Evet evet bahsettiğim türde bir başlangıç olmuş, aferin sanaNeskafeyi bence de sütlü iç, bir de varsa yanında da bir şey ye bakayım Kendine şöyle sağlıklı, besleyici bir kurabiye yap, ya da annen yapsın, kahvenin yanında bir tane bile yesen kardır.
Ben iyiyim canım, koşturma devam ediyorTatile gidiyorum evet, Antalya Kemer tarafına yolculuk
Alıntıları yaptıktan sonra, hepimize güzel bir gün dileyerek merhaba diyeyimSonra da işe döneyim acilen Tatilden önce biraz kolaylamam lazım en azından şu işleri, yine yoklarım arada, öpüyorum hepinizi
Senin emekliliğe çok az kalmış gerçekten, bence emekliliği hak etmiş olman bile ekstra bir rahatlama getirirÇocuklar olunca öncelikler değişiyor tabi, herşey gönlüne göre olsun, oğullarının ikisi de senin gibi anneleri olduğu için zaten çok şanslılar, kurslar, eğitimler elbette çok faydalı olacak hayatlarında ama benim gözlemlediğim bir şey var; senin çocuklarına olan sevgin ve aranızdaki bağ onların sağlıklı, kendileriyle ve hayatla barışık bireyler olmasını sağlayacak.
Ayrıca henüz emekli olmak için çok gençsin, pek çok çocuğun hayatına olumlu dokunuşlar yapacaksın daha...
Cuma aksami is cikisi malatyaya gidecegim cok yakin arkadasim evleniyor o bana geldi annesi hastaydi ustelik.kiramadim. neyse egkenceli olur da yorulacam gidis gelis 14 saat. Kiyafet dusunmeyecegim allahtan. Kuzeniminkindeki kombin is gorur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah gider canım ..vucudum pek tepki veriyor diyemem ama ben zorluyorum gerçekten..normalde günlük 13000 adım atıyodum vucut alıştı 15000 e çıkarttım..yavaş yavaş artırıyorum...evlendiğimde 62-63-64 arası gidip geliyordum..
Çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim.Ben bunu daha sonra yanıtlasam olurmu.Şöyle uzun uzun bir düşüneyim....
Ortada buluşun bizde gelelim.Ankarada mesela..
Şurda bir kaç yıl sonra sen okul tatillerini planlıycaksın bende emekliliğimin tadını çıkarıcam.Seninle çalışmayı çok isterdim Esram.Benim emekliliğime8 ay kaldı.Emekli olmayı çok istiyorum aslında.Hayatın tadını çıkarmak istiyorum,kurslara gitmek,çocuklarım okuldan geldiğinde kapıyı ben açmak istiyorum;ama,şartlar malesef buna izin vermiyor.Oğlumun sınava girmesine 2 yıl kaldı.Onun özel dersleri,dershanesi..Bu arada küçüğünüde eğitim anlamında beslemek gerekiyor.Bu yıl basket kursu ve ingilizce kursuna gitti.Seneye mutlaka bir enstrüman öğrensin istiyorum.Bunlar malesef çalışmamı gerektiriyor.
Alıntıları yaptıktan sonra, hepimize güzel bir gün dileyerek merhaba diyeyimSonra da işe döneyim acilen Tatilden önce biraz kolaylamam lazım en azından şu işleri, yine yoklarım arada, öpüyorum hepinizi
Cuma aksami is cikisi malatyaya gidecegim cok yakin arkadasim evleniyor o bana geldi annesi hastaydi ustelik.kiramadim. neyse egkenceli olur da yorulacam gidis gelis 14 saat. Kiyafet dusunmeyecegim allahtan. Kuzeniminkindeki kombin is gorur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar, günaydınlar...
Nasılsınız?
Ben bu bikaç gündür iştahımı kontrol edmiyorum ya. Çok çabuk acıkıyorum. aslında güzel de yiyorum. Yani azıcık yemiyorum. Bilemedim nedenini. Canım tatlı falan istedi dün gece. yemedim ama bayağı istedim yani. Kan şekerim mi düşüyo n'oluyosa...
Canım, güzel bir yazı olmuş, kendi adıma güzel düşüncelerin için teşekkür ederimBen de Züleyha gibi biraz düşünüp öyle yanıtlamak isterim, biraz zor bir soru:44:
Selamlar, günaydınlar...
Nasılsınız?
Ben bu bikaç gündür iştahımı kontrol edmiyorum ya. Çok çabuk acıkıyorum. aslında güzel de yiyorum. Yani azıcık yemiyorum. Bilemedim nedenini. Canım tatlı falan istedi dün gece. yemedim ama bayağı istedim yani. Kan şekerim mi düşüyo n'oluyosa...
İştah coşması çok fena bir şey yaa:18: Benim önerim, ara öğün yapmıyorsan yap, yapıyorsan miktarlarını biraz artır. Ben çok sapıttığımda işe yarıyor
Yok yok merak etme senŞu ana kadar yaşadıklarım bunu bana çoktan öğretti Güzel anların tadını sonuna kadar çıkarmak lazım Benimki sadece final sınavları öncesi tatile çıkma gibi oldu diyeyim, finaller bittikten sonra olaydı daha iyiydi diyen bir öğrenci gibiyim yani
Proje güzeli, dikkat et bakayım kendine. Sindirim sistemini bozarsın bak. Sevdiğin şeylerden yiyerek başla en azından. Ne bileyim sabah kahvaltıda süt ve kurabiye, süt ve kek olabilir meselaBunlar benim sevdiklerim gibi oldu ama olsun
Ben de hatırlıyorum sanki Esoşun İzmir bağlantısını, ben de Bornovada çalışıyorum, burası ayrı güzel. Öğrenci yeri, her daim cıvıl cıvıl
Yaa sorma canım, ben de arada değişiklik yapıp güzel kokulu duş jelleri alıyorum, sonra hooooop alerji oluyorum ve bırakıyorumLa Roche Possay iyi hoş ta, eczane ürünü işte, hiç koku yok, o yüzden ciddi bir hassasiyetin yoksa hiç alma derim. Ben mecburiyetten kullanıyorum. Ayrıca da pahalı, o yüzden dedim, yine de sen bilirsin tabi. Bebe yağını dene ama, memnun kalırsın
Kesinlikle bana iyi gelmişti, aslında biraz sapmayla ilk haftaların beslenme düzenini uygulamak zor değil. Bir ara hazır hissedince yine denemeyi düşünüyorum, belki birkaç kg daha veririm, iyi olurKaratay bana pek cazip gelmiyor açıkçası ama bir sürü deneyen ve kilo veren insan var, deneyebilirsin sen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?