- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Evet evet bahsettiğim türde bir başlangıç olmuş, aferin sanaNeskafeyi bence de sütlü iç, bir de varsa yanında da bir şey ye bakayım Kendine şöyle sağlıklı, besleyici bir kurabiye yap, ya da annen yapsın, kahvenin yanında bir tane bile yesen kardır.
Ben iyiyim canım, koşturma devam ediyorTatile gidiyorum evet, Antalya Kemer tarafına yolculuk
dondurma yesem olur mu kahvenin yanında
neslicimm ne zaman gidiyorsunuz antalyaya :44: 20 haziran cıvarı alanya da olacagım bende, aynı zamanlarda aynı şehirde mi olacagız yoksa
kolay gelsin canım snaaa
Heee oldu, kahvenin yanına dondurmaİkisi de ayrı ayrı güzel ama çift olarak bence uyumsuz bir çift olurlar, hiç bir araya getirmeye çalışma
Antalyaya bu cumartesi gidiyoruz, sonraki cumartesi dönüyoruz canım. Sen bizden daha geç gidiyorsun. Sen gittiğinde iyice ısınmış olur artık havalar ve deniz
Yok yok merak etme senŞu ana kadar yaşadıklarım bunu bana çoktan öğretti Güzel anların tadını sonuna kadar çıkarmak lazım Benimki sadece final sınavları öncesi tatile çıkma gibi oldu diyeyim, finaller bittikten sonra olaydı daha iyiydi diyen bir öğrenci gibiyim yani
Proje güzeli, dikkat et bakayım kendine. Sindirim sistemini bozarsın bak. Sevdiğin şeylerden yiyerek başla en azından. Ne bileyim sabah kahvaltıda süt ve kurabiye, süt ve kek olabilir meselaBunlar benim sevdiklerim gibi oldu ama olsun
Ben de hatırlıyorum sanki Esoşun İzmir bağlantısını, ben de Bornovada çalışıyorum, burası ayrı güzel. Öğrenci yeri, her daim cıvıl cıvıl
Yaa sorma canım, ben de arada değişiklik yapıp güzel kokulu duş jelleri alıyorum, sonra hooooop alerji oluyorum ve bırakıyorumLa Roche Possay iyi hoş ta, eczane ürünü işte, hiç koku yok, o yüzden ciddi bir hassasiyetin yoksa hiç alma derim. Ben mecburiyetten kullanıyorum. Ayrıca da pahalı, o yüzden dedim, yine de sen bilirsin tabi. Bebe yağını dene ama, memnun kalırsın
Kesinlikle bana iyi gelmişti, aslında biraz sapmayla ilk haftaların beslenme düzenini uygulamak zor değil. Bir ara hazır hissedince yine denemeyi düşünüyorum, belki birkaç kg daha veririm, iyi olurKaratay bana pek cazip gelmiyor açıkçası ama bir sürü deneyen ve kilo veren insan var, deneyebilirsin sen de.
ara öğün yapıyorum. badem, kuru kayısı, meyve vs. yiyorum. geçen hafta kilo vermemiştim. yine öyle olsun istemiyorum... miktaarı arttırsam da fazla olmasın diye çekiniyorum. ama tabi bu sefer sonrasında kendimi tutamıyorum...
ayyy geçsin ama bu yaaa...
Neslicim çocuklarıma sevgim çok büyük ama eminim bütün anneler öyledir zaten.Eğitimleri benim için çok önemli.Elimden geleni yapmalıyım diye düşünüyorum.Ben işçi çocuğuyum.Ailem okumamı çok istedi ama bilmedikleri için yönlendiremedi.Ben o hatayı yapmamaya çalışıyorum.Dilerim iyi bir yere gelirler.Mutlu ve sevdikleri bir işe sahip olurlar.
Ah bende gelsem seninle.Çok sevdiğim can bir arkadaşım var annesini kaybetti,Malatyada şimdi.Onun yanında olmayı çok isterdim.
yOL UZUN AMA EMİNİM DEĞER...
Ah bende gelsem seninle.Çok sevdiğim can bir arkadaşım var annesini kaybetti,Malatyada şimdi.Onun yanında olmayı çok isterdim.
yOL UZUN AMA EMİNİM DEĞER...
