- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
O zaman mutlaka okumalısın.okudua ne kadar farklı özelliklere dahip olduğunu keşfedecekdin,her sonun yeni bir başlangıç olduğunu anlayacaksın,okuman bitince içinde bambaşka bir esra olduğunu hissdeceksin,çok ilkel sayılan bir topluluğun önünde saygıyla eğilip onlara hayran olmuştum.aborjinler.
Hayatımda en çok hediye ettiğim kitaptır.
Marlo morgan....
Çay bitince alırım zaten şimdi değil canım.
Dün menüm azdı biliyorum.aldığım o 2 kilodan hemen kurtulmak istiyorum.o yüzden sıkıyorum biraz.gündüz az olduğunu fark etmiyorumda,geceler uzun acıkıyorum.
Giderse gider gitmezse kendi bilir.çok zorlamam artık.iştahlı biriyimdir ama çok yemem zaten.ekmek çoculuğumdan beri çok az tükettiğim birşeydir.hani derler ya ekmeği kes zayıflarsın,o benim için geçerli değil pek zaten yemem.diyarbakırda tandır ekmekleri sayesinde ekmek yemeye alıştım.normal fırın ekmeği çok yemem.1 haftada 1 ekmek olmaz yediğim.diyet yapmadığım zaman bu yazdığım.
Ama gevrek yani simit hergün yiyebilirim.hiç dayanamam.izmire bir gideyim annem her sabah alır artık.burdada bir simitçi var müthiş yapıyor.aylardır o taraftaki kaldırımdan uzak duruyorum.
O sözüde yazmalıyım.
TANRIM BANA DEĞİŞTİREMEYECEĞİM ŞEYLERİ KABUL ETME GÜCÜ,DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRME CESARETİ VE BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKI ANLAYABİLME SAĞDUYSU VER.
bana kitap sordunmu böyle susmuyorum işte.ben bu sözden çok etkilendim.ya hala susmuyorum çok keyifli bir serüven al ve yaşa.ben kaçıyorum artık.hepinize müthiş keyifli,kendinizi çok sevdiğiniz huzurlu bol ışıklı bir gün diliyorum.öpüldünüz....
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsunDün akşam 1 saat tenis oynadım, canım çıktı resmen Bu sabah sürünerek kalktım yataktan, biraz keyifsizim, sindirim sistemimde bir sorun var sabahtan beri. İnşallah geçer kısa sürede. Bugün arkadaşlarla iş çıkışı mangal yapacağız, mini bir piknik gibi olacak, sonra da bir konsere gideceğiz. O zamana kadar düzelirim diye umuyorum.
Sabah belki enerji verir diye 1 mil Leslie yaptım ama Tibet hareketlerini yapamadım, enerjim yoktu
Doğacım sabah kaçta yaptığımı, kahvaltıdan sonra mı yaptığımı sormuştun sporu. Sabah kalkıp tuvalete giriyorum ilk iş, sonra 1 bardak su içiyorum rutin olarak, sonra Leslie yapıyorum, üstüne de Tibet hareketlerini yapıp, ondan sonra kahvaltı yapıyorum canım. Bazen 7'de oluyor, bazen 7:30 veya 8 bile olabiliyor.
Kizlarrr mrbb.ozledim sizi ya. Ama inanilmaz yogunum. Aksam girerim spordan sonra.opuldunuzzzz cok birikmis gecmis bir gunde. Oyuzden laptopdan girecegim hizli yanitlarim tlfona gore
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aborjinlerle ilgili bi kitap okumuştum bende, büyük ihtimalle bu kitaptır adını tam hatırlamıyorum şimdi :44: ama çok etkilenmiştim o zaman, hatta hala zaman zaman aklıma gelir, hala bir yerlerde yaşıyorlarmış ya, acaba şuan ne yapıyorlardır diye düşünüyorum
keşke böyle kamplar olsa da mesela senede 1 hafta gidip o hayatı yaşasakbazen köyde aborjin hayatı yaşayacam diyorum, ama internet telefon tv derken evden tek farkı arkamı döndüğüm manzaranın tamamen yeşil olması teknoloji kötü etkiliyor bazen bizi
oohhh afiyetler olsunnn
çalıştıgım zamanlarda sabah işe giderken saçımı bile yapmayıp 10 dk fazla uyuyaym diyordum seni çok takdir ettim neslicimpikniginizde de iyi eglenceler şimdiden
Kizlarrr mrbb.ozledim sizi ya. Ama inanilmaz yogunum. Aksam girerim spordan sonra.opuldunuzzzz cok birikmis gecmis bir gunde. Oyuzden laptopdan girecegim hizli yanitlarim tlfona gore
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boyu 1 karış daha uzun olaymış daha çok yakışırmışız da o da kusuru olsun artık ne diyelimgerçi daha ortada da bişey yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum amaannn hayırlısı yaa, ben yalnız da mutluyum hem bi işim olsa bide ankaraya gitsem eş dost arkadaş, benden keyislisi olmaz valla
Bugünkü menum bu ballarim pek sevmesemdee !
