Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Baris muslu yazar. Beynine format at bes olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kolay gelsin canım, öğleden sonra hafifler inşallah işlerin Liste için teşekkür ederim, en kısa zamanda bakarım mailime

Sagol canim is yogun degildi bizim lokanta isleri karisikti bugun. Senin nasildi gunun

Sagol canim biz korkmusuz cokbasit bir operasyon.beyimiz gezme ve seminer icerikli seyahat yapacak.okadar kolaymis yani. Odem oldugunudusunuyordum bak gitmis bile.ohhh misss arkadasim.bayramda isin zor.anteppp harika yemekler diyari. Bu bir ay verelim bari dimi.biz de sanirim ailecek canakkalede olacagiz acik bufe.isim cokzorrrr.

ben de bu ara olumlu düşünceye merak sardım, kitap alamadım henuz ama yazılar okuyorum bunun üzerine, hepimizin de işe yarar umarım

Neslicigim zuleyha hocama son haftalarda yazdim ben de aynen.menuleri cokaz goruyorum senun de dule getirmene cok sevindim istahim kesilsin diye ozel cay iciyor zaten ideal kiloda biri.dikkatli beslenen biri. Fazlasi hem beden hem ruh sagligina zarar bence

ben de bu ara olumlu düşünceye merak sardım, kitap alamadım henuz ama yazılar okuyorum bunun üzerine, hepimizin de işe yarar umarım

Aynen canim.benim buaralar ki sabrim keyfim umutlu psiklojim binlardan oturu.ins kalici olur

Neslicigim spor salonu ayri bir keyifti benim icin. Ama anlattigum sebrpler keyfimi engelleyecrk bir parca. İcime sinmedi huzursuz oldum ve spor yaomsk icin illaki spor salonunu beklemek gibi bir psikolojiden de kurtulmsk istedim her turlu spordan ve her mekanda keyif almaliyim diye dusundum oyizden artik sokakta evde yaoacagum daha rahat olacagim spor salonuna gore.cok keyifli spor salonu ama benim ortamim ve sartlarim huzursuzluk da veriyor

İyi aksamlar kizlar.yarim saate cikmis olurum tahminen.spordan sonra girmeyecegim yarin gorusuruz kitap okumak istiyoeum cunku aksam.opuldunuz kendinize iyi bakin emi

Bugünkü menum bu ballarim pek sevmesemdee !
Sabah kahvalti gevreği yedim aylar sonra bir ilkti ama tadi cok guzeldi.Arada bir yemeyi düşünüyorum.Sonra aragoun yapmadım öğle tandir ekmegi gelmis ben de tahil hakkimi onda kullandim(fazlasiyla ) ikindide meyve yedim akşam zaten görünüyor ekmek yemedim bu saatten sonra gözüm sütlü kahvede başka bisey istemem nescafe gold ve yarım yağlı sütum resmen tiryakilik yaratti bende
Spor yapicam babamin uyumasini bekliyorum malum salonda anca yapabiliyorum.Leslie yapicam pilates hareketlerimi yaparim.
Bugun değişik bisey yaparak menumu onceden yazicam yarinda fotosunu atarim ne yicegimi bilmek istiyorum

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1403628421226.webp
    24 KB · Görüntüleme: 47
  • $1403628435964.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $1403628452269.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 44
Bugün çok yoğundum.bu aralar böyle.evdeki pc bozuk.eve geldimmi can telefonumu bir kapıyor ta yatana kadar.o yüzden bugün gelemedim.
Geçmişede henüz bakamadım.candan zor aldı .
Hepiniz iyisinizdir inşallah.ben bu ara sol kolumdan ve orta parmağımdan şikayetçiydim.parmağom çok ağrıyor ve kullanamıyordum.bende boyın düxleşmesi var.dün baya test film derken.iltahaplanmış.ilaç aldım.bakalım rahatlatacakmı.
Bugünkü menüm üde yazayım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurts
Öğlen yarım tavuk göğsü ayran
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 3 köfte 1 dilim ekmek.1 kase yoğurt.
1 saat yürüyüş 150 mekik.
2 litre su

Of ya o tandır ekmeği olsa ımm bende yerdi .spora devam etmen çok iyi.bence kötü olmamış menün.

Oyy beni düşündüğünüz için teşekkür ederim.bu ara azda yesem kilo alıyorum.bende ne yapmam getektiği i bilmiyorum.bugün tvde karatayı izledim.2 öğün beslenin diyordu.bakalım bazı notlar aldım.

Evde spor yapmak çok zevkli olabiliyor.bende evde yapıyorum artık.bugünkü sporumu görmeliydin canım.27 dkda xil çaldı.can..anne topumu verirmisin..
33 dk. Anne rüzgar bana tekme attı .hayda ...onun babası geldi sende gel.üzerimde sauna eşortman.hızla aşağı indim.2 di ilede konuştum.
Çıktım 5 dk geçti aşağıdan bit ses annee
Efendim dondurma almaya karar vermişler.aşağı para at.
15 dk geçti tık tık kapı.üst komşum geldi.böylece yürüyüşüm son buldu.
Yarın buna bir çözüm bulucam inşallah.

Nurdanım ben direk resmi alsam.merak ettim.

Niye halsizsinki canım.erken uyusaydın bugün.şu yeşil kahveyi bendemi alsam.

Ben hiç okumadım o tarz kitap.bir çift yüreği okudunmu bilmiyorum.ben çok etkilenmiştim.kendimi çok kurcalamıştım onu okuyunca.

Çok geçmiş olsun canım.annemde oldu yıllar önce.basit bir ameliyat ama aldığın pozisyon kötü.sonrası çok dikkat etmeli.posalı gıdalar yiyip acı ve asitli şeylerden uzak durmalı.

ablam menuyu zaten kızlar eleştirecektir ama bana da çok az geliyor bu menuler, hasta olmanızdan korkuyorum :26: hiç sebze yok mesela sırf protein ve karbonhidrat var, vitamini alamazsınız ki böyle :26:

boyun düzleşmesi için deç ok geçmiş olsun, doktorunuzu ihmal etmeyin de tez vakitte agrılarınız geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…