- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Kolay gelsin canım, öğleden sonra hafifler inşallah işlerinListe için teşekkür ederim, en kısa zamanda bakarım mailime
Züleyhacım teşekkür ederim canım, gerçekten güzel bir haftasonuyduDün çok yorgun hissediyordum ama bugün iyiyim şükür Aldığım kilonun bir kısmı gitmiş bile, ödemmiş demek ki. Bu arada menü yazmışsın, şöyle bir baktım ve gözüme az geldi açıkçası. Sayma şeklinde düşünürsek 5 olması gereken tahıl sadece 1 tane, et grubu 3 yerine 2 tane, süt grubu 3 yerine 1 tane, salata ve deniz börülcesi zaten sınırsız olan sebze grubunda, meyve hiç yok, yağ da 1/2. Diyetisyenler de doktorlar da hep söylüyorlar dengeli beslenmek önemli diye, yediklerinin az olması bir yana beslenme değeri açısından eksik görünüyor. Sabah 2 dilim ekmek yiyebilirsin mesela, öğlen de ya bir dilim ekmek, ya 2-3 kaşık bulgur pilavı veya makarna olabilir, sonuçta B grubu vitaminler için tahıl tüketimi önemli. Akşam güzel görünüyor, tavuğun içine patates koyabilirsin, oradan da karbonhidrat almış olursun en azından, böylece tahıl grubu 4'e çıkar. Yatmadan 1 bardak süt içebilirsin, aralarda bol sütlü kahve içebilirsin, böylece süt grubundan da almış olursun. Yürüyüş süper zaten Bu şekilde beslenerek kilo verirsin ama azıcık fazla yediğinde vücut depolama moduna geçer ve çabuk alırsın verdiğin kiloları.
Ayyy kesinlikle çok güzel geçtiBayrama kadar hiçbir yere kıpırdayamam zaten canım, bayramdan önce yetiştirmem ve teslim etmem gereken bir projem var, deli gibi çalışmam lazım ona. Bayramda istikamet Antep bayramdan 10-15 gün sonra da Denizli. Eşimin babası rahatsız olduğu için bayramda önceliği oraya verdik.
Seni böyle görmek çok güzel canım, maşallahKeyfin, mutluluğun artarak devam etsin inşallah Sayma işi pek sana göre olmayabilir haklısın ama genel anlamda sağlıklı beslenmeyi öğrendin zaten. Ramazanda da inşallah 2 haneli rakamlara düşeceksin, inanıyorum ben canım Kot gömleğinle fotoğraf bekliyoruz ben de eşimden alınca yüklerim elbiseli fotoğrafımı.
Canım benim, önemli olan hareket etmek, spor salonunu sen çok istiyordun, diğer türlü düzenli yapamıyorum diyordun, şimdi karar vermiş olmana çok sevindim. Sporu hayat biçimi haline getirmek lazım, spor salonuna veya başka bir şeye bağlı tutmamak lazım. Yürüyüş en kolay, en güzel spor zaten. Leslie de var arada değişiklik olur, e evde bisikletin de var. Yeter ki iste, düzenli bir şekilde sıkılmadan spor yaparsınKısa süreli hedefler koyma, 1 ay düzenli spor yap, beslenmene dikkat et, mutlaka sonucunu alacaksın
Canım benim, teşekkür ederim, pek keyifliydi gerçektenAlkolün etkisi çabuk geçecek gibi görünüyor haklı çıktın Fotoğraf ta eşimden alınca yükleyeceğim.
Sağol canım, öyleymiş muhtemelen, bir kısmı gitti bile.
Kardeşine çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim. Kısa sürede toparlanır merak etme. Bugün iş yoğunluğun az olur inşallah
Ahmet serif izgoren ben de okudum konusma sanati jest mimikler uzerine bir kitabiydi ama bu secret daha da ilgimi cekti diyet kitaplarim yogunlukta bu donrmde.uc bitti dortteyim ama olumlu dusunce inanc ile kilo vermenin bile kolaylasacagi yonunde bircok msj var oyuzden benim kitaplari da tavsiye edebilirim esra kuzusu hatta ben bitirince sana yollamayi dusunuyordum zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de bu ara olumlu düşünceye merak sardım, kitap alamadım henuz ama yazılar okuyorum bunun üzerine, hepimizin de işe yarar umarım
Aynen canim.benim buaralar ki sabrim keyfim umutlu psiklojim binlardan oturu.ins kalici olur
Bugünkü menum bu ballarim pek sevmesemdee !
