- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Kastamonuda hava aynı canım.bugün sabah iyi idi şimdi yağıyor.
Sen de mi serapp bari sen gitmeseydinnTatile gidemeyen kızın bunalımı Git git canım açılmış olursun tatil candır. Listeye sen onay vermişsin canım tamamdır bakalım diğer kızlar ne dicek.Artık ciddi anlamdı kilo vermemi lazımmm
ohh ne güzel bi dogum günü geçirmişsin canım çok sevindimen kötü günün böyle olsun inşallah
bugun piknikteydim canım gezdim yaniyarın da kahve içmeye gidecegim çok deger verdigim bi arkadaşımla beraber aslında bu konuda bi ara seninle uzun uzun konuşmak istiyorum ama bu ara hep dışarlardayım, senin de yarın tatil günün zaten, hafta içi bigun sen musait olunca konuşabiliriz eger uygun olursan :26:
bana uyar kuzum ama pazartesi yada salı geçecegim eve tam net kilomu o zaman öğrenebilirim :26: olmadı ilk hafta olmam ben listede, ikinci hafta katılırım size
yok mu senelik iznin yavrum :26: gel ağustosta bizim yazlıga
bu arada esoşum sana bişey soracagım :26: bende pilatres lastiği var bi arkadaşım hediye etmişti de nasıl kullanılacagını bilmiyorumbide hemen başlangıçta lastikle hareketler yapılırmı ki acaba :26:
oldu sonunda cok şükür diyetimin bir senesi doldu ben 107 ile baslamistim bu rakam o zamanlar ruyaydi cok şükür Rabbime
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
annen ne güzel bi hediye almış böylebelki de bu yıl şansımız dönecektir ondan bu kadar güzel doğum günleri geçirmişizdir
canım açık açık konuş bence, alttan almak çözüm degil kesinlikleç senin ne yaşadıgını da bilmeli, erkekler bu konuda bazen anlayış sorunlusu olabiliyorlar
Allah sabır versin canım.bizde bu sene ciddi sorunlar yaşıyoruz.ankaraya gitmesi bizi çok sarstı.çok bencil bir adam oldu çıktı.
Ben söylediği hiçbir şeyi kafama takmıyırum.ilk haftalar çok şaşkındım.çok yıprandım anlatılacak gibi değil.boşanmayı bile düşündüğüm oldu.bu hafta sonu gelmedi.akıllı olacaksan gel dedim.kıskançlığı bencilliği offf
Takma kafana konuşsun dursun.nasıl olsa yorulacak.
ayyyyy pıknık cok severım araba olmayınca bız de, pıknık yapamıyoruz daha acılısı yapamadık henüz maalesef. ne güzel eglenmıssın. cokkkkkk degerlı bır arkadaş ıle kahve keyfı olacakmış o degerlı arkadaş ve durum hakkında daha detaylı bılgı alsak pek güzel olur merakımız gıderrrrr
dıyorum ya bu yıl ayrı bır ozel oldu. hedıye almayı vermeyı cok seven ben , bolca sımarmıs oldum. esım aldığı hedıyeyı gümrükten gecırememıs sorun olmuş buraya gelınce aldı cok pahalı olmayan spor bır bılezık künye tarzı karışık bır tasarım aldım uzun zamandır ıstıyordum dugun takılarımı kullanamadım hemen satmak zorunda kaldım ısten çıkmıştım da.
