Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Mrb kizlarr alinti yaptiktan sonra ancak selam verebiliyorum.muhabbetimiz pek koyu bugun maasallah ohh sefamiz olsun.ben son anda cumartesi sinavimin oldugunu ogrendim aksi gibi cuma eve gec geldim giris kartimi almsya kargo sirketinr falan gittim cuma jendini belli eden grip ve bas agrisi ile calistim gece. Sabah esim geldi.okulun yerini bulmsk da sorun oldu burda kimse duzgun adres bilmez zorla bulduk sinsv oncesui. Esim de geldi allahtan.faydasi oldu. Okul bilmedigimiz bir semtteymis falan.o beni beklerken agaclarin altina uzandu keyif yapti piknik misali. Okulin bahcesi superdi cikista lokanta icin kmas aradik saatlerce. Gripli sicak hava pestulim cikarak eve dondum yattim sekiz bucukta. Gecmis dogumgunu icin yemegimi ve hediyemi almis oldum sinav cok zordu umudum. Yok hayirlisi artik. Size aksam resim.eklyecegim simdi teldeyim az uzanacam basim agrimaya basladi yine.optum hrpinixi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de ramazan bayramını bekliyorum tatıl olarak canım. valla bekar olaydım senınle plan yapardım gezerdik ıkımız fınk fınk. bır tura katılırdık ahhhhh ne güzel olurdu

ayyyyy pıknık cok severım araba olmayınca bız de, pıknık yapamıyoruz daha acılısı yapamadık henüz maalesef. ne güzel eglenmıssın. cokkkkkk degerlı bır arkadaş ıle kahve keyfı olacakmış o degerlı arkadaş ve durum hakkında daha detaylı bılgı alsak pek güzel olur merakımız gıderrrrr

dıyorum ya bu yıl ayrı bır ozel oldu. hedıye almayı vermeyı cok seven ben , bolca sımarmıs oldum. esım aldığı hedıyeyı gümrükten gecırememıs sorun olmuş buraya gelınce aldı cok pahalı olmayan spor bır bılezık künye tarzı karışık bır tasarım aldım uzun zamandır ıstıyordum dugun takılarımı kullanamadım hemen satmak zorunda kaldım ısten çıkmıştım da.

2014 yılı ıcın ıkızlerın yılı dıyordu canım. sen de hem ozel hayatında hem ıs hayatında yorucu streslı günler yasadın ınsaallah ıkıncı yarı bıze cok ıyı gelır sansımız bol olsun ınsaallah

anlatıyorum canım da anlamıyor ya cok cok buyuk bır kavga çıkacak ve hersey daha beter olacak ya ben kendımı yemekten delırecem

hadı ya hocam. cok sasırdım. bız cok farklı ıkı karakterız her her konuda. oyuzden böyle oluyor dıye dusunurum bır de oyle sırılsıklam askla degıl bıraz mantıkla evlendık ıkımız de. buna da bağlarım ask ınsanı olan ben, sebep olarak bunu gorurum oyuzden sıze cok sasırdım hocam. buyuk bır ask ıle evlendıgınızı hatırlıyorum ve tabıkı yıllar gectı ve huyunuzu suyunuzu ogrendınız ıyıce dıye de dusununce sasırdım. uzakta olduğu ıcın mı kıskançlık yapıyor. ama bunu asmıs ıolması lazım kendısının. cok güzel bır bayansınız tamam. ama olgun bır yas, uzun bır evlılık ve ıkı çocuklu bır anne olarak sıze bu konuda sıkıntı yasatması ayıp olur bence, saçma bır sey de. ayrılığı kaldıramıyor ve oyuzden böyle yapıyor sanırım.

kızlar dun eve bır gırdık. pat pat sesler var. kanat çırpma sesı. evım 7. kat. dırekt catı tepemde. sureklı kus olur çatıda. balkonu açmıştım meğer gırmış ve gerı cıkamamıs guvercın. yazık çıkıncaya kadar heryere çarptı durdu sonunda çıkarmayı basardık bır gun once de lokantamıza aynı sekılde gırmış. ınsaallah güzel bır ısarettır bız de oyle yorumlanır genelde.

