Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kizlarrr mrbb.ozledim sizi ya. Ama inanilmaz yogunum. Aksam girerim spordan sonra.opuldunuzzzz cok birikmis gecmis bir gunde. Oyuzden laptopdan girecegim hizli yanitlarim tlfona gore

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaa çok merak ettim şimdi Neslican ve Nurdanım da okumuş ben eksik kalır mıyım ? Bir çift yürek hemen edinilmeli.Aborjinler hakkında en ufak bir fikrim yok.İnşallah bulabilirim olmazsa netten sipariş veririm

Ama müdüre çok güldüm hani nasıl bir şansa çıkmış işte E afiyet olsun size.Söz de çok manidar .....

Kitap konusunda sınırsızca konuşabiliriz ablammm çok mutlu oluyorum ben hepinizin fikirleri çok önemli.Bir tde öğrencisi olarak gözlem yapmış oluyorum

Çok zorlama zaten ablacım seni kilonda olabilmeyi çok isterdim hatta altıları görsem bile yetecek bana.Üzülüyorum artık gitmeyen kilolarıma

İşte ekmek yememen en büyük avantajın bence karbonhidrat ihtşiyacını başka şeylerden giderebilirsin sabah ki yarım gevrek iki dilim ekmek demek mesela bende çok severim hele ki izmir gevreği.Çocukluğum izmir de geçti benim o yüzden yeri ayrıdır.

Bence sporunu ihmal etme ablacım ki zaten etmiyorsunda.Kilon normal sağlıklı yaşam biçimi tam senlik

Ne kadar anlamlı bir söz ablamm gerçekten bir insanı kökten nitelendirebilecek değerde....

Biz de kocaman öpüyoruzzzz güzel dilekler bilmukabele

Neslicanım günaydınnn

Geçmiş olsun kuzum neden öyle oldu ki acaba ? Yediğin bişeyle alakalı ? Dün yine tenis oynanmış bananee yaa banada öğret valla çok hevesleniyorum

İş çıkışı bir an önce gelsin o zaman ayy piknik konser yupppiiii kimin konseriymiş tanınmış mı ?

Helal olsun neslicanım sen saat kaçta işbaşı yapıyorsun ben 7 de başlıyprum hazırlanmaya saat 8 30 da evden çıkıyorum ki spor falan yaptığım yok

Doğacım biz de özlüyoruz seni bu aralar yoğunsun ama biliyoruz o yüzden bak işlerine gerçekten vaktin olduğunda acısını çıkarırız.Rabbim kolaylık versin

Ballarım bu saate kadar menüme tam tamına uydum bakalım bu saatten sonra ne olacak ? Akşama toplu fotoları koyarım.

İşim daha sakin bugün şu an evdeyim yemeğe geldim.Birazdan çıkarım tekrar işe.Sanki bugün geç çıkmam.Fişlerimi bu saatte bitirdim bile.Bir kaç değişim,malzeme siparişi,km,mail... gibi işlerim var .Maksimum 3 saate bitiririm.Ekstra bir şey .çıkmazsa tabi.Bu akşam sporumu yapıcam öyle bakmayın söz yapıcam :26:

Burda hava inanılmaz dolu.Dün de yağdı bugünde yağar.Hani sıcaklarldan bunalan arkadaşları bekliyoruz ( kinayeli cümle )

Şimdilik öpüyorum ,yine görüşürüz

Ben de uyumayı seviyorum Nurdancım yaaa, eskiden haftasonu 1 gün en azından 12'ye kadar falan uyurdum, kaç yıldır uyuyamıyorum, işim olmasa da kalkıyorum erkenden Hafta içi ben de saçımla hiç uğraşmıyorum, makyaj da yapmıyorum, genelde de bir pantolon bir tişört modundayım, sabah spor yapmaya alışınca kahvaltı gibi ihtiyaç duyuyor insan Başta zor oluyor ama arka arkaya her gün yaptığında bir süre sonra alışkanlık oluşuyor. Bir de sabah ağır spor yapmamak lazım zaten, ben de Leslie bacımla 1 mil, bazen 2 mil yapıyorum. İçinde koşu olmayan videolardan yapıyorum. Üstüne Tibet hareketleri zaten esneme sağlıyor, enerjik bir şekilde güne başlamış oluyorsun Tavsiye ederim şeker

Biz de özledik seni pamuk şeker eksikliğin hissediliyor

kız, huyuna suyuna bak adamın. ısı gucu. karakterı. aılesı. boyu takıntı yapma. hem cozumu de var topuklu gıymezsınnnnn

arada degısıklık yapman doğru bırsey. ozledıgın seylerı yemelısın de zaten. bır yıldır cok katı bır dıyet yaptın oyuzden aralarda nefes al kı. keyıf almaya devam et bu süreçten. ınsanız ya robot degılız kı guzelım.

hımmmmm tandır ekmegı. superrrrrrrr ıste. afıyet olsunnn arada böyle seyler yap aferınnnnn

kahveyı taze sut ıle sevmıyorum sıcak sut kokusunu sevmıyorum cunku. kahveyı sekersız de ıcemıyorum ah ne olacak benım bu halım. kahve sayıklıyorum sonra böyle ortalardaaaaaaaaa

kahve dedın, sımdı yemekten sonra bır turk kahvesı patlatayım baya bır zaman oldu kervansaray kahvesı dıye bır kahve. kuruyemıslerde var. ıcınde damla sakızı, menenguc falan var. hem nescafe gıbı hem turk kahvesı gıbı karma degısık bır tadı var.

