Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Dün sana söyleniyodum yaa bugün aynısını ben yaptım eve iş getirdim ah bide yaranabilsek Neyseki biraz kafanı dinle bugün sınava yüklen az kaldı sen yaparsın biliyorum

Ahh canlarım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben onlara Sende dikkat et kendine canım niye öyle oldu üşüttün falan mı acaba ? Toparlan ki yolculuğa rahat rahat çık.Çok güzel olacak sizin için fotoğraf çekmeyi unutma merak ederiz biz.

Şükür son sınıfım artık 4. sınıf seneye mezun oluyorum.Ay kaç kez daha söylesem bilemedim hoşuma gidiyor finaller orta şekerdi canım idare eder yani bakalım sonuçlar açıklanınca görcezz

Kızlar hayırlı akşamlar

Nasılsınız bakalım ? Ben bugün biraz rahatsızım dün akşam spordan sonra üşüttüm sanırım.Mide ağrısı ve bulantısı gece uyutmadı.Gündüz baş ağrısı ve regl ağrıları eklenince açıkcası sağlık yönünden güzel bir gün değildi.Şimdi daha iyi bu akşam spor yok.Sadece kol çalışırım.Diyet olarak ayça kaya ya uygun beslenmeye çalışıyorum telden resim atarım bakarsınız.Annem yok yemeklerimi kendim yapıyorum görünüşlere aldanmayın tadları güzeldi

İşlerim yoğun iki günlük yokluğum bir haftama mal olacak belli oldu.Eve iş getirdim ama bitirdim bile.Toplanacak mutfak ve bıcı bıcı beni bekler

Hepinizi öpüyorum ,görüşmek üzere.

doga bak ne yedimm ama :) araogun leri cekemedim kizlar sabah iki kuru incir ogleden sonra bir sütlü sekersiz kahve bir incir iki cubuk form aksam bir küçük yesil elma

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1402421608041.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $1402421627550.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $1402421649077.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 54

ayy valla perşembeyi bi atlatayım bende çok istiyorum özgürce burda sizinle konuşmayı dertleşmeyi gerçi perşembeden pazartesiye kadar gezme planlarını yaptım bile, pazartesi dönüyorum adapazarına, ondan sonra bolca vaktim olur sanırım

ayy esoşumm begenmene çok sevindimm, o gün özenmiştim demek ki güzel olmuşum moral verdin bana teşekkür ederim tatlımm

ayrıcaa eve döndükten sonra senden diyet konusunda çok fena gaz ve fikir almam lazım ağustosa kadar en az 7 8 kilo vermem gerekiyor bir attil planı var eğer o gerçekleşirse bu halde asla erkeklerin yanında denize giremem, en azından biraz da olsa toparlamam lazım

Sen zaten hic oturma hep gezzz bak hemende planlar yapmış sen hakettin balim söyle rahat kafayla tadini cikar
Ağustosa verirsin balim o kiloyu sen sıkıntı yok su islerini bi hallet ben seni evirir çevirir o kiloyu verdirtirim sıkıntı yok dert yok Gerci öyle denize giremeyecek bi halin yok ama Zayıflamak her daim güzeldir Birlikte verelim kilolari bacimmm

bu arada kizlar spor demişken ben pilatese baslicagimi soyleyince dogacim bana pilates setini yollamis sürpriz yapmis ben tam aliyodum sana link gondereyim bi bak dedim bizim deli kiz ben kargoya verdim bile dedi cok saolsun bende yeni gelen cicilerimle pilatese baslicam ufaktan yapiyorum ama su regl hafiflemeden tam basliyamiyorum ebru salli skinny jean yapicam Cok güveniyorum pilatese inşallah güzel sonuc alirimm

daha haftaya hafta sonu alanyaya gidecem canım o planda var ondan sonra evdeyim sanırım tüm

yaa esraaamm mutlakaa kilo vermem lazım ağustosa kadar hatta incelmem bile lazım, tatil biraz özel bi tatil olabilir o sebeple olabileceginin en iyisi olması laızm yani incelmem de lazım aynı zamanda bana istedigini yapabilirsin canım sana herşey serbest yeter ki o tatil güzel oslun benm için

78ve 70 cok farkli sanki.tam dayakliksin ha. Ayy bu hafta bir gecsin hayatim birax sakinlessin istiyorum hrmen spora yazilacam. Haftaya persembe aksam gidiyorum cuma tahlil vs .haftasonu da ya koye kayinvalideme geceriz ya da konyada gorumcemlerde kaliriz belli degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nilguncugum.sana da bebislere de cok gecmis olsun. Cok aksi zamana denk gelmis uzuldum ins hemen iyilesirsiniz hepiniz ve dugunun tam keyfini cikarirsin kolay gelsin hayirli yolculuklar simdiden. Allah mesut etsin kardesini. Eglen mutlu ve keyifli ol ins dugun boyunca

Ayy ne guzel iste.bu yasin sansli sakin huzurlu mutlu eglenceli gececek demek ki.bunu bir isaret bir baslangic olarak dusun.ins oyle de olur. Ayyy olurdu valla beraber eglenirdik fink atardik ohhhh

Dogumgunum senin icin onemli bir tarihmis. Hadi bakalim 12 rakami sana da bana da sans getirsin projen basarili sen keyifli rahat huzurlu ben ozellikle saglikli ve rahat. İnssss

Dün sana söyleniyodum yaa bugün aynısını ben yaptım eve iş getirdim ah bide yaranabilsek Neyseki biraz kafanı dinle bugün sınava yüklen az kaldı sen yaparsın biliyorum

Yok be hic calisamadim tirsiyorum inan.

Himm ozel tatilllllll.burnuma kokular geliyor anlat bakem hatunnnn

Sen kafana tam.koysan olacak ama tam.odaklanmadin hic.bir de baslayip birakiyosun ahhh birakmasan super olacak canim

Kuzucuk buara gorusemiyoruz oyuzden haberim olmadi niye dilkat etmedin bakem sen usuttun boyle. Cok gecmis olsun bugun nasilsin yavrucugum

doga bak ne yedimm ama :) araogun leri cekemedim kizlar sabah iki kuru incir ogleden sonra bir sütlü sekersiz kahve bir incir iki cubuk form aksam bir küçük yesil elma

Senin bu sunum zevkini cok seviyorum ya.ogunler cok guzel olmus ayrica.kuru incir ve incir bana gelmez yasakli meyvelerden insulin dorencim oldugu icin

Biliyosun bir elim.bir kulagim bir gozum.hep sende herzaman.su an kullaiyordum.masraf etmeni istemedim kuzucugum.lafi bile olmaz ins faydasi olsun ki eminim sen de bu gaz oldukca. Ama biraz hafif al bu donemde anlastik mi

çok teşekkürler. ben nispeten iyiyim. Çocukların da burun akıntısı geçse daha iyi olacaklar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…