Olsun olsun gel yaz yone de ozleriz uzak kalma. Okadar.kiz proje az kaldi otur. Calis bakemmm :thumbup::)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tanıştığımıza memnun olduk Nilgün :)
Demek yakında düğün var .Amann pek heyecanlı olur şimdi hazırlıklar falan kolay gelsin canım.Ben topiğin kokoş kızı olarak üstüme düşeni yapıyorum vee diyorum ki elbiseni anlatsana biraz nasıl bi şey? Ayakkabı çanta ? Saçlar nasıl olacak ? Ya kına ?
Çok soruyorum çoook :)
ben de çok memnun oldum. Çok yoğun bir hazırlık yaptığımı söyleyemem doğrusu düğün için. Elbisem kırmızı. Ayakkabı ve çanta yeni almıycam. kendi nişanımdaki rugan siyah ayakkabım çantam var, onları kullanıcam. saçlarımı topuz yaptırıcam arkada. kına istemedi gelinimiz. arkadaşları bi organizasyon yapmış bizi davet ettiler sağolsunlar ama şehirler farklı bir hafta arayla iki çocukla önce kına sonra düğüne gidemem malesef. zaten düğün de iki yerde olcak bir hafta arayla.
bakın size n'aptım. Benim ekim ayındaki halim ve 15 gün önce düğün için elbisemi alırkenki halim :)
Eki Görüntüle 1133749
ben de çok memnun oldum. Çok yoğun bir hazırlık yaptığımı söyleyemem doğrusu düğün için. Elbisem kırmızı. Ayakkabı ve çanta yeni almıycam. kendi nişanımdaki rugan siyah ayakkabım çantam var, onları kullanıcam. saçlarımı topuz yaptırıcam arkada. kına istemedi gelinimiz. arkadaşları bi organizasyon yapmış bizi davet ettiler sağolsunlar ama şehirler farklı bir hafta arayla iki çocukla önce kına sonra düğüne gidemem malesef. zaten düğün de iki yerde olcak bir hafta arayla.
bakın size n'aptım. Benim ekim ayındaki halim ve 15 gün önce düğün için elbisemi alırkenki halim :)
Eki Görüntüle 1133749
çok uykusuzum bugun, sabah 5 e kadar sunum hazırladımsonra da akşama kadar gezdim yarın sabah da fabrikaya gidecegiz malzeme seçmeye ordan dönünce çalışrıım artık
Ayyy kardesimi de goz doktoruna goturdum cocugagozunbozukdegil diyip duruyordu ist deki doktorlar.biz bilebiliyozvar iste.cok guzel muayene oldu cok da guzel bir gozluk sectik ohhhh. İsyerinin servisi gecikti ise donemiyom biz de yemek yedik kwyif yapiyoz abla kardes. Parmak sayesinde oldu valla :sly:
Çok geçmiş olsun.Göz çok hassas bir konu.Bende geçen ay uzak ve yakını birlikte kullanacağım bir gözlük aldım ama kullanamadım,şimdi sadece yakın kullanıyorum.Bende bir kez küçük parmağımı çarpmıştım doktora gittiğimde"her insanın ömründe birkaç kez küçük ayak parmağının kemiği kırılır ve insanlar fark etmez,çünkü kemikler çok küçüktür ve çabuk kaynar" demişti.Çok şaşırmıştım..
ooo bizim kızların tamamı burda toplanmış nerdeyseNeslicim de çağırmış hatta beni
geçen gün esrayla da konuştuk, pek diyet modumda olmadıgım için yazılanları okuyup hızlıca kaçıyordum topikten ama madem herkes toplaşmış bi selam vermeden olmaz dedim
herkeslere merhabalar kızlaröpüyorum çok çokk
Nilgüncüm müthiş bir değişim yaşamışsın.Elbisende çok yakışmış.
Nilgün öncelikle memnun oldum tanıştığımızaMaşallah müthiş bir değişim, azminden dolayı tebrik ediyorum seni Elbise çok yakışmış, çok güzel durmuş üzerinde
Teşekkür ederim ablamm :)
Yine kusursuz betimleme yapmışsın ablacım.Ne güzel tatil yapıyormulsunuz çok özendim çoook...Hele ki sabah sporuna bittim.Artık bu sene benim yerimede tadını çıkar olur mu :) Belki bazen kahvenin yanına bir kitap koyuverirsin...Sonra da beni hatırlarsın hı ?
