- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Tekrar merhaba kızlar, hiç çalışasım yok, buraya bakayım dedim ama sakin bugün:26:
Bu arada Nurdancım nasıl gidiyor sayma işi? Ben akşam toptan sayacağımBir de bu özel arkadaş papatya alan arkadaş mı acaba Hadi bakalım hayırlısı
Gunaydin gunumuz apaydinlik olsun ins sevgili arkadaslarim. Bugun cok yogun bir gun olmayacak pazartesi sendromum var biraz.isten degil kucuk patronun yaptigi seylere katlanamamaktan oturu. Neyse dusunmeyim diyerek misir puskullu kiraz sapli cayimi iciyorum biraz kitap okudum serviste.az daha okuyacagim ortalik sakinken. Bugun benim kiyafetlerum siyahli beyazli.ya sizin nasil. Spor salonu konusunda plan yapiyorum ama sorunlar var anlatirim uzunca.bir dusuneyim de once.hepinizi opuyorummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sayma işini dün biraz bozdum bugun yine sayıyorum ama ben bu proteinin sayısını sevmedim yaasabah kahvaltıda bitiyor bütün protein hakkım, öğlen fırında tavuk yedim, sayma işi olmasa içim rahat ederdi yaglı degil tuzlu degil diye ama şimdi protein sınırını aştım diye huzursuzum :18: ama adapte olacam inşallah bakalım
filizde papatya alan arkadaşım zannetmiş ama o çok yakın arkadaşım canımkendisi düşünüp almadı ayrıca o papatyayı 1 hafta önceden hergun bana çiçek al, hatta mumkunse papatya al dedim diye aldı yani özel arkadaşımla ortak arkadaşımız o çocuk hatta ben istersen whatsap tan yada face ten resmimizi gönderebilirim canım sana
filiz inat etti kendi bulacakmış, bekliyorum bende
Günaydın kızlar, dün akşam kesin dönüş yaptık, bayrama kadar da bir yere kıpırdamayı düşünmüyorumÇok yorgun hissediyorum, bir sürü iş var, pek ahesteyim bugün Kına gecesi çok eğlenceliydi, nikahtan sonra da evde canlı müzik keyfi vardı, mest oldum resmen Akrabalardan müzisyen olanlar var, bağlama eşliğinde türküler söyledik hep birlikte İçki tüketimimiz biraz fazla oldu, hem kınada vardı içki, hem evde, alışık olmadığım için onun yorgunluğu da var üzerimde. Boğazımda da hafif bir ağrı var, ilerlemez inşallah. Tabi bir de gitmeden önce bildirdiğim kiloma 500 gr katarak geldim:18: Hem içki, hem Antep yemekleri olunca sonuç kaçınılmaz oluyor tabi Cumartesiye kadar taze aldıklarımı veririm diye umuyorum en azından.
Şimdi bir kahve alayım kendime ve geçmişe bakayım neler olmuş ben yokken
Neslicim gelmiş .çok güzel bir hafta sonu yaşamışsın.aldığın 500 grmı hiç takma.dikkat edince 2 günde gider o.
Ramazanla ilgili düşüncelerinde haklısın canım.istesemde sonuna hiç varamıyorum.ilk gün mutlaka hastanelik oluyorum.denicem zorlanırsam tutmam zaten.
Doğada çok mutlu günler geçirmiş.kocaman bir yüreğin var canım.eşin sana ince davransa eminim onu mutlu etmek için herşeyi yaparsın.dilerim hep çok mutlu olursunuz.hayatında herşey yoluns giriyor artık.
Nurdancım bende damadımızı göRmek istiyorum.resimlerde hiç diyete ihtiyacın varmış gibi görünmüyorsun.ama mayo giyicem diyorsan bir kaç kilodan kurtulmak çok güxel olur.
Esramda güzel bir hafta sonu geçirdi.resimlerde harika çıkmıştın.diyette son hız devam ediyor.hedefe hızla yaklaşıyorsun.
Ben menümüde yazayım arkadaşlarım.
Sabah 1 dilim ekmek.1 yumurta 2 zeytin.1 çeri domates.
Öğlen 1 kase yoğurt ve küçük bir tabak bol limonlu deniz börülcesi.
45 dk yürüyüş ki bugün okula ordan hastaneye hastaneden ebru kursuna ordan tekrar hastaneye sonra eve geldim hiç durmadım hemen yürüdüm.şimdi bitki çayımı içiyorum.
fırında poşette tavuk ve mantarım var.yanında bol yeşil salata düşünüyorum.
bugünüm böyle canlarım.çok uykusuz ve yorgunum.yemeğimi yiyip uzanıcam.hepimizi öpüyorum.
