- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Yaa senin İzmir'e geldiğin haftasonunun öncesinde ve sonrasında da böyle olmuştu, en çok çamaşır ve ütü açısından sıkıntı oluyor, çok birikiyor çünküama gezmek te ayrı güzel Canım, İstanbula Perşembe akşam gidiyoruz, gider gitmez kına gecesine gideceğiz. Kına gecesi Cuma olur diye düşünüyorduk, o yüzden bileti perşembeye almıştım ama şimdi biraz koşturmaca olacak. O yüzden ne giyeceğimi hiç bilmiyorum Cumartesi günü de nikah olacak. Nikaha düz bir elbise ve topuklu ayakkabı giyerim diye düşünüyorum. Önerilere açığım
Canım, ifadeler görünmüyor ama mesaj alınmıştırGidecem gidecem merak etme, sanki doktorlara gidince birşey oluyor da, neyse bişey demeyeyim ben en iyisi Diyorum ya kendi kendimizin doktoru olduk işte, bir aksilik hissetmiyorum çok şükür, o yüzden muhtemelen pek acele etmiyorum. Tatilden ve sonra İstanbul'dan döndükten sonra ilk iş yine ayarlamaya çalışacağım.
Ne güzel bir gün yaşamışsın.Önce kuaför,sonra yemek ve alışveriş.Çok iyi gelmiştir eminim.Bende boya işini kaförde halletmeyi seviyorum.Kendim boyarsam mutlaka başka bişeyleride renklendiriyorum.Kızkardeşimde çok beğendiği birşey olursa aynı ürünün değişik bir kaç rengini alır.Burdaki De Facto ile izmirdeki arasında ürünler anlamında çok fark var.Sanırım müşteri profiline göre ürün getiriyorlar.
Morel bozukluğundan çok okulda olduğum için huzursuzum.Çok yoğun geçiyor sürekli kontroldeyim.Canım aynı sorunları yaşamışız.Bence mutlaka kontrole git.Kalınlaşma tekrarlanabiliyormuş.Ben bir hap kullanıyorum.3 ay sonunda duvara bir daha bakacak.Bugün çok yoğun diye aradım o yüzden çağıdı.Aslında çok haklısın tek doktorda kalmamak lazım.
Ben artık bugünlük aranızdan ayrılıyorum.
Doğacımla karşılaşamadık bugün,eminim kafasıda işleride çok yoğundur buğün.
Nesliyide yoğun ve güzel günler bekliyor.Esram kitiplar arasında biryandada iş kolaylıklar diliyorum.Serap ta okulunun son gün yoğunluğundadır.Nilgünün iki bebişi ve işi offf çok yoğundur.Nurdanımda pek gelemiyor .Hepinize kolay gelsin arkadaşlar görüşmek üzere....
Aynen canim utu ve camasir sikinti oluyor ozellikle boyle ust uste seyahat olunca. Zuleyha hocamda da ayni sikinti var uc erkek var evde.bir de esi surekli kiyafet getir gotur yapiyor tabiki. Ayy hepimize kolay gelsin allah guc versin. Zuleyha hocamin face de resmini gordum beyaz bir elbise. Bayildim sen de oyle bir sey alsana canim.hem gelinle pisti olaxagiz diye dusunme.kuzenimin dugubu vardi ya.gorumce beyaz tul abiye giymisti upuzun kuyruklu falan. Topuzunda gelin tokasi gibi sus bile vardi bir duvak bir cicek eksikti inan.::):sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok keyif aldım gerçektenBen de boya yaparken mutlaka biryerlere sıçratıyorum, bir de tam istediğim renk olmayabiliyor, bu yüzden kuaförde yaptırmak hoşuma gitti. O konuda da ana problemim kuaför bulamamaktı ama geçen sefer gittiğim yeri tuttum ve yine gittim, bundan sonra ona giderim muhtemelen Kızkardeşin benim gibi o zaman desene Ben de aynı marka ve modelin farklı renkleri bolca mevcuttur Mağazalar farklı illerde farklı ürünler koyuyorlar haklısın, ben de Balıkesir'de farketmiştim bunu.
Benim de çok sancılı ve yoğun geçiyordu, doktor bana doğum kontrol hapının bu kalınlaşmaya sebep olabileceğini söyledi, ondan sonra hapı bıraktım. Bir de yara varmış bende, dondurma işlemi yaptı, onda da ikinci ve üçüncü gidişimde de hala var yara deyip dondurma işlemi yapınca bir daha gidesim gelmedi açıkçası. Şimdi başka doktora gitmek istiyorum. Duvardan biopsi yaptı, sonuç temiz çıktı, sonraki kontrollerde kalınlık görmedi duvarda. Muhtemelen haklıymış, uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için oldu belki de. Ama benim işlemden sonra yoğunluk azaldı, ağrı azaldı. Şimdi de çok şükür ters bir durum yok. Düzenli ve normal ama ihmal etmemek lazım tabi. Sen bir git te, olmazsa başka bir doktora da görün bence.
