- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
ben de kilolalarıyla hep uğraşmış bi insanım. bundan 5 yıl önce sadece sağlıklı beslenip işe de yürüyerek gidip gelerek 12 kilo vermiştim. Evlenince biraz aldım ama asıl kiloyu hamilelikte aldım. Şimdi onlar da gitti. 93 kilo ile doğum yaptım. Kısa sürede 82-83'lere indim. Çocuklar hareketlenince biraz daha kilo verdim. 77lere indim. Ocak ayı sonundan bu yana diyetteyim. Tıpkı Esra gibi sağlıklı besleniyorum. Düzenli ve dengeli. Bunu hayat boyu sürdürebilirim. Şu an 67 kiloyum. 5-6 kilo daha vermek istiyorum ama artık çok yavaşladı kilo verişim. Burada sizinle paylaşımda bulunmak istiyorum.
Bu arada ben karabuğdayın tadını sevemedim ya( Elmalı tarçınlı tarifi deniycem. belki onu severim.
Sevgiler....
KİLO VERME MACERAM
Nasılsınız arkadaşlar..
Sabah kahvemi içerken sizlere selam vermek istedim.Küçük oğlum bu hafta okula benimle geliyor o yüzden hala uyuyor bende sessizlikte gazetelerimi okudum çıkmadan sizlere günaydın demek istedim.Dün malesef atamam olmadı.Çok istiyordum ben Kastamonuya 27 km uzaktayım .Eşimde burda olmadığından bu çok olmayan uzaklık sıkıntı yaratıyor .Çocuklara bişe olsa ha diyince gelemiyorum.Allahtan bu sene yaşamadık çok büyük şeyler.O yüzden biraz üzüldüm.Öğrencilerimden ayrılmayacağım için sevindim tabii.Çok minikler daha.Öpüyorum hepinizi ilk boşlukta burdayım.
Kiz bu ne guzel sunum.bayildim.hepsine yaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ynga yazınızı okudum çok güzel anlatmışsınız.Sağlıklı beslenerek vermişsiniz kilolarınızı tebrik ederim.
ZAYIFLAMA DİYETİ
KAHVALTI
Çay (şekersiz)
2 kibrik kutusu PEYNİR (60 gr.)
Salata
2 ince dilim ekmek (60 gr) = Haftada 3 gün 1 adet simit
VEYA
1 Su bardağı SÜT (şekersiz)
8-9 Çorba kaşığı Corn Fleks
PAZAR KAHVALTI :
1 kibrit kutusu PEYNİR
5-6 adet ZEYTİN
1 tatlı kaşığı bal-reçel
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN
1 porsyon MEYVA veya 1-2 adet GALETE
ÖĞLE :
1 kase ÇORBA
Salata
2 ince dilim ekmek
8-9 yemek kaşığı SEBZE YEMEĞİ
Salata
2 ince dilim ekmek
8-9 yemek kaşığı PİLAV veya MAKARNA
1 su bardağı YOĞURT
Salata
ÖZEL SALATA (Peynirli, Ton Balıklı, Tavuklu, 2 Adt.Yumurtalı)
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 2 k.k.PEYNİR + 2 adet GALETE =
veya
3-5 adet CEVİZ = 8-10 adet FINDIK veya BADEM
AKŞAM :
* Öğlenin Benzeri
* 3 Köfte kadar et, tavuk, balık (150-180 gr)
* 8-9 yemek kaşığı kurubakliyat
Salata
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 3-5 adet Ceviz = 8-10 adet Fındık = Badem
teşekkür ederim. bu beslenme şeklini oturttum artık. hayatım boyu devam ettirebilirim. Örneğin geçen pazar canım nasıl tatlı istedi. Buzlukta söylemesi ayıp künefe vardı. Önce sadece limonlu bir çoban salata yedim. arkasından bi künefeyi indirdim mideye. ama akşam yemeğinde kayınvalidemdeydik. Orada da sadece et ve salata yedim. karbonhidrat niyetine bişi almadım tabağıma. Hatta kayınvalidem eskiden yemem için ısrar ederdi. artık o da biliyor. hiç ısrar etmiyor. ben kendim ayarlıyorum yiyeceklerimi.
