Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Mesaj alindigina gore sorun yok er gec gideceksin demek ki.canim.biliyorum su an sorun yok ama bes bucuk yil her ay bosuna tahlil taptirdigimi dusunince doktorlara guvenim kalmadi bir kac doktora gitmeli hatta sık gitmeliyiz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok keyif aldım gerçekten Ben de boya yaparken mutlaka biryerlere sıçratıyorum, bir de tam istediğim renk olmayabiliyor, bu yüzden kuaförde yaptırmak hoşuma gitti. O konuda da ana problemim kuaför bulamamaktı ama geçen sefer gittiğim yeri tuttum ve yine gittim, bundan sonra ona giderim muhtemelen Kızkardeşin benim gibi o zaman desene Ben de aynı marka ve modelin farklı renkleri bolca mevcuttur Mağazalar farklı illerde farklı ürünler koyuyorlar haklısın, ben de Balıkesir'de farketmiştim bunu.

Benim de çok sancılı ve yoğun geçiyordu, doktor bana doğum kontrol hapının bu kalınlaşmaya sebep olabileceğini söyledi, ondan sonra hapı bıraktım. Bir de yara varmış bende, dondurma işlemi yaptı, onda da ikinci ve üçüncü gidişimde de hala var yara deyip dondurma işlemi yapınca bir daha gidesim gelmedi açıkçası. Şimdi başka doktora gitmek istiyorum. Duvardan biopsi yaptı, sonuç temiz çıktı, sonraki kontrollerde kalınlık görmedi duvarda. Muhtemelen haklıymış, uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için oldu belki de. Ama benim işlemden sonra yoğunluk azaldı, ağrı azaldı. Şimdi de çok şükür ters bir durum yok. Düzenli ve normal ama ihmal etmemek lazım tabi. Sen bir git te, olmazsa başka bir doktora da görün bence.

Gorusuruz hocam.bizi haberdar edin lutfen.opuyorum hemencik iyilesirsiniz insallah

Canım, Züleyha'nın o elbisesinin çok benzeri bende var zaten Kaç yıl önce aldım ama daha hiç fırsat bulamadım giymeye. Benimkinin bir kolunda siyah dantel var, gerisi aynı Ben de düğünlerde falan o yüzden giymiyorum, beyaz giyilmez derler ya. Senin kuzenin görümcesi de resmen gelinle yarışmış elbise neyse de, tüller, kuyruklar falan
Benim o tarz pudra rengi bir elbisem var, belki onu giyerim. Nikah problem değil de, kına problem asıl, kınaya kot ve tişörtle de gidebilirim yani

Ohhh sonunda bir isten daha kurtuldun yani sacboyama derdinden.oh git otur koltuga.sutlu kahven gelsin sacin tam renginde olsun hem sen de yorulma. :thumbup::) dogum kontrolun boyle bir etkisi oluyor demek uzun vadede.bilmiyordum. ben 7 ay kullandim tam biraktigim ay bu rahatsizligim start vermisti ama uzun sure kullanan arkadaslarimi uyarayayim en iyisi. Canim eski sikintili surecin bitmesine cok sevindim bir daha da olmasin ins zaten

Canım sana da kolay gelsin, doktor görüşmenden sonra fırsat bulup yazarsan seviniriz

Himm ama srninkin de siyah da varmis bence onu dugunde kina da da pudrayi giyyy ayyy cok heyecanlandim seni gormek istiyorum citi piti zarif ve şık sekilde. Resim resim resimmmm :thumbup::):sly: ay gorumcenin tam kiskancluk codalozluk tam komediydi sorma. Resim ekleyecegim o zaman tam anlar ve kahkayi basarsinn

Aynen canım, bu durumdan çıkan sonuç doktorlara hiç gitmemek te olabilir mi acaba şaka şaka, ama sık gitme kısmına katılmıyorum bu ara öyle hissediyorum ne kadar az o kadar iyi gibi geliyor:18:

Yaa benim problemim yoldan direk kınaya geçecek olmamız, işyerinden çıkıp metroyla havaalanına gideceğiz, Atatürk havaalanına inip oradan da Kadıköy'e geçeceğiz, ben elbiseyle falan rahat edemem, kıyafet değiştirecek vaktim de olmayacak gibi görünüyor. O yüzden planlayamıyorum. Bir bakalım da yeri tam nerede, ne kadar sürede ulaşırız, ona göre plan yapacağım artık.
Sen koy fotoğraf, bak şimdi iyice merak ettim

Mrb kizlarr nasilsiniz ben dun esimi yolladim kosturmaca oldu ardindan eve is getirmistim biraz onu yaptim kardesim ve bir arkadasimla uzun tlf gorusmesi ve on bucukta uyidum iyi de geldi bugun is yogun malum esiminkiler de bana kaldi aksam kas biyik olayim var dugun hediyesi bakacam kiyafet canta dus derken pestilim cikar uyurum aksam is cikisi.dunden beri de gerizekali bir bayan ile ugrasiyorum hatun cinsi ticaretten nalbyriyeden anlamiyor valla. Of daraltti beni valla.

