Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

sağol canım benim Yaa benim sorunum seçim yapamamak değil de daha çok bir şey beğenmemek Üzerimde baskı hissettiğim için de daha çok huysuzlanıyorum Senin ayağın da ne çekmiş beeee Şaka bir yana dikkat etmek lazım, benim de bileklerim hassastır, burkulma olabiliyor, malum el bileğimi kırmışlığım da var

Canım benim, bu konudaki durumumu biliyorsun, benden sana açık çek bul benim istediğim gibi birini hemen çağıracağım, söz:13: Komşulardan birine gelen biri var, denemek istiyorum ama deneyecek vaktim yok, kadını ilk günden evde yalnız bırakamam, ne yapılacağını kestiremez, temizlik malzemelerini bulamaz, haftasonu eşim nedeniyle çağıramıyorum, bu konuda çok huysuz, hafta içi bir gün ayarlamam ve işe gelmemem lazım, işte çok uzun süredir onu ayarlayamıyorum. Ev de zaten küçük, yapıyorum işte elimden geldiğince, boşver hareket oluyor işte biraz Asıl bana iş için yardımcı lazım, gel çalıştırayım seni biraz Ağustos başında teslim etmem gereken bir iş var, çok fena eteklerim tutuştu

Neslicigim.bil bakalim ne oldu :sly::) ben karabugday sevmedimmm hicbirseyi sevmeyen kizin telefonindan gonderilmistir :):thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç şaşırmadım sevmemene Ben de deneyeceğim bakalım, buğday, bulgur falan severim ama bu nasıl bir şey bilmiyorum.

Valla şekerim, senin eşine diyecek bir şey bulamıyorum ben

Utu yapiyorum hem.kardesimin valixini hazirladum hem.gunubirlik kendime. Neslicigim valla tek gunluk :thumbup::)

valla iki günlük valizini gördük işte, tek günlük te yarısıdır herhalde

Ayy ne güzel kardeşinle güzel vakit geçirmişsin, en kısa zamanda tekrarlarsın inşallah Senin sonuçların da iyi çıkar inşallah

Kizlar dun cemremle yazistik sinavlari varmis bitince o da gelecek. Selam soyledi hepimizeeee

Oooo iyi iyi eski topikte garip bir kopma olmuştu, haber almak güzel oldu, selam gönderen de getiren de sağolsun Daha Cemremden çooook güzel haberler alacağız inşallah

Gunaydin canimm bugun randevun vardi degil mi jinekoloji. Nasilsin gittin mi doktora..uzun uzun bekliyoruz seni

Randevuyu dün için almıştım canım ama doktorun acil bir ameliyata girmesi gerekmiş, öğleden önce hasta bakamayacak dediler, öğleden sonra da benim toplantım vardı, her işte bir hayır vardır, olmadı yani. En kısa zamanda yine deneyeceğim tabi.

Züleyhacım ben de ağzım açık dinledim, şaştım kaldım...

Neslicim spor yaptığımız arkadaşlarda yaptılar bu detoksu hepside sonuçlurdan çok mutlu.tadını çok sevemedim ama genede yenilebilir.yoğurtla dene.esram domatesle yapıyor.

Deneyeceğim en kısa zamanda, ben bulgur pilavını çok severim, buğdayı çok severim, bunu da seveceğimi düşünüyorum ama bakalım, hele bir de kilo da verdirirse daha güzel olur tabi

Oyyy kıyamam yaaa, zor tabi, zaten sadece haftasonu görüyor babasını, bu sefer süre iyice uzamış oldu. Kuş iyi gelir inşallah

Bazen benimde öyle oluyor yazıyorum tam yolluycam bağlantı yok diyor.Sinir bozucu....

