Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Allah yardımcın olsun balım ama ben senin kadar umutsuz cümleler kurmucam çünkü senin yapacağına inanıyorum ha olmazsa bile canın sağolsun bir dahakine girersin dünyanın sonu değil yaaa stres yapma yani

Kitap kurdum benimm ne güzel yaaa kitap okuyan insanları bi ayrı seviyorum oku oku balım ben de Mevlana Mesnevi okuyorum.Çok manidar ve edebi değeri oldukça yüksek bir kitap

Ohhh yayılmaca en sevdiğimmm ben de yarın yayılcammm hıhh

Her zamanki gibi cumartesi çalışan kızınızdan selam herkese

Benim annem bugün dönüyor,haftanın son çalışma günü ohhh keyfim yerinde.Rabbim bu haftasonu yüzümüzü hep güldürsün inşallah

İşler falan var onlarla ilgilenmem lazım şirket yine 4000 lira fatura gönderecek stokların içinde boğulurum bugün yoksa para güme gidecek

Halaa yazı özlemle beklemekteyim üzerimde uzun kol ve şal var.Olsunnn napalım bu sene böyle demek ki

Amann pollyannaya benzedim bugün pek olumluyum

Pilatesten her tarafım tutulmuş bacak bacak üstüne dahi atamıyorum ama pes etmek yokkk

Ben yine girerim öpüyorum hepinizi

Neslicannnnn gelsin de anlatsın tatilini içimiz açılsın madem gidemiyoruz dinleriz bizde arkadaş

canım kutluyorum seni ve azmin zaferi diyorum.bende hayatımda hiç olmadığım kiloya çıktım 78ben doğuma giderken bile 72 kiloydum.astım hastasıyım hava ve hapını günlük düzenli 2 kez kullanıyorum vertigo ilaçlarım var anlıcan aldığım kortizonun etkisini görüyorum.spor şöyle yapamıyorum .biraz mesafe yürüyünce nefesim daralıyor.işim gereği 8 saat masa başındayım haraket edemediğim için kiloları kucaklıyorum anlıcan.ama şuda var tabi dikkat etmiyorum.etsem belki bi nebze zayıflarım.ilk başta dediğin gibi kilo insanın özgüvenini kıaybetmesine sebep oluyo.yaşlı gösteriyor.ne alırsam alayım sanki bana yakışmıyorneyse iste benimkiside böyle

Canım öncelikle geçmiş olsun hastalık zor şey Rabbim esirgesin.Sıkma canını inşallah yavaş yavaş kurtulursun bende senin gibi ofisteyim sabah akşam pc başında hareketsiz geçiyor maalesef bu dezavantaj.Ama sana nefesini kesmiyecek hem vucudunu inceletecek hem de şekillendirecek pilatesi öneririm.Kilon uygun hemen hemen aynı kilodayız bence yapabilrsin.Birazda yemene dikkat ettin mi tamamdır bu iş

Nasılsınız arkadaşlar.
Bugün tembellik günüm.sabah erkenden kalktım.kahvemi ve kitabımı alıp yatağıma yerleştim.evi perşembe temizletmiştim.o yüzden rahattım.çocuklara kahvaltı haxırlayıp kitabıma döndüm.canla maça gidip döndük.Şakirle oynadık bol bol.yarın açık lise sınavlarında görevliyim.
Doğacım migrosta kitaplarda indirim varfı.5 kitap aldım.bende kitap okuyamaxsam mutsuz oluyorum.en büyük zevklerimden biri.esram plates süper gidiyor sanırım.benim canım bu aralar hiç spor yapmak istemiyor.bir başlasam gerisi gelecek.pazartesi kesin başlarım .sen beni al kampa canım.60 olmak istiyorum.

Kastamonuda hava aynı canım.bugün sabah iyi idi şimdi yağıyor.

Selam esracim diyet gunlugunu bugun okudum bende erzurumdayim o yuzden ayri bir muhabbet duydum bu konuya :))) Rabbim yardimcin olsun insaallah ideal kilona tez zamanda kavusursun :) diyetinde karabugdaydan bahsetmissin canim nerden buldun erzurumda varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi ablacım seni gördük daha iyi olduk

Şakirle nasıl gidiyor benim de kuşum var öyle tatlı ki aşkııım aşkımmm diye peşimden dolanıyor gel öpeyim diyorum kaçıyor anladım neyin nazı bu

Herkes kitaplara gömülmüşş yerim sizi yaaa bu topikteki herkes kitapla barışık bi başka seviyorum sizleri

