- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Kuzucuk buara gorusemiyoruz oyuzden haberim olmadi niye dilkat etmedin bakem sen usuttun boyle. Cok gecmis olsun bugun nasilsin yavrucugum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin bu sunum zevkini cok seviyorum ya.ogunler cok guzel olmus ayrica.kuru incir ve incir bana gelmez yasakli meyvelerden insulin dorencim oldugu icin
Biliyosun bir elim.bir kulagim bir gozum.hep sende herzaman.su an kullaiyordum.masraf etmeni istemedim kuzucugum.lafi bile olmaz ins faydasi olsun ki eminim sen de bu gaz oldukca. Ama biraz hafif al bu donemde anlastik mi
Gunaydin kizlar nasilsiniz benim.pek tadim yok yorgunluk yogunluk mevcut.ise de baya gec kalarak geldim sizler iyisiniz ins.opuyorum
daha haftaya hafta sonu alanyaya gidecem canım o planda varondan sonra evdeyim sanırım tüm
yaa esraaamm mutlakaa kilo vermem lazım ağustosa kadar hatta incelmem bile lazım, tatil biraz özel bi tatil olabilir o sebeple olabileceginin en iyisi olması laızmyani incelmem de lazım aynı zamanda bana istedigini yapabilirsin canım sana herşey serbest yeter ki o tatil güzel oslun benm için
kızlarr günaydınnn
filizim de esram daa yazmış daa ben yarına kadar biraz yogunum o nedenle sorularınıza yarından sonra söz cevap verecem, özellikle de özel tatille ilgili sorularınıza
ayrıca esracımm, 60 lı rakamları bilmem de şu 70 lerde baya bi azalmam gerekiyor, simitlerden mutlaka kurtulmam gerekiyor, denize girecegim yahuu bu halde nasıl gireyimsana güveniyorum bebegim sen gaz verirsin bana yarın işim bitsin ondan sonra full görüşürüz kızlar, öptüm hepinizi
Yaaa diğer kızlar nerdesinizzz bakemm ses verin
demek beğendin süperrrrrbugünde çekip atayım akşam da canım ben incire aşığım resmen ama sen zaten pek sevmiyorsun o yüzden başka meyve yersin çilek mesela en sevdiğinden :)
evet öyle hissederim zaten hep yanımda oluşunu inşallah before after fotolarım uzun sürmezde hemen atarımregl bitene kadar sakin sakin yapıyorum anlaştık
ay evet sen geç kaldın bugün canım yaaa yorgunluktan olmuştur uyuyakalman neyse artık sağlık olsun bugün de yoğunmussun bari akşam dinlen
aynen canım bu haftada yoğunluk vardı ama geçen hafta kadar değildi..sona geldik güzel bir tatili hakkettik..Arkadaşlar hafta sonu çok yoğundum ,bugünde karne çıkaracağız.Geçmişe bakamadım.Doğacım dönmüş ve güzel bir hafta sonu geçirmiş.Esram sınavlarını atlattı şükür.Nesli henüz gelmemiş oda dolu dolu bir hafta sonu yaşamıştır.Nurdan harika bir doğum günü yaşadı.Serapta sene sonu işlerini halletmeye çalışıyor.Nilgün güzel ikizleri ile meşguldür.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.Görüşmek üzere....
memlekete gidince yapaym canım olmazsa..Canım benim karabuğday detoksunu bir günlük yap iki gün bünyeyi zorluyor.Akşamdan karabuğdayını iyice yıka ve hafif diri kalacak şekilde haşla.Ertesi gün sabah öğle ve akşam 3 er kaşık haşlanmış karabuğday ve bir yeşil elma tarçın ye.Ben elmayı rendeliyip tarçın dköüyorum üstünede karabuğdayı ekleyip hüüüp mideye gönderiyorum.Ara öğünlerde salatalık ve yeşil çay tüketiyosun.Ben de etkisi günde 500 gram oluyor elma yediğim için de açlık hissetmiyorum.Denersen sonucunu bizimle paylaş canım
evet canım ayağımdan bahsettiğim ameliyat..bakalım nasıl olacak artık düzgün yürümek istiyorum...her türlü ayakkabı giymek istiyorum artık sandalet giymekten usandım..Canim ayaktan mi bu ameliyatin hani su rahatsizligin vardi onunla mi alakali. Annesinin yaninda tek zayiflayacak kisi benim galibaharika diyete uygun yemekleri var lokantamizda. Oglus ile beraber gezmelere gidilecek demek ki cok iyi olmus canim. Sana da iyi gelir
Bugünkü menum dukan kek yaptim kizlar cok güzel oldu yaaaa
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Arkadaşlar nasılsınız?İşlerin yoğunluğundan aranıza çok katılamadım.Bugün biraz rahatladık.Evraktı piknikti derken bu haftada bitti şükür.
Esram platese başlamış eminim kısa sürede sonuçlarını alacaktır.Doğcım baya yoğun ve yorucu günler yaşıyor,ama eminim üstesinden gelir.Nesli tatilin tadını çıkarıyor.Serap ben gibi koşturmaca.Bu arada serapcım geçmiş olsun.Sizlere seminer programıgeldimi.Biz hala seminerde ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Nilgüncüm sana ve bebişlerinede çok geçmiş olsun..ve Nurdan..havada aşk kokusumu aldım.Dilerim bu yaz hayatının aşkını yaşarsın..
Bende koşturmacadayım.Diyet derseniz baya sabote etmiştim 1 haftadır;ama,2 gündür çok dikkatliyim.Dün şöyle bir siykeleneyim diye karabuğday yaptım.Ben kefirle tükettim bu sefer daha kolay oldu.Bu sabahta buğdayımı yedim.Öğlene protein yapıcam.Akşama gene buğday yerim.
Yanından itibarende bol sebzeli bir program uygularım.benden haberler böyle,öpüyorumhepinizi...
Eki Görüntüle 1154456
[sıze=3]doğum günün kutlu olsun canım canımın canı güzel arkadaşım yeni yaşında hep mutlu ol sevdikler her daim seninle olsun temposu biraz daha düşük sağlıklı bir yıl olsun sevginin doruklarına ulaşacağın kariyeri bol neşeli bir yaşın ol iyi ki annen seni doğrmuş iyi ki benim arkadaşım olmuşsun seni çooooooooooook seviyorummmm cansınnn[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?