Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

yine de en azından bi eczacıya da olsa bırakma dönemi ile ilgili sorsaydın canım, sen kendini ilaçlardan dolayı iyi hissediyorsun ama bıraktıgın ne zaman ne olacagını bilmiyorsun sonuçta neyse hayırlısı olsun canım

Oooo hadi geçmiş olsun canım Darısı projeyi sağ salim ve başarılı bir şekilde tamamlamaya Doğumgünü planların neler bakalım

evet kızlar yaa bi biterse tam rahatlayacam valla

doğum günü için çok planım vardı ama arkadaşlarımın tam final dönemi oldugu için şu an tehlikede aslında planımız yaklaşık 10 12 kişilik bi grup eglenme yerine gidip güzelce eglenmekti, ama bikaç fire var şuan, o yuzden karışık biraz :26: en kötü ihtimalle 3 kız takılacagız bakalım, daha tam belli degil yani :44:

Oooo supermis.daha ne olsun canim. Uc kafadar arkadas.tam keyif bence.eglen stres attt emi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya o an regl olamayacagim korkusu daha dogrusu o ilk ay cok kotuydum uc aydir olmuyordu zaten. Oyuzden ne doktor ne eczaci dusunmedim desem yeridir bir umut ile endise ile biraktim.hapi canim.hayirlisi artik.bisey olmaz ins ne diyim

Ya kizlar bu yazi nerden cikti anlamadim :sly::what: ben.nurdani yanitladim

Oooo supermis.daha ne olsun canim. Uc kafadar arkadas.tam keyif bence.eglen stres attt emi.

ilk defa bu sene tam gönlüme göre kalabalık tüm sevdiklerimle beraber kutlayacaktım filizim de yine kısmet degilmiş yani

ilk defa bu sene tam gönlüme göre kalabalık tüm sevdiklerimle beraber kutlayacaktım filizim de yine kısmet degilmiş yani

Vardir bir hayr canim
Uzulme.hem bak ben tek olacagim.ne arkadas ne es ne aile. :sly::what::) daha beteri de var bak

Selam
Doğa ve nurdanıma haber verdim.dr herşeyin normal olduğunu söyledi.öpüyorum hepizi

Ben sizin haber vermenizi uygun bulup yazmadim hocam. Tekrar gozumuzaydin diyorum cok sukur kotu bir sey yok gecti bitti olsun boyle insallah. Opuyorum

Ohh mis oldum kasbiyik manikur. Cici cici opuyorum sizi. Yemek yiyip yolculuk hazirligi yapacagim zaman kalirsa sinav calisacagim.biraz. is felaket yogun. Calisamiyorum eve de is getirdim buara

Vardir bir hayr canim
Uzulme.hem bak ben tek olacagim.ne arkadas ne es ne aile. :sly::what::) daha beteri de var bak

bu sene son doğum günüm zaten, 30 olduktan sonra bi daha doğum günü kutlamam

mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ıcınde vermem gerekır arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?

SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su

ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt

aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt

ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm yardım yARDM =(

Mrb oncelikle allah bagislasin evladinizi. Tebrik ederim sabah ac karnina ilik su icin. Su enaz iki litrw olsun gunluk. Geceden kayisi ve ceviz islatin bir bardak suya. Sabah ac karnina yiyin bunlari. Ara ogunsuz olmaz ara ogunde kayisi tuketin mesela. Uc ana ogunun suresi uzun.bu sebeple metabolizmaniz yavasliyor ve kabiz oluyor olabilirsiniz. Bunlar aklima gelen ilk seyler.

tsk ederm aama ac kalmıyrm ara ogune ıhtıyac duymuyrm pek ama kayısı ara ogunde 4 tane yerm artık acaba faydası olurmu pekı ? kabızlık gecermı hergun yesem kuru kayısını ?

Menulere gelince et urunleri ve bakliyat yok besinleri eksik t ketmek de ksbizlik yapar en onemlisi hastalik olur daha kotu. Vitamin eksikligi mesela. Ve bu kilo vermeyi zorlastirir. Ekmeginizi surekli degistirin hep keoekli yemeyin bu da kabizlik yapar

tsk ederm aama ac kalmıyrm ara ogune ıhtıyac duymuyrm pek ama kayısı ara ogunde 4 tane yerm artık acaba faydası olurmu pekı ? kabızlık gecermı hergun yesem kuru kayısını ?

Tokluk icin degil metabolizma calismaya devam etsin diye ara ogun tavsiye ediliyor. Sabah ozellikle ac karin faydali olur kayisi. Dedigim sekilde birgun onceden islatin.once ilikbir bardak su icin.ardindan islattiginiz ksyisi ve cevixi yiyin suyunu da icin.

hafta da bı gun tavuk haslaması yada zeytn yaglı et yemegı yıyrm gunluk her ogn yogurt tuketyrm ?

Siz emzirmiyor musunuz

dogl kayısı bım dekı kayısı alıp yıyrm yanı fark etmez demı kayısının turu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…