- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Biz de özledik seni pamuk şekereksikliğin hissediliyor
O sözüde yazmalıyım.
TANRIM BANA DEĞİŞTİREMEYECEĞİM ŞEYLERİ KABUL ETME GÜCÜ,DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRME CESARETİ VE BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKI ANLAYABİLME SAĞDUYSU VER.
bana kitap sordunmu böyle susmuyorum işte.ben bu sözden çok etkilendim.ya hala susmuyorum çok keyifli bir serüven al ve yaşa.ben kaçıyorum artık.hepinize müthiş keyifli,kendinizi çok sevdiğiniz huzurlu bol ışıklı bir gün diliyorum.öpüldünüz....
Çay bitince alırım zaten şimdi değil canım.
Dün menüm azdı biliyorum.aldığım o 2 kilodan hemen kurtulmak istiyorum.o yüzden sıkıyorum biraz.gündüz az olduğunu fark etmiyorumda,geceler uzun acıkıyorum.
Giderse gider gitmezse kendi bilir.çok zorlamam artık.iştahlı biriyimdir ama çok yemem zaten.ekmek çoculuğumdan beri çok az tükettiğim birşeydir.hani derler ya ekmeği kes zayıflarsın,o benim için geçerli değil pek zaten yemem.diyarbakırda tandır ekmekleri sayesinde ekmek yemeye alıştım.normal fırın ekmeği çok yemem.1 haftada 1 ekmek olmaz yediğim.diyet yapmadığım zaman bu yazdığım.
Ama gevrek yani simit hergün yiyebilirim.hiç dayanamam.izmire bir gideyim annem her sabah alır artık.burdada bir simitçi var müthiş yapıyor.aylardır o taraftaki kaldırımdan uzak duruyorum.
Bugün dünü telagi edicem nurdancım.okulda güzel bir kahvaltı yapıcağız.bol taze yeşillik yicem.
Evde spor yapmak çok zevkli olabiliyor.bende evde yapıyorum artık.bugünkü sporumu görmeliydin canım.27 dkda xil çaldı.can..anne topumu verirmisin..
33 dk. Anne rüzgar bana tekme attı .hayda ...onun babası geldi sende gel.üzerimde sauna eşortman.hızla aşağı indim.2 di ilede konuştum.
Çıktım 5 dk geçti aşağıdan bit ses annee
Efendim dondurma almaya karar vermişler.aşağı para at.
15 dk geçti tık tık kapı.üst komşum geldi.böylece yürüyüşüm son buldu.
Yarın buna bir çözüm bulucam inşallah.
Ya dünya kadar yazdım yanlış bir yere bastım hepsi gitti.
Yazdıklarımı toparlamak zor.bir öğretmene hiç yakışmayan bir huyum var.😟aynı şeyi bir daha tekrarlamayı sevmiyorum.
Ama derste öyle değilim.defalarca anlatırım bu durum benı sıkdada.
Güzel bir gün olur hepimiz için inşallah.
Bugün kahvaltıyı okulda yapıyoruz o yüzden canıda götürücem.
Kendimi bağışlamayı,yargılamamayı,ama geçmişten ders almayı öğrenmem gerekiyordu.
Bana kabul etmeyi,içten olmayı ve başkalarının da aynısını yapabilmesi için kendimi sevmeyi öğrettiler.bu bir çift yürekten bir alıntı.okursan eğer kalemi yanından hiç ayırma.altını çizrceğin o kadar çok yer varki.
Eee esram amma anlattım demi.elimdeki bitsin tekrar alıcam elime.
Hatta o kitapla ilgili çok hoş bir anım var.
Bursada çalışırken okuyordum bu kitabı.bir an öyle müthiş bir cümle ile karşılaştım ki mutlaka bir yerlerde okumuşsundur çok kullanılıt hala.neyse bunu yaxmak istedim madanın üstünde boş spor loto kağıtları vardı birinin arkasına yazdım.derse girip çıkınca müdürüm spor loto kağıdına oynamış.bunu kim yazdı dedi benim olduğunu söyledim.ne çıkarsa ortağız dedi.söz onuda çok etkilemiş.o kağıttan çok büyükte olmasa kazandı ve tüm okula yemek ısmarladı.
ayyyyyyyyy bayıldım bayıldım. tam da suaralar ıhtıyacım olan bır dua bır dılek resmen. ne güzel bır paylaşım oldu hocam. cok tsk ederım kendı adıma.
susmayalım ya kıtaptan daha güzel bır konu var mı anlatmak ve dinlemek adına.