Neslicigim.ben kactim is yigildi bir anda.opt

kızlaarr herkese günaydınnn

dün zorlu bir sunum + toplantıyı atlattım ama çok fenaydı valla :18: zaaman azaldıkça bu patron milleti ne kadar acımasız oluyor öyleee

bugun evdeyim, yarın doğum günü kutlamalarım var, sonra kendimi sandalyeye yapıştıracagımm

benden havadisler bu akdar, geçmişe bakayım biraz bakalım sizler nasılmışsınız

hepsini okudum

canım Züleyha ablaammm
rahatsızlıgınız hala devam ediyormuş sanırım, bazen geçmişi tam okuyamıyorum o yuzden gözümden kaçmış kusura bakmayın :26: doktora gidin dönün de bizi haberdar edin mutlaka aklım sizde :26: eğer bizi habersiz bırakırsanız akşam sizi arar rahatsz ederim ona göre
Allah kolaylık versin ablacım koşturmalarınızda, kalbim sizinle, yapabilecegim bişey olursa söyleyin yeter

ohh Neslimm, ne güzel bi gun geçirmişsin saçın da kıayefetlerinde hayırlı olsun güle güle kullan
ayrıcaa senin de doktorluk bi durumun varmış sanırım :26: kontrol de olsa git aksatma, gerçi Filiz yeterince yazmış sana bu konuda ama ben de azıcık sıkıştırayım

filizimm antidepresanı bıraktıgını duyunca hemen atladım muhabbetin ortasına bu konuda konuşup anlaşmıştık daha önce, ilacı bırakmak yok tamam sana zararı olabilir ama doktora sormadan bırakılır mı hiç her ilaç aynı zararı verecek diye bi şart yok ki belki senin ilacının yan etkilerinden biri rahim duvarını inceltmek degildir nerden biliyosun onu da geçtim diyelim ki bırakacaksın patt diye bırakılır mı hiç vucudun alıştıgı bi şey var sen onu elinde alıyorsun daha büyük zararları olacak sana
şimdi senden ricam doktora gidemiyorsan veya arayamıyorsan bile güvendigin bi eczaneye git ve eczacıyla konuş, ilacının adını vererek bu konuyu ona sor ve ona göre karar ver bırakıp bırakmayacagına ki bırakacaksan bile hemen bırakma, once yarıma düşür 1 hafta öyle kullan, sonra 2 günde 1 yarım şeklinde kullan ve oyle bırak çok zarar verirsen kendine filizim yapma lutfen

Aynen canım, bu durumdan çıkan sonuç doktorlara hiç gitmemek te olabilir mi acaba şaka şaka, ama sık gitme kısmına katılmıyorum bu ara öyle hissediyorum ne kadar az o kadar iyi gibi geliyor:18:

Aynen insan onu da dusunuyor valla :sly::thumbup::what:

Ooo bu durumda haklisin canim. İsin zor. Ozel gunler icin kiyafeti tasimak da giymek de zor. Cantaya koyup kiristirmayim diye ugrastim ben bu sabah. :sly:

Oooo hadi geçmiş olsun canım Darısı projeyi sağ salim ve başarılı bir şekilde tamamlamaya Doğumgünü planların neler bakalım

Ooo zorlu bir guni atlatmissin gozunaydin canim.ins tamamen bitsin de iyice rahatla. Dogumgunun de planlarin neler bakalim. Bir giciklik yapip kac yas diye sorayim mi

Sıkıstır bence de.cunku kac hafta oldu kontrole gitmedi :sly:

Canim sagolasin fikir vermen cok onemli. Ama gec oldu diyebilirim kizma. ogrendigimde oyle bir korktum ki pat diye biraktim doktorum da tayini cikmis bunun da etkisi oldu. Ve tabi ki kendimi iyi hissediyor olusum. Zaten 1 yil sure vermisti o da dolmustu fazlasiyla. Bir sorun olmadi ins olmaz da :thumbup::)

Omzum boynum.tutuldu ya yerimden kalkamadim yemege gec kaldim garip bir gun iste boyle. Cok yoruldum halen cok is var haftaya da boyleyim cay ve biskuvi ile karin doyurmaya calisirken size bakayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…