Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Esimin valizi kendi esyalarim camasir vs derken yoruldum valla. Ders de calisamadim allahtan utuyu komsun halledecek yoksa bitmistim ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okul da tatil oluyor bol vsktin olur canim.bozma moralini vereceksin inaniyorum

kestaneyi de çok severim hııııı şaka bir yana şu an duraklamadayım canım kırmam lazım ama nasıl kırcam bilmiyorum ya şok diyet yapcam 2 günlük ya da aşırı spora yüklenecem...

Esra da duraklama donemi icin spor gunluk protein diyeti vs cok tuyo var o sana fikir verir eminim. Resimlerini gordun mu bilmiyorum 117 den 78 e indi. Citir fistik olduuu :thumbup::)

kestaneyi de çok severim hııııı şaka bir yana şu an duraklamadayım canım kırmam lazım ama nasıl kırcam bilmiyorum ya şok diyet yapcam 2 günlük ya da aşırı spora yüklenecem...

Kestane ben de cok severimmm

Esoşum dayan gülüm, az kaldı, sınavların bitsin, hele de güzel notlarla geçtiğini öğren, ondan sonra keyfine diyecek olmaziyi çalışmalar canım, Allah zihin açıklığı versin, okuduğun herşey anında hafızanda yer etsin

Kuzu once finaller..kaldi ki dort bes gun var bitiyor bu sikonti.oyuzden uzulmek burayi dusunmek yok sinab bitsin haftasonu tum gecmise bakarsin opuyorum seni kolay gelsin canim benim

Esimin valizi kendi esyalarim camasir vs derken yoruldum valla. Ders de calisamadim allahtan utuyu komsun halledecek yoksa bitmistim ben.

Esin yarın gidiyor galiba, valiz hazır olduğuna göre, hadi Allah kavuştursun canım Bu komşu çok büyük şans senin için bak ne güzel ütülerin halledilmiş olacak. Benim de epey birikti ama fırsat bulamadım şimdilik başına geçmeye. Bu akşam Leslie yaptım uzun bir aradan sonra, cok keyiflendim çoook, yaşasın her koşulda spor Duşumu aldım ve oturup foruma bir bakayım dedim. Yarın akşam da kuaföre gideceğim, 3 ayı geçti gitmeyeli, fazla kısalttırmadan saçımı kestireceğim biraz, bir de sabredebilirsem biraz bu kez boyayı da orada yaptıracağım. Evde de fırsat bulmam zor bu aralar, gitmişken yaptırayım diyorum. Şimdi sen rengi ne olacak diye sorarsın ben de hemen cevap vereyim, yine kahverengi tonlarına devam

Evet canim bu aksam istanbula gidiyor persembe de katar ve umman. Sanirim dogumgunume donemeyecek. Bu yil cok seyahati olurdu da ayagindan dolayi gitmedi belko seneye beraber gideriz romanya olabilir is seyahatimiz. Benim.icin de ilk olur.

Yeni evimin tek kotu yani komsumdan uzak olmasi oyuzden eskisi gibi corba sarma yardimi haftalik duzenli yardim alamiyorum tum isi biriktitorum da oluyor benim utu cok cikiyor esarplar bir kullanimda kirisiyor esimin seyahatleri ya da yolculuklarimiz olunca komple cok birikiyor zaman sorunu da olunca. Elli yuz parca oluyor iki haftada. Ev isini hallediyorum ev cok buyuk olsa da ama utu cok zor oluyor zaman zaman yardim aliyorum

Oooo nesli leslie yapiyor donemleri aklima geldi :thumbup::) cok guzel canim.havalar cok sicak degilken spor yapmis olursun gerci bizim buralar soguk yagisli .yaz gelmedi. Gerci benim.sikayetim yok bundan su seyahat ve sinav bir bitsin ben de full spordayim artik. O zamana kadar hetzamsnki bol yuruyisume devam.

