Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Olsun olsun gel yaz yone de ozleriz uzak kalma. Okadar.kiz proje az kaldi otur. Calis bakemmm :thumbup::)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok uykusuzum bugun, sabah 5 e kadar sunum hazırladım sonra da akşama kadar gezdim yarın sabah da fabrikaya gidecegiz malzeme seçmeye ordan dönünce çalışrıım artık

Herkese Günaydın bi selam cakip kacacagim :))
Nasılsıniz ballar ? Nurdan gelmiş hosgelmiş :)))
Cidden kisacik oldu ama napayim kizlar affola isler güçler sorunlu müşteriler beni bekler
OPULDUNUZZZZZ

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

ben de çok memnun oldum. Çok yoğun bir hazırlık yaptığımı söyleyemem doğrusu düğün için. Elbisem kırmızı. Ayakkabı ve çanta yeni almıycam. kendi nişanımdaki rugan siyah ayakkabım çantam var, onları kullanıcam. saçlarımı topuz yaptırıcam arkada. kına istemedi gelinimiz. arkadaşları bi organizasyon yapmış bizi davet ettiler sağolsunlar ama şehirler farklı bir hafta arayla iki çocukla önce kına sonra düğüne gidemem malesef. zaten düğün de iki yerde olcak bir hafta arayla.
bakın size n'aptım. Benim ekim ayındaki halim ve 15 gün önce düğün için elbisemi alırkenki halim :)

Nilgüncüm müthiş bir değişim yaşamışsın.Elbisende çok yakışmış.

Nilgün öncelikle memnun oldum tanıştığımıza Maşallah müthiş bir değişim, azminden dolayı tebrik ediyorum seni Elbise çok yakışmış, çok güzel durmuş üzerinde

çok uykusuzum bugun, sabah 5 e kadar sunum hazırladım sonra da akşama kadar gezdim yarın sabah da fabrikaya gidecegiz malzeme seçmeye ordan dönünce çalışrıım artık

Oooooo Nurdanım gelmiş, hoşgelmiş Buradan haberleşmenin keyfi ayrı Proje işleri devam ediyor anladığım kadarıyla, kolay gelsin canım. Ben de diyet yapmıyorum ama baktım herkes burada yokluyorum sık sık

Çok geçmiş olsun.Göz çok hassas bir konu.Bende geçen ay uzak ve yakını birlikte kullanacağım bir gözlük aldım ama kullanamadım,şimdi sadece yakın kullanıyorum.Bende bir kez küçük parmağımı çarpmıştım doktora gittiğimde"her insanın ömründe birkaç kez küçük ayak parmağının kemiği kırılır ve insanlar fark etmez,çünkü kemikler çok küçüktür ve çabuk kaynar" demişti.Çok şaşırmıştım..

Günaydın kızlar, hafta ortasını ettik bile, ben aynı yakınmamı tekrar edeyim bir sürü iş var ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Diyet modunuz ve azminiz devam ediyor gördüğüm kadarıyla, yeni denemeler de yapılıyor bakıyorum ben de izleyici olarak katılıyorum Markete gittiğimde şu karabuğdaydan alacağım yalnız, çok merak ediyorum

Aaa ben de şaşırdım bu bilgiye:44: ben de birkaç kere çarptım küçük parmağımı ama kendi kendine iyileşti.
Gözlük seçimi de zor valla, benim sürekli kullandığım gözlük elimde kaldı tabiri caizse Şimdi hem rahat, hem şık bir gözlük arıyorum ama kısa sürede bir şey almak zorunda olmanın baskısından sanırım iyice geriliyorum. Bu hafta alacağım bakalım..

Bizde çok sıkı diyet yapmıyoruzki canım.Sen gel arada çok özletme..

Nilgüncüm müthiş bir değişim yaşamışsın.Elbisende çok yakışmış.

Nilgün öncelikle memnun oldum tanıştığımıza Maşallah müthiş bir değişim, azminden dolayı tebrik ediyorum seni Elbise çok yakışmış, çok güzel durmuş üzerinde

çok teşekkürler kızlar. elbisemi çok içime sinerek aldım. tam istediğim gibi bi elbise bulmuş oldum. şimdi ablam da kilo veriyor. o da 7-8 kilo verdi. o da elbisesini alacak artık :) düğün olmasa gaza geleceğimiz yokmuş

Canim selam getirmissin sagol. Sen de selam soyle. Ben senin migren agrilarini duymadim ya da unuttum buaralar cok unutkanim zaten.normaldir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Canim selam getirmissin sagol. Sen de selam soyle. Ben senin migren agrilarini duymadim ya da unuttum buaralar cok unutkanim zaten.normaldir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Tebriklerrrrr maşallah canım ne güzel kilon vermişsin ayrıca elbisende çok hoş siyahla takım yapman gayet yerinde olmuş.Umarım herşey istediğin gibi olur canım.Alkışlar sana :)

Nurdan bizi diskoya götür nurdan bizi diskoya götür ahahaha :)

Hoşgeldin balım seni burda görmek çok güzel.Biliyorum yoğunsun ama arada haberdar et merakta bizi tamam mı

Diyet olmasa da olur maksat muhabbet olsun öperim

canım kendini nasıl motive ettin 27 kiloyu verene kadar ben 2 -3 kilo verip bırakıyorum ayrıca ne kadar kaçamak yaptın

Benim yolum uzundu 2-3 kilo hiçbişeydi o yüzden bırakmamam gerekitiğini biliyordum.Zaman zaman pes edişlerim olsada hep daha sıkı toparladım.Kamaçak ilk4-5 ay hiç yapmadım.Sonra oldu tabi.Kendimi sıkı sıkı kasmıyorum.Çok istersem yiyip daha sonra dengeliyorum.Haftada bir gün bir öğünn serbest.

[/QUOTE]

Aaa ne olmus.bunu ben yazmistim.oysa :what:

Son yorum da benden.cok guzel bir secim olmus. Cok SlK zaten. Ayrica bukadar incelince ayri bir zarafet gelmis ustunuze.tebriklerrrr

Hayır canım sen de kısa süre sonra pilatese başlıcaksın o zaman kullanırsın.

Sİyah ince çorap değil mi ? Ben de öyle düşündüm ilk kez giyincem siyah ince çorap.Detoksu sana hatılarıtım ama ben bugün bi ilaç aldım ondan mı detokstan mı bilmem başım dönüyor yavrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…