- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
bugun gezdim, yarın da gezeyim cumartesi kendimi projeme adayacagımpazar günü de arkadaşın doğum günü var yine sokaklardayım sevmiyorum yaa ben çalışmayı, zengin koca lazım bana
İns canim. Aramiza gelecekmis cemre. Toparlaniyorz gibi ins. Evet cok guzel vakit gecirdik.oyun salonumda cocuklar gibi oyun bile oynadik sagol canim.ins guzel cikar ins.hay aksi sey ya. Neysr vardir bir hayr tabiki. Ama erteleme olur mu:):thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esim is sakinligi telefondan foruma alismak doktor oncesi kafami mesgul etmek.hepsi etken canimhaftaya yogunum merak etme susarim azicikkk :):thumbdown:
Gunaydin kizlar hayirli cumalar nasilsiniz bakalim ben gece konyaya geldim esimin arkadasi ile. Su an.dolmustayim.hastaneye gidiyorum belki kalacam belki gidecem gorusuruz opuyor mmm
Herkese hayırlı geceler
Bende ablamlardan bildiriyorum.Burda hava bizim oraya göre daha iyi.Gündüz miting dolayısıyla sıkıntı cikmazsa bizde cikar dolasiriz.Akşam da malum baloda oluruz.
Doga bugün doktorda inşallah güzel sonuclar alacağız.Gerci sonuclari gemen vermiyorlar ama biz duamizi eksik etmeyelim
Züleyha hocam müfettişler gelmiş kolaylıklar diliyorum.Bu arada kuş almissiniz adini ne koydunuz ??
Neslican son çalışma günü yarin bol bol dinlen ama gerçekten dinlen tamam mi :))
Nurdanim yine gezmelere git emi :)) Yalniz dikkat et islanma sonra hastalanmani istemiyorum)
Ynga mi desem Nilgün mü desem bilemedim ama canim en kisa sürede blogunu detaylica ıncelicem çünkü sende benim gibi yeni şeyler denemeyi seviyorsun belli
Yaaaa kizlarr ömrü hayatimda hep benden zayif olan ablamin kendine yeni aldığı ciciler banada oldu.Biraz benim birazda onun gayretleriyle ortada buluştukHayatımda ilk kezz böyle bisey oldu ablamla aramizda 4 kilo falan kaldi gerci onun kilo aldigini itiraf etmeliyiz :))))
Beslenme konusunda ablam yine baskisini ihmal etmiyor benim evimde diyet yapma git evinde yap diye :)) Ben dikkat ediyorum canlar
Şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum ballarrrrrr
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Eveeet hızlıca alıntıları yaptıktan sonra, hepimize haftanın son günü için kolaylıklar diliyorum, haftasonu da süper geçsin diyorumZüleyhacım kolay gelsin, müfettişler geliyormuş, ayrıca kuşunuz hayırlı olsun, evinize ekstra neşe katsın
Ben bugün çok yorgun hissediyorum, bitirmem gereken işler var, elimden geleni yapacağım artık. Dualarım bugün Doğayla, güzel haberlerle döner inşallah
Ablayla güzel vakit geçiyor anlaşılan, maşallah maşallah, ayy benim kızkardeşim de gelsin yaaa kıskandım şimdiYaaa Esoşum ben şöyle 3 gün kesintisiz yatsam uyusam, rüyamda da birbirinden güzel masallar içinde gezsem ancak dinlenirim sanırım Dün erken yattım ama hep kötü rüyalar gördüm, sabah dinlenmek bir yana iyice yorgun kalktım
Ne mitingi var, akşamki balo ne? Daha önce söylediysen kusura bakma canım, kaçırmışım. Balo ne balosu olursa olsun güzel tabi, iyi eğlenceler dilerim şimdidenAyrıca ablana sonuna kadar katılıyorum, abla evinde diyet olmaz Dönüşte dengelersin, olmadı yersiniz sonra ablanla karşılıklı göbek atarsınız kalori malori kalmaz vücutta
Geçmişe bakamadım.doğa en son yazmış.doğacım dilerim herşey gönlüne göre olur.haberlerini bekliyoruz.
Bizde müfettişleri bekliyoruz teftişimiz var ve okulda elektrikler gitti.herşey bilgisayarlards evraklara bakamayacaklar.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum yoğunluğum bitince gelirim.
Bu arada cana kuş aldım.çok mutlu oldu.
Herkese hayırlı geceler
Bende ablamlardan bildiriyorum.Burda hava bizim oraya göre daha iyi.Gündüz miting dolayısıyla sıkıntı cikmazsa bizde cikar dolasiriz.Akşam da malum baloda oluruz.
Doga bugün doktorda inşallah güzel sonuclar alacağız.Gerci sonuclari gemen vermiyorlar ama biz duamizi eksik etmeyelim
Züleyha hocam müfettişler gelmiş kolaylıklar diliyorum.Bu arada kuş almissiniz adini ne koydunuz ??
Neslican son çalışma günü yarin bol bol dinlen ama gerçekten dinlen tamam mi :))
Nurdanim yine gezmelere git emi :)) Yalniz dikkat et islanma sonra hastalanmani istemiyorum)
Ynga mi desem Nilgün mü desem bilemedim ama canim en kisa sürede blogunu detaylica ıncelicem çünkü sende benim gibi yeni şeyler denemeyi seviyorsun belli
Yaaaa kizlarr ömrü hayatimda hep benden zayif olan ablamin kendine yeni aldığı ciciler banada oldu.Biraz benim birazda onun gayretleriyle ortada buluştukHayatımda ilk kezz böyle bisey oldu ablamla aramizda 4 kilo falan kaldi gerci onun kilo aldigini itiraf etmeliyiz :))))
Beslenme konusunda ablam yine baskisini ihmal etmiyor benim evimde diyet yapma git evinde yap diye :)) Ben dikkat ediyorum canlar
Şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum ballarrrrrr
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Çok güzel olmuş, sana iyi geliyor kardeşlerinle vakit geçirmekEn kısa zamanda tekrarlarsınız inşallah
Yok yaa susma sen, bıcır bıcır pek hoşsun böyleAyrıca yoğunluk olmasın, ben de bıktım yoğunluktan, arada tatil yapmak bile yetmiyor böyle olunca, hele senin tatilin de yok doğru dürüst O yüzden hiç değilse iş biraz hafif geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?