Neslicim gelmiş .çok güzel bir hafta sonu yaşamışsın.aldığın 500 grmı hiç takma.dikkat edince 2 günde gider o.
Ramazanla ilgili düşüncelerinde haklısın canım.istesemde sonuna hiç varamıyorum.ilk gün mutlaka hastanelik oluyorum.denicem zorlanırsam tutmam zaten.
Doğada çok mutlu günler geçirmiş.kocaman bir yüreğin var canım.eşin sana ince davransa eminim onu mutlu etmek için herşeyi yaparsın.dilerim hep çok mutlu olursunuz.hayatında herşey yoluns giriyor artık.
Nurdancım bende damadımızı göRmek istiyorum.resimlerde hiç diyete ihtiyacın varmış gibi görünmüyorsun.ama mayo giyicem diyorsan bir kaç kilodan kurtulmak çok güxel olur.
Esramda güzel bir hafta sonu geçirdi.resimlerde harika çıkmıştın.diyette son hız devam ediyor.hedefe hızla yaklaşıyorsun.
Ben menümüde yazayım arkadaşlarım.
Sabah 1 dilim ekmek.1 yumurta 2 zeytin.1 çeri domates.
Öğlen 1 kase yoğurt ve küçük bir tabak bol limonlu deniz börülcesi.
45 dk yürüyüş ki bugün okula ordan hastaneye hastaneden ebru kursuna ordan tekrar hastaneye sonra eve geldim hiç durmadım hemen yürüdüm.şimdi bitki çayımı içiyorum.
fırında poşette tavuk ve mantarım var.yanında bol yeşil salata düşünüyorum.
bugünüm böyle canlarım.çok uykusuz ve yorgunum.yemeğimi yiyip uzanıcam.hepimizi öpüyorum.
Vuuuu resmimiz demisss islerrrr baya ilerlemis durumdaaaa
Kızlar gözümü kırpsam dahi rüya görecek vazşyetteyim bi kusur ettiysem affola aslında yazardım uzun uzun ama çok uykum geldio yüzden müsade isteyip iyi geceletr diyorıö
Ben sarı şifon gömlek lacivert kot lacivert rugan topuklu süz saç ve tabiki makyajlıydım balım
Kızlar işimle alakalı yazdığınız tüm teselli cümleleri için teşekkür ederim,siz olmasanız daha zor.İyi ki varsınız
2 senelik arkadaşız canım var tabi ki beraber resimlerimiz
Himmm o yaniii.kursagimda kaldi senle ugrasacaktim birazcikk pehhhh
sayma işini dün biraz bozdum bugun yine sayıyorum ama ben bu proteinin sayısını sevmedim yaasabah kahvaltıda bitiyor bütün protein hakkım, öğlen fırında tavuk yedim, sayma işi olmasa içim rahat ederdi yaglı degil tuzlu degil diye ama şimdi protein sınırını aştım diye huzursuzum :18: ama adapte olacam inşallah bakalım
filizde papatya alan arkadaşım zannetmiş ama o çok yakın arkadaşım canımkendisi düşünüp almadı ayrıca o papatyayı 1 hafta önceden hergun bana çiçek al, hatta mumkunse papatya al dedim diye aldı yani özel arkadaşımla ortak arkadaşımız o çocuk hatta ben istersen whatsap tan yada face ten resmimizi gönderebilirim canım sana
filiz inat etti kendi bulacakmış, bekliyorum bende
Saat epey oldu ama bugün henüz kimse girmediğine göre günaydın diyebilirimBen akşam erken yattım, bugün daha iyiyim. Akşam spor falan yapamadım, pilav yapmıştım biraz da fazla yedim, erkenden de yatıp uyudum Sabah 1 mil Leslie yaptım, üstüne de Tibet hareketlerini yaptım, iyi geldi. İzmir'de felaket bir sıcak var kızlar, bu hafta böyle olacakmış galiba. Klimalar olmasa ne yapacağız hiç bilmiyorum
Şimdi ben de kendime Esoşunki gibi bir liste yapacağımBu ay artık bir yere kıpırdamayı düşünmediğime göre biraz düzen iyidir diye düşünüyorum. Bayrama kadar ne kadar kilo verirsem kardır
Mrb kizlar bugun cok yigunum ama hepsi lokanra ile alakali. AncK girebildum uc dory gundur hava sucak olsa da serin oyuzden mutluyum neslicigime biraz ufleyim bu havadan. Neslicigim acilisi yaomus bugun. Gunaydin canim. Dinlenmene cok sevindim bu hafta boyle bir plan uygula bence. Buarada liste dedin duygunun ve ceylanin bayildigi bir listem vardi sana da bahsetmistim uyguluyamadum gerci. Onu senin yahoo adresine yolladim canim belki faydasi olur fikir verir sana. Ben kactim gelirim yine.opuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?