Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

ayyyyyyyyy bayıldım bayıldım. tam da suaralar ıhtıyacım olan bır dua bır dılek resmen. ne güzel bır paylaşım oldu hocam. cok tsk ederım kendı adıma.

susmayalım ya kıtaptan daha güzel bır konu var mı anlatmak ve dinlemek adına.

sızın de gununuz bol ışıklı gecmıstır ıns. opuyorummmm

hocam esınız ve oğullarınızla ılk buluşmada bence bır kahvaltı yapın sımıtlı. bıraz keyıf yapmış olun. ekmek konusunda cok ımrendım ya. ben ekmegı cok cok severım hamurısı unlu herseye cok duskunum.

Bugün dünü telagi edicem nurdancım.okulda güzel bir kahvaltı yapıcağız.bol taze yeşillik yicem.

bu cok güzel bır haber ısteeeeeeee. güzel bır kahvaltının yerını hıcbırsey tutmuyor valla. buaralar kahvaltımda taze semızotu yıyorum hatta oglen ve aksamlar da yapıyorum cok güzel oluyorrrr

canım ev ortamı daha ıyı aslında. daha ozgur. ama ben spor salonuna bır dadandım bır daha başka bır sey yapamaz oldum hayat boyu spordan uzak bırı olarak evde spor yapmak cok zor oldu benım ıcın. dısarda yuruyusu de ıkı uc ay her gun hatta saatlerce yapmıştım dıyetımın ılk zamanları. neslı bılır.ç oyuzden spor salonu hem degısıklık hem kalıtelı spor oldu benım ıcın. ama artık sıkıntılı daha doğrusu huzursuz olacağım etkenlerı ortaya çıkınca cozum bulmayı denedım ıns kalıcı olur bu cozumum. dedıgım gıbı bıraz takıntılı bırıyım bu konuda.

can ve spor hıkayenızı ınanılmaz bır keyıfle ve gulumsyerek ve resmen gözümde canlandırarak okudum hocam yaaaaaa

lıse yıllarında okumuştum. oyle bır güzel anlattınız kı hocam kıtabı yenıden okuma ıstegı belırdı unutmuşum da zaten aslına bakacak olursanız.

anınız da ayrı bır guzelmısss cok keyıflııııııı kesınlıkle.

kıtap kıtap dedık. ben her kıtabıma kısa bır not yazarım lıse yıllarımdan berı. tarıh atarım, sehrı yazarım. sımdı mesela bır cıft yürek ı yenıden okurken , 1998 yazacak sanırım ve adana yazacak mesela ve kımbılır hangı notum olacak. cok keyıflı oluyor buuuuuuuuuu

ıyı aksamlar kızlar

maasallah cok güzel sohbet olmuş. sırf hızlı yanıtlamak ıcın laptopdan gırıyorum herkes sukur ıyı. ben de ıyı sayılırım streslıyım yoğunum anlattığım sebeplerden dolayı. sımdı hesap kıtap. camasır asma vb ıslerım olacak dun kıtap okuyamadım bu hesap ısınden dolayı. bugun de olmaz sanırım. bugun keyfım yok spor ıcımden gelmedı oyuzden.

ha buarada ehlıyet sınavından kalmışım, 2 eksık soru ıle. 4 puan eksık kalmış. hıc çalışmadım desem yerıdır oyuzden puan ıyı ama yıne de geçsem ıyı olacaktı yenıden para yatır sınava gır falan. cok sıkı calısacagım bu kez. 12 temmuz sınav tarıhım. yazılı sınavdan bıle kaldım dıreksıyon artık kımbılır kaçıncı tekrar olurrrrrr

kızlar ben bıngo camasır deterjanı kullanıyorum esım almış cok memnun kaldım cok yoğun ıcerıgı var. az kullanıyorum oyuzden ve kokusu cok cok kalıcı. günlük ped duzenlı kullanıyorum onun ıcın de ıyı bır marka buldum. onu da yarın yazarım tavsıye ederım artık. aklımda degıl su an.

esosa soz vermıstım bır resım paylaşacağım menü vb konular hakkında. bır de son kıtabımdan bazı alıntalar olacak. yarın cekerım artık.

kendınıze ıyı bakın emı. kocaman opuldunuzzzzzzzzzz

Sabah araogunde bir bardak süt var aksam ara öğünde meyve olacak ballarim yarim muz ve kiraz olur sporumuda yaptim soz verdigim uzere leslie agirlikli 3 mil kol hareketleri ve pilates calistim birazzz başarılı gun oldu simdi müzik dinliyorum sonra hoooop dussss

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1403719602689.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $1403719644162.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $1403719663411.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $1403719681138.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $1403719696656.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $1403719724974.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 37

Bu söze bende bayılıyorum.insanın tam ihtiyacı olan şey.
Hayatımızda ne çok değiştiremeyeceğimiz şeyleri değiştirmeye,değiştiremeyincede ne çok açmaza düşeriz.
Ben okuduğum yıl çok ama çok etkilenmiştim.
Esra kişisel gelişimle ilgili bir kitap sorunca ilk aklıma gelen kitap oldu.ben altını çize çize okudum.birçok arkadaşımada hediye ettim.
Ne güzel hepiniz okumuşsunuz.ee artık esramda okur.