sızın de gununuz bol ışıklı gecmıstır ıns. opuyorummmm
bu cok güzel bır haber ısteeeeeeee. güzel bır kahvaltının yerını hıcbırsey tutmuyor valla. buaralar kahvaltımda taze semızotu yıyorum hatta oglen ve aksamlar da yapıyorum cok güzel oluyorrrr
kız, huyuna suyuna bak adamın. ısı gucu. karakterı. aılesı. boyu takıntı yapma. hem cozumu de var topuklu gıymezsınnnnn
ıyı aksamlar kızlar
maasallah cok güzel sohbet olmuş. sırf hızlı yanıtlamak ıcın laptopdan gırıyorum herkes sukur ıyı. ben de ıyı sayılırım streslıyım yoğunum anlattığım sebeplerden dolayı. sımdı hesap kıtap. camasır asma vb ıslerım olacak dun kıtap okuyamadım bu hesap ısınden dolayı. bugun de olmaz sanırım. bugun keyfım yok spor ıcımden gelmedı oyuzden.
ha buarada ehlıyet sınavından kalmışım, 2 eksık soru ıle. 4 puan eksık kalmış. hıc çalışmadım desem yerıdır oyuzden puan ıyı ama yıne de geçsem ıyı olacaktı yenıden para yatır sınava gır falan. cok sıkı calısacagım bu kez. 12 temmuz sınav tarıhım. yazılı sınavdan bıle kaldım dıreksıyon artık kımbılır kaçıncı tekrar olurrrrrr
kızlar ben bıngo camasır deterjanı kullanıyorum esım almış cok memnun kaldım cok yoğun ıcerıgı var. az kullanıyorum oyuzden ve kokusu cok cok kalıcı. günlük ped duzenlı kullanıyorum onun ıcın de ıyı bır marka buldum. onu da yarın yazarım tavsıye ederım artık. aklımda degıl su an.
esosa soz vermıstım bır resım paylaşacağım menü vb konular hakkında. bır de son kıtabımdan bazı alıntalar olacak. yarın cekerım artık.
kendınıze ıyı bakın emı. kocaman opuldunuzzzzzzzzzz
Gunaydin kizlar uc gundur az uyudum ve loksntanin hesap islerinden dolayi full calistim hesap yaptim cok yorgun hissediyorum bu sebeple. Bugun ayrica ehliyet sinsvimin odemesi ramazan bayrami tatilinin planlari da var esim tahlile gitti sabah. Kan degetrleri icin yine. Gece ve sabah kramplar oldu bacaginda yine. Cok azicik kahve icmisti korktu yine tikanmami oldu diye. Kahve yesillik sut urunu vb seyin cogu yasak ya da az tuketiliyor ben kendi hesabimi bitirdim sayilir ama esim ve babsmin matematiksel farkliliklari bizi germeye devam eder dahaa. Hayirlisi artik. Diyorum ya derdimiz azdi sanki dert aldik gelecek icin ama umdugunuz gibi olmadi ayrica uzaktan cok yuku oluyor insana.gunluk hayat sagluk is yeterince cok sorunlulugunuz var zaten. Diyet konusunda sorun yok bugun yuruyus de yaoacagim hrm de uzun olacsk carsiya gitmem lazim cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar, akşam hem mangal, hem konser çok güzeldi. Konserden sonra sahilde yürüyüş yaptık, dondurma yedik, eve vardığımızda saat 02 olmuştuTabi ben sabah pert halde kalktım, yaşlanıyorum galiba ben yaa, eskiden etkilenmezdim bu kadar, şimdi dışarda fazla vakit geçirip, bir de geç yatınca dağılıyorum resmen
Bir de çok abartılı yedim akşam, böyle durumlarda insan zaten çok yiyor da ben resmen abarttım, Züleyhayı daha iyi anlıyorum, kararında bırakmak zor oluyor, biraz kilo versem bu kadar rahatsız olmam belki ama şimdi 1 ileri 2 geri gibi oluyor.
Sabah spor da yapamadım, bugün iş çıkışı da alışveriş yapacağız, gerçi orada da yürümüş olurum, idare eder. Bulabilirsem kendime günlük giymek için siyah renk spor ayakkabı alacağım
Eşimin yarın Antep'e gitme durumu var, Pazar veya Pazartesi dönecek muhtemelen, babası rahatsızdı biliyorsunuz, durumu ağırlaşmış galiba, belki benim de acil gitmem gerekebilir, haftasonu biraz ev işi ve ütü işlerini halledeceğim, ne olur ne olmaz, acil gitmem gerekirse ev çok fena durumda, kıyafet ayarlamak bile sorun olabilir, sonra işin içinden çıkmam zor olur. Üst üste iki haftasonu evde olmayınca kaçınılmaz sonuç oluyor zaten.
Bende durumlar böyle, ilk fırsatta geçmişe dalacağımDün aslında Esoşa uzunca yazmıştım birşeyler ama o arada ofise biri geldi, sonra da yazdıklarım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?