Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Nesliye katilitorum enaxindan boyle birseyler yiyebilirsin aman lutden toparlan bu konuda. Sagligini tehlikeye atma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dondurma yesem olur mu kahvenin yanında

neslicimm ne zaman gidiyorsunuz antalyaya :44: 20 haziran cıvarı alanya da olacagım bende, aynı zamanlarda aynı şehirde mi olacagız yoksa

kolay gelsin canım snaaa

Heee oldu, kahvenin yanına dondurma İkisi de ayrı ayrı güzel ama çift olarak bence uyumsuz bir çift olurlar, hiç bir araya getirmeye çalışma

Antalyaya bu cumartesi gidiyoruz, sonraki cumartesi dönüyoruz canım. Sen bizden daha geç gidiyorsun. Sen gittiğinde iyice ısınmış olur artık havalar ve deniz

yaa tuhh denk gelemedik o zaman bizim düğün 20 sinde, 19 unda gidip 23 24 üne kadar kalmayı düşünüyorum yanımda bir arkadaşımda olacak bide, inşallah seneler sonra güzel bir tatil yapmış olacagım hatta arkadaşımla ilk defa tatil yapacagım sanırım

kahveyle jelibon yedim bende, bence o da kötü bi ikiliymiş tavsiye etmem şu ayın 11 i geçsin proje işi bitsin de ondan sonra düzene girerim sanırım, şimdilik kalbimin sesini dinliyorum sadece

Yok yok suphem.yok sen keyif almayi bilen bir insansin :beer::thumbup: en dogru seyi yapiyosun zaten canim. Yok yok alerjik degilim oyuzdem kokosuz ve pahali la roche dus jeli gerek yok. hem buldum.nivea cikarmis bshsettigim.nemlendiricili dus jelini. İlk fitsatta alacagim :thumbup:

Nilgüncüm ben de benzeri şeyleri yaşıyorum bazen, o yüzden akşam yemekten sonra açlık hissedip birşeyler yemektense, gündüz ara öğünlerde fazla yemen daha iyi. Ben bir ara bir liste uyguluyordum, ara öğünlerde meyve + yoğurt, kahve + kek, kahve + kurabiye, kahve + bisküvi, meyve + ceviz, badem veya fındık oluyordu. Akşamları yemekten sonra gelen atıştırma isteğimi kesmişti.

İns hocam.duaniz dileginiz gerceklessin allah gonlunuze gore versin

Ah bende gelsem seninle.Çok sevdiğim can bir arkadaşım var annesini kaybetti,Malatyada şimdi.Onun yanında olmayı çok isterdim.
yOL UZUN AMA EMİNİM DEĞER...

Malatya cok severim insani yemegi herseyi cok ozeldir malatya anidir hatiradir asktir elden ucup giden hayal. Cok sey ifade eder benim icin. Yedi sekiz defa gitmisimdir sizin yerinize gezer eglenir selam ederim hocam.

Ah bende gelsem seninle.Çok sevdiğim can bir arkadaşım var annesini kaybetti,Malatyada şimdi.Onun yanında olmayı çok isterdim.
yOL UZUN AMA EMİNİM DEĞER...

Hocam.kastamonu merkez miydi sizin yer ? Yol ben alisigim hocam.istanbul on saat git gel hep var benim.yolculuk. yolculuk severim de oldum olasi. Cocuklugumdan beri yollardayim gobegimi yol kenarina gommusler zaten. yarisini da okul bahcesine.

Eski gunlerde gibiyiz hocam evet
Maasallah bize :thumbup::) burasi da oyle hoc.bura bile sakir sakir yagiyor kislik battaniye ile uyiyoz ben de bu hafta aranizda az olacagum ozellikle haftasonu giremem

Gunaydin nilgun nasilsin is cok stresli bir donemdeyse o da etkiler regl donemi en buyuk etken. Sekerin de dusmus olabilir tabi ki.neler yaptin gorusmeyeli

Nesli haklısın gün içinde daha sık yiyip akşam yememek çok daha mantıklı. mesela şimdi 15.30'da 2 yeni dünya+2 kiraz+yarım elma yedim. Şimdi de tarçınlı çay içiyorum. akşam eşim geç geliyor. 19.30-20.00'den önce yemek yiyemiyoruz. Çok acıkıyorum. işten çıkmadan önce ya da eve gidince hemen biraz badem/leblebi+kuru kayısı yiyim bari.