Yaa hiç sorma, insanın canı tekrar yazmak istemiyor resmen

Merhaba canım, iş olup ta stresli olmaz mı hiç kolaylıklar diliyorum sana Ablanlara gitmek iyi gelir sana, yeğeninle vakit geçirip kendine gelirsin biraz

Eveeeet alıntıları ancak bitirebildim, özellikle Doğacım coşmuşsun maşallah Hızına yetişebilmek ne mümkün
Ben işlere gömülmüş durumdayım, çok yoğun geçiyor, arada çayımı içip bisküvi yerken alıntıları yapayım dedim ama saat ilerlemiş, işe dönme vakti

Kızlar siteme diyete uygun bir yemek tarifi koydum. Çok lezzetli oluyo tavsiye ederim.
narkadinlar blogumdan okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Selamlar yoldan yazıyorum inşallah baglanti kesilmez
Züleyha ablam yaa cana kus alacakmissiniz .Bu super bi fikir benimde bi kuşum var annem onu ilgiyle sevgiyle büyütüyor konusmaya basladi evin çocuğu gibi gormesem özlüyorum yemek yerken cay içerken otururken hep bizimle kafesine uyumaya gidiyor sadece :))) Cana da cok iyi gelecek gör bak
Ayrica yazdığınız hani su kizini parayla evlendiren adam Allah indan bulsun yaa.Öyle üzülüyorum ki keşke bisey yapabilsem.Güzel ulkemde yasanan bu cirkinliklere gönlüm el vermiyor (

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Halbuki daha bu sürü yazmistim ama paylasmamis telefon sanirim yolda sebeke gidip geldi ondan
Neslinin durumuna benzedi :)))

Kizlar ben size muz süt detoks sonucunu soylemeyi unuttum -500 insallah ablamlarda geri alipta dönmem :)))

Yaaa keske yazdıklarımi paylassaydi (( Neyse canlar geldim ben inerim birazdan öpüyorum sizi ara ara bakicam :***

bugun gezdim, yarın da gezeyim cumartesi kendimi projeme adayacagım pazar günü de arkadaşın doğum günü var yine sokaklardayım sevmiyorum yaa ben çalışmayı, zengin koca lazım bana

bugun gezdim, yarın da gezeyim cumartesi kendimi projeme adayacagım pazar günü de arkadaşın doğum günü var yine sokaklardayım sevmiyorum yaa ben çalışmayı, zengin koca lazım bana

Zengin kocaaaaaaaaa araniyorrrrrrrr

Brn de esimle cikmayi sevmrm aynen baski olur cunki slklliyorum boyle anlarda. Canim.tenis oynarken dikkatli ol ben bu el bilegindeki durumi bilmiyordum.aman ha guzelim.esime gelince gunboyu ayni seyleri tekrarladi eskisi gibi tartismiyorum ama tabiki sinirleniyorum uzuluyorum.bi de bunu yapmamayi ogrenebilsem evet o ben.hicbirseyi sevmeyen ben :):thumbup: ya ben tum.durumu biliyorum zaten.anliyorum da. Sehir disindayken mbisafir gelmedrn yogunlukta kurtaricin olur diye istedim de ben sana uygun zor bulurum sen titiz beceriklisin gecen yil ana kiz yaptiniz tum temizligi. Detayli temizlik konusunda hizli ve becerikli degilim.ben senin kadar :thumbup: ama anlamasam da isine yardim etmek daha kolay geldi :thumbdown::) hic olmadi ise yaramasam da pozitif enerjji veririm masa basinda aksesuar hgibi dururum olmaz mi :):thumbup:

Kiz az gun.kalmadi mi projeye gezme bitir bakem. Benden tam.kaynana olurmus ha

İkiz doguruyorum iki oglan
Buarada ben e rkek cocul sevmem de neyse. Sirf ortada kalmayin diye yapiyorum Iki oglan.aldim seni de kizzz :thumbdown:

İns canim. Aramiza gelecekmis cemre. Toparlaniyorz gibi ins. Evet cok guzel vakit gecirdik.oyun salonumda cocuklar gibi oyun bile oynadik sagol canim.ins guzel cikar ins.hay aksi sey ya. Neysr vardir bir hayr tabiki. Ama erteleme olur mu :):thumbup:

Kızlar siteme diyete uygun bir yemek tarifi koydum. Çok lezzetli oluyo tavsiye ederim.
narkadinlar blogumdan okuyabilirsiniz.

İlk firsatta bakacagim ellerine saglil nilgun.

Ooo cok guzel fistik
Ama bu detoks digerleri gibi olmadi yordu halsiz birakti. Oyuzden tekrar yapma emi :thumbup:

Esim is sakinligi telefondan foruma alismak doktor oncesi kafami mesgul etmek.hepsi etken canim haftaya yogunum merak etme susarim azicikkk :):thumbdown:

Canim kolay gelsin senin isler costu bu yil yaaa :sly::thumbdown::what:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…