Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Oooo çok zor günler geçirmişsin, geçmiş olsun, sonucun temiz çıkmasına çok sevindim canım, kontrolleri ihmal etmemek lazım. Bu ay düzene girer inşallah reglin. Eşinle ayrı şehirlerde olmak en çok bu durumlarda zor, inşallah en kısa zamanda bir araya gelirsiniz. Benim de geçtiğimiz yıl bir biopsi yapılmıştı, sonuç temiz çıkmıştı ama o süreç gerçekten zor. Benim de kontrole gitmem lazım ama erteliyorum, Doğa arada dürtüyor beni zaten bu konuda

Duygunun lafi aklima geldu. Agzim fiyonk oldu neslicigimi gorunce burda.:):):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esosa haber veriyorum hemennn

Esoss cok gordum ben. Ama hadi artik buray resim ekle.bu basariyi gorsun hem.neslicigim de.ben :thumbup::)seninle cok gurur duydum eminim o da ayni olacak

Bugun cok keyifsiz badlamistim dun is nedeni ile hem patron sayilacak biriyle hem esimle is nedeni ile tartistim o moralle misafir agirladim cat kapi.sabah kotumun icine giremedim esos ile moral buldum neslimi burda gordum bulut dagildi zuleyha hocamin iyi haberlerini biliyor olsam da burda detayli haberdar olmak. Ay pek keyiflendimmm

Neslican gelmiş hoşgelmiş :) Kılzarında dediği gibi çok mutlu oldum senin burda olamana,uygunsa ne demek istediğin zaman gel yaz , biz de seni özledik çünkü :)Züleyha Hoca ,doğa burdayız hep.Ben topiği açarken hiç böyle olacağını düşünmemiştim ama çok güzel oldu :)

Güzel güzel sözlerine çok teşekkür ederim neslican.Senin de diyete pek ihtiyacın yok.Fotoğraflarından hatırlıyorum ama yine de dikkat ediyormuşsun.Zaten bence en önemli şey dikkat etmek :) Mevsimlerden roma yı duymuştum ama hiç deneme girişimim olmadı :) Sıkı bi diyetse zaten ben yapamam :))

Yine gel yazzz özletme kendini :)))

Ablammm dünün tek güzel haberi senden geldi.Çok şükür sonuçların temiz çıktı.İnşallah atama sonucunu da olumlu bi şekilde alırsın.Hatta şimdi belli olmuş mudur acep ?Merak ettim yaaa :)

Bu gerçekten çok güzel bir liste.Bunumu yapıyorsun şimdi,eşlik etse mi bende?

Hocam.buni bir topiktebgordum dolu dolu bir liste.bizim topikte cemrem vardi boyle liste yspti kisa surede 68 oldu 83letlrden indi.ustelik bizler kadar yogun degil sporu. Ev isi ve yuriyus zamsn zaman. Ben cok az yedim hele nesli bilir ilk acemi zamanlar uc kasik yerdim

Esos beni face eklesene unutuyorum hep demeyi.hocam siz de lutfen.kaynasalim

Fıstıkkkk bugün de konuştuğumuz gibi herşey daha güzel olacak her konuda hemde.Bugün protein yapıyoruz bakalım sonuç nasıl olacak.Ben de iş yerimde oldukça stresli günler geçiyorum.İnsanlarla uğraşmak zor şey velhasıl...Ama seni yıpratmalara izin vermiyorsun.Zaten çok yoğun bir hayatın var.Bak haftasonuna annenler gelecek,sen konyaya gideceksin,düğün var ohoooo :) Oyüzden hayatına sağlığına konsantre ol gerisini boşver.Hem bak bizim kızlar gelmişde muhabbet etmişlerde :)) Esra geri kalır mı ? Hemen damladı :)

O 2 haftalık diyet programını iyice inceliyeyim züleyha abla da yapmak istiyor olmazsa hep birlikte başlayalım kuzumm

Aynen neslicigim buranin ayri bir keyfi oluyor gercekten :):):):thumbup::thumbup::thumbup:

Ben de seni tebrik ediyorum süper kilo vermişsin :) Krabuğdaya gelince detoks gibi yapınca ertesi günlerde dikkat etmezsen alıyorsun ama diyete devam edersen almıyorsun.Nasıl uyguladığıma gelince detoks günlerinde üç öğün olarak yedim.Sabah öğle akşam.Yeşil elma ve 3 kaşık haşlanmış karabuğday.Elmayı rendeliyorum tarçın döküyorum ve üstüne karabuğday ekleyip yiyorum.Ara öğünlerde salatalık ve yeşil çay tüketiyorum.Ayrıca ben bu karabuğdayı domatesli pilav şeklinde de yaptım.Hem tadı güzel oldu hem de sonucu :)

Esoss cok gordum ben. Ama hadi artik buray resim ekle.bu basariyi gorsun hem.neslicigim de.ben :thumbup::)seninle cok gurur duydum eminim o da ayni olacak

Tamam canım akşama ekliyorum o zaman görün gayri :)))

Neslicigim esos cok destek oldu anladi beni. Hazir olmsmo bekledi ben de hem paylasimlarimla topigini canli tutmak hem de o ve zuleyha hocam ile sohbet etmek icjn burdayim

Hocam cok sukur sonuclar temiz cikti nesli de buna benzer bisey yasamisti cok sukur temiz cikmisti ikinizden de uzak dursun ins bir daha gelmesin size. Ben de haftaya cuma kesin tahlil veriyorum sonuc bir ayi bulur yunurta rezervini gisteren amh sonuc alacagim bir de krimozim bozujlugu var mi yok mu.bu yumurta rezervini bu mu tuketti yoksa baska birsey nmi anlasilacak.kromozom bozuklugu varsa yunurtaligim alinirmis cunku bu kansere de sebep olan birseymis idrar kacirma sorunum var iki aydir ona da el atacam seker tiroit vs baktiracam uzun zaman oldu saglik gibisi yok ins Hep iyi olalim

Hocsm.ben de cok sevindim.insan kaybetmeye cok uzuluyorum ben cunku. Olan oldu yeni bir sayfa actik guzel keyifli zamanlar yasayacagiz ins.

Hocam cok sagolun her zamsnki gibi anlayislu iyi niyetli guzel dileklisin amin amin hepimiz icin amin.sizin tayin ins olur umut bu.kimbilir ins nasip olur

Neslicigim minyon cok hos bir bayansin fazlaligin yok ve diyete ihtiyacin yok demistim hatta.zuleyha hocami boydan gormedim ama eminim.o da oyledir bence bu ideal kilolarda kalin ve tadini cikarin

Çok teşekkür ederim Esracım, ben de çok mutlu oldum Ara ara yoklarım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…