Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Neslicigim ben bugun giremedim hic.yoksa gelirdim sohbete canim.bidi bidi yazardim ben de o papatyali arkadasa tum oyumu verdim ama kaybettim canim.buarada oruc konusunda kesinlikle ayni seyi dusunuyorum bakis acisi konuaunda da son bes bucuk yildir yasadigum herseye bu bakis acisi ile dayaniyorum canim.zaman zaman unutuyorum maalesef.o gun bir tesaduf ile hatirladim iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sarı şifon gömlek lacivert kot lacivert rugan topuklu süz saç ve tabiki makyajlıydım balım

Vuuuu resmimiz demisss islerrrr baya ilerlemis durumdaaaa

Hoşgeldin Neslicanım ne güzel eğlenmişsin stres atmışın,eminim iyi gelmiştir.Hem şarkılar türküler falan bi başka güzel oluyor ya...

Alkol hemencecik artı yapsada cabuk gider canım bol su ile halledriz sıkıntı yok

Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim daha çok yolum var sizlerle motive oluyorum

Foto bekliyorum tabiki ay çok meraklıyım çooook

Çok teşekkür ederim ablacım ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi kısa sürede ulaşabilrim.Asıl sana maşallah çok güzel beslenmişsin yürüyüşte yapılmışş gider o kilocuklar hemen geldikleri gbi

Afiyet olsun hocam. Dinlenin ohh mis gibi yarin uyanin. Hastane demissuniz hayirdir. Yuruyus yapilmisss oh sifa olsunn ins.hocam cayin adi neydi buarada. Konyada bulamadim burda da bakiyorum bence de sagliginizi tehlikeye atmayin bu ibadetten daha onrmli bence.

Kızlar gözümü kırpsam dahi rüya görecek vazşyetteyim bi kusur ettiysem affola aslında yazardım uzun uzun ama çok uykum geldi o yüzden müsade isteyip iyi geceletr diyorıö

Neslicigim arti olmussun bu cok dogal canim.takma bence. Artik evdesin verebilirsin canim.hem yolculuk odemi de olabilir tatlim

Ben sarı şifon gömlek lacivert kot lacivert rugan topuklu süz saç ve tabiki makyajlıydım balım

Yaaaa sari seker oldun yineee.cok begenmistim ben.evet canim guzel bir hafta yasadik boyle olsun ins hep.ramszan icin arastiralim bu sayma isini. Olmadi ramazandan sonra baslarim lokanta konusu gunluk menunun secimi yayinlanmasi gunlyk hesap kitap tlf trafigi canim

Himmm o yaniii.kursagimda kaldi senle ugrasacaktim birazcikk pehhhh

uğraşabilirsin canım onda bir sıkıntı yok hem ben sana resmi gönderdim bugun ama bakmadın sen

İyi geceler kizlar alinti ancak bitti yatacagim malum 6 da kalkiyorum hatta dort bucuk kalkip namaz ve tekrar uyku.yeniden basladim namaza.cok yogundum bugun.ufak tefek camasir mutfsk. İsi halledip yuruyuse ciktim tempolu yarim saat .yirmi dk normsl elde ufak tefek market alisverisi.kardesim operasyon gecireceknis hemoroid icin.telaslandik. uzulduk lokabtamiz da var birakip ilgilenenedi annem.bu isin kotu tarafi iste. Unuttugum bisey yoktur ins opuldunuz guzellerrt

Saat epey oldu ama bugün henüz kimse girmediğine göre günaydın diyebilirim Ben akşam erken yattım, bugün daha iyiyim. Akşam spor falan yapamadım, pilav yapmıştım biraz da fazla yedim, erkenden de yatıp uyudum Sabah 1 mil Leslie yaptım, üstüne de Tibet hareketlerini yaptım, iyi geldi. İzmir'de felaket bir sıcak var kızlar, bu hafta böyle olacakmış galiba. Klimalar olmasa ne yapacağız hiç bilmiyorum
Şimdi ben de kendime Esoşunki gibi bir liste yapacağım Bu ay artık bir yere kıpırdamayı düşünmediğime göre biraz düzen iyidir diye düşünüyorum. Bayrama kadar ne kadar kilo verirsem kardır

Canım sayma işinde aştığın protein olsun, takma kafana o kadar, seninki de 3 değil 4 oluverir. Bu sayma sayesinde ne kadar dengeli beslendiğimizi farkediyoruz aslında, ben de süt hakkımı dolduruyorum çabuk Sen etobur, ben sütobur Sen menünü bir yaz da beraber bakalım canım. Et fazla olabilir ama süt az kalıyorsa nispeten dengeliyordur belki. Benim bu ara meyve eksik mesela, artırmam lazım. Kışın daha çok meyve yiyorum ben, onu farkettim.
Söyleye söyleye de olsa papatyaları kaptın yani Benim de bir tahminim var malum kişi için, galiba bilmeyen bir tek ben kaldım zaten İsminin baş harfi "B" mi?

Mrb kizlar bugun cok yigunum ama hepsi lokanra ile alakali. AncK girebildum uc dory gundur hava sucak olsa da serin oyuzden mutluyum neslicigime biraz ufleyim bu havadan. Neslicigim acilisi yaomus bugun. Gunaydin canim. Dinlenmene cok sevindim bu hafta boyle bir plan uygula bence. Buarada liste dedin duygunun ve ceylanin bayildigi bir listem vardi sana da bahsetmistim uyguluyamadum gerci. Onu senin yahoo adresine yolladim canim belki faydasi olur fikir verir sana. Ben kactim gelirim yine.opuyorummmm

Enerjini aldım valla canım ben bugün çok halsiz hissediyorum etrafımdaki herkes iyi oluyor sana sen yememeye devam et daha düşeceksin falan diyolar.Halbuki alakası yok yaniii...Burda hava hep serin sabah birazcık üşüdüm ama şimdi öğle sıcağı var ben sıcak havayı severim ama neme hiç gelemem.İyi ki klima var ama çok kalma önünde yaa çarpıyor.Akşam biraz kaçırsanda sabah telafi etmişsin canım.Önemli olan bu zaten.Bende dün öğle sarmada kaçırında akşam karabuğday ve yoğurt yedim.Güzel de oldu mesela bunu oturttuğumuzda bir sıkıntı olmaz.Ben de listemi sevdim daha güzel oluyor dönüp bakabiliyorsun ne yaptığına Ramazan içinde bir tane yapıcam.Bayrama güzel kilo verelim yaaa hem ben bu bayramda kendimi kısmıcam arkadaş akrabalar falan coşarlar bende tadını çokarmak istiyorum.Hem ramazan sonrası olacak hem de tatil bananeee yaaa

Günaydın balım ; öncelikle kardeşin için tekrardan geçmiş olsun umarım hafifçe atlatır.

Sana gelince ne yiyon ne içiyon hiç haberim yok bi ara yazz ben anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…