Gunaydinnnn guzeller guzel bir haftasonu olsun ins hepimiz icin. Ben cok gec yattim calustim etken kalktum calisiyorum esim yolda.kahvaltiya bekliyorum. Dun sonanda ogrendum sinavim bugunmus gazladim calisiyom umudum yok gerci.cunku cok azfirsatim oldu ilk yardim en kolayi guya o bile tipcilarin ders notlari gibi ha...evim tertemiz utum yok rahat bir haftasonu olacak sadece esimin kiyafetleri yikanacak hatta yemek de yaptim Iki uc tencere yemegim var yayilacam.yani ins bu haftasonu.bol kitap yuruyus planim var diyet alakali bir suru mortive edici kitap siparis ettim onlari bugun alacagim sinavdan sonra. Buara kargocular hasir nesirim baya zaten. Yatakta kitap okumak icin abajur aldim bir de isikli kitap ayrici gibi birsey aldim bakalim. Duzenli kitap okuyacagim bu sekilde.uzuluyorum icimde eksik kalan bisey oluyor aksi durumda. Aksam gorusuruz artik. Bol bol dua edin bana emi. Gurur yaptim ya ins gecerim opuyorummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kutluyorum seni ve azmin zaferi diyorum.bende hayatımda hiç olmadığım kiloya çıktım 78Her zamanki gibi cumartesi çalışan kızınızdan selam herkese
Benim annem bugün dönüyor,haftanın son çalışma günü ohhh keyfim yerinde.Rabbim bu haftasonu yüzümüzü hep güldürsün inşallah
İşler falan var onlarla ilgilenmem lazım şirket yine 4000 lira fatura gönderecek stokların içinde boğulurum bugün yoksa para güme gidecek
Halaa yazı özlemle beklemekteyim üzerimde uzun kol ve şal var.Olsunnn napalım bu sene böyle demek ki
Amann pollyannaya benzedim bugün pek olumluyum
Pilatesten her tarafım tutulmuş bacak bacak üstüne dahi atamıyorum ama pes etmek yokkk
Ben yine girerim öpüyorum hepinizi
Neslicannnnn gelsin de anlatsın tatilini içimiz açılsın madem gidemiyoruz dinleriz bizde arkadaş
canım kutluyorum seni ve azmin zaferi diyorum.bende hayatımda hiç olmadığım kiloya çıktım 78ben doğuma giderken bile 72 kiloydum.astım hastasıyım hava ve hapını günlük düzenli 2 kez kullanıyorum vertigo ilaçlarım var anlıcan aldığım kortizonun etkisini görüyorum.spor şöyle yapamıyorum .biraz mesafe yürüyünce nefesim daralıyor.işim gereği 8 saat masa başındayım haraket edemediğim için kiloları kucaklıyorum anlıcan.ama şuda var tabi dikkat etmiyorum.etsem belki bi nebze zayıflarım.ilk başta dediğin gibi kilo insanın özgüvenini kıaybetmesine sebep oluyo.yaşlı gösteriyor.ne alırsam alayım sanki bana yakışmıyor neyse iste benimkiside böyle
Her zamanki gibi cumartesi çalışan kızınızdan selam herkese
Benim annem bugün dönüyor,haftanın son çalışma günü ohhh keyfim yerinde.Rabbim bu haftasonu yüzümüzü hep güldürsün inşallah
İşler falan var onlarla ilgilenmem lazım şirket yine 4000 lira fatura gönderecek stokların içinde boğulurum bugün yoksa para güme gidecek
Halaa yazı özlemle beklemekteyim üzerimde uzun kol ve şal var.Olsunnn napalım bu sene böyle demek ki
Amann pollyannaya benzedim bugün pek olumluyum
Pilatesten her tarafım tutulmuş bacak bacak üstüne dahi atamıyorum ama pes etmek yokkk
Ben yine girerim öpüyorum hepinizi
Neslicannnnn gelsin de anlatsın tatilini içimiz açılsın madem gidemiyoruz dinleriz bizde arkadaş
Nasılsınız arkadaşlar.
