Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

selam tatlı bayanlarrrrr...
ben geldim haftaya bugün annemlerin yanında memlekette olacağım inşallahhh...
sizlerde ne var ne yok..geçmişi accık okudum..

Ooo annecigine kavusuyorsun ne guzel canim. Bizi ihmal etme emi. Kilo nasil ne durumda buarada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ya bence de konuşalım, çok baskıcı bir diyete benzemiyor

bizim projeler bitmez neslim biri biter biri başlar :18::18: ama hallederiz evelallah

ağustosa daha süre varmış hem, sen halledersin ben eminim

Hocam.toparlandim da tek fark kisa gore dilkkat ediyor olmak kisa gore istekli olmak onun disinda istedugim gibi degilim olamadim bir turlu biraz hayat biraz benden kaynakli

oldu sonunda cok şükür diyetimin bir senesi doldu ben 107 ile baslamistim bu rakam o zamanlar ruyaydi cok şükür Rabbime

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Canim benim beraber basladik sayilir adim adim basarini izlemekten seni boyle gormekten okadar mutluyum ki.cani gonulden tebrik ediyorum herseycok guzel olacak hersey tipki senin gibi.

Bu arada Esoşum finallerin bitmiş, geçmiş olsun canım sonuçlar da yüksek yüksek gelir inşallah

Kızlar tam motive olabilmek adına haftalık kilo bildirimi mi yapsak,hepinizden fikir bekliyorum.Ya da daha farklı ne olabilir ???

Olur canim bana da uyar. Beni strese. Sokanbirsey.cunku kilo versem bile hep odemli oluyorum ilaclarim ya da geciken regl den dolsyi ama sirf sizler icin buna katlanabilirim sanirim

yarın bende full doluyum..sabah saat 10 da ygs mat 1 öğleden sonra açıköğretim va saat 2 de..üst üste geldi...okul bitti kendimi boşlukta hissediyorum..

Sabah ise gitmek.cocuklarin varligi. Duzenli bir sistemde gecen.gunle r.normal canimboyle hissetmen yarin sana da zuleyha hocMa da kolay gelsin

Sagol canim amin ins hepimiz boyle keyifli olalim benim en keyifli dogumgunumlerimden biriydi ailem hediyeleri kargo yapti falan.bu yil tekim diye mi yoksa bu yilki yasadigim seylwre ragmen moralim yuksek olsun diye miydi bilmiyorym. Annem yilin kizi yazan plaket tarzi bisey almis sasirdim mesela

Canim ayca kayayi yayinlMistim ben.dur bulayim bugun o linki

Hep boyleydi nurdancigim son aylarda azitti bir de ben cok yiprandim kaldiramiyorum

Canım, doğum gününün güzel geçmesine çok sevindim yalnız da değilmişsin, ne güzel sürpriz olmuş çok güzel bir yıl olsun inşallah senin için, ilk yarı iyi geçmedi belki ama doğduğun ay şansın da dönsün ve arka arkaya güzel şeyler olsun hayatında canım

annen ne güzel bi hediye almış böyle belki de bu yıl şansımız dönecektir ondan bu kadar güzel doğum günleri geçirmişizdir

Hep boyleydi nurdancigim son aylarda azitti bir de ben cok yiprandim kaldiramiyorum

canım açık açık konuş bence, alttan almak çözüm degil kesinlikleç senin ne yaşadıgını da bilmeli, erkekler bu konuda bazen anlayış sorunlusu olabiliyorlar

Neslicigim.gelmis hosgelmis ozledik canim ya.ben senden haber verdim zaten zaman zaman.tatil cok guzel gecmis bence.kiloyu tahmin ediyordun ama sorun etme bence. Guzel bir ivme olacak bence hepimizde. Ayyy pek ozlemisim burda seni. Cok uzun olmasin tatillerin .

bizim projeler bitmez neslim biri biter biri başlar :18::18: ama hallederiz evelallah

ağustosa daha süre varmış hem, sen halledersin ben eminim
Aynen canım yaa, bizde de bitmiyor, biri bitip biri başlıyor ama ağustosa yetiştirmem gereken epey önemli ve daha çok iş var:18: ama hallederiz evelallah bence de

Sağol canım benim, ben de özledim burada sohbet etmeyi teşekkür ederim benden haber vermişsin ben de sevindim burada herkeste kilo verme azmini görünce, hemen katılayım dedim ben daha fazla kilo aldığımı düşünmüştüm açıkçası ama 1 kg bile vermek zor, almak kolay işte. Seni de azimli gördüm canım, çok mutlu oldum yalnız yapacağımız diyette fazla hazırlık olmasın, çalışanlar için bu çok zor çünkü, eldeki koşullarla dikkat eselim ve ara öğünleri hazırlayalım sadece, onları bile pratik seçeneklerle yapalım bence.

Herseye coxumu olan ben buna coxum bulamiyorum cunku yumusak dilden anlamiyor tartismadan anlamiyor hele kucuk mevxulardan tartismak herseyi elestrmesi deli ediyor beni. Bildigin kaynana gorumce ya. Ne biliyim iste. Sabir sabir catladim artik. Kafamdan bosanma fikrini bu yil silmisken yeniden cikartti son aylarda. Gribe gelunce bu yil cok yirgun vucudum o yizden cabyk kapiyorum sanirim. Biri grip oldu mu hemen geciyor bana artik. Ustelik bu kez onlem almistim

Utu ve temizlil komsuya hsllettirdim kendim ustunden yaptim yemegim eksik su an haftalik yapiyorum ya iste oyuzden.kitaplarin adlarini unuttum canim. Teslim alunca yazarim tabiki tum detaylari ile. Himm duymadim ama tavsiyene guvenirim elimde yirmi kitap var bir bitireyim bu yaz. Senin tavsitene de bakarim

Ah canim cok sagol ins oyle olur dostlar kaybettim kotu haberler hastaliklar maddi zorlanmalar yogunluk yorgunluk doluydu ilk yari yil. İns macin ikinci yarisinda bol gol atarim hic gol yemem. Kupa benim olur. Dunya kupasi varken gundemde boyle bir benzetme cikti nasil ama.esimin en iyi huylarindan.futbol delisi degil. Cok sukur

Tamam canimdogru diyosun esra he r konuda uzman oldu iyi bir plan yapalim hep birlkte dusunup. Amsn bana hazirlik deme. Sirf bu yuzden su an kilo alip basladigim noktadayim bikiyorsun cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…