Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Hem.gorsellik hem rahat etme hem agri cekmen bitsin diye bence ol bu operasyonu. Rahat edeceksin canim sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb kizlarr nasilsiniz yaz geliyor ortam sakinlesiyor sanki. Gerci hep boyle olur. Ben kuzenimle guzel bir dogumgunu gecirdim pasta bile aldik sinema yemek. Evde girgir derken gec uyudum bugun is sakin.sinava calisacam cok az kaldi esim de dondu su an istambulda.yarin sabah burda olur aksam.is cikisi islerim var onu halledecem.dun esime saat aldim evlilik yildonumumuz icin. Umarim begenir dogumgunu faslim henuz bitmedi annemin ve kardesimin hediyesibi bugun alacam bskalim esim ne alacak

Oooooo günün alkışları sana o zaman fazlasıyla hakettin

Tatilinin tadını çıkar canım eğlen gez toz oyna kurtlarını dök.Otobüs yolcuğu zor olabilir amaaa gideceğin yeri düşün daha kolay gelecektir.Bence gelinlik her daim insanın giymek istediği bir şeydir.Özeldir,önemlidir.İki kere giyinenler şanslı oluyor iki farklı saçla da kullanmış oluyolar Hayırlı yolculuklar canım benim dönüşünü bekliyoruz tabiki fotolarınla

Afiyet bal olsun tatlım doğum pastalarını çok severim Desene senin hediye faslın daha bitmedi ohhh ne güzel

Kocana saat mi aldın ayy nasıl ben saatlere pek düşkünümm bakayım bi ,hayırlı olsun bu arada.

Günün eğlenceli geçmiş canım hangi filme gittiniz bakem ?

Ya ben ne kadar soruyorum de mi :26::26:

Günaydın ballarım ;

Bugun karne alan her cocuğumuzu tebrik ediyorum.Bir gün karne verebilmek ümidiyle inşallah...

Haftasonu bi gelmedi bu hafta,hoş temizlik ve düğünden yine bana fırsat kalmıcak.Ben bi pazar hiç bişey yapmamak istiyorum yatışşşşş böyle.Uzun uzun kahvaltı banyo bakım falannn bu ne yaaa her pazar güme gidiyor

Bugün annem dönüyor yani inşallah biraz rahatlarım ben de.İnadına gelmeyen 78imle bir türlü kavuşamadık.İnşallah en kısa sürede o gül yüzünü bana gösterir.Dün akşam pilates sonucu bugün tutulan bacaklarım üstüne ayağımı vurmasına rağmen ısrarla giydiğim topuklularım!!!!Ah biz kadınlar yada ah bu bennn

Diyet güzel gidiyor diyet yapmayı seviyorum ramazana kadar bir beden incelme hedefim var.Ebru şallı öyle diyor 2 haftada bir beden gerçi benim toto bazı hareketleri yapmama izin vermiyor ama olsun dönmek yok

Önümüzdeki hafta özellikle doğa ve nurdanı bu tempoma dahil etmeyi planlıyorum kacışları yok

Hepinizi öper muhteşem mutlu bir gün dilerim

Selam arkadaşlar.
Karne vermek için beklemedeyiz.
Bu okulda okuttuğum ilk öğrencilerim mezun oluyor.tuhaf bir duygu.
Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah.
Birazdan karneleri dağıtıp yemeye gideceğiz.
Hepinize şahane bir gün diliyorum.görüşmek üzrre.

Nilguncugum cok tsk ederim hayirl yolculuklar iyi eglenceler canim.seni ozleyecegiz ins mutlu saglukli bir bulusmamiz olur yeniden.kuzular da sen de tam iyilesemedin ins dugunun morali size sifa olur cok guzel bir dugun olacaga benziyor mutluluklar dilitorum tekrar kardesine. Guzel haberler guzel bir enerji ile gelmissin hastalik yorgunluk sifir hissediliyor hep boyle olman dilegiyle

En guzel gelin olacaksin enguzel gelinligi sececegiz sana.kullerinden dogan anka kusu misali mutluluga kanat cirpacaksin ins ins.

Hayirli olsun hocam. Yeni cocuklariniz olacak cok sansli olacaklar tatil basladi sayilir gozunuz aydin opuyorum

X man vardi canim. Baska bisey yoktu.evet cilekli aldikhatta. Senin resmindeki gibi kremali ve ustu cilekli degildi ama olsun cilek cilektir candir. Bu laf da sana ait buarada. Evet saat aldim cok kez dile getirdigimiz birseydi uyguna da aldim foto cekerim evet bugun hedite gelecek halen dogumgunu cocuguyum yuppiiii

Sahalara geri donecegim .merak etme tatlim ama sen de abartma emi. Deli kizniye giydin ya. Dugunde simdi daha kotu olacak ayagin. Bu pazar dinlenelim.kesinlikle yaaa. Ben evi supurdum sildim yeni supurgenin gaziyla. Camasir cikar sadece. Utuyu hallediyor komsum. Rahat olacagim ins cumartesi full ders calisirim zaten.

Kizlar aksam supriz bir resim.ekleyecegim gozlerimi dolduran beni aglatan candost esosun hediyesi. Suprixin en dibini yasadim.hediyenin en oxelini aldim canim canim yaaa. Bayilacaksiniz siz de eminim

Hosgeldin canim.projenin neticesi ne. Kusura bakma soramadim.dun is cok yogundu dogumgunum ve kuzenimin ziyareti derken yogundum

aayy ben dün koşturmadan senn doğum gününü kutlamadım filizimmm çok özür dilerim gerçekten, önem veririm böyle günlere ama aklımdan çıkmış çok özür dilerimm

en kötü yaşın geçen sene geçirdigin senen olsun filizim, ve her yıl kat kat artan mutluluklar gelsin sana, hayallerin gerçek olsun canım benim

İsyerimden inciler. Su sebili bozuktu yaptirmadilar on gundur. Su icemedim soguk oldugu icin.

Yasli patronumuz yNimizda ayaklabisini boyuyor masasinda otururken.yarim saat sonra gidiyor ve oglu geliyor. Patrona yalakalik degil saygidan alip siz boyasaniza diyor kocaman adamdir bizim buyugumuz atamizdir diyor ben ayakkabasini boyamak degil operim bile diyor. Yoruma acik sacma bir isyeri olayimiz daha.

Canim cok sagol.ne ozuru ya.telasliydin hem olabiliyor boyle seyler normal zamanlarda bile

Oğlumu söylüyor bunu.allah allah ne ilginç.
Onun babası öpüyorsa öpsün de.sizden hangi hakla bunu bekliyebiliyor.

Ya ben telden giriyom göremem.yazsan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…