Bugün tembellik günüm.sabah erkenden kalktım.kahvemi ve kitabımı alıp yatağıma yerleştim.evi perşembe temizletmiştim.o yüzden rahattım.çocuklara kahvaltı haxırlayıp kitabıma döndüm.canla maça gidip döndük.Şakirle oynadık bol bol.yarın açık lise sınavlarında görevliyim.
Doğacım migrosta kitaplarda indirim varfı.5 kitap aldım.bende kitap okuyamaxsam mutsuz oluyorum.en büyük zevklerimden biri.esram plates süper gidiyor sanırım.benim canım bu aralar hiç spor yapmak istemiyor.bir başlasam gerisi gelecek.pazartesi kesin başlarım .sen beni al kampa canım.60 olmak istiyorum.
Selam esracim diyet gunlugunu bugun okudum bende erzurumdayim o yuzden ayri bir muhabbet duydum bu konuya :))) Rabbim yardimcin olsun insaallah ideal kilona tez zamanda kavusursun :) diyetinde karabugdaydan bahsetmissin canim nerden buldun erzurumda varmi
Kızlar tam motive olabilmek adına haftalık kilo bildirimi mi yapsak,hepinizden fikir bekliyorum.Ya da daha farklı ne olabilir ???
Nasılsınız arkadaşlar.
Bugün tembellik günüm.sabah erkenden kalktım.kahvemi ve kitabımı alıp yatağıma yerleştim.evi perşembe temizletmiştim.o yüzden rahattım.çocuklara kahvaltı haxırlayıp kitabıma döndüm.canla maça gidip döndük.Şakirle oynadık bol bol.yarın açık lise sınavlarında görevliyim.
Doğacım migrosta kitaplarda indirim varfı.5 kitap aldım.bende kitap okuyamaxsam mutsuz oluyorum.en büyük zevklerimden biri.esram plates süper gidiyor sanırım.benim canım bu aralar hiç spor yapmak istemiyor.bir başlasam gerisi gelecek.pazartesi kesin başlarım .sen beni al kampa canım.60 olmak istiyorum.
selam tatlı bayanlarrrrr...
ben geldim haftaya bugün annemlerin yanında memlekette olacağım inşallahhh...
sizlerde ne var ne yok..geçmişi accık okudum..
Ohhhh sefan olsun guzelim.sukur bitti.zorbir yildi.tatil biter sonra bi de mis gibi bir ise girersin ins. Cok hediye aldim bu kez.bu cok eglenceli kismiydi. Bir de kuzenim.yetisti tek kalmadim burda arkadasim yok benim. Sinema yemek pasta girgir samata guzel oldu keyifliydi
Hoşgeldinnnn ohhh beeeeee şöyle derin bir nefes al bilirim ben o rahatlama duygusunuGezz tozzz tadını çıkar hazır haftasonuda gelmiş
Kızlar tam motive olabilmek adına haftalık kilo bildirimi mi yapsak,hepinizden fikir bekliyorum.Ya da daha farklı ne olabilir ???
Sen de mi serapp bari sen gitmeseydinnTatile gidemeyen kızın bunalımı Git git canım açılmış olursun tatil candır. Listeye sen onay vermişsin canım tamamdır bakalım diğer kızlar ne dicek.Artık ciddi anlamdı kilo vermemi lazımmm
Sabırsızlıkla bekliyorum ben ayça kaya yyapıyorum güzel gidiyor canım sen de başla biran önce.Şu sınavınıda bir hallet de.
Düğüne kıyafet ablamdan ayarladım seveceksiniz eminim.Annem dedi pazar günü kendinle ilgilen temizlik yapmanasıl mutlu oldummm
oldu sonunda cok şükür diyetimin bir senesi doldu ben 107 ile baslamistim bu rakam o zamanlar ruyaydi cok şükür Rabbime
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?