Ben artık bugünlük aranızdan ayrılıyorum.
Doğacımla karşılaşamadık bugün,eminim kafasıda işleride çok yoğundur buğün.
Nesliyide yoğun ve güzel günler bekliyor.Esram kitiplar arasında biryandada iş kolaylıklar diliyorum.Serap ta okulunun son gün yoğunluğundadır.Nilgünün iki bebişi ve işi offf çok yoğundur.Nurdanımda pek gelemiyor .Hepinize kolay gelsin arkadaşlar görüşmek üzere....
Canım, Züleyha'nın o elbisesinin çok benzeri bende var zatenKaç yıl önce aldım ama daha hiç fırsat bulamadım giymeye. Benimkinin bir kolunda siyah dantel var, gerisi aynı Ben de düğünlerde falan o yüzden giymiyorum, beyaz giyilmez derler ya. Senin kuzenin görümcesi de resmen gelinle yarışmış elbise neyse de, tüller, kuyruklar falan
Benim o tarz pudra rengi bir elbisem var, belki onu giyerim. Nikah problem değil de, kına problem asıl, kınaya kot ve tişörtle de gidebilirim yani
Mesaj alindigina gore sorun yoker gec gideceksin demek ki.canim.biliyorum su an sorun yok ama bes bucuk yil her ay bosuna tahlil taptirdigimi dusunince doktorlara guvenim kalmadi bir kac doktora gitmeli hatta sık gitmeliyiz bence
Himm ama srninkin de siyah da varmis bence onu dugunde kina da da pudrayi giyyy ayyy cok heyecanlandim seni gormek istiyorum citi piti zarif ve şık sekilde. Resim resim resimmmm :thumbup::):sly: ay gorumcenin tam kiskancluk codalozluk tam komediydi sorma. Resim ekleyecegim o zaman tam anlar ve kahkayi basarsinn
Herkese Merhaba
Bugün henüz kimseler gelmemiş.Bende şöyle hızlıca bakıp çıkayım dedim;ama, selam vermeden gitmek istemedim.
Geçirdiğim operasyon sonrası ilk periyodumu yaşıyorum.Doktor yoğunluğun azalacağını söylemişti,ama,aynı eskisi gibi yoğun bir dönem geçiriyorum.Öğleden sonra izin aldım doktora gidicem.Bakalım neler söyleyecek.Bu aralar koşmakla geçiyor günlerim.Yıl sonu hazırlıkları.Geçen hafta eşimin doğum günü idi.Gelmeyince bişey yapamamıştık.Sürpriz bişeler hazırlamaya çalışıcam.Onlara koşuyorum.Spor hocamıza hediye alınacak yarın onun için toplanacağız.Büyük oğlumun sınavları tam gaz devam ediyor.Diğer liseler 10 gündür film izlerken bizim haftaya bile sınavlarımız var.Çok yoğunuz kızlar çokkk.Bir çay içip geleyim.Bugün güneşimiz var ,ne çok özlemişiz..
Günaydın kızlar, yine yağmurlu bir İzmir günü, benim de keyfim yerinde tabi bu durumdan dolayıBir bakayım dedim, Doğa en son akşam girmiş, Esoş kitaplara gömülü durumdadır muhtemelen, Nilgünü aşağıda görüyorum, Nurdan da uğramamış.
Ben dün kuaföre gittim, boya da yaptırdım, evde yapmaktan daha rahat geldi, rengi de beğendim, kesim az oldu ama bana yine de biraz değişik geliyor, gerçi eşime göre renkte de modelde de fazla değişiklik yok amaBir de daha önce saçımda kullandığı köpük şeklinde bir şekillendirici vardı, ondan aldım. Sonra dışarda birşeyler yedik eşimle, biraz alışveriş merkezinde dolandık, 2 tane bluz aldım kendime, aynı bluzun iki rengi daha doğrusu, böylece dün kendimi şımarttığım bir gün olmuş oldu yani De Facto'dan aldım bluzları, güzel ve indirimli ürünler var, birşeyler almak isteyenlere tavsiye ederim
Bu rahim duvari her turlu sikinti ya.benimki de cok incelmis regl olmama belirtisiymis incelme. Kalinlasinca da fazla kanama oluyor demek ki.cok gecmis olsun ikinize de. Buarada antidepresanlar duvarin incelmesini tetikliyormus ogrenince hapi biraktim bilgi amacli aklimizda olsun diye yazdim :thumbup:
Aynen canım, bu durumdan çıkan sonuç doktorlara hiç gitmemek te olabilir mi acabaşaka şaka, ama sık gitme kısmına katılmıyorum bu ara öyle hissediyorum ne kadar az o kadar iyi gibi geliyor:18:
Yaa benim problemim yoldan direk kınaya geçecek olmamız, işyerinden çıkıp metroyla havaalanına gideceğiz, Atatürk havaalanına inip oradan da Kadıköy'e geçeceğiz, ben elbiseyle falan rahat edemem, kıyafet değiştirecek vaktim de olmayacak gibi görünüyor. O yüzden planlayamıyorum. Bir bakalım da yeri tam nerede, ne kadar sürede ulaşırız, ona göre plan yapacağım artık.
