Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Güzel arkadaşlarım ben kaçıyorum artık.kitaplarımızı aldık canla okumaya gidiyoruz.hepinizi kocaman öpüyorum

Hocam çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar iyi gelir ben de bugün göremeyince merak etmiştim dikkat et kendine lütfen.Menünü saysam az kalıcak yine mesela tahıl bir de kalmış meyve de öyle hiç çiğ sebze göremedim ablacım.Ramazan öncesi biraz arttırabilirsin.Yeşil kahveyi tavsiye ediyorum ama şimdi bir çay içiyorsun yaa hani ikisi bir arada nasıl olur bilemedim.Spor zaten süperrrr

Of ya o tandır ekmeği olsa ımm bende yerdi .spora devam etmen çok iyi.bence kötü olmamış menün.

Teşekkür ederim ablacım bu akşam totomu kaldırıp da bişey yapmak istemedim kendime ödül verdim ve film izledim o kadar ihtiyacım vardı ki beynen dinlendim resmen

Ben hiç okumadım o tarz kitap.bir çift yüreği okudunmu bilmiyorum.ben çok etkilenmiştim.kendimi çok kurcalamıştım onu okuyunca.

Hayır okumadım ablacım attım listeye nurdanımda secret dedi o da listemde en kısa sürede edineceğim teşekkürler ballarım

Yarın ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
peynir yada yumurta bakalım İ( büyük ihtimal tost olur)
dom
sal
açlık durumuma göre sütü kahvaltıda içebilirim içmezsem ara öğün yaparım

öğle
tavuklu mantar
yoğurt
bir dilim ekmek

ara
meyve 2 porsiyon

akşam
karnıbahar yemeği
salata
bir dilim ekmek

ara
sütlü kahvem belki bir porsiyon meyvem

yarın fotolarıda atılacaktır

Hayır okumadım ablacım attım listeye nurdanımda secret dedi o da listemde en kısa sürede edineceğim teşekkürler ballarım

O zaman mutlaka okumalısın.okudua ne kadar farklı özelliklere dahip olduğunu keşfedecekdin,her sonun yeni bir başlangıç olduğunu anlayacaksın,okuman bitince içinde bambaşka bir esra olduğunu hissdeceksin,çok ilkel sayılan bir topluluğun önünde saygıyla eğilip onlara hayran olmuştum.aborjinler.
Hayatımda en çok hediye ettiğim kitaptır.
Marlo morgan....

Bugün dünü telagi edicem nurdancım.okulda güzel bir kahvaltı yapıcağız.bol taze yeşillik yicem.

Çay bitince alırım zaten şimdi değil canım.
Dün menüm azdı biliyorum.aldığım o 2 kilodan hemen kurtulmak istiyorum.o yüzden sıkıyorum biraz.gündüz az olduğunu fark etmiyorumda,geceler uzun acıkıyorum.
Giderse gider gitmezse kendi bilir.çok zorlamam artık.iştahlı biriyimdir ama çok yemem zaten.ekmek çoculuğumdan beri çok az tükettiğim birşeydir.hani derler ya ekmeği kes zayıflarsın,o benim için geçerli değil pek zaten yemem.diyarbakırda tandır ekmekleri sayesinde ekmek yemeye alıştım.normal fırın ekmeği çok yemem.1 haftada 1 ekmek olmaz yediğim.diyet yapmadığım zaman bu yazdığım.
Ama gevrek yani simit hergün yiyebilirim.hiç dayanamam.izmire bir gideyim annem her sabah alır artık.burdada bir simitçi var müthiş yapıyor.aylardır o taraftaki kaldırımdan uzak duruyorum.

Ya dünya kadar yazdım yanlış bir yere bastım hepsi gitti.
Yazdıklarımı toparlamak zor.bir öğretmene hiç yakışmayan bir huyum var.😟aynı şeyi bir daha tekrarlamayı sevmiyorum.
Ama derste öyle değilim.defalarca anlatırım bu durum benı sıkdada.
Güzel bir gün olur hepimiz için inşallah.
Bugün kahvaltıyı okulda yapıyoruz o yüzden canıda götürücem.
Kendimi bağışlamayı,yargılamamayı,ama geçmişten ders almayı öğrenmem gerekiyordu.
Bana kabul etmeyi,içten olmayı ve başkalarının da aynısını yapabilmesi için kendimi sevmeyi öğrettiler.bu bir çift yürekten bir alıntı.okursan eğer kalemi yanından hiç ayırma.altını çizrceğin o kadar çok yer varki.
Eee esram amma anlattım demi.elimdeki bitsin tekrar alıcam elime.
Hatta o kitapla ilgili çok hoş bir anım var.
Bursada çalışırken okuyordum bu kitabı.bir an öyle müthiş bir cümle ile karşılaştım ki mutlaka bir yerlerde okumuşsundur çok kullanılıt hala.neyse bunu yaxmak istedim madanın üstünde boş spor loto kağıtları vardı birinin arkasına yazdım.derse girip çıkınca müdürüm spor loto kağıdına oynamış.bunu kim yazdı dedi benim olduğunu söyledim.ne çıkarsa ortağız dedi.söz onuda çok etkilemiş.o kağıttan çok büyükte olmasa kazandı ve tüm okula yemek ısmarladı.

