Gunaydin kizlarrrt nasilsiniz ben isten dolayi yorgunum ama iyiyim onun disinda.bugun daha sakin olacak islerim sukur. Eve is goturmem ve sinava calisirim.biraz. opuyorum.. hepinizi gelirim yinr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim esracım. İyiyim. işler yoğun bu ara. çalışıyorum. evde de çocuklar bi türlü hastalıktan kurtulamadılar 2 aydır. tam iyileşiyorlar hadi bi dahaa.. sümüklü sümüklü dolanıyolar ortalıkta :) ben de haftasonundan beri rahatsızım biraz. gece yün hırkayla çorapla falan yatıp üşüyodum. daha iyiyim ama şimdi. İştahım yok pek, acıkmıyorum. tat alamıyorum ondan heralde. sıcak çay kahve içesim var hep.
Cuma günü yola çıkıyoruz İstanbula önce, sonra İzmir'e. Kardeşimin düğünü için. İnşallah yolculuğua kadar toparlarız çocuklarla birlikte. yoksa yolculuk da düğün de çok zor geçer.
valiz hazırlamaya başladım bi yandan.
Öyle koşuşturmaca halindeyim yani esracım. Senin finallerin bitti mi, nasıl geçti? kaçıncı sınıftaydın sen?
Canım yaa inşallah sende atlatacaksın bak perşembeye ne kaldı sonra bol bol konuşcağız anlatcağız dertleşceğiz misler gibi :)
Ben o gün seni çok beğendim saç makyaj falan gerçekten çok hoştun bebeimmm
ayy valla perşembeyi bi atlatayım bende çok istiyorum özgürce burda sizinle konuşmayı dertleşmeyigerçi perşembeden pazartesiye kadar gezme planlarını yaptım bile, pazartesi dönüyorum adapazarına, ondan sonra bolca vaktim olur sanırım
ayy esoşumm begenmene çok sevindimm, o gün özenmiştim demek ki güzel olmuşum moral verdin banateşekkür ederim tatlımm
ayrıcaa eve döndükten sonra senden diyet konusunda çok fena gaz ve fikir almam lazımağustosa kadar en az 7 8 kilo vermem gerekiyor bir attil planı var eğer o gerçekleşirse bu halde asla erkeklerin yanında denize giremem, en azından biraz da olsa toparlamam lazım
Sen zaten hic oturma hep gezzz bak hemende planlar yapmış sen hakettin balim söyle rahat kafayla tadini cikar
Ağustosa verirsin balim o kiloyu sen sıkıntı yok su islerini bi hallet ben seni evirir çevirir o kiloyu verdirtirim sıkıntı yok dert yokGerci öyle denize giremeyecek bi halin yok ama Zayıflamak her daim güzeldir Birlikte verelim kilolari bacimmm
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kim 70 kilo kızzzz Allah söyletsin inşallah o kiloya inebilirim.Hep söylüyorum kilo alınır da verilir de önce sağlık huzur.Şöyle biraz rahatla hafifle canım.İnşallah ehliyet sınavında güzel geçecek.Konyaya hangi hafta sonu gideceksin bu hafta mı ?
teşekkür ederim esracım. İyiyim. işler yoğun bu ara. çalışıyorum. evde de çocuklar bi türlü hastalıktan kurtulamadılar 2 aydır. tam iyileşiyorlar hadi bi dahaa.. sümüklü sümüklü dolanıyolar ortalıkta :) ben de haftasonundan beri rahatsızım biraz. gece yün hırkayla çorapla falan yatıp üşüyodum. daha iyiyim ama şimdi. İştahım yok pek, acıkmıyorum. tat alamıyorum ondan heralde. sıcak çay kahve içesim var hep.
Cuma günü yola çıkıyoruz İstanbula önce, sonra İzmir'e. Kardeşimin düğünü için. İnşallah yolculuğua kadar toparlarız çocuklarla birlikte. yoksa yolculuk da düğün de çok zor geçer.
valiz hazırlamaya başladım bi yandan.
