Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

dondurma yesem olur mu kahvenin yanında

neslicimm ne zaman gidiyorsunuz antalyaya :44: 20 haziran cıvarı alanya da olacagım bende, aynı zamanlarda aynı şehirde mi olacagız yoksa

Alıntıları yaptıktan sonra, hepimize güzel bir gün dileyerek merhaba diyeyim Sonra da işe döneyim acilen Tatilden önce biraz kolaylamam lazım en azından şu işleri, yine yoklarım arada, öpüyorum hepinizi

kolay gelsin canım snaaa

Kizlar bugun cok yogunum ancak aksam rahat yazarim opuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esim is seyahatine cikiyor yarin aksam.tum is bana kalacak ustelik ne zaman bu adam olmayacak olsa isler birikiyor sans iste :sly::what:

Cuma aksami is cikisi malatyaya gidecegim cok yakin arkadasim evleniyor o bana geldi annesi hastaydi ustelik.kiramadim. neyse egkenceli olur da yorulacam gidis gelis 14 saat. Kiyafet dusunmeyecegim allahtan. Kuzeniminkindeki kombin is gorur

Neslicim çocuklarıma sevgim çok büyük ama eminim bütün anneler öyledir zaten.Eğitimleri benim için çok önemli.Elimden geleni yapmalıyım diye düşünüyorum.Ben işçi çocuğuyum.Ailem okumamı çok istedi ama bilmedikleri için yönlendiremedi.Ben o hatayı yapmamaya çalışıyorum.Dilerim iyi bir yere gelirler.Mutlu ve sevdikleri bir işe sahip olurlar.

Ah bende gelsem seninle.Çok sevdiğim can bir arkadaşım var annesini kaybetti,Malatyada şimdi.Onun yanında olmayı çok isterdim.
yOL UZUN AMA EMİNİM DEĞER...

Karne hazırlıkları,evrak teslimleri, öğrencilerin kontrolü derken çok sağlıklı aranızda olamıyorum.E okula girince arada bakıyorum ama sayfa hep açık.Dışarda gene yağmur ve bugün okulun kaloriferlere yeniden yanmaya başladı.Gerçekten kış buralara geri geldi.
Nurdancım iştahın neden kesildi.Rahatsızmısın?Hiç yememek doğru değil,kendine dikkat et canım.
Esrada bir uğramış gitmiş.Doğa aşşağıda görüyorum onu.Serap gelmiş gitmiş.Sayfalar çok güzel akıyor artık.

Tepki vermiyor olur mu ya.gayet guzel inistesin ayrica bana tepki tepkisiz hic deme malum :sly: yok yok bak ciddiyik cok iyisin o rakamlar da gelecek bence. Kis guzeli olacaksin citir kestane gibi :sly::thumbdown::)

Çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim.Ben bunu daha sonra yanıtlasam olurmu.Şöyle uzun uzun bir düşüneyim....

Elbette hocam. rica ederim gorduklerimi yazdim :thumbup::)

Emekli olamayacak kadar genc dinamik meslegine asik bir insansiniz ama kendi hayalleriniz icin tabi ki cok guzel bir surec.onu da es gecemedim. Cocuklariniz. Cok sansli cok. Onlari dolu dolu hazirliyorsunuz gelecege.insaallah hem onlar icin hayal ettiginiz hem kendi hayallerinizi de iskalamadiginiz yillar sizi bekliyor olsun ins.

Alıntıları yaptıktan sonra, hepimize güzel bir gün dileyerek merhaba diyeyim Sonra da işe döneyim acilen Tatilden önce biraz kolaylamam lazım en azından şu işleri, yine yoklarım arada, öpüyorum hepinizi

Biter yaaa sana is mi dayanirr canimm.

İs ev cocuk patron koca diyet spor. Hepsinde basari kolaylik mutluluk ve keyif olan guzel bir ay olsun insaallah hepimiz icinn :thumbdown::)

Canım, sana yol görünmüş yine Hadi bakalım, düğün olduğu için eğlenceli olur, ayrıca kıyafet derdin de yok, ekstra rahatlık

İştah coşması çok fena bir şey yaa:18: Benim önerim, ara öğün yapmıyorsan yap, yapıyorsan miktarlarını biraz artır. Ben çok sapıttığımda işe yarıyor

Canım, güzel bir yazı olmuş, kendi adıma güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Ben de Züleyha gibi biraz düşünüp öyle yanıtlamak isterim, biraz zor bir soru:44:

Tabi ki canim. rica ederim. Yaklasik iki yildir ne gorduysem ve aklimdaki kalbimdeki ilk seyleri yazdim. Ha aslinda eklemeliyim 30 yas sendorumunu atlatmami saglayan yasindan keyif alan bir kadin oldugunu ve bana da bunu ogrettigini cok kez ifade etmistim ama yine soyleyim bunu. :thumbdown::)

Gunaydin nilgun nasilsin is cok stresli bir donemdeyse o da etkiler regl donemi en buyuk etken. Sekerin de dusmus olabilir tabi ki.neler yaptin gorusmeyeli

İştah coşması çok fena bir şey yaa:18: Benim önerim, ara öğün yapmıyorsan yap, yapıyorsan miktarlarını biraz artır. Ben çok sapıttığımda işe yarıyor

ara öğün yapıyorum. badem, kuru kayısı, meyve vs. yiyorum. geçen hafta kilo vermemiştim. yine öyle olsun istemiyorum... miktaarı arttırsam da fazla olmasın diye çekiniyorum. ama tabi bu sefer sonrasında kendimi tutamıyorum...
ayyy geçsin ama bu yaaa...

Ya hic ekmek yol meyve nerdeyse sifir.benim.acimdan da bu cok zor.bilmiyorum iste ben de. Sen zorlayici olsa da sevmistin canim.ihtiyacin yok ama deneyebilirsin tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…