- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
lutfen yardım edın dıkkatlıce okuyun
ben 1.83 boyunda uzun bi bayandım ve tabi ki de kilolu yaklaşık 105 belki daha fazla kilodaydım yılbaşında diyete başladım benım dıyetım soyleydı sabah 9 gibi bitki çayı saat 4 gibi de çok küçük bi porsiyon yemek (hangi yemek olursa) yok denıcek kadar az ekmek çeyrek dilim bile değil akşam da bi erik kadar meyve bu diyeti 1 ay boyunca uyguladım ve 90 kiloya indim (günlük 1 saat yürüş ve artı olarak spor) 90 kiloya inince cok sevındım hedefım 80 ınmektı bu bı ay ıcındede porsiyonumu ortaya getırdım ve mesela eve tatlı gelınce cok kucuk bı porsıyon bıle yedım bazı günler öğlenleri çok yediğim bile oldu tamamen açkaldığım gün yok yanı bu 1 ay sonunda da 84e indim tabiki çok güzel bi duygu bır ay daha uyguladım dıyetı ve 76ya ındım bu 1 ay ıcındede gunluk 700 kalori falan aldım bazı gunler 1500 oldu ayda ıkı uc gun falan bu aydan sonra dıyetı bıraktım boyumu olctugumde ise 1.86 cıktım ve herkes boyumun uzadıgını soyledı bundan sonra metabolızmam dusmusmudur dıye merak ettım bır ay boyunca 1000 kal aldım ve 1ay snunda 4 kilo verdigimi gordum gunluk 2000 kal almam gerekırken psikolojik olarak yemek istemiyorum gunluk 2000e gelemıyorum vucudum orta derece de sarktı ne yapabilirim lutfen dusuncelerınızı soyleyın
kas kaybettıgım ıcın proteın agırlıklı beslenıyorum ve hıc yag yemek ıstemıyorum kas olcumlerını nerde yapabılırım bıde sımdıden teşekkurler
Kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun ins sevgili dostlarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar elektrik supurgem bozuldu fakir darky aldim dun.dik boy. 130 tl.cok gucluymus cok begendim duygu demisti hakliymis valla. Utum de bozuldu gibi ama tamir goturur ins bir bakalim goturecem uc yillik ya. Tefal.iyi bisey. İns tamir olur
Serapcigim alinti yapamadim sistem ariza veriyor. İyi dusunmussun ameliyati. Sen de oglusunda rahat edersiniz annegilde kalirken cabuk toparlanirsin okul da yok cok iyi zamanlama. Simdisen gecmus olsun canim.gozunde buyutme.sifanu bulacaksin rahat edeceksin
Arkadaşlar nasılsınız?İşlerin yoğunluğundan aranıza çok katılamadım.Bugün biraz rahatladık.Evraktı piknikti derken bu haftada bitti şükür.
Esram platese başlamış eminim kısa sürede sonuçlarını alacaktır.Doğcım baya yoğun ve yorucu günler yaşıyor,ama eminim üstesinden gelir.Nesli tatilin tadını çıkarıyor.Serap ben gibi koşturmaca.Bu arada serapcım geçmiş olsun.Sizlere seminer programıgeldimi.Biz hala seminerde ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Nilgüncüm sana ve bebişlerinede çok geçmiş olsun..ve Nurdan..havada aşk kokusumu aldım.Dilerim bu yaz hayatının aşkını yaşarsın..
Bende koşturmacadayım.Diyet derseniz baya sabote etmiştim 1 haftadır;ama,2 gündür çok dikkatliyim.Dün şöyle bir siykeleneyim diye karabuğday yaptım.Ben kefirle tükettim bu sefer daha kolay oldu.Bu sabahta buğdayımı yedim.Öğlene protein yapıcam.Akşama gene buğday yerim.
Yanından itibarende bol sebzeli bir program uygularım.benden haberler böyle,öpüyorumhepinizi...
Aminnn canım bilmukabele senin de kandilin mübarek olsun
Züleyha Hocam yarın bitiyor okul,tatlı bi hüzün vardır şimdi ama sizin ki mola gibi yaaa yeni dönemde aynı öğrencilerle devam inşallah
Neslicanım tatill nasıl gidiyor ne yaptın ne ettin hani fotoğrafım ?? Ay ben ne tuhaf kızım hatun dönmeden hesap soruyorum yahu
Nurdanım bugün Perşembe naptın ki ? Nasıl geçtigüzel haberlerle gel inşallah
Doğam bugün kuzeninin gelmesine acayip sevindim yanında bedenen olamamak üzdü açıkcası ama kalben ruhen hep yanındayız.
Doğacım canım benim doğum gününmüş bugün ... Doğum günün kutlu olsun canım benim...
Hayırlı olsun balım o süpürgeler pratik oluyor aynı marka olmasada bizde ayaklı süpürge kullanıyoruz hemencecik tak süpür kaldır çok memnunuz.Hele ki benim gibi hergün evi temizleyen biri
Ütünü servise ver baksınlar yazık canım biz 20 yıllık ütüye bile bakıyoz
Hayırlı akşamlar ballarım;
Nelerdesiniz bakem? Ben finallerin yorgunluğunu hala atamadım.Yoğun iş tempom üzerine annemin olmaması ev işleri falan üfff hiç benlik değil.İşten gelince bir yemek mutfak koşuşturması çamaşır evi topla.Neyse annem yarın gelir ben de haftasonu bolca dinlerinim yani inşallah.Pazar günü işyerinden bir arkadaşın düğünü var gitmek istesemde işte el mahkum maalesef gideceğiz.
Bugün diyette bi sıkıntı yok şükür aynen devam etti.Bir meyve yerim birazdan spor öncesi.Babamı bekliyorum uyumaya gitsede pilatesimi yapsam.Ciddi anlamda ilk bugün yapıcam.
Havalar halaaaa yağmurlu burda hep uzun kollu giyoruz.İnşallah düzelir.
Bana müsade ballarım yine konuşuruz öpüyorum kocaman
Bu arada herkesin Berat Kandili Mübarek olsun...Dualarımızı geri çevirmez inşallah Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?