Öyle koşuşturmaca halindeyim yani esracım. Senin finallerin bitti mi, nasıl geçti? kaçıncı sınıftaydın sen?
oyy keşke yakın olsaydık ben gelirdim doğum gününü kutlamaya supriz yapardım sana
benim hayatımda ilk defa doğum günüm sorunsuz geçtiher sene hep beni üzen ağlatan bişey mutlaka çıkardı ( en basitinden geçen senekinde emrahla kavga edip, telefonu kapatmıştı gözüme düşün yani ) bu sene Allahıma şükür hiç bir sorun olmadı, senin de bu sene yalnız geçsin bakalım seneye çok sıkıntısız çok güzel geçer inşallah
kolay gelsin sana filizimbenim de son 2 gün proje için, perşembe günü sonunda bitiyor inşallah
Ne demek canımsınn
oyy keşke yakın olsaydık ben gelirdim doğum gününü kutlamaya supriz yapardım sana
benim hayatımda ilk defa doğum günüm sorunsuz geçtiher sene hep beni üzen ağlatan bişey mutlaka çıkardı ( en basitinden geçen senekinde emrahla kavga edip, telefonu kapatmıştı gözüme düşün yani ) bu sene Allahıma şükür hiç bir sorun olmadı, senin de bu sene yalnız geçsin bakalım seneye çok sıkıntısız çok güzel geçer inşallah
kolay gelsin sana filizimbenim de son 2 gün proje için, perşembe günü sonunda bitiyor inşallah
Dün sana söyleniyodum yaa bugün aynısını ben yaptım eve iş getirdim ah bide yaranabilsekNeyseki biraz kafanı dinle bugün sınava yüklen az kaldı sen yaparsın biliyorum
daha haftaya hafta sonu alanyaya gidecem canım o planda varondan sonra evdeyim sanırım tüm
yaa esraaamm mutlakaa kilo vermem lazım ağustosa kadar hatta incelmem bile lazım, tatil biraz özel bi tatil olabilir o sebeple olabileceginin en iyisi olması laızmyani incelmem de lazım aynı zamanda bana istedigini yapabilirsin canım sana herşey serbest yeter ki o tatil güzel oslun benm için
daha haftaya hafta sonu alanyaya gidecem canım o planda varondan sonra evdeyim sanırım tüm
yaa esraaamm mutlakaa kilo vermem lazım ağustosa kadar hatta incelmem bile lazım, tatil biraz özel bi tatil olabilir o sebeple olabileceginin en iyisi olması laızmyani incelmem de lazım aynı zamanda bana istedigini yapabilirsin canım sana herşey serbest yeter ki o tatil güzel oslun benm için
Kızlar hayırlı akşamlar
Nasılsınız bakalım ? Ben bugün biraz rahatsızım dün akşam spordan sonra üşüttüm sanırım.Mide ağrısı ve bulantısı gece uyutmadı.Gündüz baş ağrısı ve regl ağrıları eklenince açıkcası sağlık yönünden güzel bir gün değildi.Şimdi daha iyi bu akşam spor yok.Sadece kol çalışırım.Diyet olarak ayça kaya ya uygun beslenmeye çalışıyorum telden resim atarım bakarsınız.Annem yok yemeklerimi kendim yapıyorum görünüşlere aldanmayın tadları güzeldi
İşlerim yoğun iki günlük yokluğum bir haftama mal olacak belli oldu.Eve iş getirdim ama bitirdim bile.Toplanacak mutfak ve bıcı bıcı beni bekler
Hepinizi öpüyorum ,görüşmek üzere.
doga bak ne yedimm ama :) araogun leri cekemedim kizlar sabah iki kuru incir ogleden sonra bir sütlü sekersiz kahve bir incir iki cubuk form aksam bir küçük yesil elma
bu arada kizlar spor demişken ben pilatese baslicagimi soyleyince dogacim bana pilates setini yollamis sürpriz yapmis ben tam aliyodum sana link gondereyim bi bak dedim bizim deli kiz ben kargoya verdim bile dedi cok saolsun bende yeni gelen cicilerimle pilatese baslicam ufaktan yapiyorum ama su regl hafiflemeden tam basliyamiyorum ebru salli skinny jean yapicam Cok güveniyorum pilatese inşallah güzel sonuc alirimm
Nilguncugum.sana da bebislere de cok gecmis olsun. Cok aksi zamana denk gelmis uzuldum ins hemen iyilesirsiniz hepiniz ve dugunun tam keyfini cikarirsin kolay gelsin hayirli yolculuklar simdiden. Allah mesut etsin kardesini. Eglen mutlu ve keyifli ol ins dugun boyunca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?