gibi olmak istemem ama gerçekten neyin nerde oldugunu bulamadım şuan sitede

ben biraz daha bakınıp puzzle ıma döneyim, öperim hepinizi :)

Esoşum, sen spor işini çözmüşsün zaten kuzum, yavaş yavaş meyvelerini de toplarsın merak etme Ben cardio sporları çok seviyorum ama bölgesel hareketler konusunda pek bilgim yok. Yıllar önce haftada üç gün step yapardım, step sonrası hocanın yaptırdığı bölgesel hareketleri bile yapmazdım yani, gerisini sen düşün Ben sadece birden sayıları ve tempoyu artırma derim. Bu uzun süreli bir yarış diye düşün, yavaş yavaş artır. Sayıları bile iki günde değilde haftada artır mesela bence

Benim de rakamlar değişkenlik gösteriyor canım, o + yağ değildir merak etme Kilomuz +-1 kg civarı oynuyor diye düşünüyorum. Benim bazen iki gün arasındaki fark 800 gram olabiliyor, ki hiç normal değil. Sanırım ikimiz de 65 kg altına düşsek psikolojik eşiği geçmiş olacağız

Nurdancım, hoşgeldin canım:) Puzzle ben de çok severim, meditasyon gibi geliyordur şimdi sana
Dukan bana da uygun gelmedi canım, sayma işi fena değildi ama onda da sayılar yetmiyor Biraz hareket olsa gerisi gelecek te işte, yani kendi adıma. Uzun süredir spor yapmıyorum, çok özledim, bu akşam hiç olmadı Leslie yapıcam

Topiğimiz pek sakin bakıyorum Benim de önümde işler var ama çalışasım yok Kahvemi aldım geldim, foruma bir bakayım dedim. Bizim forum da memleketin eğitim sistemi gibi, değiştire değiştire bir hal oldular, yaptıkları da düzgün bir şey olsa bari

hoşbulduk neslicanım :) boş vakitlerimi degerlendirmek için puzzle a başladım ben de ama istedigim parçayı bulamayınca hırçınlaşıyorum hiç iyi olmuyor
ben sayma işine devam ediyorum hala bana da yetiyor da spor hiç yok ayın 21 inde dizlerimden kontrolum var o zamana kadar zorlamamak için ancak yattıgım yerden mekik gibi şeyler yapabiliyorum kontrole gittigimde doktorla ayrıntılı konuşacagım bu işi bakalım, neler yapabilecegimi anlatsın bana

bu konuda çok katıldım sana :) ama biraz kurcalayınca alışıyor sanki insan bu arada memleketimizin yeni sistemi de hepimize hayırlı olsun

hoşgeldin neslican benimde işlerim var internet tabanlı programlarım yine hata veriyor hayır yani birikecek diye korkuyorum.Canım nasıl da kahve istedi aslında şu sıcakta üşenmesem gidip alıcam da valla gidemem tam saati.Sana afiyet olsun.
Pazartesileri oluyor böyle yarın konsantre oluruz inşallah

Haklısın site sürekli günclleniyor hatta telden giremiyoruz çünkü uygulamayı güncellemediler

bu konuda çok katıldım sana :) ama biraz kurcalayınca alışıyor sanki insan bu arada memleketimizin yeni sistemi de hepimize hayırlı olsun

Az önce cevap yazmıştım ama malum sistem kapattı kendini nedense Memleketin yeni sistemi bence de hayırlı olsun, diyecek başka birşey yok zaten

Kolay gelsin canım o zaman sana da:) Ben de pazartesi sendromu had safhada nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…