kızlar ben de bu arada 67 bandını kırıp 66'ya düşmüş bulunuyorum bu sabah itibariyle :)))
bu haftabaşında yazmıştım. iştahım arttı diye. kahvaltıda ve öğle yemeğinde daha fazla ekmek yiyerek ve kahvaltıda süt içerek çözüm buldum. böyle sorunu olanlar deneyebilir.
kızlar ben de bu arada 67 bandını kırıp 66'ya düşmüş bulunuyorum bu sabah itibariyle :)))
bu haftabaşında yazmıştım. iştahım arttı diye. kahvaltıda ve öğle yemeğinde daha fazla ekmek yiyerek ve kahvaltıda süt içerek çözüm buldum. böyle sorunu olanlar deneyebilir.
Günaydın şekerim, işleri halletmişsin, şimdiden iyi yolculuklar, iyi eğlenceler, fotoğraf ta çekil ve paylaş bizimleBugün burada da hava kapalı, çalışılan günler için güzel ama tatilde biraz açık olsa daha iyi olurdu tabi
Ooooo hadi tebrik ederim, açlık krizleri falan derken gitmiş 1 kilo daha Ben de 1 aydır 68'li rakamlardaydım, bu hafta 67'lerdeyim, tatilde kilo almamaya çalışacağım ama çok zor, darısı başıma diyeyim 66'lı rakamların
Günaydın kızlar, haftanın son günü hepimiz için güzel geçsin inşallahDün çok yoğun çalıştım işyerinde, akşam da epey yorgundum, bir de çamaşır astım falan, bugün böyle bütün gün uyuyasım var Ama yarın sabah tatil başlıyor Bu ara çok yoğun çalışarak üstünde çalıştığım işi epey kolaylamış oldum, ve kendimce tatili fazlasıyla hakettim Hava durumu şansımıza yağmurlu görünüyor ama tatil tatildir
Akşam valiz hazırlayacağım, ben galiba valiz hazırlamayı sevmiyorum, şöyle bir köşede her duruma uygun hazır valiz olsa, alsak gitsek ne güzel olur
Şimdi bir selam verdikten sonra geçmişe bakayım ne var ne yok
Oooooo daha dur, asıl güzel yaşlar yeni başlıyorHer yaşın ayrı güzelliği var, ayrı kutlanası var emin ol Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın sana güzellikler getirsin
Deli kiz her yasin ayri guzelligi var hatta ben artik daha ozeniyorum tum dogumgunlerim icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sen.bu yil hep yogun gecirdin zaten.ins islerin hafifler yazin. Sicak da daha zor tabi ki. Yogunluktan gorusemezsek iyi yolculuklar diliyorum simduden canim.bol eglence ve dinlenmeli bir tatilin olsun stres at bomba gibi don aramiza. Valiz isine gelince okarar vermesi en zor sey.ayakkabi csnta esarp vs. Yoksa hic usenmiyorum ben. Tek derdim secim.bir de hava durumu net degilse iyice karisitor karadeniz turunda pert oldum bu isten dolayi. Ben sana yardima geleyimmm:thumbup: gerci istemezsin beni yaaa. Ama minicik birsey hazirladim inan. Ustelik iki gece kalacagim izmirde abartmisim artik daha az sey aliyorum korkma yani yardim teklifimden
inşallah dedigin gibi olur neslicimben 30 a girince kutlamam diye düşünüyorum ezelden beri
doğum günü dileklerin içinde teşekkür ederim neslicanımmhep beraber nice yılara inşallahh
valla inşallah vardır güzellik doğacım, 30 olunca çok büyük hissetcem sanki kendimi, 20 li yaşlar gayet iyiydi
Yaa aynen öyle canım, bu yıl gerçekten yoğundu, arada tatiller olmasa dayanamazdım zaten, üstelik seneye de yoğun olacak gibi görünüyor, hatta belki daha yoğun, sağlıklı olalım, keyfimiz yerinde olsun da herşeyi hallederiz alimallahSana da iyi yolculuklar, iyi eğlenceler canım, bol bol oyna, kurtlarını dök Valiz konusu fena valla, hazırlaması ayrı, boşaltması ayrı dert. Deniz malzemelerini büyük bir plaj çantasında hazır tutuyorum zaten, onu olduğu gibi alıyorum. Bir de spor çantası hazırlıyorum, spor ayakkabı, tişört, şort falan koyuyorum ona, orada spor yaparken lazım oluyor çünkü. Onun dışında da işte plajda giymek için birşeyler, yemekte ve akşam giymek için birşeyler, hoooop valiz doluyor zaten. Hava kesinlikle ayrı dert, yağmur olabilir, ona uygun birşeyler de almak lazım. Seçim yapmak bana da zor geliyor, o yüzden bu tarz tatillerde ben de çok eşya götürmüş oluyorum. Sende de gelişme var yani valiz hazırlama konusunda
Ayy dogru spor icin de alman gerekiyor o bu derken. Ooo seninki tam valiz olur hsklisin.brn gunluk kiyafetinden icinden cikamiyorum valla. Helal olsun sana :thumbdown:yok iyice emin oldum bu konuda yeteniksizim ben :sly: ilerleme kaydetmis yeteneksiz
Yok yok, kendine haksızlık etme, sende de ilerleme var, belli, ama asıl, haftasonu gezilerine bir sırt çantasıyla gitmeye başladığında olacak
Serapcım esranın önerdiği bir karabuğday detoksu var.benim bir çok arkadaşım yaptı.2 günde1 ile 2 kg arası verdiler.dene istersen canım.
Okul da tatil oluyor bol vsktin olur canim.bozma moralini vereceksin inaniyorum
NURDANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN INŞALLAH COK MUTLU GÜNLER GELECEKTE SENI BULSUN.SEVMENIN SEVILMENIN DORUKLARINA ULAS YENI YASIN SANA UĞUR GETIRSIN BITANEM.NICE MUTLU YASLARA
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kizlaarrrre hayırlı geceler
Çok ozledim ben sizi ( bisürü uzgun surat )
Nasilsiniz? Umarim herşey yolundadir.Züleyha ablamin sonuçları güzel çıkmış cok sevindim.Allah saglik sıhhat versin inşallah.
Ben ablamlardayim tum gün gez dolas valla cok iyi geldi.Hatta alışveriş yaptık.Kızlar kendime cok güzel bir kot ceket aldim resmen aşık oldum salas eteklerin üstüne giymek için.Evet evet ben etek giymeye basladim :)))
Cok yorgunum simdi eve gelir gelmez derse oturdum malum yarin sinavlar varSabahda erken kalkip tekrar yapicam şimdi yataktayim size selam vereyim dedim.
Umarim şeker tadinda bi haftasonunuz olur hepinizi tek teeeeek kocaman öpüyorum :)))
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?