Hemn Nurdan dan haber geçeyim.Dün konuştum bi hayli meşgulmuş bu aralar.Projesini teslim etmeye az kalmış.Ben de özledim valla.Sanırım yoğunluğu atlatınca yazar bize habersiz bırakmaz
Canım yazlıkta kitap okumak ayrı bir zevk benim için.Kitapsız bir hayatım hiç olmadı.
Akşamları pazar kuruluyor bizim orda.Haftada 1 giderim ve mutlaka kitap alırım.Kahvaltımızı yaptıkmı evi derleyip toparlarım.Çocukları denize geç götürüyorum güneşte çok kalmasınlar diye.İşler bitince içeceğimi alıp bahçedeki şezlonga uzanırım.Sokağımız çok sessizdir,hanımelleri kokus bir yandan.kavak ağaçlarının rüzgarla salınan yapraklarının çıkardığı sesler eşliğinde okurum kitabımı.O saatte çocuklarımda kitap okur.Bunu bir törenmiş gibi hergün tekrarlarız.
Krep benim de favorim superrrr oluyor:)))
O karışımı duymuştum ablam ama bi fikrim yok açıkcası.Afiyet olsun sana inşallah faydası olur da biz de yaparız.Desene karabuğday aşkı herkesi sarıyor:)))
O kötü huydan bende de var.Hiç orta karar biri deilimdir.Ya hep ya hiç. O yüzden bende hiç yememeyi çoğu zaman seçiyorum
Teşekkür ederim ablamm :)
Yine kusursuz betimleme yapmışsın ablacım.Ne güzel tatil yapıyormulsunuz çok özendim çoook...Hele ki sabah sporuna bittim.Artık bu sene benim yerimede tadını çıkar olur mu :) Belki bazen kahvenin yanına bir kitap koyuverirsin...Sonra da beni hatırlarsın hı ?
Canım Esram kitapsız bir hayatım hiç olmadı,yazın ayrı bir zevkle okurum.Akşamları pazar kurulur bizim sitede.Haftada bir mutlaka giderim.Sabahları denize erken girdiğim için öğleden sonraya kadar çocukları götürmem,güneşten korumak için.İşler bitip herkes rahatlayınca alırım kitabımı bahçedeki şezlonga uzanır hanımeli kokusu ve kavak ağacının rüzgarda salınan yapraklarının şarkısıylı okurum.Bu saatler çocuklarımında okuma saatidir.Hergün tören gibi yaparız bunu..
Krep benim de favorim superrrr oluyor:)))
O karışımı duymuştum ablam ama bi fikrim yok açıkcası.Afiyet olsun sana inşallah faydası olur da biz de yaparız.Desene karabuğday aşkı herkesi sarıyor:)))
O kötü huydan bende de var.Hiç orta karar biri deilimdir.Ya hep ya hiç. O yüzden bende hiç yememeyi çoğu zaman seçiyorum
Eki Görüntüle 1133749
ooo bizim kızların tamamı burda toplanmış nerdeyseNeslicim de çağırmış hatta beni
geçen gün esrayla da konuştuk, pek diyet modumda olmadıgım için yazılanları okuyup hızlıca kaçıyordum topikten ama madem herkes toplaşmış bi selam vermeden olmaz dedim
herkeslere merhabalar kızlaröpüyorum çok çokk
canım kendini nasıl motive ettin 27 kiloyu verene kadar ben 2 -3 kilo verip bırakıyorum ayrıca ne kadar kaçamak yaptın
[/QUOTE]Canim selam getirmissin sagol. Sen de selam soyle. Ben senin migren agrilarini duymadim ya da unuttum buaralar cok unutkanim zaten.normaldir
çok teşekkürler kızlar. elbisemi çok içime sinerek aldım. tam istediğim gibi bi elbise bulmuş oldum. şimdi ablam da kilo veriyor. o da 7-8 kilo verdi. o da elbisesini alacak artık :) düğün olmasa gaza geleceğimiz yokmuş
Sen set almiyorsun bendekini yollarim.en az 6 ay yapamam nasilsa.sen kullan. Corba gelince gayet guzel bacaklarin. O gordugum elbisenin altinda ince siyah corap olsunnn lutfen. Detoksu ben de istiyorum bana unutturma emi kuzu.hadi optum.kolay gelsin. Ogunler guzel. Aksam az geldi gozumeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?