Hocam 60 a ne kalmışş hallederiz hep birlikte o halde pazartesi sözünü almış bulunmaktayım

Çok teşekkür ederim ilgine canımm soğuk memleket ama severiz yani gerçi ben ilçesindeyim ve burayı hiç sevmiyorum ama merkez ayrı güzel,karabuğdayı ben erzurumda almadım ama migrosta kesin vardır orda bulursun

Selamlar herkese ;

Sonunda haftasonu tatili geldi çok ihtiyacım vardı haftalardır pazarlarım dolu ve hiç uyuyamamıştım yarın erken kalkacağımı bilsemde uyumak istiyorum.Az önce pilatesimi bitirdim.Ayça kaya ya paralel ilerliyorum 4333 yapıyorum.Keyif alıyorum dengeliyorum mesela bugün bir süt hakkım kalmış ama içmedim son meyve hakkımı az önce tükettim.Yarın benim için önemli bi düğün var evet evet her zamanki abartıyorum.Ama bizim iş yerinden herkes orda olacak.Ben de özenmek istiyorum.Foto atarım hazırlanınca umarım beğenirsiniz.Yarın full bakım günü misssss.Öpüyorum hepinizi

Kızlar tam motive olabilmek adına haftalık kilo bildirimi mi yapsak,hepinizden fikir bekliyorum.Ya da daha farklı ne olabilir ???

Son düzenleme:
selam tatlı bayanlarrrrr...
ben geldim haftaya bugün annemlerin yanında memlekette olacağım inşallahhh...
sizlerde ne var ne yok..geçmişi accık okudum..

yarın bende full doluyum..sabah saat 10 da ygs mat 1 öğleden sonra açıköğretim va saat 2 de..üst üste geldi...okul bitti kendimi boşlukta hissediyorum..

selam tatlı bayanlarrrrr...
ben geldim haftaya bugün annemlerin yanında memlekette olacağım inşallahhh...
sizlerde ne var ne yok..geçmişi accık okudum..

Sen de mi serapp bari sen gitmeseydinn Tatile gidemeyen kızın bunalımı Git git canım açılmış olursun tatil candır. Listeye sen onay vermişsin canım tamamdır bakalım diğer kızlar ne dicek.Artık ciddi anlamdı kilo vermemi lazımmm

ohh ne güzel bi dogum günü geçirmişsin canım çok sevindim en kötü günün böyle olsun inşallah

Hoşgeldinnnn ohhh beeeeee şöyle derin bir nefes al bilirim ben o rahatlama duygusunu Gezz tozzz tadını çıkar hazır haftasonuda gelmiş

bugun piknikteydim canım gezdim yani yarın da kahve içmeye gidecegim çok deger verdigim bi arkadaşımla beraber aslında bu konuda bi ara seninle uzun uzun konuşmak istiyorum ama bu ara hep dışarlardayım, senin de yarın tatil günün zaten, hafta içi bigun sen musait olunca konuşabiliriz eger uygun olursan :26:

Kızlar tam motive olabilmek adına haftalık kilo bildirimi mi yapsak,hepinizden fikir bekliyorum.Ya da daha farklı ne olabilir ???

bana uyar kuzum ama pazartesi yada salı geçecegim eve tam net kilomu o zaman öğrenebilirim :26: olmadı ilk hafta olmam ben listede, ikinci hafta katılırım size

yok mu senelik iznin yavrum :26: gel ağustosta bizim yazlıga

bu arada esoşum sana bişey soracagım :26: bende pilatres lastiği var bi arkadaşım hediye etmişti de nasıl kullanılacagını bilmiyorum bide hemen başlangıçta lastikle hareketler yapılırmı ki acaba :26:

oldu sonunda cok şükür diyetimin bir senesi doldu ben 107 ile baslamistim bu rakam o zamanlar ruyaydi cok şükür Rabbime

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1402821244305.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 47

Resim.gorelim oldu mu. Dinleneceksin pazar gunu. Ohhh cok guzel. Sevindim. Ayca kaya bana da mantukli geldi canim . İyice bir konusalim.pazaetesi start veriyorum her nekadar fena grip olsam da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oldu sonunda cok şükür diyetimin bir senesi doldu ben 107 ile baslamistim bu rakam o zamanlar ruyaydi cok şükür Rabbime

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Tebrikler güzel esram.hayalini kurduğun kapak fotoğrafına çok az kaldı.
Kilo bildirimi fikri süper.ben varım.hırs yaparız.hatta tartı resimlerini koyalım .nw dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…