2014 yılı ıcın ıkızlerın yılı dıyordu canım. sen de hem ozel hayatında hem ıs hayatında yorucu streslı günler yasadın ınsaallah ıkıncı yarı bıze cok ıyı gelır sansımız bol olsun ınsaallah
anlatıyorum canım da anlamıyor ya cok cok buyuk bır kavga çıkacak ve hersey daha beter olacak ya ben kendımı yemekten delırecem
ohh ne güzel bi dogum günü geçirmişsin canım çok sevindimen kötü günün böyle olsun inşallah
bugun piknikteydim canım gezdim yaniyarın da kahve içmeye gidecegim çok deger verdigim bi arkadaşımla beraber aslında bu konuda bi ara seninle uzun uzun konuşmak istiyorum ama bu ara hep dışarlardayım, senin de yarın tatil günün zaten, hafta içi bigun sen musait olunca konuşabiliriz eger uygun olursan :26:
bana uyar kuzum ama pazartesi yada salı geçecegim eve tam net kilomu o zaman öğrenebilirim :26: olmadı ilk hafta olmam ben listede, ikinci hafta katılırım size
yok mu senelik iznin yavrum :26: gel ağustosta bizim yazlıga
bu arada esoşum sana bişey soracagım :26: bende pilatres lastiği var bi arkadaşım hediye etmişti de nasıl kullanılacagını bilmiyorumbide hemen başlangıçta lastikle hareketler yapılırmı ki acaba :26:
Bende katılmak istiyorum kilom 69 7 aylik bebeğim var 15 kg fazlam var
Tebrikler güzel esram.hayalini kurduğun kapak fotoğrafına çok az kaldı.
Kilo bildirimi fikri süper.ben varım.hırs yaparız.hatta tartı resimlerini koyalım .nw dersiniz.
Ayça kayanın diyeti nasıl ki.baktım nette o kadar çokki listeler.ben dukan ekspres yapmayı düşünüyorum da ne zaman başlasam bilemiyorum.bu ara inanılmaz tembelim .spor veya diyet yapmak içimden gelmiyor.böyle oluncada kilom 65 sınırını zorLadım 2 gündür bakmıyorum tartıya.pazartesi sizin heyecanınızda bana geçer inşallah.
Merhaba kızlar, ben geldiiimmmnasılsınız, her şey yolundadır inşallah tatil iyi geçti, bol bol yüzdüm ama çok yedim, kilo alarak döndüm maalesef bu tip tatillerin en kötü yanı bu oluyor, eşime dedim zaten seneye otele gitmeyelim diye, bulabilirsek yazlık tutalım, hiç değilse bu kadar cozutmam o zaman. Dun akşam geldik, bugün biraz çamaşır yıkama asma işleri yaparım o kadar, geç kalktım zaten.
Son sayfada gördüğüm kadarıyla kilo vermek için bir ivmelenme var, birazdan bakıcam geçmişe ama ben de varım kızlar. Şu 65 kg ve altını görmek istiyorum artık
Doğayla arada haberleştik, sınavı dün olmuş, geçmiş olsun diyorum, güzel bir sonuç gelir merak etme sen, sonra da direksiyon çalışmaları başlar
Tatilde birkaç fotoğraf çekildim, en kısa zamanda yüklerimsimdi bir geçmişe dalayım bakayım, neler kaynatmışsınız
Kizlar isin icinden cikamiyorum tv yi niye ordan kapattin laptopun fisini niye oraya koydun onu niye oyle ysptin esim cildirtiyor guya seyahetten geldi bu adamla nasil basedecem ben. Yoruldum elestirilerinden yoruldum kucuk seylere takilmasindan yoruldum didismelerden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen ne zaman istersen anlat balım her daim dinleriz biz seniayrıca ne zaman istersen 7/24 sana müsaitim canım yarın akşam iş dönüşü akşam konuşalım mesela benden kaçmaz ben meraklı hatunumm yaaa şaka bi yana mutlu olmanı çok isterim bitanem
Canım benim o lastikle bacak hakeretleri ve kol hareketleri yapabilirsin gerçekten süper etkili oluyor kalça basen güzel yakıyor youtube da ebru şalıını güzel hareketleri var skinny jeans videosundada kullanmış benim mahfediyor resmen denemelisin kesinlike
Yıllık izin mi ben böyle bişey desem bizim patron şaka yaptığımı zanneder hem kuzum bizim sezon açıldı yaa aralık ayına kadar da böyle devam eder çıtlatıcam ama umutsuzumm çok teşekkür ederimm bu teklifin aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?