O sözüde yazmalıyım.
TANRIM BANA DEĞİŞTİREMEYECEĞİM ŞEYLERİ KABUL ETME GÜCÜ,DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRME CESARETİ VE BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKI ANLAYABİLME SAĞDUYSU VER.

bana kitap sordunmu böyle susmuyorum işte.ben bu sözden çok etkilendim.ya hala susmuyorum çok keyifli bir serüven al ve yaşa.ben kaçıyorum artık.hepinize müthiş keyifli,kendinizi çok sevdiğiniz huzurlu bol ışıklı bir gün diliyorum.öpüldünüz....

Sagol canim is yogun degildi bizim lokanta isleri karisikti bugun. Senin nasildi gunun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım canım, bugün daha sakin olur inşallah Lokantanın yoğunluğu nasıl yaz döneminde, değişiklik var mı artma veya azalma yönünde?
Benim bayrama kadar çok yoğun canım, bayramdan önce bitirip teslim edicem, ondan sonra anca rahat bir nefes alıcam gibi görünüyor. Tabi Eylül'de koşturmaca tekrar başlayacak

Bence de çok iyi yapmışsın canım. Yeter ki hareket olsun, evde, sokakta, işyerinde bir yolunu bulup artırmak lazım Kararlı halin çok hoşuma gidiyor

Sağlıklı beslenip kilo veren kız, menün çok hoş, afiyet olsun, fotoğraflara da bayıldım

Geçmiş olsun Züleyhacım, acil şifalar dilerim, dikkat et kendine. Spor her zamanki gibi süper

Neslim.
Menümü saymışsın çok hoşuma gitti.böyle olunca öğrenirim bu sayma işini ben.

Sen istesen kısa sürede öğrenirsin zaten Ama bu sayma işine göre yediklerini epey artırman lazım

Züleyhacım ne güzel bir kitap önermişsin, kişisel gelişim deyince aklıma gelmezdi bu kitap açıkçası ama senin sayende hatırladım ve güzel anılar canlandı bende de Yıllar önce okumuştum ve çok etkilenmiştim, insanın kendi içine bakmasını, kendini sorgulamasını ve güzel kararlar almasını sağlayan bir kitap bence de. En kısa zamanda bir kere daha okuyayım ben bu kitabı

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun Dün akşam 1 saat tenis oynadım, canım çıktı resmen Bu sabah sürünerek kalktım yataktan, biraz keyifsizim, sindirim sistemimde bir sorun var sabahtan beri. İnşallah geçer kısa sürede. Bugün arkadaşlarla iş çıkışı mangal yapacağız, mini bir piknik gibi olacak, sonra da bir konsere gideceğiz. O zamana kadar düzelirim diye umuyorum.
Sabah belki enerji verir diye 1 mil Leslie yaptım ama Tibet hareketlerini yapamadım, enerjim yoktu
Doğacım sabah kaçta yaptığımı, kahvaltıdan sonra mı yaptığımı sormuştun sporu. Sabah kalkıp tuvalete giriyorum ilk iş, sonra 1 bardak su içiyorum rutin olarak, sonra Leslie yapıyorum, üstüne de Tibet hareketlerini yapıp, ondan sonra kahvaltı yapıyorum canım. Bazen 7'de oluyor, bazen 7:30 veya 8 bile olabiliyor.

aborjinlerle ilgili bi kitap okumuştum bende, büyük ihtimalle bu kitaptır adını tam hatırlamıyorum şimdi :44: ama çok etkilenmiştim o zaman, hatta hala zaman zaman aklıma gelir, hala bir yerlerde yaşıyorlarmış ya, acaba şuan ne yapıyorlardır diye düşünüyorum
keşke böyle kamplar olsa da mesela senede 1 hafta gidip o hayatı yaşasak bazen köyde aborjin hayatı yaşayacam diyorum, ama internet telefon tv derken evden tek farkı arkamı döndüğüm manzaranın tamamen yeşil olması teknoloji kötü etkiliyor bazen bizi

Bugün dünü telagi edicem nurdancım.okulda güzel bir kahvaltı yapıcağız.bol taze yeşillik yicem.

oohhh afiyetler olsunnn

çalıştıgım zamanlarda sabah işe giderken saçımı bile yapmayıp 10 dk fazla uyuyaym diyordum seni çok takdir ettim neslicim pikniginizde de iyi eglenceler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…