Sen koy fotoğraf, bak şimdi iyice merak ettim
kızlaarr herkese günaydınnn
dün zorlu bir sunum + toplantıyı atlattım ama çok fenaydı valla :18: zaaman azaldıkça bu patron milleti ne kadar acımasız oluyor öyleee
bugun evdeyim, yarın doğum günü kutlamalarım var, sonra kendimi sandalyeye yapıştıracagımm
benden havadisler bu akdar, geçmişe bakayım biraz bakalım sizler nasılmışsınız
kızlaarr herkese günaydınnn
dün zorlu bir sunum + toplantıyı atlattım ama çok fenaydı valla :18: zaaman azaldıkça bu patron milleti ne kadar acımasız oluyor öyleee
bugun evdeyim, yarın doğum günü kutlamalarım var, sonra kendimi sandalyeye yapıştıracagımm
benden havadisler bu akdar, geçmişe bakayım biraz bakalım sizler nasılmışsınız
hepsini okudum
canım Züleyha ablaammm
rahatsızlıgınız hala devam ediyormuş sanırım, bazen geçmişi tam okuyamıyorum o yuzden gözümden kaçmış kusura bakmayın :26: doktora gidin dönün de bizi haberdar edin mutlaka aklım sizde :26: eğer bizi habersiz bırakırsanız akşam sizi arar rahatsz ederim ona göre
Allah kolaylık versin ablacım koşturmalarınızda, kalbim sizinle, yapabilecegim bişey olursa söyleyin yeter
ohh Neslimm, ne güzel bi gun geçirmişsinsaçın da kıayefetlerinde hayırlı olsun güle güle kullan
ayrıcaa senin de doktorluk bi durumun varmış sanırım :26: kontrol de olsa git aksatma, gerçi Filiz yeterince yazmış sana bu konuda ama ben de azıcık sıkıştırayım
filizimmantidepresanı bıraktıgını duyunca hemen atladım muhabbetin ortasına bu konuda konuşup anlaşmıştık daha önce, ilacı bırakmak yok tamam sana zararı olabilir ama doktora sormadan bırakılır mı hiç her ilaç aynı zararı verecek diye bi şart yok ki belki senin ilacının yan etkilerinden biri rahim duvarını inceltmek degildir nerden biliyosun onu da geçtim diyelim ki bırakacaksın patt diye bırakılır mı hiç vucudun alıştıgı bi şey var sen onu elinde alıyorsun daha büyük zararları olacak sana
şimdi senden ricam doktora gidemiyorsan veya arayamıyorsan bile güvendigin bi eczaneye git ve eczacıyla konuş, ilacının adını vererek bu konuyu ona sor ve ona göre karar ver bırakıp bırakmayacagınaki bırakacaksan bile hemen bırakma, once yarıma düşür 1 hafta öyle kullan, sonra 2 günde 1 yarım şeklinde kullan ve oyle bırak çok zarar verirsen kendine filizim yapma lutfen
hepsini okudum
canım Züleyha ablaammm
rahatsızlıgınız hala devam ediyormuş sanırım, bazen geçmişi tam okuyamıyorum o yuzden gözümden kaçmış kusura bakmayın :26: doktora gidin dönün de bizi haberdar edin mutlaka aklım sizde :26: eğer bizi habersiz bırakırsanız akşam sizi arar rahatsz ederim ona göre
Allah kolaylık versin ablacım koşturmalarınızda, kalbim sizinle, yapabilecegim bişey olursa söyleyin yeter
ohh Neslimm, ne güzel bi gun geçirmişsinsaçın da kıayefetlerinde hayırlı olsun güle güle kullan
ayrıcaa senin de doktorluk bi durumun varmış sanırım :26: kontrol de olsa git aksatma, gerçi Filiz yeterince yazmış sana bu konuda ama ben de azıcık sıkıştırayım
filizimmantidepresanı bıraktıgını duyunca hemen atladım muhabbetin ortasına bu konuda konuşup anlaşmıştık daha önce, ilacı bırakmak yok tamam sana zararı olabilir ama doktora sormadan bırakılır mı hiç her ilaç aynı zararı verecek diye bi şart yok ki belki senin ilacının yan etkilerinden biri rahim duvarını inceltmek degildir nerden biliyosun onu da geçtim diyelim ki bırakacaksın patt diye bırakılır mı hiç vucudun alıştıgı bi şey var sen onu elinde alıyorsun daha büyük zararları olacak sana
şimdi senden ricam doktora gidemiyorsan veya arayamıyorsan bile güvendigin bi eczaneye git ve eczacıyla konuş, ilacının adını vererek bu konuyu ona sor ve ona göre karar ver bırakıp bırakmayacagınaki bırakacaksan bile hemen bırakma, once yarıma düşür 1 hafta öyle kullan, sonra 2 günde 1 yarım şeklinde kullan ve oyle bırak çok zarar verirsen kendine filizim yapma lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?