Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

La havle bu nedir yaaa mal mıdır? Böyle uslupsuz insanlardan hiç haz etmem AZ YESİN DE KENDİNE UŞAK TUTSUN HADSİZ

Trajikomik birsey oldugu icin paylastim yoksa bunlar disinda daha neler yasadik neler. Dedigim gibi bilinen holdingler disinda ozelde calisanlar her turlu haksizlik absurd seyler hatta terbiyesizlige varan seyler yasiyoruz maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayça kayanın diyeti nasıl ki.baktım nette o kadar çokki listeler.ben dukan ekspres yapmayı düşünüyorum da ne zaman başlasam bilemiyorum.bu ara inanılmaz tembelim .spor veya diyet yapmak içimden gelmiyor.böyle oluncada kilom 65 sınırını zorLadım 2 gündür bakmıyorum tartıya.pazartesi sizin heyecanınızda bana geçer inşallah.

Yayilamiyorum kuzum. Grip oldum ya. Dun hem cok cok yurudum o da yordu. Ama sinav bitti gitti sukur. Stresi bitti enazindan. Benim zamanim olsa her gun uc kitap bitirrim film izlemek ve ktap okumsk beni dinlendiren iki sey.diyete yonelik kitaplar cogu. İns faydasi olacak toparlandim ams ivme lazim

İvmeyi hepimiz birbirimize vericeğiz.toparlandım diyorsun ne güzel.yarın hep beraber başlayalım.

Kizlar isin icinden cikamiyorum tv yi niye ordan kapattin laptopun fisini niye oraya koydun onu niye oyle ysptin esim cildirtiyor guya seyahetten geldi bu adamla nasil basedecem ben. Yoruldum elestirilerinden yoruldum kucuk seylere takilmasindan yoruldum didismelerden

Hem boyle polyanna ol canim neguzel iste. Nesli dun msj atti eve donusteydiler su an evde valiz bosaltiyordur eminim. Yarin aramizda olur ozledim valla. Sizin kadar olmasa da bizim de serin. Aksam battaniye ile yatiyorum kislik kalin polar. Gunduz iki gundur isindi sicak artik. Yagmurlat bitti

Merhaba kızlar, ben geldiiimmm nasılsınız, her şey yolundadır inşallah tatil iyi geçti, bol bol yüzdüm ama çok yedim, kilo alarak döndüm maalesefbu tip tatillerin en kötü yanı bu oluyor, eşime dedim zaten seneye otele gitmeyelim diye, bulabilirsek yazlık tutalım, hiç değilse bu kadar cozutmam o zaman. Dun akşam geldik, bugün biraz çamaşır yıkama asma işleri yaparım o kadar, geç kalktım zaten.
Son sayfada gördüğüm kadarıyla kilo vermek için bir ivmelenme var, birazdan bakıcam geçmişe ama ben de varım kızlar. Şu 65 kg ve altını görmek istiyorum artık
Doğayla arada haberleştik, sınavı dün olmuş, geçmiş olsun diyorum, güzel bir sonuç gelir merak etme sen, sonra da direksiyon çalışmaları başlar
Tatilde birkaç fotoğraf çekildim, en kısa zamanda yüklerim simdi bir geçmişe dalayım bakayım, neler kaynatmışsınız

Allah sabır versin canım.bizde bu sene ciddi sorunlar yaşıyoruz.ankaraya gitmesi bizi çok sarstı.çok bencil bir adam oldu çıktı.
Ben söylediği hiçbir şeyi kafama takmıyırum.ilk haftalar çok şaşkındım.çok yıprandım anlatılacak gibi değil.boşanmayı bile düşündüğüm oldu.bu hafta sonu gelmedi.akıllı olacaksan gel dedim.kıskançlığı bencilliği offf
Takma kafana konuşsun dursun.nasıl olsa yorulacak.

Hoşgeldşn.ne güzel dinlendin.darısı başımıza.son aldığın kiloları hızlı verirsin merak etme.yarın başlayalım diyorum.kilolarımız yakın .eski günlerdeki gibi rakibe olalım.

