Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Gunaydin kizlar hayirli cumalar nasilsiniz bakalim ben gece konyaya geldim esimin arkadasi ile. Su an.dolmustayim.hastaneye gidiyorum belki kalacam belki gidecem gorusuruz opuyor mmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmişe bakamadım.doğa en son yazmış.doğacım dilerim herşey gönlüne göre olur.haberlerini bekliyoruz.
Bizde müfettişleri bekliyoruz teftişimiz var ve okulda elektrikler gitti.herşey bilgisayarlards evraklara bakamayacaklar.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum yoğunluğum bitince gelirim.
Bu arada cana kuş aldım.çok mutlu oldu.

Herkese hayırlı geceler
Bende ablamlardan bildiriyorum.Burda hava bizim oraya göre daha iyi.Gündüz miting dolayısıyla sıkıntı cikmazsa bizde cikar dolasiriz.Akşam da malum baloda oluruz.
Doga bugün doktorda inşallah güzel sonuclar alacağız.Gerci sonuclari gemen vermiyorlar ama biz duamizi eksik etmeyelim
Züleyha hocam müfettişler gelmiş kolaylıklar diliyorum.Bu arada kuş almissiniz adini ne koydunuz ??
Neslican son çalışma günü yarin bol bol dinlen ama gerçekten dinlen tamam mi :))
Nurdanim yine gezmelere git emi :)) Yalniz dikkat et islanma sonra hastalanmani istemiyorum )
Ynga mi desem Nilgün mü desem bilemedim ama canim en kisa sürede blogunu detaylica ıncelicem çünkü sende benim gibi yeni şeyler denemeyi seviyorsun belli

Yaaaa kizlarr ömrü hayatimda hep benden zayif olan ablamin kendine yeni aldığı ciciler banada oldu.Biraz benim birazda onun gayretleriyle ortada buluştuk Hayatımda ilk kezz böyle bisey oldu ablamla aramizda 4 kilo falan kaldi gerci onun kilo aldigini itiraf etmeliyiz :))))
Beslenme konusunda ablam yine baskisini ihmal etmiyor benim evimde diyet yapma git evinde yap diye :)) Ben dikkat ediyorum canlar

Şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum ballarrrrrr

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

bugun gezdim, yarın da gezeyim cumartesi kendimi projeme adayacagım pazar günü de arkadaşın doğum günü var yine sokaklardayım sevmiyorum yaa ben çalışmayı, zengin koca lazım bana

Ooooooo çabuk sukoyverdin ya sen Gerçi ne kadar erken o kadar iyi Zengin koca arayışına çabuk başlarsın böylece

Çok güzel olmuş, sana iyi geliyor kardeşlerinle vakit geçirmek En kısa zamanda tekrarlarsınız inşallah

Esim is sakinligi telefondan foruma alismak doktor oncesi kafami mesgul etmek.hepsi etken canim haftaya yogunum merak etme susarim azicikkk :):thumbdown:

Yok yaa susma sen, bıcır bıcır pek hoşsun böyle Ayrıca yoğunluk olmasın, ben de bıktım yoğunluktan, arada tatil yapmak bile yetmiyor böyle olunca, hele senin tatilin de yok doğru dürüst O yüzden hiç değilse iş biraz hafif geçsin

Kolay gelsin canım, güzel geçsin muayene, güzel sonuçlar al inşallah, habersiz bırakma bizi

Ablayla güzel vakit geçiyor anlaşılan, maşallah maşallah, ayy benim kızkardeşim de gelsin yaaa kıskandım şimdi Yaaa Esoşum ben şöyle 3 gün kesintisiz yatsam uyusam, rüyamda da birbirinden güzel masallar içinde gezsem ancak dinlenirim sanırım Dün erken yattım ama hep kötü rüyalar gördüm, sabah dinlenmek bir yana iyice yorgun kalktım
Ne mitingi var, akşamki balo ne? Daha önce söylediysen kusura bakma canım, kaçırmışım. Balo ne balosu olursa olsun güzel tabi, iyi eğlenceler dilerim şimdiden Ayrıca ablana sonuna kadar katılıyorum, abla evinde diyet olmaz Dönüşte dengelersin, olmadı yersiniz sonra ablanla karşılıklı göbek atarsınız kalori malori kalmaz vücutta