Bu ara lep arkadaşım, aileniz en kısa zamanda bir araya gelir inşallah. Zor olsa gerek ayrı ayrı...
bu sabah kara buğday+elma+tarçın kahvaltısı yaptım. Hatta elmanın 3/4ünü kullandım ve iki çilek ve bir yeni dünya doğradım içine. Güzeldi, yiyebildim. Ama Ben peynir zeytinsiz kahvaltı yapamıyorum onu anladım. Biraz zorladım kendimi tabağımı bitirmek için.
Kilom da 66,5 ile 67 arası bişiler. Ben mekanik tartı kullanıyorum, dijitaller çabuk bozuluyor diye :)
Bugün detoks mu yapacaksın cnm ? Sabah kahvaltısının yerini tutmuyor haklısın heleki soğuk havalrda zor oluyor.Canın sıcak çorba çekerken soğuk soğuk elma yemek sinir :) Ama sonuştan memnun kalıyorsun o ayrı :)
Bu arada künefeye ben de bayılırım şansa bak buzluktada varmış :) No no no yemicem.Çok istersem pzara günü ödül olarak yerim
Ben Pazar günleri bir öğünde istediğimi yiyorum ödül maksatlı çok da güzel oluyor.Hafta içi kaçamaklarının önüne geçmiş oluyorum.
Sağlıklı beslenme işini çok güzel otutrmuşsun canım peki spor olarak ne yapıyorsun ?
Nasılsınız arkadaşlar..
Sabah kahvemi içerken sizlere selam vermek istedim.Küçük oğlum bu hafta okula benimle geliyor o yüzden hala uyuyor bende sessizlikte gazetelerimi okudum çıkmadan sizlere günaydın demek istedim.Dün malesef atamam olmadı.Çok istiyordum ben Kastamonuya 27 km uzaktayım .Eşimde burda olmadığından bu çok olmayan uzaklık sıkıntı yaratıyor .Çocuklara bişe olsa ha diyince gelemiyorum.Allahtan bu sene yaşamadık çok büyük şeyler.O yüzden biraz üzüldüm.Öğrencilerimden ayrılmayacağım için sevindim tabii.Çok minikler daha.Öpüyorum hepinizi ilk boşlukta burdayım.
Nasılsınız arkadaşlar..
Sabah
Öğle ton balikli omlet
Nasılsınız arkadaşlar..
Hayılrı sabahlarrrrrr :)
Dilerim bugün bize mutluluk,sevinç,sağlık,huzur,umut ve başarı getirir.Gün boyunca yüzümüzden gülümseme hiç eksik olmaz.Müjdeli bir sürü haber alıp sevinç çığlıkları atarız
Evde annemin olmaması benim izin dezavantaj oldu.Dersler ve iş tempomun üzerine ev hanımlığı da eklenince fena zaman sıkıntısı yaşıyorum.Allahın sevdiği kuluyum ki bana şu aşamada ev hanımlığını nasip etmedi.Üçünü bir arada götürmem mümkün değişmiş :))
Kızlar spor ile alakalı şöyle bir karar aldım.7-8 Haziran da finallerim var sıkı çalışmam lazım.Finallerden sonra düzenli pilatese başlıyacam ama o zamana kadar da hiç bişey yapmamak olmaz.Sıkılaşmak adına bölgsesel hareketlerin çok faydalı olduğuna inanıyorum.Bende karın için çok güzel bir resim var paylaşayım birlikte yapmak isteyenler olursa yapalım hı ???? Bu resme ayrıca ben kalça ve bacaklar için de bir kaç hareket de ekeleyerek devam edicem.Resim demişken kendi resimlerimi bugün eklicem.Dün akşam hiç vakit bulamadım.
Blogunuzu okudum.cok guzel bir paylasim olmus cok az bir kilo kalmis onu da verirsiniz zaten eminim.bizlerin faydasi olursa ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?