Karne hazırlıkları,evrak teslimleri, öğrencilerin kontrolü derken çok sağlıklı aranızda olamıyorum.E okula girince arada bakıyorum ama sayfa hep açık.Dışarda gene yağmur ve bugün okulun kaloriferlere yeniden yanmaya başladı.Gerçekten kış buralara geri geldi.
Nurdancım iştahın neden kesildi.Rahatsızmısın?Hiç yememek doğru değil,kendine dikkat et canım.
Esrada bir uğramış gitmiş.Doğa aşşağıda görüyorum onu.Serap gelmiş gitmiş.Sayfalar çok güzel akıyor artık.
Nilgüncüm ben de benzeri şeyleri yaşıyorum bazen, o yüzden akşam yemekten sonra açlık hissedip birşeyler yemektense, gündüz ara öğünlerde fazla yemen daha iyi. Ben bir ara bir liste uyguluyordum, ara öğünlerde meyve + yoğurt, kahve + kek, kahve + kurabiye, kahve + bisküvi, meyve + ceviz, badem veya fındık oluyordu. Akşamları yemekten sonra gelen atıştırma isteğimi kesmişti.
Gunaydin nilgun nasilsin is cok stresli bir donemdeyse o da etkiler regl donemi en buyuk etken. Sekerin de dusmus olabilir tabi ki.neler yaptin gorusmeyeli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım, sana yol görünmüş yineHadi bakalım, düğün olduğu için eğlenceli olur, ayrıca kıyafet derdin de yok, ekstra rahatlık
yaa tuhh denk gelemedik o zamanbizim düğün 20 sinde, 19 unda gidip 23 24 üne kadar kalmayı düşünüyorum yanımda bir arkadaşımda olacak bide, inşallah seneler sonra güzel bir tatil yapmış olacagım hatta arkadaşımla ilk defa tatil yapacagım sanırım
kahveyle jelibon yedim bende, bence o da kötü bi ikiliymiş tavsiye etmemşu ayın 11 i geçsin proje işi bitsin de ondan sonra düzene girerim sanırım, şimdilik kalbimin sesini dinliyorum sadece
Nesli haklısın gün içinde daha sık yiyip akşam yememek çok daha mantıklı. mesela şimdi 15.30'da 2 yeni dünya+2 kiraz+yarım elma yedim. Şimdi de tarçınlı çay içiyorum. akşam eşim geç geliyor. 19.30-20.00'den önce yemek yiyemiyoruz. Çok acıkıyorum. işten çıkmadan önce ya da eve gidince hemen biraz badem/leblebi+kuru kayısı yiyim bari.
Doğa aslına bakarsan iş yerinde rahat günlerimdeyim. regl dönemim de değil. ama ben sanki şunu fark ettim. Ben regl döneminde değil de tam ay ortasında 10.-15. günler arasında daha çok iştahlı oluyorum galiba... bi de galiba şekerle ilgili bi durumum var benim.
bu ara öğünleri arttırma işini deniycem...
Hem.dugun hem tatil cok iyi olmys cok guzel olmys eglen dinlen kafani bosalt emi kuzu.proje cok az kalmis ha gayret bitiyor canimmm
İnsan kafaya koyunca yapamayacağı şey yokYalnız 7'ler zor gidiyor diyenleri 6'lara bekliyoruz takılıp kaldım, 65'in altını göremedim yıllardır
Serapçım tebrik ederim, 15000 adım ne demekben bu ara boşladım yine, kilo vermek için zaten 12-13000 adım atmak lazım, sen 15000 adımla kesin verirsin
Tepki vermiyor olur mu ya.gayet guzel inistesin ayrica bana tepki tepkisiz hic deme malum :sly:yok yok bak ciddiyik cok iyisin o rakamlar da gelecek bence. Kis guzeli olacaksin citir kestane gibi :sly::thumbdown: :)
kestaneyi de çok severim hııııışaka bir yana şu an duraklamadayım canım kırmam lazım ama nasıl kırcam bilmiyorum ya şok diyet yapcam 2 günlük ya da aşırı spora yüklenecem...
evet canım az kaldı, son düzlükte koşturuyoruz bakalım
bakalım yaz için de öyle bir planım var bi aksilik çıkmaz inşallah da o zaman çok iyi gelecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?