Tebrikler güzel esram.hayalini kurduğun kapak fotoğrafına çok az kaldı.
Kilo bildirimi fikri süper.ben varım.hırs yaparız.hatta tartı resimlerini koyalım .nw dersiniz.

Ooo motivasyon süper, ben de varım kızlar, kilo bildirimi, tartı fotoğrafı hepsi olur. Haftaya Istanbul yolculuğu var ama sürekli birşeyler oluyor, o yüzden en uygunu hemen başlamak. Bu Ayça Kaya nasıl bir program öneriyor? Kısaca açıklama alsak:44:

Hoşgeldşn.ne güzel dinlendin.darısı başımıza.son aldığın kiloları hızlı verirsin merak etme.yarın başlayalım diyorum.kilolarımız yakın .eski günlerdeki gibi rakibe olalım.

Züleyhacım kesinlikle çok iyi fikir gerçi senin hızına yetişmem mümkün değil ama en azından çabalarım

Doğacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, senin bünyen hassas galiba, soğuk algınlığı, grip çok oluyor, dinlenmeye çalış. Kocan için bir şey diyemiyorum, yani bu tarz şeyleri tatlılıkla halletmek lazım ama sizde gerilim oluyor, duymazdan gel diyeceğim ama bu da zor. İnsanların değişmesi zor, kocanın bu tarz huyları var, bir şekilde çözmen ve umursamaman lazım, ama nasıl olacak inan bilmiyorum

Masallah arkadaşıma, ev temiz, yemekler yapılmış kitaplar alınmışben de tatilde iki kitap bitirdim, eskiden evde de düzenli kitap okurdum ama epeydir okuyamıyorum, dizi ve film izlemekten fırsat kalmıyor ama özlüyorum çok. Diyetle ilgili neler aldın bakalım, okudukça bilgileri paylaşırsın bizimle Ben de Herman Hesse'nin Masallar kitabını ve Jamal Mahjoub'un Cinlerle Yolculuk kitabını okudum, ikisi de çok güzeldi, tavsiye ederim

oldu sonunda cok şükür diyetimin bir senesi doldu ben 107 ile baslamistim bu rakam o zamanlar ruyaydi cok şükür Rabbime

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

helal kuzuma yaaa artık benden zayıfsın esramm

Tebrikler güzel esram.hayalini kurduğun kapak fotoğrafına çok az kaldı.
Kilo bildirimi fikri süper.ben varım.hırs yaparız.hatta tartı resimlerini koyalım .nw dersiniz.

bana hepsi uyar

filizim bi sıkıntısı olabilir mi sana anlatmadıgı :44: neden ufacık şeylerden sorun çıkarıyor ki :26:

oohhh sefan olsun neslicanımm işleri de toparladın mı senden keyiflisi yok

Himm bilmiyordum canim
Migros pek ugramam eve uzak.esya tasimak zor oluyor yogunlugumdan dolayi mutsuz olmamin en.buyuk sebebi kitap oluyor zaten hocam.okuyamiyorum diye.guya ev temiz hersey rahat ama camasir mutfak isi var haftalik yemek yaoacam markete gidecem yine zamsn kalmiyor yani.anlamadum gitti.ohhh cok guzel bir pazar olmus desenize sizin icin hocam. Bol keyifve huzur dolu

Evet evet okumayi seviyoruz bu cok guzel bir ozelligimiz

Su ayca kaya yi tam bir konusalim fistik. Esra vardi ya o da tavsiye editordu bana gecen yil.ohhh mis gibi dinlenmeli suslenmeli ve eglenceli bir pazar.hakkin canim.coksevindim

Canım benim, teşekkür ederim, tatilin darısı en kısa zamanda sizin başınıza diyeyim sen de projeyi bitirip teslim etmişsin sanırım, ellerine sağlık canım, darısı başıma, benim de ağustos başında teslim etmem lazım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…