ıkıncı suprızı ıse benı ağlatan sasırtan el emegı ıncecık bır suprız. onu albüme eklıyorum burda gorunmesını ıstemedım

oh be dünya varmış. laptopdan gırmek ayrı buır rahatlık ya. hızlı ve daha cok ıslevlı....................

neyse ben gıdıp bıraz uzanayım kafamı tartamıyorummmmmmm

bizde arabasız gittik zaten, canımız çıktı ama çok eglenceli oldu

ya bu çok degerli bi arkadaş da gerçekten çok sevdigim bir arkadaşım ama sanırım bu ara başka bişeyler var gibi bilemiyorum, düşünüyorum :44:

bu sene benm de doğum günümde çok hediyem oldu yaa, şansımızdan herhalde hatta senelerdir dırdırını ettigim çok kocaman çiçeğimi bile aldım bu sene sonra o çookkk degerli arkadaşım bana supriz yaptı, gelemeyecekti normalde ama işten kaçıp geldi o da çok mutlu etti beni inşallah bütün bir senemiz de aynı güzellikte geçer

kendini yeme canım, en iyisi onu görmezden gel, mutlaka anlar zamanla

Sen ne zaman istersen anlat balım her daim dinleriz biz seni ayrıca ne zaman istersen 7/24 sana müsaitim canım yarın akşam iş dönüşü akşam konuşalım mesela benden kaçmaz ben meraklı hatunumm yaaa şaka bi yana mutlu olmanı çok isterim bitanem

Canım benim o lastikle bacak hakeretleri ve kol hareketleri yapabilirsin gerçekten süper etkili oluyor kalça basen güzel yakıyor youtube da ebru şalıını güzel hareketleri var skinny jeans videosundada kullanmış benim mahfediyor resmen denemelisin kesinlike

Yıllık izin mi ben böyle bişey desem bizim patron şaka yaptığımı zanneder hem kuzum bizim sezon açıldı yaa aralık ayına kadar da böyle devam eder çıtlatıcam ama umutsuzumm çok teşekkür ederimm bu teklifin aklımda

Tebrikler güzel esram.hayalini kurduğun kapak fotoğrafına çok az kaldı.
Kilo bildirimi fikri süper.ben varım.hırs yaparız.hatta tartı resimlerini koyalım .nw dersiniz.

İnşallah ablacım benimde temennim öyle az kaldı madem bitirelim şu işi

Neden öyle oldu ki ? Tatilin verdiği bişey mi acaba ? Ama olur öyle önemli olan hemen toparlanmak ablacım Pazartesi günü motivasyonun bize moral olur inşallah.
Ayça kaya diyetini yazıcam herkes ona yönelmek istiyor aydınlatıcı olsun

Hoşgeldin Neslicanımmmmmm ;

Özledik seni yerin çok belliydi.Tatil ne güzel geçmiş ohhh stres atılmış ,yarasın.Tatilde yiyeceksin arkadaş ben olsam yerim yani.Gel evine diyetini yap 2 kilo için değmez o strese tadını çıkarmak lazım.Hem o otellerin açık büfeleri yok mu ? Keşke yok olsalarr

Hiç bişi olmaz bu hafta toparlarsın canım no problem

Diyet konusunda kilo bildirimi olacak sanırım canım bir yazı yazacağım o konuyla alakalı ve ayça kayaya yönelme var bir de onla alakalı bişeyler paylaşayım herkesin aklında bir fikir oluşsun.

Valla canım bugün konuştuğumuz gibi ben eşinle konuşup kendini savunmalısın,kocaman insanlarsınız bu ne böyle ? Yangınla körükle gitmiş gibi olmuyayım ama ben böyle şeylere gelemem.Konun detayını bildiğim için böyle diyorum senin farkına varmalı ve değer vermeliiiii

sen ne zaman uygun olursan konuşalım canım, ben de sana anlatmak istiyorum, bu konudaki dualarında yer almak istiyorum

evime bi gideyim de o dedigin videoları da yaparım, kesin incelmem lazım yaa kesinn her türlü şeyi yapmam lazım yani

patronu dövelim sana izin versin olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…