- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
hafta da bı gun tavuk haslaması yada zeytn yaglı et yemegı yıyrm gunluk her ogn yogurt tuketyrm ?
dogl kayısı bım dekı kayısı alıp yıyrm yanı fark etmez demı kayısının turu ?
Siz emzirmiyor musunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
yok emzımyrm 10 tek sutumu sagdım verdm erken dogum yaptm anne sutumde kesıldı yoktu cocok emmedı snra sıtresten kesıldı sutum cok cektm ben kuvazdeken 75 kılodan 60 dustum o kadar acıdı o gunler ama toparlandm cok zor ama sabahları kahvaltı yapnca snra uyunc a kılo alırnırmı ya ? bırde kayısı yıyınce ustune kahvaltı yaptgmzda kılo alınmamzmı ?
Okk yogurt guzel ama et urunune daha agirlik verin diyet yapan kisiler bol spor yapan kisilerin kas kaybi yasamamasi bol proteinli beslenmesi gerekir kurufasulye yesil mercimek nohut da tuketin haftada iki kez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ok onlarıda yaparm ama baklıyat kalorı cok ama deneyecem ?
Merhaba;
Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendimDaha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....
Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????
Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...
Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH
Bir tabak kurufasulye salata ve yogurt en saglikli menuler arasinda. Ekmek corba olmasin yeterli.bakliyat et kadar degerl besin olarak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
evet haklsınız ıns sonucu guzel olur ?
Bir tabak kurufasulye salata ve yogurt en saglikli menuler arasinda. Ekmek corba olmasin yeterli.bakliyat et kadar degerl besin olarak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
evet haklsınız ıns sonucu guzel olur ?
İns ins. Esra en yakin arkadasim benim. Su an sinavlara hazirlaniyor en erken pazartesi cevap verir size.
mrb ben erzrumdaydım smdı karsta yasıyrm gorev ıcabı 50 kıloyla evleedm hamıle kaldm 75 kıloyla erken dogum yaptm snra suan 65 kıloyum boyum 1.60 bebegm olalaı 6 ay oldu ve sezeerlyanla dogum yaptım ve arkdaslarm akrabalrm esım banae sısıko dıye seslenyrla saka da olsa cok alınıyrm cok zoruma gıdıyrr ve benm 15 kılo fazlam var ben dr ayca kayanın aylık 8 kılolu dıyetnı uygulamaya basladm ama kabız oldm ve gecmedı ? artık 2 ay ıcınde vermem lazm memlekete gıtıgmde utansınlar bktm kılolu olmaktan 36 bedenden 42 bedene cıkmak cok fecı hemde cok moral sıfır ackcası ? gunde 2 lıtre su ıcıyrm hafta 2 defa et yıyrm sabah oglan aksam kepek ekmegı 1 dılım her ogun salata yogurt yıyrm ara ogun yemıyrm haftanın 4 gunu 1 saat yurus yapyrm cok fazla gobegm var ?
sız nasıl dıyet uyguluyrsnz
kac kılo verdınız
kac ogun yıyrsunz
spor yapyrmsnz
kabızlık yasadıgnzmı yaptgnz dıyete
bana yardımcı olursanz sevnrm dadaşım kılo vermemk ıstyrm artk =(
bugun sofrayı hazırlarken aklıma geldı. yenı bır eğlence çıksın bıze dedım
bırbırınıze aıt bıldıgımız ya da hıssettıgımız ıyı yönler :44:
ben oncelık olarak en en olan seylerı ve devamındakı ozellıklerı yazmayı ıstedım.