can da tam cancan ıste hocam. zamane cocugu ıste normal.

aaaaaa hastane dıyınce ben anlamıştım bır sey olduğunu . hatta sordum sıze ama keşke tel ıle sorsaymışım kusura bakmayın hocam. cok cok gecmıs olsun ıns sıfanızı bulursunuz hemen. bende de aynı duzlesme var ama sızdekı etkılerı gormuyorum sukur dıyeyım yanı.

spor süper. su süper. ama menüler yıne az be hocammmmmm

Teşekkür ederim ablacım bu akşam totomu kaldırıp da bişey yapmak istemedim kendime ödül verdim ve film izledim o kadar ihtiyacım vardı ki beynen dinlendim resmen

bu hafta lütfen kendını nadasa al. benım arkadaşımın lafıdır bu. hem beynen hem bedenen bıraz dınlen artık. sorumluluk duygusu olmadan ozgur bır aksam yasa . ramazan ayında uykumuz azalacak uzun sure açlık olacak sınır yapacak vb. oyuzden enazından ramazan oncesı su yorgunluğun ıcın bırseyler yap lütfen canım. cok ıyı yapmışsın dun mesela.

Çok geçmiş olsun canım.annemde oldu yıllar önce.basit bir ameliyat ama aldığın pozisyon kötü.sonrası çok dikkat etmeli.posalı gıdalar yiyip acı ve asitli şeylerden uzak durmalı.

cok tskler hocam. yolda yabancı yerde wc gıtmez sureklı katı beslenir kola cok ıcer. vb seyler eklenince bu sonu yasaması normal. ama su an gayet ıyı. hemoroıd yastığı alıp yurtdışına bıle cıktı

doktor operasyondan sonra seftalıyı yasaklamış sadece. anlamadım sasırdım

hocam tabı kı dusunecegız sız hasta olsanız cok uzuluruz allah esırgesın. hem sağlıklı zayıflamanın onemını sureklı vurguluyor ve bunu uygulayan ınsanlarız sonuçta hepımız. ama ıste bazen az yiyerek cozum bulmaya çalışıyoruz bunu ben yaptım dıyetımın ılk aylarında. neslı ıyı bılır. ama maalesef cok yanlış. yemıyorum kılo alıyorum demıssınız ya, yeterlı kalorı almadığınız ıcın vücut kıtlık sınyalı yakıp, proteınlerın olduğu kaslarınıza yonelıyordur kas kaybediyor olabılırsınız o kıtlık sınyalı ıle stres hormonumuz harekete gecıp vücudumuzda daha fazla yağlanmaya sebep oluyormuş ve ek olarak tabı kı stres. stres yapıyorsunuz bırkac kılo fazlalık kaldı diyerek. stresınız de kortızol hormonunu harekete gecırıyor ve yağlanma yapıyor olabılır

karatay cok güzel cok sağlıklı. ama meyvesız mutsuz olurum mesela.

menüler harıka vallaaaaaaaaa

karnabahar anlamadım kıs sebzesı degıl mı kız, nerden buldun bu bırıncı sorum. mevsımınde tüketmek lazım bu da ıkıncı notum.

bugun bırara yoğundu canım ama genel olarak lokantadan dolayı yoğundum cunku hesaplar karıştı ben de ıse el attım ve 6 aylık hesabı analız yapıyorum bu aksam da bıraz devam ederım bıter ıns.

ısler hafıfledı canım. kendını donduremıyor. bız destek oluyoruz. ayrıca ek bır eleman sart anneme. kadın yıkılıp kalacak allah esırgesın ama personelı karşılayamıyor. ha tabıkı borcunu da odemesı lazım ama olmadı. kredı cekecegız 30.000 tl borç var. onun da taksıdını odemesı lazım. güzel cok daha güzel olacak da ne bılıyım su son ıkı haftadır olan bır suru seyden sonra sankı az sıkıntımız vardı da bır sıkıntı daha ekledik dıye dusunur oldum daralıyorum boğuluyorum son günlerde.

benım ısler ramazanda yoğun olabılır sakın de. bellı degıl ama yoğun olsun. cunku sabahım 7 buçuğundan aksam 6 ya kadar nasıl vakıt geçecek o ısyerınde. dısarda dursan laf, telf konuşsan laf. uyumak dinlenmek yok bıdı bıdı yanııııııııı

sen rahatlayayacakmıssın ıns. ayyyyyy cok sukurrrrrrrrrrrrr canım yaaaaaa

ooooooooooooooo bır saat tenıs haaaaaa. harıkasın canım yaaaaaaaa. tebrık ederım.

kabızlık mı cekıyorsuyn sen ?

sımdı nasılsın ? gunun nasıldı ? cok sıkıntı yaratmamıştır ıns ya.

ooooooo mangal ve konser. harıka bır aksam kesınlıkle. ıyı eğlenceler canım.

sabah yıne sporun da var. ne dıyım harıkasın.

canım ac karnına spor yapmayın dıyorlar. hıc olmadı az mıktar kayısı, cevız vb bırseyler yıyın dıyorlar bılmıyorum.

sabah kalkınca ben de spor yapmak ıstıyorum ama dus almak lazım. ayrıca tahminen en gec 5 buçukta kalkmam gerekır hatta 5 bıle olabılır

Canım şeftali kabızlık yapar o yüzden yasaklsmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…