Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

hafta da bı gun tavuk haslaması yada zeytn yaglı et yemegı yıyrm gunluk her ogn yogurt tuketyrm ?

Okk yogurt guzel ama et urunune daha agirlik verin diyet yapan kisiler bol spor yapan kisilerin kas kaybi yasamamasi bol proteinli beslenmesi gerekir kurufasulye yesil mercimek nohut da tuketin haftada iki kez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dogl kayısı bım dekı kayısı alıp yıyrm yanı fark etmez demı kayısının turu ?

Kurutulmus kayisi alin hatta kurutan tanidik varsa dogal alin onlardan.koyu renkli kayisi tuketin guvenilir aktarlardan alin ekstra seker ilave edilmemis olur market urununde olabilir

ok onlarıda yaparm ama baklıyat kalorı cok ama deneyecem ?

Cok cok gecmis olsun ins bundan sonra saglikli mutlu olursuniz cociguniza odaklanin madem bukadsr zor gunler yasadiniz 100 kilodan fazlayim ne kimsenin dalgasi oldum.ne eglencesi.ne esime ezik durdumne cevreme.siz kendinizi hor goruyorsunuz kilo nedir ki.ozurlu olsaniz disari cikmazdiniz o zaman siz. Ustelik kiloyu bebis icin anne olmak icin aldiniz. Lutfen biraz ozguven. Stres yspiyosunuz kiloyi.oyuzden kabiz oluyosuniz

Sabah en iyi calisan vakit metabolizma olarak. Yiyip yatinca aksam ki gibi olacagini dusunmuyorym. Kimseden duymadim. Emzirmediginiz icin detoks yapabilirsiniz karabugday ozellikle duraklama doneminde cok yapan var. İki kayisi ve bir ceviz kahvalti icin uygun

ok onlarıda yaparm ama baklıyat kalorı cok ama deneyecem ?

Bir tabak kurufasulye salata ve yogurt en saglikli menuler arasinda. Ekmek corba olmasin yeterli.bakliyat et kadar degerl besin olarak.

mrb ben erzrumdaydım smdı karsta yasıyrm gorev ıcabı 50 kıloyla evleedm hamıle kaldm 75 kıloyla erken dogum yaptm snra suan 65 kıloyum boyum 1.60 bebegm olalaı 6 ay oldu ve sezeerlyanla dogum yaptım ve arkdaslarm akrabalrm esım banae sısıko dıye seslenyrla saka da olsa cok alınıyrm cok zoruma gıdıyrr ve benm 15 kılo fazlam var ben dr ayca kayanın aylık 8 kılolu dıyetnı uygulamaya basladm ama kabız oldm ve gecmedı ? artık 2 ay ıcınde vermem lazm memlekete gıtıgmde utansınlar bktm kılolu olmaktan 36 bedenden 42 bedene cıkmak cok fecı hemde cok moral sıfır ackcası ? gunde 2 lıtre su ıcıyrm hafta 2 defa et yıyrm sabah oglan aksam kepek ekmegı 1 dılım her ogun salata yogurt yıyrm ara ogun yemıyrm haftanın 4 gunu 1 saat yurus yapyrm cok fazla gobegm var ?

sız nasıl dıyet uyguluyrsnz
kac kılo verdınız
kac ogun yıyrsunz
spor yapyrmsnz
kabızlık yasadıgnzmı yaptgnz dıyete
bana yardımcı olursanz sevnrm dadaşım kılo vermemk ıstyrm artk =(

Gunaydinnn hayirli cumalarrr nasilsiniz kizlar ben 1 de uyudum hem biraz is getirdim eve hem lokantanin bazi islerini hallettim esim olmadigi icin.yolculuk haxirligimi da yapip uyudum6 da dus kahvalti ve isteyim dunku kadar yogun degilim aksam is cikisi direkt yolcuyum gun boyu is ve firsat olursa sinava calisacagim kapali ve yagmurlu bir gun yine.gun icerisinde ugrarim.yine opuldunuz

