Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ooooo hadi tebrik ederim, açlık krizleri falan derken gitmiş 1 kilo daha Ben de 1 aydır 68'li rakamlardaydım, bu hafta 67'lerdeyim, tatilde kilo almamaya çalışacağım ama çok zor, darısı başıma diyeyim 66'lı rakamların

Nilguncugum.mrb keyfin burdan hissediliyor cik sevindim senin adina.gozunaydinnnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim. Cekinirim tabi ki. Aynen bizim icin cumartesi piknik tarzi kahvalti planlamislar ben de hava guzel olsun diyorum ofis icindeyken farketmez de.

bol bol yüz arkadaşım. ohhh misss. suyu çok seviyorum ben yaaa... iyi tatiller...

Canim sen.bu yil hep yogun gecirdin zaten.ins islerin hafifler yazin. Sicak da daha zor tabi ki. Yogunluktan gorusemezsek iyi yolculuklar diliyorum simduden canim.bol eglence ve dinlenmeli bir tatilin olsun stres at bomba gibi don aramiza. Valiz isine gelince okarar vermesi en zor sey.ayakkabi csnta esarp vs. Yoksa hic usenmiyorum ben. Tek derdim secim.bir de hava durumu net degilse iyice karisitor karadeniz turunda pert oldum bu isten dolayi. Ben sana yardima geleyimmm :thumbup: gerci istemezsin beni yaaa. Ama minicik birsey hazirladim inan. Ustelik iki gece kalacagim izmirde abartmisim artik daha az sey aliyorum korkma yani yardim teklifimden

Oooooo daha dur, asıl güzel yaşlar yeni başlıyor Her yaşın ayrı güzelliği var, ayrı kutlanası var emin ol Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın sana güzellikler getirsin

inşallah dedigin gibi olur neslicim ben 30 a girince kutlamam diye düşünüyorum ezelden beri

doğum günü dileklerin içinde teşekkür ederim neslicanımm hep beraber nice yılara inşallahh

Deli kiz her yasin ayri guzelligi var hatta ben artik daha ozeniyorum tum dogumgunlerim icin.

valla inşallah vardır güzellik doğacım, 30 olunca çok büyük hissetcem sanki kendimi, 20 li yaşlar gayet iyiydi

Yaa aynen öyle canım, bu yıl gerçekten yoğundu, arada tatiller olmasa dayanamazdım zaten, üstelik seneye de yoğun olacak gibi görünüyor, hatta belki daha yoğun, sağlıklı olalım, keyfimiz yerinde olsun da herşeyi hallederiz alimallah Sana da iyi yolculuklar, iyi eğlenceler canım, bol bol oyna, kurtlarını dök Valiz konusu fena valla, hazırlaması ayrı, boşaltması ayrı dert. Deniz malzemelerini büyük bir plaj çantasında hazır tutuyorum zaten, onu olduğu gibi alıyorum. Bir de spor çantası hazırlıyorum, spor ayakkabı, tişört, şort falan koyuyorum ona, orada spor yaparken lazım oluyor çünkü. Onun dışında da işte plajda giymek için birşeyler, yemekte ve akşam giymek için birşeyler, hoooop valiz doluyor zaten. Hava kesinlikle ayrı dert, yağmur olabilir, ona uygun birşeyler de almak lazım. Seçim yapmak bana da zor geliyor, o yüzden bu tarz tatillerde ben de çok eşya götürmüş oluyorum. Sende de gelişme var yani valiz hazırlama konusunda

O psikoljiyi atlatirsin merak etme.ozellikle neslicigim sayesinde.ben atlattim valla

Ayy dogru spor icin de alman gerekiyor o bu derken. Ooo seninki tam valiz olur hsklisin.brn gunluk kiyafetinden icinden cikamiyorum valla. Helal olsun sana :thumbdown: yok iyice emin oldum bu konuda yeteniksizim ben :sly: ilerleme kaydetmis yeteneksiz

Yok yok, kendine haksızlık etme, sende de ilerleme var, belli, ama asıl, haftasonu gezilerine bir sırt çantasıyla gitmeye başladığında olacak

NURDANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN INŞALLAH COK MUTLU GÜNLER GELECEKTE SENI BULSUN.SEVMENIN SEVILMENIN DORUKLARINA ULAS YENI YASIN SANA UĞUR GETIRSIN BITANEM.NICE MUTLU YASLARA

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Iyi aksamlar kizlar
Alti bucukta bindim. Yemek.yetisemedim aclik disinda hersey yolunda.star batman firmasinda cok guzel sarkilar bularak nasil oldiysa iste muzik ve ders super.ilk yardim sorulari cozuyor.keyfim yerinde. Saat bir bucukta malatdayim cok yogun bir gun gecirdim biraz soru cozer ve uyurum

Yok yok, kendine haksızlık etme, sende de ilerleme var, belli, ama asıl, haftasonu gezilerine bir sırt çantasıyla gitmeye başladığında olacak

Sirt cantasi degil ama minil tekerli canta. Gayet kucuk valla. Belki o da olur bir gun neslicigim . Umut var

Kizlaarrrre hayırlı geceler

Çok ozledim ben sizi ( bisürü uzgun surat )
Nasilsiniz? Umarim herşey yolundadir.Züleyha ablamin sonuçları güzel çıkmış cok sevindim.Allah saglik sıhhat versin inşallah.
Ben ablamlardayim tum gün gez dolas valla cok iyi geldi.Hatta alışveriş yaptık.Kızlar kendime cok güzel bir kot ceket aldim resmen aşık oldum salas eteklerin üstüne giymek için.Evet evet ben etek giymeye basladim :)))
Cok yorgunum simdi eve gelir gelmez derse oturdum malum yarin sinavlar var Sabahda erken kalkip tekrar yapicam şimdi yataktayim size selam vereyim dedim.
Umarim şeker tadinda bi haftasonunuz olur hepinizi tek teeeeek kocaman öpüyorum :)))

Okul da tatil oluyor bol vsktin olur canim.bozma moralini vereceksin inaniyorum

bu hafta çok yoğunduk malum karne haftası ne yedğime ne içtiğime dikkat edebildim..ama sıkı tutcam bundan sonra..

ayy canım esraammm çok çookk teşekkür ederim fıstıgımm, hepimize hep güzellikler olsun inşallahh

oyy ben kıyamam sanaaaa dayan bebegimm, yarın akşam bütün dertlerin bitiyor ve sen bir sınıfı daha arkanda bırakıp mezuniyete bir adım daha yaklaşıyorsun ha gayret

Kizlar bittiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

Böyle bi sürü apaci dansı gam gam sytle hatta harlem shake yapasim var yada dokuz sekiz roman havasi mi yapsam :)))

Aman ustumden kocaman bi yük kalkti kabusum olmuştu su finaller şükür bitirdik sonuclar orta şeker yani guzel olanda vardi idare ederde vardi
Ayrica gezdim tozdum stresde attım küçücuk haftasonu gayet iyi geldi keşke yarin Pazartesi olmasaydi ((

Benden haberler boyle canlar artık doya doya sizinleyim ama aksamlari gündüz malum iş var cok ozledim çoook

Şimdilik öpüyorum uykusuz gecelrimin acisini yarina saklıyorm sabah 5 te kalkcam yine yarin görüşürüz

Gunaydin kizlar cok guzel bir haftasonu gecirip dunyaya dondum yani eve ve ise. Bu sabah indim ise geldim simdi.bugun cok yogunum opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…