( duygu ıle ıkı yıllık arkadaşlığım var kapmısım ondan bakın.soru sormayı sevıyorum )
ılk aklıma gelenler:
esos: en kokos, en bakımlı, masum, bıcır bıcır, eglencelı, sahıplenıcı, yumuşak, narın, alttan alan, sabreden, guclu, en hayatını yenıden cızen bır mımar, ıdeallerıne kosan, gecmısı bırakabılen, benı cok sevenıkızım, kucuk kızkardesım
neslı: en karıyerlı, en ılımlı, en sakın, en kavgacı olmayan, en dınleyıcı, en sağlık bılen anlatan ( neslıcıgım sen psikolog olmalıydın az ama oz konuşma tarzın yazım tarzınla hastalarını ıkna ederdın ), en sakınlestırıcı, en tarz sac ( meg ryan gıbı o kısa dalgalı sacların, ondakı o tarzın benzerı ) cok begenıyorum, en rahatını seven, en sade ve doğal
zuleyha hoca:
neslıdekı bazı ozellıkler sızde de var sız de ortak yon cok goruyorum zaten oldum olası. en ılımlı en kavgacı olmayan mesela aklıma gelen ılk seyler. sanatsal konulardaki yetenegı, meslek sevgısı, ask evlılıgı, dısıplın, düzen, sıır gıbı hıtabet, sakın-durgun-anlayışlı, fılmlerdekı hafıze ana mısalı bağışlayıcı kucaklayıcı
nurdan: en ozgur, en teknolojik, en delıkan, en ıs kadını, en evın kucuk kızı, en anarsık, askta en yaralı, mimarlık, ankara, futbol, ıkızler, buyuk goz, küt saç, kereviz, anneanne, otobüs yolculuğu, yabancı dızı
sevdıgımız ozellıklere ek olarak o dıyınce aklınıza gelen seyler de ılave gıbı oldu sankı yazdıkça:44:
serap: modern türbanlı, yesıl goz, taze anne, azımlı, dakik, mavi tulum
arkası yarınnnnnnnnnnnnnnnnnn. ben kaçıyorum uyurum yarım saate. opuldunuz.
yarın gıremem bu hafta cok yoğunum ozellıkle yarınnnnn
Arkadaşım,
Öncelikle öyle aşırı kilolu falan değilsiniz. Beden kitle endeksiniz 25,39 çıkıyor. 18-25 arası normal kilolu, 25-35 arası fazla kilolu kabul ediliyor. Göbeğinizin olması çok normal. Henüz yeni doğum yapmışsınız. Benim ikizlerim 1 yaşındalarken beni hamile sanmıştı biri. Oyle göbeğim vardı yani. Vücut kendini zamanla toparlıycak. Ben 2 yıl sonra ancak normal vücut şeklime kavuştum. Stres yapmayın. Bebeğinizle ilgilenmeniz ona iyi bakmanız onun bu zamanlarının keyfini çıkarmanız gereken zamanlar bunlar. Dengeli ve düzenli beslenerek sağlıklı kilonuza kavuşabilir ve onu koruyabilirsiniz.
- Her öğünde tahıl grubu+et/süt/yoğurt/peynir grubu+sebze ve biraz da yağ almalısınız.
- Ara öğünlerde meyve, kavrulmamış fındık, badem, kuru kayısı, gibi paketli olmayan işlenmemiş gıdaları tüketmelisiniz.
- BOOOL su içmelisiniz.
- Kolestrol probleminiz yoksa her sabah 1 yumurta yemelisiniz.
- Her gün mevsimin meyvelerinden 1-2 porsiyon yemelisiniz.
- Aç gezmeyin, açlık zayıflatmaz kabız yapar ve her yediğinizi vücudunuza depo eder. yani kilo aldırır.
- Acıktığınızda vüdunuza yanıt verin ve onu doyurun.
- Yürüyüş yapıyormuşsunuz ne güzel. Bebeğinizle temiz havada bol bol yürüyün. Ona da çok çok iyi gelecektir.
- Her şeyden porsiyon miktarlarını dengeli ayarlayarak yediğinizde hem dinç kalır hem de sağlıklı zayıflarsınız.
