Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Blogunuzu okudum.cok guzel bir paylasim olmus cok az bir kilo kalmis onu da verirsiniz zaten eminim.bizlerin faydasi olursa ne mutlu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz bu ne guzel sunum.bayildim.hepsine yaaaa

Nasılsınız arkadaşlar..
Sabah kahvemi içerken sizlere selam vermek istedim.Küçük oğlum bu hafta okula benimle geliyor o yüzden hala uyuyor bende sessizlikte gazetelerimi okudum çıkmadan sizlere günaydın demek istedim.Dün malesef atamam olmadı.Çok istiyordum ben Kastamonuya 27 km uzaktayım .Eşimde burda olmadığından bu çok olmayan uzaklık sıkıntı yaratıyor .Çocuklara bişe olsa ha diyince gelemiyorum.Allahtan bu sene yaşamadık çok büyük şeyler.O yüzden biraz üzüldüm.Öğrencilerimden ayrılmayacağım için sevindim tabii.Çok minikler daha.Öpüyorum hepinizi ilk boşlukta burdayım.

ynga yazınızı okudum çok güzel anlatmışsınız.Sağlıklı beslenerek vermişsiniz kilolarınızı tebrik ederim.

Hayılrı sabahlarrrrrr :)

Dilerim bugün bize mutluluk,sevinç,sağlık,huzur,umut ve başarı getirir.Gün boyunca yüzümüzden gülümseme hiç eksik olmaz.Müjdeli bir sürü haber alıp sevinç çığlıkları atarız

Evde annemin olmaması benim izin dezavantaj oldu.Dersler ve iş tempomun üzerine ev hanımlığı da eklenince fena zaman sıkıntısı yaşıyorum.Allahın sevdiği kuluyum ki bana şu aşamada ev hanımlığını nasip etmedi.Üçünü bir arada götürmem mümkün değişmiş :))

Kızlar spor ile alakalı şöyle bir karar aldım.7-8 Haziran da finallerim var sıkı çalışmam lazım.Finallerden sonra düzenli pilatese başlıyacam ama o zamana kadar da hiç bişey yapmamak olmaz.Sıkılaşmak adına bölgsesel hareketlerin çok faydalı olduğuna inanıyorum.Bende karın için çok güzel bir resim var paylaşayım birlikte yapmak isteyenler olursa yapalım hı ???? Bu resme ayrıca ben kalça ve bacaklar için de bir kaç hareket de ekeleyerek devam edicem.Resim demişken kendi resimlerimi bugün eklicem.Dün akşam hiç vakit bulamadım.

Günaydın Ablacım :)

Atama işini dün öğrendim ama hayırlısını istiyoruz hani hep ALLAH tan.Demek ki hayırlısı buymuş senin için.Rabbim duamıza 3 şekilde cevap verirmiş.Evet der istediğini verir,hayır der ve daha iyisini verir,bekle der ve en iyisini verir.Senin için de böyle bi durum olmuştur inşallah....Mesafeleri sevemesek de bizi sevdiklerimizden ayıramıyolar Bu arada ebru sanatıyla ilglendiğini bilmiyodum,resimlerine bayıldım.Ellerine sağlık :)

Kiz bu ne guzel sunum.bayildim.hepsine yaaaa

Güzel sunum mu ? Sağol canım aceleyle o kadar oluyor anca.Daha güzellerini ileriki günlerde paylaşırım inşallah.Bu sefer diyet çok keyifli gidiryor.Bıkamadan canım çekmeden doyarak zayıflıyacağız.Demi balım :)

Bu arada bu haftasonu fena yoğunsun ama tatlı yoğunluk olacak.Tuniği alınca bana gönder tamam mı ? Bunu kaçıncı kezdir söylüyorum :))

ynga yazınızı okudum çok güzel anlatmışsınız.Sağlıklı beslenerek vermişsiniz kilolarınızı tebrik ederim.

teşekkür ederim. bu beslenme şeklini oturttum artık. hayatım boyu devam ettirebilirim. Örneğin geçen pazar canım nasıl tatlı istedi. Buzlukta söylemesi ayıp künefe vardı. Önce sadece limonlu bir çoban salata yedim. arkasından bi künefeyi indirdim mideye. ama akşam yemeğinde kayınvalidemdeydik. Orada da sadece et ve salata yedim. karbonhidrat niyetine bişi almadım tabağıma. Hatta kayınvalidem eskiden yemem için ısrar ederdi. artık o da biliyor. hiç ısrar etmiyor. ben kendim ayarlıyorum yiyeceklerimi.