Sabah kahvalti gevreği yedim aylar sonra bir ilkti ama tadi cok guzeldi.Arada bir yemeyi düşünüyorum.Sonra aragoun yapmadım öğle tandir ekmegi gelmis ben de tahil hakkimi onda kullandim(fazlasiyla ) ikindide meyve yedim akşam zaten görünüyor ekmek yemedim bu saatten sonra gözüm sütlü kahvede başka bisey istemem nescafe gold ve yarım yağlı sütum resmen tiryakilik yaratti bende
Spor yapicam babamin uyumasini bekliyorum malum salonda anca yapabiliyorum.Leslie yapicam pilates hareketlerimi yaparim.
Bugun değişik bisey yaparak menumu onceden yazicam yarinda fotosunu atarim ne yicegimi bilmek istiyorum
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Bugün çok yoğundum.bu aralar böyle.evdeki pc bozuk.eve geldimmi can telefonumu bir kapıyor ta yatana kadar.o yüzden bugün gelemedim.
Geçmişede henüz bakamadım.candan zor aldı .
Hepiniz iyisinizdir inşallah.ben bu ara sol kolumdan ve orta parmağımdan şikayetçiydim.parmağom çok ağrıyor ve kullanamıyordum.bende boyın düxleşmesi var.dün baya test film derken.iltahaplanmış.ilaç aldım.bakalım rahatlatacakmı.
Bugünkü menüm üde yazayım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurts
Öğlen yarım tavuk göğsü ayran
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 3 köfte 1 dilim ekmek.1 kase yoğurt.
1 saat yürüyüş 150 mekik.
2 litre su
Teşekkür ederim ablacım bu akşam totomu kaldırıp da bişey yapmak istemedim kendime ödül verdim ve film izledim o kadar ihtiyacım vardı ki beynen dinlendim resmen
Çok geçmiş olsun canım.annemde oldu yıllar önce.basit bir ameliyat ama aldığın pozisyon kötü.sonrası çok dikkat etmeli.posalı gıdalar yiyip acı ve asitli şeylerden uzak durmalı.
Oyy beni düşündüğünüz için teşekkür ederim.bu ara azda yesem kilo alıyorum.bende ne yapmam getektiği i bilmiyorum.bugün tvde karatayı izledim.2 öğün beslenin diyordu.bakalım bazı notlar aldım.
Yarın ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
peynir yada yumurta bakalım İ( büyük ihtimal tost olur)
dom
sal
açlık durumuma göre sütü kahvaltıda içebilirim içmezsem ara öğün yaparım
öğle
tavuklu mantar
yoğurt
bir dilim ekmek
ara
meyve 2 porsiyon
akşam
karnıbahar yemeği
salata
bir dilim ekmek
ara
sütlü kahvem belki bir porsiyon meyvem
yarın fotolarıda atılacaktır
Anladım canım, bugün daha sakin olur inşallahLokantanın yoğunluğu nasıl yaz döneminde, değişiklik var mı artma veya azalma yönünde?
Benim bayrama kadar çok yoğun canım, bayramdan önce bitirip teslim edicem, ondan sonra anca rahat bir nefes alıcam gibi görünüyor. Tabi Eylül'de koşturmaca tekrar başlayacak
Bence de çok iyi yapmışsın canım. Yeter ki hareket olsun, evde, sokakta, işyerinde bir yolunu bulup artırmak lazımKararlı halin çok hoşuma gidiyor
Sağlıklı beslenip kilo veren kız, menün çok hoş, afiyet olsun, fotoğraflara da bayıldım
Geçmiş olsun Züleyhacım, acil şifalar dilerim, dikkat et kendine. Spor her zamanki gibi süper
Sen istesen kısa sürede öğrenirsin zaten Ama bu sayma işine göre yediklerini epey artırman lazım
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsunDün akşam 1 saat tenis oynadım, canım çıktı resmen Bu sabah sürünerek kalktım yataktan, biraz keyifsizim, sindirim sistemimde bir sorun var sabahtan beri. İnşallah geçer kısa sürede. Bugün arkadaşlarla iş çıkışı mangal yapacağız, mini bir piknik gibi olacak, sonra da bir konsere gideceğiz. O zamana kadar düzelirim diye umuyorum.
Sabah belki enerji verir diye 1 mil Leslie yaptım ama Tibet hareketlerini yapamadım, enerjim yoktu
Doğacım sabah kaçta yaptığımı, kahvaltıdan sonra mı yaptığımı sormuştun sporu. Sabah kalkıp tuvalete giriyorum ilk iş, sonra 1 bardak su içiyorum rutin olarak, sonra Leslie yapıyorum, üstüne de Tibet hareketlerini yapıp, ondan sonra kahvaltı yapıyorum canım. Bazen 7'de oluyor, bazen 7:30 veya 8 bile olabiliyor.
Doğacım biz de özlüyoruz seni bu aralar yoğunsun ama biliyoruz o yüzden bak işlerine gerçekten vaktin olduğunda acısını çıkarırız.Rabbim kolaylık versin
Canım şeftali kabızlık yapar o yüzden yasaklsmıştır.cok tskler hocam. yolda yabancı yerde wc gıtmez sureklı katı beslenir kola cok ıcer. vb seyler eklenince bu sonu yasaması normal. ama su an gayet ıyı. hemoroıd yastığı alıp yurtdışına bıle cıktı
doktor operasyondan sonra seftalıyı yasaklamış sadece. anlamadım sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?