Doğa aslına bakarsan iş yerinde rahat günlerimdeyim. regl dönemim de değil. ama ben sanki şunu fark ettim. Ben regl döneminde değil de tam ay ortasında 10.-15. günler arasında daha çok iştahlı oluyorum galiba... bi de galiba şekerle ilgili bi durumum var benim.

bu ara öğünleri arttırma işini deniycem...

Canım, sana yol görünmüş yine Hadi bakalım, düğün olduğu için eğlenceli olur, ayrıca kıyafet derdin de yok, ekstra rahatlık

Aynen kafam rahat.bildigim secdigim bir yer.cok tatli insanlar. İlgi alaka guzel. Dugun eglence. Kiyafet de cepte

Hem.dugun hem tatil cok iyi olmys cok guzel olmys eglen dinlen kafani bosalt emi kuzu.proje cok az kalmis ha gayret bitiyor canimmm

Nesli cok guzel bir gruplama yapmis ana ogun ya da ara ogun az olunca acikijyorum.ben de.oyuzden ogunleri bir parca artirirsan iyi gelir bence. Regl donemi ise ben de cok farklidir tipki senin ayin ortasi gibi regl olunca istah patlamasi olmaz tam tersi on gun bir hafta once bunu yasarim bunyeler farkli. En dogrusunu bulup iygulayacagindan eminim

Hem.dugun hem tatil cok iyi olmys cok guzel olmys eglen dinlen kafani bosalt emi kuzu.proje cok az kalmis ha gayret bitiyor canimmm

evet canım az kaldı, son düzlükte koşturuyoruz bakalım

bakalım yaz için de öyle bir planım var bi aksilik çıkmaz inşallah da o zaman çok iyi gelecek bana

Serapçım tebrik ederim, 15000 adım ne demek ben bu ara boşladım yine, kilo vermek için zaten 12-13000 adım atmak lazım, sen 15000 adımla kesin verirsin

13000 le 8 kiloya yakkın verdim canım ama vücut durakladı..şu an kırmam lazım o noktayı..o yüzden 15000e çıkarttım..bir vermeye başlasam tekrardan tıkır tıkır gider kilolar...ama bugün 10000 adım anca atabildim ama 2 mil leslie yaptım arayı belki kapatırım diye...

kestaneyi de çok severim hııııı şaka bir yana şu an duraklamadayım canım kırmam lazım ama nasıl kırcam bilmiyorum ya şok diyet yapcam 2 günlük ya da aşırı spora yüklenecem...

Ne yapiyosunuzzzz genşlikkkk :))
Final calismaktan bunalan kiz evinden hatta odasindan hatta kitaplarinin sorularinin tam içinden bildiriyor.Imdattttttttttttttt yanina bir de Isyaaaaaeeeeennn :)
Ay ne bidi bidi ettim demi su final haftasi calismaktan ama canlar inanin isten yorgun gelip gec saatlere kadar ders çalışmak erkenden ise gitmek uykusuz kalmak cok yoruyor.Ustelik is yeride cok yoğun bizim mevsim açıldı malum
Sizi özledim uzun uzun yazmak konuşmak istiyorum lak lak etmek istiyorum diyetimi paylasmak istiyorum ama yapicam Pazartesiye ne kaldi.Bu ara azicik giriyorum affiniza sığınarak.Telafi edicem ballarim.

Herkes kendine superrrrr güzel baksın.Ara ara girip yoklarim hem de kendimi hatirlarim

Topigin en guzel zamanlari yaa herkes burda esra hanim ders başında
Idare falan edememmmm :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

kestaneyi de çok severim hııııı şaka bir yana şu an duraklamadayım canım kırmam lazım ama nasıl kırcam bilmiyorum ya şok diyet yapcam 2 günlük ya da aşırı spora yüklenecem...

Serapcım esranın önerdiği bir karabuğday detoksu var.benim bir çok arkadaşım yaptı.2 günde1 ile 2 kg arası verdiler.dene istersen canım.

evet canım az kaldı, son düzlükte koşturuyoruz bakalım

bakalım yaz için de öyle bir planım var bi aksilik çıkmaz inşallah da o zaman çok iyi gelecek bana

Bence de bu yil tempon yuksekti iyi gelir kesinlikle ins cikmasin ya tabiki aksilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…