bu cok güzel bır haber ısteeeeeeee. güzel bır kahvaltının yerını hıcbırsey tutmuyor valla. buaralar kahvaltımda taze semızotu yıyorum hatta oglen ve aksamlar da yapıyorum cok güzel oluyorrrr

Facede görmüşsündür soframızı belki.patates kızartması ve menemende yaptık.çok yedim çok canım.yarın kaldıüımız yerden devam.
Periyodik dönemim yakın karnım baya şiş.

kız, huyuna suyuna bak adamın. ısı gucu. karakterı. aılesı. boyu takıntı yapma. hem cozumu de var topuklu gıymezsınnnnn

tabi canım boy işin şakası, o kadar dert etmem yani

canım ehliyet sınavıyla ilgili şunu söyleyim, eski yıllarda çıkmış soruları çöz yeter ben hiç bi derse gitmedim, hiç bi konu çalışmadım, sadece son bikaç gün geçmiş yılların sorularını çözdüm, 3 bölümden de 90 ın üstünde aldım hiç merak etme 12 temmuza kadar mutlaka halledersin

Esos nasilsin diyordun ne yiyon ne iciyon diyordun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403764083945.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $1403764097271.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $1403764108210.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 37
Okuldayım arkadaşlar kahvaltı yapıyor ben uzak duruyorum .dün çok yedim hala vicdan yapıyorum.
Bugün sonunu getirebilirsem buğdayla başladım güne.1 gün yapmak istiyorum.
Yarın seminerin son günü.evde daha dikkatli olurum.okuldakilere uysam çok kilo alırım.
Sizler nasılsınız arkadaşlar.

Bu da notlar

Eklentiler

• $1403766642197.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $1403766667032.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $1403766690730.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $1403766709826.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $1403766734761.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $1403766770607.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 26
Gunaydin kizlar uc gundur az uyudum ve loksntanin hesap islerinden dolayi full calistim hesap yaptim cok yorgun hissediyorum bu sebeple. Bugun ayrica ehliyet sinsvimin odemesi ramazan bayrami tatilinin planlari da var esim tahlile gitti sabah. Kan degetrleri icin yine. Gece ve sabah kramplar oldu bacaginda yine. Cok azicik kahve icmisti korktu yine tikanmami oldu diye. Kahve yesillik sut urunu vb seyin cogu yasak ya da az tuketiliyor ben kendi hesabimi bitirdim sayilir ama esim ve babsmin matematiksel farkliliklari bizi germeye devam eder dahaa. Hayirlisi artik. Diyorum ya derdimiz azdi sanki dert aldik gelecek icin ama umdugunuz gibi olmadi ayrica uzaktan cok yuku oluyor insana.gunluk hayat sagluk is yeterince cok sorunlulugunuz var zaten. Diyet konusunda sorun yok bugun yuruyus de yaoacagim hrm de uzun olacsk carsiya gitmem lazim cunku

Aksam ya da ogleden sonra gelirim opuldunuz fistiklarrr

Merhaba arkadaşlar, akşam hem mangal, hem konser çok güzeldi. Konserden sonra sahilde yürüyüş yaptık, dondurma yedik, eve vardığımızda saat 02 olmuştu Tabi ben sabah pert halde kalktım, yaşlanıyorum galiba ben yaa, eskiden etkilenmezdim bu kadar, şimdi dışarda fazla vakit geçirip, bir de geç yatınca dağılıyorum resmen
Bir de çok abartılı yedim akşam, böyle durumlarda insan zaten çok yiyor da ben resmen abarttım, Züleyhayı daha iyi anlıyorum, kararında bırakmak zor oluyor, biraz kilo versem bu kadar rahatsız olmam belki ama şimdi 1 ileri 2 geri gibi oluyor.
Sabah spor da yapamadım, bugün iş çıkışı da alışveriş yapacağız, gerçi orada da yürümüş olurum, idare eder. Bulabilirsem kendime günlük giymek için siyah renk spor ayakkabı alacağım
Eşimin yarın Antep'e gitme durumu var, Pazar veya Pazartesi dönecek muhtemelen, babası rahatsızdı biliyorsunuz, durumu ağırlaşmış galiba, belki benim de acil gitmem gerekebilir, haftasonu biraz ev işi ve ütü işlerini halledeceğim, ne olur ne olmaz, acil gitmem gerekirse ev çok fena durumda, kıyafet ayarlamak bile sorun olabilir, sonra işin içinden çıkmam zor olur. Üst üste iki haftasonu evde olmayınca kaçınılmaz sonuç oluyor zaten.
Bende durumlar böyle, ilk fırsatta geçmişe dalacağım Dün aslında Esoşa uzunca yazmıştım birşeyler ama o arada ofise biri geldi, sonra da yazdıklarım gitti

Bir aksilik başladımı arkası kesilmez zaten.uzaktan işi kontrol etmek zor tabii
Allah yardımcın olsun.eşinede çok geçmiş olsun

Evet neslicim ben kararında duranlara hayranım.ben bir öğün kaçamak yapıyorsam o güm tüm öğünlerimde yapıyorum.öyle az yiyim falan olm uyor beceremiyorum.
Ne güzel eğlenmişsin.yorgunluğunuda atarsın.
Ben kayınpederinin rahatsız olduğunu bilmiyordum.çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…