Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Çok teşekkür ederim canım, sen güzel görmüşsün En önemli şey sağlık, gerisi kolay. Zaten kilo konusunda o kadar gaz verdiniz ki bana ciddi bir hedefim zaten yok, olursa birkaç kg, olmazsa önemli değil, almayayım yeter.

Ah hocam kadin olmak cok zor.hele herseyle tek basina mucadele.suzi cok iyi anliyorum cok guclusuniz destek almadan kendi kendinize. Cozmeye alismissiniz ayni benim gibi. Gecmis bitmus olsun ins opuyorum saglicakla kalin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam aklima geldi zaten seni yeniden durtmek. Sen de anmissin beni neslihan hanim.tatil donusu giderum diyordun plan yaptin mi sen bakem :what:

Kuzu insallah bir gun senin atama haberini de bekleriz heyecanlandim.boyle :):thumbdown:

Ok inceleyelim esos. Vucudu sasirtmak lazim. Bu hafta yaramadi bize.isyerlerimiz problemli.gecer ins. Ne diyim yaaa pofff offf olmuyor iste. :what::sly:

Canim.bilirsin beni icimdeki dilimdedir oyizden gercegi soyledim sana.inan hos saglikli fit guzelsin ihtiyacin yok koruma adina bisey yaparsin iste.

Kuzu insallah bir gun senin atama haberini de bekleriz heyecanlandim.boyle :):thumbdown:

Ay ay ayyyy ne güzel bir dilek bu böyle :) İnşallah balım İNŞALLAH :)
Bugün bunu sana kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK :)
Bunu yürekten söylüyorum ,yeni yaşın sana uğur getirecek tıpkı benim gibi :) Çok ta mütevaziyimdir
Diyet konusunda uzun zamandan sonra seni ilk kez bu kadar kararlı gördüm.İstikrarlı bir şekilde devam edeceğinden şüphem yok.Zaten eksildikçe bırakmayanlardansın sen

Ekle tabi fotoğraf Esracım, büyük bir başarı elde ettin, bir çok insana da ilham kaynağı oluyorsun şimdi Hem özledik, görelim kokoş kızımızı

Topiğin kokoş kızıyım bennn :) Doğanın da dediği gibi eklicem görün ama bence daha çok yolum var şöyle senin gibi olsam falan :)) Züleyha hocamda süper :) İkiniz iisiniz darısı bizim başımıza :)

ben de kilolalarıyla hep uğraşmış bi insanım. bundan 5 yıl önce sadece sağlıklı beslenip işe de yürüyerek gidip gelerek 12 kilo vermiştim. Evlenince biraz aldım ama asıl kiloyu hamilelikte aldım. Şimdi onlar da gitti. 93 kilo ile doğum yaptım. Kısa sürede 82-83'lere indim. Çocuklar hareketlenince biraz daha kilo verdim. 77lere indim. Ocak ayı sonundan bu yana diyetteyim. Tıpkı Esra gibi sağlıklı besleniyorum. Düzenli ve dengeli. Bunu hayat boyu sürdürebilirim. Şu an 67 kiloyum. 5-6 kilo daha vermek istiyorum ama artık çok yavaşladı kilo verişim. Burada sizinle paylaşımda bulunmak istiyorum.
Bu arada ben karabuğdayın tadını sevemedim ya ( Elmalı tarçınlı tarifi deniycem. belki onu severim.
Sevgiler....
KİLO VERME MACERAM

Maşallah ne güzel gitmiş kilolar valla şimdi ki rakamin bile cok güzel :) Tebrik ederim seni tabi ki burda paylaşım yapabilirsin ortak hedefimiz kilo vermek Ayrica kilo verme sürecinde duraklamalar da olur yavaslamalarda inşallah hep birlikte üstesinden geleceğiz

Sabah

Eklentiler

• $1400690068795.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 47
Öğle ton balikli omlet

Eklentiler

• $1400690117311.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 59
Ara Kefirin yarisi ve on fıstık

Eklentiler

• $1400690261199.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu da akşam yemeği oldu annem evde yok Pratik seyler hazırladım sabah ki ara ogunum ayrandi birazdanda sütlü kahvemi icerim missssss Aslinda ben hep yediklerimi cekiyorum firsat bulduk burayada atarim

Eklentiler

• $1400690314429.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 73

İns olur tabiki neden olmasin. İns olur da canim benim. O gunleri de goruruz ins. İns guzel olsun bundan sonramiz insallah.cok ihtiyacim var sen de ayni sekilde. Ben saglik konusunda sen ozel hayat konusunda. Aynen ya ben kilo vetrdikce kendimi kaybediyorum biliyosunuz. Hedefe kosan at misali oluyorummmm :)

Cok uzun zaman.oldu cok da sey yasadim eski beni bulmak cok zor ama enazindan ucundan tuttum bu isin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…