Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Aaaa ne güzel bir haber, hadi bakalım, sağlıkla kucağına almış, sağlıkla, analı, babalı büyütsün kızını inşallah Sen de bizden selam söyle canım tekrar görüştüğünde

Bu arada Doğacım, sen gördüğünde saçımı boyamaya fırsat bulamamıştım, biraz yamalı bohça gibiydi dipler falan epey uzamıştı aslında renk olarak epeydir kendim boyuyorum zaten, hep kahve tonları alıyorum, bu sefer de yakın bir renk olur. Açtırmayı falan düşünmüyorum zaten, en son 3 sene önce o hataya düşmüştüm, resmen yanmıştı saçlarım ve 3 numara oğlan saçı gibi kestirmiştim

Aaaa ne güzel bir haber, hadi bakalım, sağlıkla kucağına almış, sağlıkla, analı, babalı büyütsün kızını inşallah Sen de bizden selam söyle canım tekrar görüştüğünde

Uc ay falan oldu gorusmeyeli. Seni tejrar arayacagim ozledim dedi hepinizi sordu ben de kisaca anlattim en cok izmire gittigime sevindi sasirdi. Aleykum selam canim. Soylerim muhakkak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben bilmrm yamali falan.dalgasi da rengi de cok hostu :thumbup: duygu da cok begenmisti hatirlarsin.

Ben de kuaforumu degistirdim karsi sokakta. Eski mahallemden komsutmus hatta.hem sevdim hem fiyat iyi hem yeri cok yakin. İstanbulda egitim almis dugubdeki makyajlar onun elinden.dip boyam gecti baya. Sacimi da hemen komple boyatmak istemiyorum iki ay sobnra yne komple sari olurum diye planladim bu donemde kas biyik manikur ve sacimi kisaltma icin giderim. Kizi sevmissin yeri yakin fiyati da iyi diyosun maasi degil tum mirasini bagislarsin diyor esim :)

Yok yok eminim hem boy hem renk cok guzel olacaktir canim. Hem yeni sacin hem tatilde deniz kizimizi gorelim fitograflar ile. :thumbup: simdiden gule gule kullan guzelim

Ben de aynen burda sizler ile rahatliyorum cok iyi geliyor evraklar arasinda bogulunca ozellikle :)

Evet canim yanlizligi seviyorum iyi geliyor bana. ins canim olur ben de istiyorum yillardir geri planda calisiyorum ekibin arka ayagiyim biraz da on ayak olmayi istiyorum isim icin onrmli bir deneyim cunku. Gurcistan a gitmis olmus ilk yurtdisi.karadeniz turunda.

Canim.yurume mrsafesi yarim saat. Aracgecmiyor bizim caddeden. Cicugumvar vs diyor kadinlar komsum sorun degil de cogu zaman komsumun komsusu geliyor artik. Kendisi rahatsiz.onlar da miymiy yapiyor inan. Kaprisss canim ben uti de ayGim da cok agriyor surekli sabit ayakta fdurmak benim icin en sikintili sey olutor birara esim yardim ediyordu o zaman kendim yapiyordum ama o da yatis yine

Ya ev temizligi zoruma gitmiyor buyuk olsa da. Ama senin gibi utuyu eglwnceli hale getirmek ayri bir meziyet :thumbup: ben de yaoarken aynen film dizi aciyorum baska turlu cekilmiyor utu

Ayy canim.bu topik iyi geldi bize.neselendik hareketlendik keyiflendik sen tenis zaten oynuyordun ama leslie uzun zamam oldu coksevindim valla.ben sinavimi beklitorum canim sonra bismillah. Aslinda pazartesi spor salonu olacakti ama bu hafta hic calisamayacagim gorunuyor sinava. Otuzden son bir hafta xalisayim bardi diyerek sporu erteledim adimsayar kitafete gore bazen takiyorum bazen takmiyorum disardaysam eger 10000 adim kesin oluyor hatta bazen geciyor.

Canım benim öğrenci sayım çok az.Okul açıldığında 12 idi.Malesef birini kaybettim.Şimdi 11 çocuğum var

Doğacık karşılaştık yine Bu ara işten kaçıp kaçıp geliyoruz galiba Yazdıklarını okudum canım, hepsini beğendim ama beğen yapamadım, ah bu yeni sistem
Ben de bilgisayar başında kesintisiz çalışmaktan ambale oldum, cuma gününe kadar ne kadar iş yapsam kardır modundayım Akşam kuaför iyi gelecek bana, bakalım saçımı boyatmaktan son dakika vazgeçmezsem eğer onu da hallettireceğim. Benim işim belli olmaz malum, sıkıntıya gelemediğim için uzun sürecek falan olursa vazgeçebilirim
Normalde tatilde fotoğraf çekmiyorum, telefonu yanıma almıyorum ama bu sefer bir istisna yapıp bir kereliğine de olsa fotoğraf çekileceğim, eşime çektiririm artık ve sizinle de paylaşacağım
Bu arada tatilden döndükten sonraki hafta da perşembe günü akşam İstanbul'a gidiyoruz, eşimin akrabasının düğünü var, ona gidip geleceğiz, pazar günü döneceğiz. Toplamda 3 haftasonu evde olamayacağım yani:26:

Canım benim öğrenci sayım çok az.Okul açıldığında 12 idi.Malesef birini kaybettim.Şimdi 11 çocuğum var

Ooo çok azmış gerçekten, tekrardan başın sağ olsun canım, kusura bakma hatırlatmış oldum istemeden..

Kor ile yatan sasi kalkar misali bana benzemisp senin haftasonu planlarin canim . yorucu olsa da eglenceli de olur sevindim bu acidan.ne giyeceksin dugunde bakem yok yok uslu kiz. Ol ve o koltukta otur tamam mi fotograf icin simdiden tsk ediyorum o halde :thumbup: ay sorma bu yil disiplinli calisamiyorum zaten elim iste gozum oynasta yani tlfonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…