Arkadaşım,
Öncelikle öyle aşırı kilolu falan değilsiniz. Beden kitle endeksiniz 25,39 çıkıyor. 18-25 arası normal kilolu, 25-35 arası fazla kilolu kabul ediliyor. Göbeğinizin olması çok normal. Henüz yeni doğum yapmışsınız. Benim ikizlerim 1 yaşındalarken beni hamile sanmıştı biri. Oyle göbeğim vardı yani. Vücut kendini zamanla toparlıycak. Ben 2 yıl sonra ancak normal vücut şeklime kavuştum. Stres yapmayın. Bebeğinizle ilgilenmeniz ona iyi bakmanız onun bu zamanlarının keyfini çıkarmanız gereken zamanlar bunlar. Dengeli ve düzenli beslenerek sağlıklı kilonuza kavuşabilir ve onu koruyabilirsiniz.
  • Her öğünde tahıl grubu+et/süt/yoğurt/peynir grubu+sebze ve biraz da yağ almalısınız.
  • Ara öğünlerde meyve, kavrulmamış fındık, badem, kuru kayısı, gibi paketli olmayan işlenmemiş gıdaları tüketmelisiniz.
  • BOOOL su içmelisiniz.
  • Kolestrol probleminiz yoksa her sabah 1 yumurta yemelisiniz.
  • Her gün mevsimin meyvelerinden 1-2 porsiyon yemelisiniz.
  • Aç gezmeyin, açlık zayıflatmaz kabız yapar ve her yediğinizi vücudunuza depo eder. yani kilo aldırır.
  • Acıktığınızda vüdunuza yanıt verin ve onu doyurun.
  • Yürüyüş yapıyormuşsunuz ne güzel. Bebeğinizle temiz havada bol bol yürüyün. Ona da çok çok iyi gelecektir.
  • Her şeyden porsiyon miktarlarını dengeli ayarlayarak yediğinizde hem dinç kalır hem de sağlıklı zayıflarsınız.
  • kilo vermek için acele etmeyin. O kiloyu ne kadar zamanda aldıysanız o kadar zamanda verin. çabuk verilen kilolar çabucak geri alınır unutmayın.
  • Başta da dediğim gibi fazla kilolu falan değilsiniz. hiçkimsenin dediğini ciddiye almayın. sadece vüdunuzda hamilelikten kalma deformasyon var ve vücudunuz zamanla eski haline dönecek, emin olun...

Bebeğinizi öpüyorum, sevgiler...
narkadinlar.blogspot diye bir bloğum var. ben orada nasıl kilo verdiğimi anlatmıştım. dilerseniz okuyabilirsiniz.

kızlar ben de bu arada 67 bandını kırıp 66'ya düşmüş bulunuyorum bu sabah itibariyle :)))

bu haftabaşında yazmıştım. iştahım arttı diye. kahvaltıda ve öğle yemeğinde daha fazla ekmek yiyerek ve kahvaltıda süt içerek çözüm buldum. böyle sorunu olanlar deneyebilir.

Bunu okumadiysan oku nurdancigim emi. Dogumgunun kutlu olsun nice guzel yaslar yillar gormen yasaman dilegiyle canim. Saglikli basarili mutlu memur mimar evli bekar ama illaki ask dolu cok guzel bir yasin olsun insaalah guzelim.seni kocaman opuyorum dogum gunu kizi. Hayat aslinda bu yastan itibaren oturuyor guzellesiyor kadin olmayi farkindaligi giyim bakim herseyi ben bu yaslarda tam kavramis oldum bana iyi geldi 30 lar insaalah sana daha da iyi gelsin canim. İyi ki dogdun iyi ki varsin sabirsiz kacik isyankar ikizdaşım :thumbdown::):beer:

Nilguncugum agzina saglik sabahin korunde isyerinde ancak bukadar yazdim arkadasa. Senin yazin super olmus.cok kilolu olmadigi halde dalga ozguvensizlik vs okuyunca hissedince cok gerildim hem oyle edepsiz insanlara hem ozguvenini baska ellere teslim eden bir hem cinsimi gorunce. Ne yazacagimi tam bilemez oldum senin yazin cuk diye oturdu valla.

Günaydın kızlar, haftanın son günü hepimiz için güzel geçsin inşallah Dün çok yoğun çalıştım işyerinde, akşam da epey yorgundum, bir de çamaşır astım falan, bugün böyle bütün gün uyuyasım var Ama yarın sabah tatil başlıyor Bu ara çok yoğun çalışarak üstünde çalıştığım işi epey kolaylamış oldum, ve kendimce tatili fazlasıyla hakettim Hava durumu şansımıza yağmurlu görünüyor ama tatil tatildir
Akşam valiz hazırlayacağım, ben galiba valiz hazırlamayı sevmiyorum, şöyle bir köşede her duruma uygun hazır valiz olsa, alsak gitsek ne güzel olur
Şimdi bir selam verdikten sonra geçmişe bakayım ne var ne yok

Selam
Doğa ve nurdanıma haber verdim.dr herşeyin normal olduğunu söyledi.öpüyorum hepizi

Hadi geçmiş olsun canım, yoğunluk ta azalır inşallah. Sen yine de uygun bir zamanda 2. bir doktora daha görün bence, için daha rahat eder en azından.

bu sene son doğum günüm zaten, 30 olduktan sonra bi daha doğum günü kutlamam

Oooooo daha dur, asıl güzel yaşlar yeni başlıyor Her yaşın ayrı güzelliği var, ayrı kutlanası var emin ol Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın sana güzellikler getirsin

Günaydın şekerim, işleri halletmişsin, şimdiden iyi yolculuklar, iyi eğlenceler, fotoğraf ta çekil ve paylaş bizimle Bugün burada da hava kapalı, çalışılan günler için güzel ama tatilde biraz açık olsa daha iyi olurdu tabi

Nilgüncüm, çok güzel yazmışsın, altına aynen imzamı atıyorum, ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…