Ben geleyim mi yardima.ikizler burcu olmama ragmen hizli secim yaparim aksi halde daralirim zaten hizli ama kotu de olmaz yani.iyidir secimlerim. Benim ayak bacak incinme burkulma kirilma oldu da parmak ilk kez oldu. Zaten bu sag ayagimin hic sansi yok :what: iki burkulma iki yanik bir kirilma ve ameliyat iki tirnak operasyonu. Ve son parmak incindi :sly: :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dur bu ise de el atayim:):):sly::sly: sana bir abla bulak da su ev isini dusunme planlama enazindan. Ben cok uzuluyorum kendim yapacam diye paraliyoz kendimizi biliyom sonra da yetismiyor isler bitmuyor planlar haftasonuni ben de dort gozle bekliyom gecem hafta yogun yorgun gecti dinlenemedim konya isimi bitirip kalmayacam aksam eve donecem sirf haftasinu uyuyum diye
Neslicigim.bil bakalim ne oldu :sly::) ben karabugday sevmedimmm hicbirseyi sevmeyen kizin telefonindan gonderilmistir :):thumbup:
Hanimlar nasilsinizzz ben keyifsizdim ancak gelip yazdim esim son uc haftadur cok uzuyor beni.kucuk gibi seyler ama cok etkiliyor beni.cok hassasim zaten son zamanlarda.surekli regl halindeki biri gibi. Sabrim da azalmis ust uste yorucu seyler oldu bu yil.simdi daha pozitifim ayagim daha iyi. Sizden haberleri alalim
Utu yapiyorum hem.kardesimin valixini hazirladum hem.gunubirlik kendime. Neslicigim valla tek gunluk :thumbup::)
Gunaydinnnnn nasilsiniz bakalim ben az uyudum ama gayet iyiyim kardesimle guzel vakit gecirmek onun tahlil sinuclarinin iyi cikmasi keyifli yapiyor beni. Bu sehirde iki kisilik bir hayat boguyor beni cogu zaman. Bugun oglen gidiyor maalesef kardesim. Gece vedalastik ben de is cikisi konya yolcusuyum yarin aksam isim bitince donecegim haftasonu evimde dinleneyim dedim yorulurum orda kalirsam. Benden kisaca havadisler boyle
Kizlar dun cemremle yazistik sinavlari varmis bitince o da gelecek. Selam soyledi hepimizeeee
Gunaydin canimm bugun randevun vardi degil mi jinekoloji. Nasilsin gittin mi doktora..uzun uzun bekliyoruz seni
Bugün çok tuhaf birşey yaşadım kızlar..
Bir kız öğrencim var.babası ölmüş.kadının büyük kızı kan kanseri olmuş onu almış istanbula gitmiş orda hastanede bir adamla kaçmış.6 ay imam nikahı ile yaşamış.sonra babası gitmiş almış.geçen yıl bizim velilerden biri ile evlendi gene imam nikahı ile.babası8000 tl para almış adamdan.nikah yapmamasının sebebi ölen eşinden maaş alıyor.neyse 4 ay sonra ondanda ayrıldı.bugün bana geldi.seneye merkeze taşınacsklarmış.neden biliyonuzmu.babası10.000 tl ye 4 çocuklu bir adama vermiş.ağzım açık dinledim.
Neslicim spor yaptığımız arkadaşlarda yaptılar bu detoksu hepside sonuçlurdan çok mutlu.tadını çok sevemedim ama genede yenilebilir.yoğurtla dene.esram domatesle yapıyor.
Nasılsınız arkadaşlar?Hafta sonuna bir gün kaldı.Bu hafta biraz zordu.Eşim gelmeyince Can çok duygusallaştı.Sokakta bir köpek yavrusu var.Okuldan geldiğinde onu besliyordu.Dün yavru ona patisini uzatmamış.4 kez aradı.Anne çabuk gel.Çok büyük problemimiz var .Bir yandanda ağlıyor.Eve geldim görseydiniz içim parçalandı.Çok ağladı.İçim parçalandı.Evde hayvan besleyemem kedi ,köpek ya da tavşan istiyor,onlarıda ben istemiyorum.Bugün kuş bakıcam .Ona ikna oldu.
Bazen benimde öyle oluyor yazıyorum tam yolluycam bağlantı yok diyor.Sinir bozucu....
Günaydın Ballar;
Yine yeni bir stresli iş gününden selam...
Herkes gelmiş yazmış bi ben eksikmişim :))) Hatta cemremde gelecekmiş gelsin valla hatun güzel kilo verdi azıcık laflıyak
Ben bugün ablamlara gidicem iki gün ordayım cumartesi sabah dönücem patron laf ederse eğer pazar günü çalışırım.