Eveeet hızlıca alıntıları yaptıktan sonra, hepimize haftanın son günü için kolaylıklar diliyorum, haftasonu da süper geçsin diyorum Züleyhacım kolay gelsin, müfettişler geliyormuş, ayrıca kuşunuz hayırlı olsun, evinize ekstra neşe katsın
Ben bugün çok yorgun hissediyorum, bitirmem gereken işler var, elimden geleni yapacağım artık. Dualarım bugün Doğayla, güzel haberlerle döner inşallah

Neslicim teftiş bitti.bu yıl sınıflara girmediler.kuşumuz çok tatlı ve masum.hemen elimize geldi.can çok mutlu.sabahları zor kalkan can bugün uçarak uyandı.eve gitmek üzere ayrılıyorum.hepinize iyi hafta sonları.esram bol eğlenceler.doğacımdan iyi haberler bekliyoruz.neslicim izmir ne güzeldir şimdi.benim içinde tadını çıkart.

Kiz kardeşler hep bi başka oluyor değil mi Neslican ? Hani ben cidden bunaldigimda ablam benim antipdepresanim gibidir.Onun yaninda bi baskayim daha oz guvenliyim.Onlara gore artik normalim ve zayiflamama gerek yok ve bunu 79 kilo birine diyolar enistem falan kiziyor hatta :))) ama ben dikkat etmeye calistim canim.Insallah sen de en yakin zamanında kardesinle bir araya gelirsin.
Canim ablam Agri da oturuyor.Burda secimler iptal edildi.O yuzden her gün miting var neredeyse.Ama ciktik dolastik miting olmasina rağmen hicbir sıkıntı yasamadik.Balo dedigimiz seyde yigenimin mezuniyet gecesiydi.Ikinci sinif olur kendisi bi baska özel bi kurstan mezun oldu.Tahminimizden vasat gecsede iyiydi canim teşekkür ederim.

Yillik izin ne zaman bari ona umut bagliyalim ki dinlen balim yaa.Senin kadar yoğun degilimdir ama inan isim derslerim arasindaki yogunluk beni de bunaltiyor.O yüzden anlayabiliyorum seni

Veeee hayırlı sabahlar ballar
Ben eve dönüş yolundan bildiriyorum.
Hemen kisacik ozet geceyim.Dun gunduz inanılmaz güzel gecti.Kendi yasadigim yere gore burasi daha gezilebilecek bi yer.Ablam ve yigenimle baya eglendik.Sonra küçük çaplı bi alışveriş yaptik.Kendime cok istediğim salas siyah uzun etek aldim.Iki senedir istiyordum ama toto yüzünden giyinemiyodum.Sanki bu sefer oldu gibi :))) Daha sonra hazirlanip mezuniyete gittik.Organizasyon cok kötüydü.O kadar hazirlanmamiza degmedi acikcasi ama yigenim cok eğlendi.Bu da bizr yetti doğrusu.Gec saatte gelince hemen uyudum veee simdi yoldayim eve dönüyorum.Direkt ise giderim.Yorgun uykusuz ama stres atmış bi durumdayim.

Dogaaaaaa ne yapıyorsunnnnn ???? Dün döndün ama konusamadik.Doktor nasil gecti ? Detaylı bilgi bekliyorum kuzum.

Züleyha ablam nurdancim ve nilgunede güzel haftasonlari diliyorum tadini cikarin gezin tozun gülün sevin sevilinnnn :))))

Sinirden kafayı yemek üzere olan kız iş yerinden bildiriyor!!!
Ne kadar biliyorsan da bir bilene sor derler.Şimdi ben size soruyorum kızlar.Ben işimden ciddi anlamda memnun değilim.Nedenleri anlatsam bana hak verirsiniz eminim.Burası küçük yer özel sektör olarak başka çalışabileceğim bir yer de yok.Belediye hastane falan hep kendi akrabalarıyla dolmuş ,beni almazlar yani.Ne yapabilirim bi fikriniz var mı ?

Ooo kusun kusu oldu demek :):thumbup: cok mutlu olmustur size de gecmis olsun hocam.ins iyi gecmistir dunku teftis.aksilikle baslamis iyi devam etti umarim

Kendini azicik ozgurbirak tabiki canim ama sen cok da takilma ablana.haftasonun guzel eglenceli olacak senin adinacok mutluyim resimleri de gordum bugun.cok guzel olmussunn

Sagol canim.yaaa :) haftaya yogun olsam da gecen.yilki gibi yogun olmuyorum hem satislar dusuk bu yil hem de esim seyahat yapmadi nerdryse hic. Seneye yine yogun olurum bu yil daha rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…