Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Hayatim zor kotu dedigimizdr boyle hayatlara tanik olmak lazim aslinda.o kisi biz de olabilirdik afedersiniz kole gibi bir hayvan gibi sahip degistiriliyor sanki. Kim para verirse kim cok para verirse. Ne aci ne insanlik disi bir yaklasim. Bitmiyor bitmiyor maalesef bunlar. :thumbdown::what::banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa bu çok ilginç oldu.esram kitap okumayla ilgili bişe yazdım yolladım.senin yolladığını ben,benimkini sen yollamışsın gibi oldu[/QUOTE]

Hocam okadar cok kitap yazin yazin dedim ki sizi riyamda gordum kitap imza gununuz olmus biz ordayiz falan :):thumbup:

Ayyy kiyamam ben yaaa yazikk cok aglamis. kus balik kucuk kaplumbaga olabilir hocam. Biraz olsun yatisir can. İyi dusunmussunuz

Ayy hocam valla aynen oyle sukur bitiyor bu hafta. Dinlenmeyi bekliyorum.dort gozleee :thumbup: dinlenelim haftasonu guzelcee hepmizzz

Cok yogun yorgun olsan da bazen kendini mesgul etmek icin hirpalar bizim burcun kadinlari. Erkekleri tam tersi 1 saat az uyusa olur geberir resmen ama biz tempo yogunluk yorgunluk dayanikliyiz ama sen abartmissin tabi ki azucuk dinlen toparlan sonra da kir dizini otur isini bitir ana konu dyet degil oyuzden rahatlikla cal kapiyi anlastik mi canim

Kizlar dun cemremle yazistik sinavlari varmis bitince o da gelecek. Selam soyledi hepimizeeee

Mrb. Bu liste ile mi 4kiloverdiniz

Aa eklemimisim.kizlar ayca kayanin listesi varfi fikir almak istedim sizden

abah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

bana bu liste uyar doğa diğer ara olmayanj liste benlik değil ben arasız yapamam kiiiii

Günaydın Ballar;

Yine yeni bir stresli iş gününden selam...

Herkes gelmiş yazmış bi ben eksikmişim :))) Hatta cemremde gelecekmiş gelsin valla hatun güzel kilo verdi azıcık laflıyak

Ben bugün ablamlara gidicem iki gün ordayım cumartesi sabah dönücem patron laf ederse eğer pazar günü çalışırım.

Bu açılış mesajı olsun gün içinde vakit bulursam eğer gelir alıntılarıma bakarım herkesi kocaman öpüyorummm.Dua ile inşallah...

Tatsizlik hissettim ablangile gidecek olman iyi olur havan degisir iste. İyi eglenceler canim. Suslu puslu resim bekliyoruz tamam miii :thumbup: ise gelince hep ayni amannm
cok takilma emii. Herkes ayniii :sly:

Aynen canim ben de bunu begendim.6da kalkinca ara ogunsuz olmak mantikli gelmedi bana cunku.

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Demincek girdim, yazdım uzun uzun, o arada ofise biri geldi, tabi sonra baktığımda yazdıklarım gitmişti. O yüzden şimdi sadece merhaba diyeyim, ilk fırsatta dönüş yapar yazarım

Bazen benimde öyle oluyor yazıyorum tam yolluycam bağlantı yok diyor.Sinir bozucu....

Bende ailemden uzak yaşadım .O yüzden kardeşlerimi çok özlerim.Onlarla vakit geçirmek inanılmaz mutlu eder beni.Kardeş bambaşka birşey.İhtiyacın olduğunda onların olduğunu bilmek çok özel bir duygu.Ne güzel kardeşinle dolu dolu vakit geçirdin.

Kolay gelsin Esracım bizde seni öpüyoruz..

Gunaydin canimm bugun randevun vardi degil mi jinekoloji. Nasilsin gittin mi doktora..uzun uzun bekliyoruz seni

Ben de hocam 18 yasindan beri ayriyim okul donemi yine gordum de ozel sektore bir girdim ailemden hep uzak yasamak durumunda kaldim yeri geldi 6 ayda ,2 gun oldu gorusmemiz.ben anne baba duskun sayilmam anneci babaci degulim yani. Severim sayarim her fedajarligi yaparim o ayri ama kardeslerim cicugum gibi.herseylerine yetmeye calisirim hic dayanamam allah acilarini gostermesin bir test yapildi bana yasam kocum tarafindan. Dunyada en sevdigum insanlar kardeslerim cikti hakikaten oyle. Sizin de benim gibi cok guzel bir kardesliginiz varmis mutlu oldum sizin adiniza. İyi ki var bu kardeslik yaa :) yas gectikce tam kivami oluyor son uc yildir biz arkadas olduk bu cok keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…