Bu açılış mesajı olsun gün içinde vakit bulursam eğer gelir alıntılarıma bakarım herkesi kocaman öpüyorummm.Dua ile inşallah...
Cok yogun yorgun olsan da bazen kendini mesgul etmek icin hirpalar bizim burcun kadinlari. Erkekleri tam tersi 1 saat az uyusa olur geberir resmen ama biz tempo yogunluk yorgunluk dayanikliyiz ama sen abartmissin tabi kiazucuk dinlen toparlan sonra da kir dizini otur isini bitir ana konu dyet degil oyuzden rahatlikla cal kapiyi anlastik mi canim
bugun gezdim, yarın da gezeyim cumartesi kendimi projeme adayacagımpazar günü de arkadaşın doğum günü var yine sokaklardayım sevmiyorum yaa ben çalışmayı, zengin koca lazım bana
Zengin kocaaaaaaaaa araniyorrrrrrrr
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
sağol canım benim Yaa benim sorunum seçim yapamamak değil de daha çok bir şey beğenmemek Üzerimde baskı hissettiğim için de daha çok huysuzlanıyorum Senin ayağın da ne çekmiş beeee Şaka bir yana dikkat etmek lazım, benim de bileklerim hassastır, burkulma olabiliyor, malum el bileğimi kırmışlığım da var
Canım benim, bu konudaki durumumu biliyorsun, benden sana açık çek bul benim istediğim gibi birini hemen çağıracağım, söz:13: Komşulardan birine gelen biri var, denemek istiyorum ama deneyecek vaktim yok, kadını ilk günden evde yalnız bırakamam, ne yapılacağını kestiremez, temizlik malzemelerini bulamaz, haftasonu eşim nedeniyle çağıramıyorum, bu konuda çok huysuz, hafta içi bir gün ayarlamam ve işe gelmemem lazım, işte çok uzun süredir onu ayarlayamıyorum. Ev de zaten küçük, yapıyorum işte elimden geldiğince, boşver hareket oluyor işte birazAsıl bana iş için yardımcı lazım, gel çalıştırayım seni biraz Ağustos başında teslim etmem gereken bir iş var, çok fena eteklerim tutuştu
Hiç şaşırmadım sevmemeneBen de deneyeceğim bakalım, buğday, bulgur falan severim ama bu nasıl bir şey bilmiyorum.
Valla şekerim, senin eşine diyecek bir şey bulamıyorum ben
Zengin kocaaaaaaaaa araniyorrrrrrrr
bugun gezdim, yarın da gezeyim cumartesi kendimi projeme adayacagımpazar günü de arkadaşın doğum günü var yine sokaklardayım sevmiyorum yaa ben çalışmayı, zengin koca lazım bana
valla iki günlük valizini gördük işte, tek günlük te yarısıdır herhalde
Ayy ne güzel kardeşinle güzel vakit geçirmişsin, en kısa zamanda tekrarlarsın inşallahSenin sonuçların da iyi çıkar inşallah
Oooo iyi iyi eski topikte garip bir kopma olmuştu, haber almak güzel oldu, selam gönderen de getiren de sağolsunDaha Cemremden çooook güzel haberler alacağız inşallah
Randevuyu dün için almıştım canım ama doktorun acil bir ameliyata girmesi gerekmiş, öğleden önce hasta bakamayacak dediler, öğleden sonra da benim toplantım vardı, her işte bir hayır vardır, olmadı yani. En kısa zamanda yine deneyeceğim tabi.
Kızlar siteme diyete uygun bir yemek tarifi koydum. Çok lezzetli oluyo tavsiye ederim.
narkadinlar blogumdan okuyabilirsiniz.
Halbuki daha bu sürü yazmistim ama paylasmamis telefon sanirim yolda sebeke gidip geldi ondan
Neslinin durumuna benzedi :)))
Kizlar ben size muz süt detoks sonucunu soylemeyi unuttum -500 insallah ablamlarda geri alipta dönmem :)))
Yaaa keske yazdıklarımi paylassaydi(( Neyse canlar geldim ben inerim birazdan öpüyorum sizi ara ara bakicam :***
Eveeeet alıntıları ancak bitirebildim, özellikle Doğacım coşmuşsun maşallahHızına yetişebilmek ne mümkün
Ben işlere gömülmüş durumdayım, çok yoğun geçiyor, arada çayımı içip bisküvi yerken alıntıları yapayım dedim ama saat ilerlemiş, işe dönme vakti
Eveeeet alıntıları ancak bitirebildim, özellikle Doğacım coşmuşsun maşallahHızına yetişebilmek ne mümkün
Ben işlere gömülmüş durumdayım, çok yoğun geçiyor, arada çayımı içip bisküvi yerken alıntıları yapayım dedim ama saat ilerlemiş, işe dönme vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?