- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
selam tatlı bayanlarrrrr...
ben geldim haftaya bugün annemlerin yanında memlekette olacağım inşallahhh...
sizlerde ne var ne yok..geçmişi accık okudum..
Su ayca kaya yi tam bir konusalim fistik. Esra vardi ya o da tavsiye editordu bana gecen yil.ohhh mis gibi dinlenmeli suslenmeli ve eglenceli bir pazar.hakkin canim.coksevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim, teşekkür ederim, tatilin darısı en kısa zamanda sizin başınıza diyeyimsen de projeyi bitirip teslim etmişsin sanırım, ellerine sağlık canım, darısı başıma, benim de ağustos başında teslim etmem lazım:18:
oldu sonunda cok şükür diyetimin bir senesi doldu ben 107 ile baslamistim bu rakam o zamanlar ruyaydi cok şükür Rabbime
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kızlar tam motive olabilmek adına haftalık kilo bildirimi mi yapsak,hepinizden fikir bekliyorum.Ya da daha farklı ne olabilir ???
yarın bende full doluyum..sabah saat 10 da ygs mat 1 öğleden sonra açıköğretim va saat 2 de..üst üste geldi...okul bitti kendimi boşlukta hissediyorum..
ohh ne güzel bi dogum günü geçirmişsin canım çok sevindimen kötü günün böyle olsun inşallah
bugun piknikteydim canım gezdim yaniyarın da kahve içmeye gidecegim çok deger verdigim bi arkadaşımla beraber aslında bu konuda bi ara seninle uzun uzun konuşmak istiyorum ama bu ara hep dışarlardayım, senin de yarın tatil günün zaten, hafta içi bigun sen musait olunca konuşabiliriz eger uygun olursan :26:
bana uyar kuzum ama pazartesi yada salı geçecegim eve tam net kilomu o zaman öğrenebilirim :26: olmadı ilk hafta olmam ben listede, ikinci hafta katılırım size
yok mu senelik iznin yavrum :26: gel ağustosta bizim yazlıga
bu arada esoşum sana bişey soracagım :26: bende pilatres lastiği var bi arkadaşım hediye etmişti de nasıl kullanılacagını bilmiyorumbide hemen başlangıçta lastikle hareketler yapılırmı ki acaba :26:
Ooo motivasyon süper, ben de varım kızlar, kilo bildirimi, tartı fotoğrafı hepsi olur. Haftaya Istanbul yolculuğu var ama sürekli birşeyler oluyor, o yüzden en uygunu hemen başlamak. Bu Ayça Kaya nasıl bir program öneriyor? Kısaca açıklama alsak:44:
helal kuzuma yaaa artık benden zayıfsın esramm
bana hepsi uyar
filizim bi sıkıntısı olabilir mi sana anlatmadıgı :44: neden ufacık şeylerden sorun çıkarıyor ki :26:
oohhh sefan olsun neslicanımmişleri de toparladın mı senden keyiflisi yok
Canım, doğum gününün güzel geçmesine çok sevindimSagol canim amin ins hepimiz boyle keyifli olalim benim en keyifli dogumgunumlerimden biriydi ailem hediyeleri kargo yapti falan.bu yil tekim diye mi yoksa bu yilki yasadigim seylwre ragmen moralim yuksek olsun diye miydi bilmiyorym. Annem yilin kizi yazan plaket tarzi bisey almis sasirdim mesela
Sagol canim amin ins hepimiz boyle keyifli olalim benim en keyifli dogumgunumlerimden biriydi ailem hediyeleri kargo yapti falan.bu yil tekim diye mi yoksa bu yilki yasadigim seylwre ragmen moralim yuksek olsun diye miydi bilmiyorym. Annem yilin kizi yazan plaket tarzi bisey almis sasirdim mesela
Hep boyleydi nurdancigim son aylarda azitti bir de ben cok yiprandim kaldiramiyorum
Merhaba kızlar, ben geldiiimmmnasılsınız, her şey yolundadır inşallah tatil iyi geçti, bol bol yüzdüm ama çok yedim, kilo alarak döndüm maalesef bu tip tatillerin en kötü yanı bu oluyor, eşime dedim zaten seneye otele gitmeyelim diye, bulabilirsek yazlık tutalım, hiç değilse bu kadar cozutmam o zaman. Dun akşam geldik, bugün biraz çamaşır yıkama asma işleri yaparım o kadar, geç kalktım zaten.