Sabah kahvalti gevreği yedim aylar sonra bir ilkti ama tadi cok guzeldi.Arada bir yemeyi düşünüyorum.Sonra aragoun yapmadım öğle tandir ekmegi gelmis ben de tahil hakkimi onda kullandim(fazlasiyla ) ikindide meyve yedim akşam zaten görünüyor ekmek yemedim bu saatten sonra gözüm sütlü kahvede başka bisey istemem nescafe gold ve yarım yağlı sütum resmen tiryakilik yaratti bende
Spor yapicam babamin uyumasini bekliyorum malum salonda anca yapabiliyorum.Leslie yapicam pilates hareketlerimi yaparim.
Bugun değişik bisey yaparak menumu onceden yazicam yarinda fotosunu atarim ne yicegimi bilmek istiyorum
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Neslicigim zuleyha hocama son haftalarda yazdim ben de aynen.menuleri cokaz goruyorum senun de dule getirmene cok sevindim istahim kesilsin diye ozel cay iciyor zaten ideal kiloda biri.dikkatli beslenen biri. Fazlasi hem beden hem ruh sagligina zarar bence
Neslicigim spor salonu ayri bir keyifti benim icin. Ama anlattigum sebrpler keyfimi engelleyecrk bir parca. İcime sinmedi huzursuz oldum ve spor yaomsk icin illaki spor salonunu beklemek gibi bir psikolojiden de kurtulmsk istedim her turlu spordan ve her mekanda keyif almaliyim diye dusundum oyizden artik sokakta evde yaoacagum daha rahat olacagim spor salonuna gore.cok keyifli spor salonu ama benim ortamim ve sartlarim huzursuzluk da veriyor
Neslicigum dunden beri ugrastim ben de buldum o kisiyi sonunda.buarada dun kacmis biraz ama sabah sporunu yaomissin. Kshvaltidan sonra mi yapiyosun kacta yapiyosun canim
Ballarım selam;
Benim yine yoğun bir iş günüm var.Bu ara hep geç çıkıyorum ve vaktim kalmıyor akşam.Dün spor yapamadım ama bu akşam kaçmazz yani leslie pilates ortaya karışık yaparım yani
Ben bugün artı çıktım haftasonu serbest öğünümde abarttım mı acaba ? Gerçi sonra dengeledim diye düşünmüştüm ama bakalım artık.Yeşil kahvem bitti alayım iştah kesiyor o şimdi olsaydı düper olurdu.
Bugün inanaılmaz enerjim düşük halsizim evde uyumak istiyorum.Ama işlerim fenaaa o yüzden hemen işlere kaçıyorum.
Hepinizi öpüyorum ,görüşmek üzere
Benim kitap kurdu canım arkadaşlarım bilginize sonsuz güvenerekten bişey sorcam.Bana kişisel eğitim kitabı olarak önerebileceğiniz bir kitap var mı ? Yani düşüğünüzde bana iyi gelecek bi kitap.Belki de yeni kararla almama vesile olabilecek...
Nurdanım ben direk resmi alsam.merak ettim.
İyi geceler kizlar alinti ancak bitti yatacagim malum 6 da kalkiyorum hatta dort bucuk kalkip namaz ve tekrar uyku.yeniden basladim namaza.cok yogundum bugun.ufak tefek camasir mutfsk. İsi halledip yuruyuse ciktim tempolu yarim saat .yirmi dk normsl elde ufak tefek market alisverisi.kardesim operasyon gecireceknis hemoroid icin.telaslandik. uzulduk lokabtamiz da var birakip ilgilenenedi annem.bu isin kotu tarafi iste. Unuttugum bisey yoktur ins opuldunuz guzellerrt
Bugün çok yoğundum.bu aralar böyle.evdeki pc bozuk.eve geldimmi can telefonumu bir kapıyor ta yatana kadar.o yüzden bugün gelemedim.
Geçmişede henüz bakamadım.candan zor aldı .
Hepiniz iyisinizdir inşallah.ben bu ara sol kolumdan ve orta parmağımdan şikayetçiydim.parmağom çok ağrıyor ve kullanamıyordum.bende boyın düxleşmesi var.dün baya test film derken.iltahaplanmış.ilaç aldım.bakalım rahatlatacakmı.
Bugünkü menüm üde yazayım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurts
Öğlen yarım tavuk göğsü ayran
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 3 köfte 1 dilim ekmek.1 kase yoğurt.
1 saat yürüyüş 150 mekik.
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?