Bu ara lep arkadaşım, aileniz en kısa zamanda bir araya gelir inşallah. Zor olsa gerek ayrı ayrı...

bu sabah kara buğday+elma+tarçın kahvaltısı yaptım. Hatta elmanın 3/4ünü kullandım ve iki çilek ve bir yeni dünya doğradım içine. Güzeldi, yiyebildim. Ama Ben peynir zeytinsiz kahvaltı yapamıyorum onu anladım. Biraz zorladım kendimi tabağımı bitirmek için.

Kilom da 66,5 ile 67 arası bişiler. Ben mekanik tartı kullanıyorum, dijitaller çabuk bozuluyor diye :)

Canım listeye iyice baktım bana uyuyor sadece sabahları peyniri bir kk yapıp onun yerine yumurta yerim çünkü yumurta yemediğimde çok acıkıyorum ayırca çok da seviyorum.Posiyon aynı olacak şekilde tüketebilirim.Birde 8-9 kaşık makarna bana biraz fazla geldi.Sen ne düşünüyorsun ? Züleyha ablamda uygulamayı düşünüyordu hadi hep birlikte bunu yorumlayalım

Bugün detoks mu yapacaksın cnm ? Sabah kahvaltısının yerini tutmuyor haklısın heleki soğuk havalrda zor oluyor.Canın sıcak çorba çekerken soğuk soğuk elma yemek sinir :) Ama sonuştan memnun kalıyorsun o ayrı :)

Bu arada künefeye ben de bayılırım şansa bak buzluktada varmış :) No no no yemicem.Çok istersem pzara günü ödül olarak yerim

Ben Pazar günleri bir öğünde istediğimi yiyorum ödül maksatlı çok da güzel oluyor.Hafta içi kaçamaklarının önüne geçmiş oluyorum.

Sağlıklı beslenme işini çok güzel otutrmuşsun canım peki spor olarak ne yapıyorsun ?

Yok detoks işine girmiycem ben. Benim iki yaşında ikizlerim var ve çalışan bi anneyim. Akşam işten çıkıp çocukalrı kreşten alıyorum bir de eve gidip hem onları eyleyip hem yemek yapmaya çalışıyorum. Gece çocuklar yatınca ütüydü, çamaşırdı onlarla uğraşıyorum. Yani enerjiye ihtiyacım var. Bir de aç kalınca psikolojisi bozulan bi tipim :) detoks yapmam. Sadece denemek istedim. dünden beri sürekli acıkıyodum. belki tok tutar dedim.

Ben de haftasonları bir serbest öğün yapıyorum tıpkı senin gibi. Dediğin gibi haftaiçi de kendimi daha rahat kontrol edebiliyorum böylece.

Spor olarak öğle yemeklerimden sonra 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum. Evde de karın ve bacak hareketleri yapmaya çelışıyorum her gün.

HocM tayin isine uzuldum.keske nasip olsaydi okul kapaninca bir kez daha ali edebilme donemi oluyormurdu bilemedim tam

Mrb hocM maasallah siz gazete okurken ben yataktan kazinarak kalktim alti bucuk yedi civari.bu iki haftadir gec uyudum yoruldum da.zor kalkiyorum

Mrbbb nasilsiniz hatunlar ben zor uyandim.uykulu boyle mayisil bir haldeyim yorgunlugum var aksama da is cikisi dugun son haxirlik yapacam baya yururum is cok sakin.vakit gecmiyor benden haberler boyle

Pitircik seni supriz bekliyor falinda gordummm

Bana hep kpss diyorsun gor bak iste gozumun nur elli kitabim var okunmayo bekleyen ama iki aydir bir tanesini bitiremedim.bile

Canım her işte bir hayır vardır, bazen olumsuz gibi görünen şeylere, zaman geçtikçe "iyi ki öyle olmuş" diyebiliyoruz. Ben en kısa sürede eşinle biraraya gelmenizi diliyorum, çok zor bir şey.
Sabah ne güzel erken kalkmışsın, maşallah, ben de o disiplini bir sağlayabilsem kendimde keşke.

Spor adina ben bu uc haftadir ve gelecek hafta icin bol yuruyus ancak oluyor okadar yogunum ki salona yaxilamadim bile. Sinavlar onemli canim lutfen ihmal etme spora kafayi takip.ekle resimleri cok iyi olur once kendi resmini de bi zahmet

Blogunuzu okudum.cok guzel bir paylasim olmus cok az bir kilo kalmis onu da verirsiniz zaten eminim.bizlerin faydasi olursa ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…