- kilo vermek için acele etmeyin. O kiloyu ne kadar zamanda aldıysanız o kadar zamanda verin. çabuk verilen kilolar çabucak geri alınır unutmayın.
- Başta da dediğim gibi fazla kilolu falan değilsiniz. hiçkimsenin dediğini ciddiye almayın. sadece vüdunuzda hamilelikten kalma deformasyon var ve vücudunuz zamanla eski haline dönecek, emin olun...
Bebeğinizi öpüyorum, sevgiler...
narkadinlar.blogspot diye bir bloğum var. ben orada nasıl kilo verdiğimi anlatmıştım. dilerseniz okuyabilirsiniz.
Selam
Doğa ve nurdanıma haber verdim.dr herşeyin normal olduğunu söyledi.öpüyorum hepizi
bu sene son doğum günüm zaten, 30 olduktan sonra bi daha doğum günü kutlamam
Gunaydinnn hayirli cumalarrr nasilsiniz kizlar ben 1 de uyudum hem biraz is getirdim eve hem lokantanin bazi islerini hallettim esim olmadigi icin.yolculuk haxirligimi da yapip uyudum6 da dus kahvalti ve isteyim dunku kadar yogun degilim aksam is cikisi direkt yolcuyum gun boyu is ve firsat olursa sinava calisacagim kapali ve yagmurlu bir gun yine.gun icerisinde ugrarim.yine opuldunuz
Arkadaşım,
Öncelikle öyle aşırı kilolu falan değilsiniz. Beden kitle endeksiniz 25,39 çıkıyor. 18-25 arası normal kilolu, 25-35 arası fazla kilolu kabul ediliyor. Göbeğinizin olması çok normal. Henüz yeni doğum yapmışsınız. Benim ikizlerim 1 yaşındalarken beni hamile sanmıştı biri. Oyle göbeğim vardı yani. Vücut kendini zamanla toparlıycak. Ben 2 yıl sonra ancak normal vücut şeklime kavuştum. Stres yapmayın. Bebeğinizle ilgilenmeniz ona iyi bakmanız onun bu zamanlarının keyfini çıkarmanız gereken zamanlar bunlar. Dengeli ve düzenli beslenerek sağlıklı kilonuza kavuşabilir ve onu koruyabilirsiniz.
- Her öğünde tahıl grubu+et/süt/yoğurt/peynir grubu+sebze ve biraz da yağ almalısınız.
- Ara öğünlerde meyve, kavrulmamış fındık, badem, kuru kayısı, gibi paketli olmayan işlenmemiş gıdaları tüketmelisiniz.
- BOOOL su içmelisiniz.
- Kolestrol probleminiz yoksa her sabah 1 yumurta yemelisiniz.
- Her gün mevsimin meyvelerinden 1-2 porsiyon yemelisiniz.
- Aç gezmeyin, açlık zayıflatmaz kabız yapar ve her yediğinizi vücudunuza depo eder. yani kilo aldırır.
- Acıktığınızda vüdunuza yanıt verin ve onu doyurun.
- Yürüyüş yapıyormuşsunuz ne güzel. Bebeğinizle temiz havada bol bol yürüyün. Ona da çok çok iyi gelecektir.
- Her şeyden porsiyon miktarlarını dengeli ayarlayarak yediğinizde hem dinç kalır hem de sağlıklı zayıflarsınız.
- kilo vermek için acele etmeyin. O kiloyu ne kadar zamanda aldıysanız o kadar zamanda verin. çabuk verilen kilolar çabucak geri alınır unutmayın.
- Başta da dediğim gibi fazla kilolu falan değilsiniz. hiçkimsenin dediğini ciddiye almayın. sadece vüdunuzda hamilelikten kalma deformasyon var ve vücudunuz zamanla eski haline dönecek, emin olun...
Bebeğinizi öpüyorum, sevgiler...
narkadinlar.blogspot diye bir bloğum var. ben orada nasıl kilo verdiğimi anlatmıştım. dilerseniz okuyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?