Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Gunaydin kizlar nasilsiniz benim.pek tadim yok yorgunluk yogunluk mevcut.ise de baya gec kalarak geldim sizler iyisiniz ins.opuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzucuk buara gorusemiyoruz oyuzden haberim olmadi niye dilkat etmedin bakem sen usuttun boyle. Cok gecmis olsun bugun nasilsin yavrucugum

Senin bu sunum zevkini cok seviyorum ya.ogunler cok guzel olmus ayrica.kuru incir ve incir bana gelmez yasakli meyvelerden insulin dorencim oldugu icin

demek beğendin süperrrrr bugünde çekip atayım akşam da canım ben incire aşığım resmen ama sen zaten pek sevmiyorsun o yüzden başka meyve yersin çilek mesela en sevdiğinden :)

evet öyle hissederim zaten hep yanımda oluşunu inşallah before after fotolarım uzun sürmezde hemen atarım regl bitene kadar sakin sakin yapıyorum anlaştık

Gunaydin kizlar nasilsiniz benim.pek tadim yok yorgunluk yogunluk mevcut.ise de baya gec kalarak geldim sizler iyisiniz ins.opuyorum

ay evet sen geç kaldın bugün canım yaaa yorgunluktan olmuştur uyuyakalman neyse artık sağlık olsun bugün de yoğunmussun bari akşam dinlen

Kızz özel tatil derkene ay ben meraklıyımdır bilirsin

Madem tatilin var canım sen döndüm diyince hemen başlarız ağustosa altılı rakamlarda bir çıtır olarak gireceksin ben anlamam

kızlarr günaydınnn

filizim de esram daa yazmış daa ben yarına kadar biraz yogunum o nedenle sorularınıza yarından sonra söz cevap verecem, özellikle de özel tatille ilgili sorularınıza

ayrıca esracımm, 60 lı rakamları bilmem de şu 70 lerde baya bi azalmam gerekiyor, simitlerden mutlaka kurtulmam gerekiyor, denize girecegim yahuu bu halde nasıl gireyim sana güveniyorum bebegim sen gaz verirsin bana yarın işim bitsin ondan sonra full görüşürüz kızlar, öptüm hepinizi

Kizlar neslinin selami var tatil gayet guzelmis

Ok merakla beklitoruz mahallenin merakl teyzeleri gibiiii.

Yas incire bayilirim kuru sevmem bayar beni resmen. Ama yasi da dikkatli yiyorum cilek ise number one.is cikisi banka carsi islerim var topuklu var nasil halledecem bakalim.sonra da biraz dizi keyfi biraz soru cozecem

Bir duzene giremedim modum cok dusuk yoruldum bu yogunluktan.kontrol edemiyorum bu sekilde hayatimi.bugun yarin Hep plan yapip uygulayamamak geriyor artik cok

aynen canım bu haftada yoğunluk vardı ama geçen hafta kadar değildi..sona geldik güzel bir tatili hakkettik..

memlekete gidince yapaym canım olmazsa..

evet canım ayağımdan bahsettiğim ameliyat..bakalım nasıl olacak artık düzgün yürümek istiyorum...her türlü ayakkabı giymek istiyorum artık sandalet giymekten usandım..

Bugünkü menum dukan kek yaptim kizlar cok güzel oldu yaaaa

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1402512852527.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $1402512873519.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $1402512890044.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $1402512911066.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar nasılsınız?İşlerin yoğunluğundan aranıza çok katılamadım.Bugün biraz rahatladık.Evraktı piknikti derken bu haftada bitti şükür.
Esram platese başlamış eminim kısa sürede sonuçlarını alacaktır.Doğcım baya yoğun ve yorucu günler yaşıyor,ama eminim üstesinden gelir.Nesli tatilin tadını çıkarıyor.Serap ben gibi koşturmaca.Bu arada serapcım geçmiş olsun.Sizlere seminer programıgeldimi.Biz hala seminerde ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Nilgüncüm sana ve bebişlerinede çok geçmiş olsun..ve Nurdan..havada aşk kokusumu aldım.Dilerim bu yaz hayatının aşkını yaşarsın..
Bende koşturmacadayım.Diyet derseniz baya sabote etmiştim 1 haftadır;ama,2 gündür çok dikkatliyim.Dün şöyle bir siykeleneyim diye karabuğday yaptım.Ben kefirle tükettim bu sefer daha kolay oldu.Bu sabahta buğdayımı yedim.Öğlene protein yapıcam.Akşama gene buğday yerim.
Yanından itibarende bol sebzeli bir program uygularım.benden haberler böyle,öpüyorumhepinizi...

Serapcigim alinti yapamadim sistem ariza veriyor. İyi dusunmussun ameliyati. Sen de oglusunda rahat edersiniz annegilde kalirken cabuk toparlanirsin okul da yok cok iyi zamanlama. Simdisen gecmus olsun canim.gozunde buyutme.sifanu bulacaksin rahat edeceksin

Ben de haftayi bekliyorum hocam.bugday yapacam ben de pazartesi. Dort gun iyi degerlendirneliyim cumadan itibaren evde degilim yine. Ramazana kadar full katı diyet ve spor salonu. Ramazanda da aynen gecen seneki gibi sıkı program ile hem silkelenmis olurum hem de aldiklarimi veririm. İns. Sizin haftaya rahat olacak anlasilan. Gozunuzaydin. Tatil basliyorr oh ne guzel hocam.

Gunaydin kizlar nasilsiniz benim dun modum dusuktu parasal bir konu vardi stres oldum isten izin aldim hallwttim izin almak da bir dert biz de zaten. Neyse hallettim yemegimi yedim biraz gezindim ve eve dondum dun modum dusuktu ustune bir de esim cok canimi sıktı moral bozuklugu ile uyudum ama sabah enerjiyle uyandim. Evle ilgilenemistim evi supurdum suldim sabahin korunde. Camasir katladum evi topladim cixekleri suladum az az aksam da yaparim biter. Bir utu kalaxak yuz parca olmus galiba.yaptiracam mecbur. Bugun dune gore is sakin. Biraz sinava calismayi deneyecegim. Hepinizi opt

Eki Görüntüle 1154456

[sıze=3]doğum günün kutlu olsun canım canımın canı güzel arkadaşım yeni yaşında hep mutlu ol sevdikler her daim seninle olsun temposu biraz daha düşük sağlıklı bir yıl olsun sevginin doruklarına ulaşacağın kariyeri bol neşeli bir yaşın ol iyi ki annen seni doğrmuş iyi ki benim arkadaşım olmuşsun seni çooooooooooook seviyorummmm cansınnn[/sıze]

Canim.canim benim kiymetligim kucugum yavru kusum. Cok tsk ederim yeni yasimda sagligim ve sevdiklerim olsun o zaman hayat ve hersey cok guzel olur. Ben de seni cokkkk seviyorum bidik seni cilekli pastayi da koymus en sevdigimdennnn

Gune kotu basladim ama hem sevenlerim hem kuzenumin supriz ziyareti cok murlu etti aksam eglenceli olacak cok sevindim buna. Tek olmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…