Son sayfada gördüğüm kadarıyla kilo vermek için bir ivmelenme var, birazdan bakıcam geçmişe ama ben de varım kızlar. Şu 65 kg ve altını görmek istiyorum artık
Doğayla arada haberleştik, sınavı dün olmuş, geçmiş olsun diyorum, güzel bir sonuç gelir merak etme sen, sonra da direksiyon çalışmaları başlar
Tatilde birkaç fotoğraf çekildim, en kısa zamanda yüklerimsimdi bir geçmişe dalayım bakayım, neler kaynatmışsınız
Aynen canım yaa, bizde de bitmiyor, biri bitip biri başlıyor ama ağustosa yetiştirmem gereken epey önemli ve daha çok iş var:18: ama hallederiz evelallah bence debizim projeler bitmez neslim biri biter biri başlar :18::18: ama hallederiz evelallah
ağustosa daha süre varmış hem, sen halledersin ben eminim
Sağol canım benim, ben de özledim burada sohbet etmeyiNeslicigim.gelmis hosgelmis ozledik canim ya.ben senden haber verdim zaten zaman zaman.tatil cok guzel gecmis bence.kiloyu tahmin ediyordun ama sorun etme bence. Guzel bir ivme olacak bence hepimizde. Ayyy pek ozlemisim burda seni. Cok uzun olmasin tatillerin .
Doğacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, senin bünyen hassas galiba, soğuk algınlığı, grip çok oluyor, dinlenmeye çalış. Kocan için bir şey diyemiyorum, yani bu tarz şeyleri tatlılıkla halletmek lazım ama sizde gerilim oluyor, duymazdan gel diyeceğim ama bu da zor. İnsanların değişmesi zor, kocanın bu tarz huyları var, bir şekilde çözmen ve umursamaman lazım, ama nasıl olacak inan bilmiyorum
Masallah arkadaşıma, ev temiz, yemekler yapılmışkitaplar alınmış ben de tatilde iki kitap bitirdim, eskiden evde de düzenli kitap okurdum ama epeydir okuyamıyorum, dizi ve film izlemekten fırsat kalmıyor ama özlüyorum çok. Diyetle ilgili neler aldın bakalım, okudukça bilgileri paylaşırsın bizimle Ben de Herman Hesse'nin Masallar kitabını ve Jamal Mahjoub'un Cinlerle Yolculuk kitabını okudum, ikisi de çok güzeldi, tavsiye ederim
Canım, doğum gününün güzel geçmesine çok sevindimyalnız da değilmişsin, ne güzel sürpriz olmuş çok güzel bir yıl olsun inşallah senin için, ilk yarı iyi geçmedi belki ama doğduğun ay şansın da dönsün ve arka arkaya güzel şeyler olsun hayatında canım
Sağol canım benim, ben de özledim burada sohbet etmeyiteşekkür ederim benden haber vermişsin ben de sevindim burada herkeste kilo verme azmini görünce, hemen katılayım dedim ben daha fazla kilo aldığımı düşünmüştüm açıkçası ama 1 kg bile vermek zor, almak kolay işte. Seni de azimli gördüm canım, çok mutlu oldum yalnız yapacağımız diyette fazla hazırlık olmasın, çalışanlar için bu çok zor çünkü, eldeki koşullarla dikkat eselim ve ara öğünleri hazırlayalım sadece, onları bile pratik seçeneklerle yapalım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?