Ooo yeni bir haber daha saclarina o gordugim ton cok gidiyor cok yakisiyor koyu olmasin bence. Guzel dusunmussun cok yogunsun evde iki saat boya ile ugrasmamsn iyi olmus resim istiyorum buarada tatil donusu doktora da gidiyosunuz neslihan hanim.anlastik mi :thumbdown:

Gunaydin kizlarr uykulu yogun ve tombik arkadasiniz sizi kocaman opuyor ve guzel bir gun diliyor kendinize iyi bakinnn

Yağmurlu bir günden günaydın hepinize.
Böyle havaları okul açıkken seviyorum.çocuklar dersten kopmuyorlar.hava güzel olunca akılları dışarıda oluyor.şimdi güzel güzel yazılarını yazıyorlar.
Geçmişe henüz bakamadım.şimdilik hepinizi öpüyorum.öğlen arası görüşmek üzere..

Günaydın arkadaşlar, haftanın ortasına geldik bile, güzel bir gün olsun hepimize Sonunda İzmir'de nasibini aldı yağmurdan, iki gündür burası da yağmurlu, tabi benim keyfime de diyecek yok Seviyorum ben yağmuru Tabi İzmir İzmirliğini yapıyor, ara ara güneş te göz kırpıyor
Bilgisayar başında çalışmak ayrı yoruyor insanı ama buraya takılmak arada dinlenmek gibi oluyor Şimdi kahve ve bisküvi ile ara öğün yaparken bir bakayım dedim ne var ne yok diye. Son yazan kişi olduğu için ilk olarak Züleyhanın yazısını gördüm, yağmurlu havanın keyfini birileri daha çıkıyor anlaşılan Aklıma geldi, kaç tane öğrencin var? Hepsinin isimlerini biliyor musun?

Aşağıda Nilgünü görüyorum galiba, hoşgeldin ikizlerin çıtır annesi nasılsın? Ara öğünleri artırdın mı, işe yaradı mı iştah kontrolünde? Ben de şimdi 3 tane form tahıllı bisküvi ve sütlü neskafeyle ara öğün yapıyorum, tavsiye ederim

Dogru soyluyosunuz hocam. Ogretmen arkadaslarimin hepsinden aynisini duyuyorum bende de ogrenci psikolojisi var galiba ya da buyumedim hava guzelse disarda olsam diye hayallenip dururum gomlek ve hirka ile oturuyoruz klimayi da actik az :what: hava kapali yagisli. Kolay gelsin gorusuruz hocam

Mrb neslicigim isler yogun ama yagmurlu havada keyifli calisiyorsun :thumbup::):thumbup:

Guzel izmir ve kahve.himmm guzel bir ikili olmus :thumbup::)

Kizlarin sultani aramistim iki uc hafta oldu galiba. Tam doguma gidiyormus icime dogmus anlasilan. Aylardir firsart bulamamistim bugun konustuk kizi da kendisi de iyiymis hepinize cok slmi var ozlemisim de masum hatunu. Sesini duymak iyi oldu artik uc cocuk var daha zor. Ama ins o da aramizda olur yine.

Hadi bakalım, yalnızlık sana iyi gelir Yemeğini, düzenini kendine göre ayarlarsın. Bence de ilk fırsatta sen de git, çok güzel bir tecrübe olur

Canım benim, uzak olsa ne kadar uzak olacak, küçük bir şehir, tabi eskisi gibi olmaz ama yine de arada gelmesi iyi. Ütü gerçekten çok vakit alıyor. Ben salona getiriyorum ütülenecekleri, sevdiğim bir film veya dizi açıyorum, bir yandan izleyip bir yandan yapıyorum. Bir de her ütülediğim parçayı götürüp yerine asıyorum veya katlayıp koyuyorum, böylece de bolca hareket etmiş oluyorum Ne yapayım, işi eğlenceye dökmeye, spordan saymaya çalışıyorum işte Benim evin küçük olması bu açıdan büyük avantaj oluyor benim için, eskiden büyük evde otururken sadece salonu süpürdüğüm sürede bütün evi süpürüyorum şimdi

Ayyy evet, çok keyiflendim ben de, enerji geldi üstüme resmen, özlemişim Leslie'yi Dün aslında tenis oynayacaktık ama hava yağmurlu olunca kaldı, ben de kalktım Leslie yaptım. Bir de daha önce bende olmayan bir videosunu yaptım, o da ayrı keyif verdi, eski hareketleri artık ezbere biliyordum İnşallah sen de en kısa zamanda bir düzene kavuşup sporuna başlarsın canım, ama yürümek te en güzel spor unutmamak lazım Adımsayarını takıyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…