- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.206
- 423
- 42
Bugün çok tuhaf birşey yaşadım kızlar..
Bir kız öğrencim var.babası ölmüş.kadının büyük kızı kan kanseri olmuş onu almış istanbula gitmiş orda hastanede bir adamla kaçmış.6 ay imam nikahı ile yaşamış.sonra babası gitmiş almış.geçen yıl bizim velilerden biri ile evlendi gene imam nikahı ile.babası8000 tl para almış adamdan.nikah yapmamasının sebebi ölen eşinden maaş alıyor.neyse 4 ay sonra ondanda ayrıldı.bugün bana geldi.seneye merkeze taşınacsklarmış.neden biliyonuzmu.babası10.000 tl ye 4 çocuklu bir adama vermiş.ağzım açık dinledim.
Ooo çok çekmiş ayağın.bu son olur inşallah.
Nasılsınız arkadaşlar?Hafta sonuna bir gün kaldı.Bu hafta biraz zordu.Eşim gelmeyince Can çok duygusallaştı.Sokakta bir köpek yavrusu var.Okuldan geldiğinde onu besliyordu.Dün yavru ona patisini uzatmamış.4 kez aradı.Anne çabuk gel.Çok büyük problemimiz var .Bir yandanda ağlıyor.Eve geldim görseydiniz içim parçalandı.Çok ağladı.İçim parçalandı.Evde hayvan besleyemem kedi ,köpek ya da tavşan istiyor,onlarıda ben istemiyorum.Bugün kuş bakıcam .Ona ikna oldu.
Nasılsınız arkadaşlar?Hafta sonuna bir gün kaldı.Bu hafta biraz zordu.Eşim gelmeyince Can çok duygusallaştı.Sokakta bir köpek yavrusu var.Okuldan geldiğinde onu besliyordu.Dün yavru ona patisini uzatmamış.4 kez aradı.Anne çabuk gel.Çok büyük problemimiz var .Bir yandanda ağlıyor.Eve geldim görseydiniz içim parçalandı.Çok ağladı.İçim parçalandı.Evde hayvan besleyemem kedi ,köpek ya da tavşan istiyor,onlarıda ben istemiyorum.Bugün kuş bakıcam .Ona ikna oldu.
ehh made mbu kadar ısrar ettiniz arada gelirim ben o zaman
çok yogunum aslında kızlar bakmayın buralarda fink attıgıma sırf can sıkıntısındankonsantre oluyorum inşallah yavaştan bide gezmeyi bıraksam çok güzel olacak ama dayanamıyorum
hepinizi sevgiyle öpüyorum
kaç günlük uykusuzlugun acısı bu sabah çok fena çıktı benden :18: sabah ofise gittim fabrikaya geçmek için, bir anda bir mide bulantısıallahtan ki kahvaltı etmemişim, içtigim suyu ve çayı oldugu gibi çıkardım neyse ki çabuk topladım kendimi de fabrikaya da gidebildim ama sanırm isyan çıkıyor artık benden gerçi yine de bunun üstüne gezdim ama olsun, fabrikada bütün gün çalışınca gezmeyi hak etmiş oluyorum bence
Günaydın Ballar;
Yine yeni bir stresli iş gününden selam...
Herkes gelmiş yazmış bi ben eksikmişim :))) Hatta cemremde gelecekmiş gelsin valla hatun güzel kilo verdi azıcık laflıyak
Ben bugün ablamlara gidicem iki gün ordayım cumartesi sabah dönücem patron laf ederse eğer pazar günü çalışırım.
Bu açılış mesajı olsun gün içinde vakit bulursam eğer gelir alıntılarıma bakarı herkesi kocaman öpüyorummm.Dua ile inşallah...
abah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
bana bu liste uyar doğa diğer ara olmayanj liste benlik değil ben arasız yapamam kiiiii
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Demincek girdim, yazdım uzun uzun, o arada ofise biri geldi, tabi sonra baktığımda yazdıklarım gitmişti. O yüzden şimdi sadece merhaba diyeyim, ilk fırsatta dönüş yapar yazarım
Gunaydinnnnn nasilsiniz bakalim ben az uyudum ama gayet iyiyim kardesimle guzel vakit gecirmek onun tahlil sinuclarinin iyi cikmasi keyifli yapiyor beni. Bu sehirde iki kisilik bir hayat boguyor beni cogu zaman. Bugun oglen gidiyor maalesef kardesim. Gece vedalastik ben de is cikisi konya yolcusuyum yarin aksam isim bitince donecegim haftasonu evimde dinleneyim dedim yorulurum orda kalirsam. Benden kisaca havadisler boyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Ballar;
Yine yeni bir stresli iş gününden selam...
Herkes gelmiş yazmış bi ben eksikmişim :))) Hatta cemremde gelecekmiş gelsin valla hatun güzel kilo verdi azıcık laflıyak
Ben bugün ablamlara gidicem iki gün ordayım cumartesi sabah dönücem patron laf ederse eğer pazar günü çalışırım.
Bu açılış mesajı olsun gün içinde vakit bulursam eğer gelir alıntılarıma bakarım herkesi kocaman öpüyorummm.Dua ile inşallah...
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Demincek girdim, yazdım uzun uzun, o arada ofise biri geldi, tabi sonra baktığımda yazdıklarım gitmişti. O yüzden şimdi sadece merhaba diyeyim, ilk fırsatta dönüş yapar yazarım
Bende ailemden uzak yaşadım .O yüzden kardeşlerimi çok özlerim.Onlarla vakit geçirmek inanılmaz mutlu eder beni.Kardeş bambaşka birşey.İhtiyacın olduğunda onların olduğunu bilmek çok özel bir duygu.Ne güzel kardeşinle dolu dolu vakit geçirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?