Geçti gitti şükür.Periyodik dönemim 20 günün üstünde sürdü.Doktora gittiğimde hemen müdahale etmemiz lazım dedi.Yanımda hiç kimse yoktu,eşim Ankarada ,çocuklar evde yanlızdı.Eşime haber verdim ,bide Esrama yazdım.O ameliyatta parça aldılar,dün sonuç geldi.3 ay bir hap kullanıcam sonra kotrol.
Çok uzun süren regl beni mahvetti.Günlerce pedle gezmek ..İnşallah bu ay yaşamam bunu.Ama şu an çok iyiyim.Sen geldin ,doğa burda..
Esracım öncelikle topiğin hayırlı olsun, biraz geç kaldım galiba amauzun zamandır foruma pek girdiğim söylenemez. Burayı da Doğa'nın izini sürerek buldum ve çok ta memnun oldum Maşallah diyorum sana resmen bir başarı hikayesine imza atmışsın, eminim vermek istediğin o 20 kg da gidecek ve bir daha geri gelmeyecek Uzun zaman oldu görüşmeyeli, detaylı bakamadım ama son sayfada gördüğüm kadarıyla Züleyha da buralarda Ben de foruma girdiğimde, arada uğramak isterim senin için de uygunsa canım.
Eski rakibem, Züleyhacım, sen nasılsın? Buradan anladığım kadarıyla ve face'den arada gördüğüm kadarıyla diyete devam ediyorsun. Gerçi fotoğraflarda hiç ihtiyacın yok gibi görünüyor
Ben epeydir diyet yapmıyorum, bir ara 70'i geçince mevsimlerden roma'nın listelerini uyguladım ama onda da sıkı listeler başlayınca kaçtımŞimdi 67-68 civarı geziniyorum. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Yediklerime çok dikkat etmiyorum ama sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Aslında birkaç kg versem daha rahat edeceğim ama şimdilik böyle kalsam da yeter bana.
Doğacık ta buraya geliyor anlaşılan, zaten haberleşiyoruz kendisiyle ama buradan yazmak ayrı keyifliÖzlemişim ben de
Şimdilik böyle bir merhaba demiş olayım, tekrar görüşmek üzere
Biliyorum çok gelemedim ama aklımdaydınız arkadaşlarım.Dün biopsi sonucunu aldım.Sizlerlede paylaştım.Allaha şükür herşey yolunda.Okulda çok yoğunum bu ara.İl içi atama istemiştim.Bugün onun sonucu belli olacak ama benim hiç umudum yok.
Doğacım çok kısa yazabilmiştim sana.Gelişine çok sevindim.Girince altta Neslinin adını gördüm onada çok sevindim.Birşeyleri tekrar konuşmak dillendirmek hiç hoş değil.Geldi geçti.Seni burda görmek ,yeniden konuşabilmek çok güzel.
Görüşmediğimiz süre içinde birçok şey atlatmışsın.Sen güçlü kadınsın canım.Hepsi gelmiş geçmiş olsun.Diyete ara vermişsin.Canım can sağlığı herşeyden önemli ki sen resimlerinde gayet hoşsun.Herşey yoluna girince kendini hazır hissedince istersen başlarsın.Biz hep yanındayız canım.
Bu gerçekten çok güzel bir liste.Bunumu yapıyorsun şimdi,eşlik etse mi bende?
Çok yoğunsun canım ya.
Bugun cok keyifsiz badlamistim dun is nedeni ile hem patron sayilacak biriyle hem esimle is nedeni ile tartistim o moralle misafir agirladim cat kapi.sabah kotumun icine giremedim esos ile moral buldum neslimi burda gordum bulut dagildi zuleyha hocamin iyi haberlerini biliyor olsam da burda detayli haberdar olmak. Ay pek keyiflendimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba
canım uzun zamandır takıpteyım maşallah çok güzel kilo vermişsin senı bırçok seyı denedım ve versımde bende 6 ayda 26 kıloya yakın verdım ama hep dur kalklarla oldu şu kara buğday meselesını soracaktım sana acaba onu bırakıp tekrar kalan diyetine donunce gerı alıyormusun bazı detokslarda oyle oluyor çünkü bırde nasıl uyguluyorsun şimdiden teşekkürler
Esoss cok gordum ben. Ama hadi artik buray resim ekle.bu basariyi gorsun hem.neslicigim de.ben :thumbup::)seninle cok gurur duydum eminim o da ayni olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biliyorum çok gelemedim ama aklımdaydınız arkadaşlarım.Dün biopsi sonucunu aldım.Sizlerlede paylaştım.Allaha şükür herşey yolunda.Okulda çok yoğunum bu ara.İl içi atama istemiştim.Bugün onun sonucu belli olacak ama benim hiç umudum yok.
Doğacım çok kısa yazabilmiştim sana.Gelişine çok sevindim.Girince altta Neslinin adını gördüm onada çok sevindim.Birşeyleri tekrar konuşmak dillendirmek hiç hoş değil.Geldi geçti.Seni burda görmek ,yeniden konuşabilmek çok güzel.
Görüşmediğimiz süre içinde birçok şey atlatmışsın.Sen güçlü kadınsın canım.Hepsi gelmiş geçmiş olsun.Diyete ara vermişsin.Canım can sağlığı herşeyden önemli ki sen resimlerinde gayet hoşsun.Herşey yoluna girince kendini hazır hissedince istersen başlarsın.Biz hep yanındayız canım.
Neslican gelmiş hoşgelmiş :) Kılzarında dediği gibi çok mutlu oldum senin burda olamana,uygunsa ne demek istediğin zaman gel yaz , biz de seni özledik çünkü :)Züleyha Hoca ,doğa burdayız hep.Ben topiği açarken hiç böyle olacağını düşünmemiştim ama çok güzel oldu :)
Güzel güzel sözlerine çok teşekkür ederim neslican.Senin de diyete pek ihtiyacın yok.Fotoğraflarından hatırlıyorum ama yine de dikkat ediyormuşsun.Zaten bence en önemli şey dikkat etmek :) Mevsimlerden roma yı duymuştum ama hiç deneme girişimim olmadı :) Sıkı bi diyetse zaten ben yapamam :))
Yine gel yazzz özletme kendini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?