Tamam canım akşama ekliyorum o zaman görün gayri :)))
Neslicigim minyon cok hos bir bayansin fazlaligin yok ve diyete ihtiyacin yok demistim hatta.zuleyha hocami boydan gormedim ama eminim.o da oyledir bence bu ideal kilolarda kalin ve tadini cikarin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçti gitti şükür.Periyodik dönemim 20 günün üstünde sürdü.Doktora gittiğimde hemen müdahale etmemiz lazım dedi.Yanımda hiç kimse yoktu,eşim Ankarada ,çocuklar evde yanlızdı.Eşime haber verdim ,bide Esrama yazdım.O ameliyatta parça aldılar,dün sonuç geldi.3 ay bir hap kullanıcam sonra kotrol.
Çok uzun süren regl beni mahvetti.Günlerce pedle gezmek ..İnşallah bu ay yaşamam bunu.Ama şu an çok iyiyim.Sen geldin ,doğa burda..
Fıstıkkkk bugün de konuştuğumuz gibi herşey daha güzel olacak her konuda hemde.Bugün protein yapıyoruz bakalım sonuç nasıl olacak.Ben de iş yerimde oldukça stresli günler geçiyorum.İnsanlarla uğraşmak zor şey velhasıl...Ama seni yıpratmalara izin vermiyorsun.Zaten çok yoğun bir hayatın var.Bak haftasonuna annenler gelecek,sen konyaya gideceksin,düğün var ohoooo :) Oyüzden hayatına sağlığına konsantre ol gerisini boşver.Hem bak bizim kızlar gelmişde muhabbet etmişlerde :)) Esra geri kalır mı ? Hemen damladı :)
O 2 haftalık diyet programını iyice inceliyeyim züleyha abla da yapmak istiyor olmazsa hep birlikte başlayalım kuzumm
Tamam canım akşama ekliyorum o zaman görün gayri :)))
Çok teşekkür ederim Esracım, ben de çok mutlu oldumAra ara yoklarım sizi
Fıstıkkkk bugün de konuştuğumuz gibi herşey daha güzel olacak her konuda hemde.Bugün protein yapıyoruz bakalım sonuç nasıl olacak.Ben de iş yerimde oldukça stresli günler geçiyorum.İnsanlarla uğraşmak zor şey velhasıl...Ama seni yıpratmalara izin vermiyorsun.Zaten çok yoğun bir hayatın var.Bak haftasonuna annenler gelecek,sen konyaya gideceksin,düğün var ohoooo :) Oyüzden hayatına sağlığına konsantre ol gerisini boşver.Hem bak bizim kızlar gelmişde muhabbet etmişlerde :)) Esra geri kalır mı ? Hemen damladı :)
O 2 haftalık diyet programını iyice inceliyeyim züleyha abla da yapmak istiyor olmazsa hep birlikte başlayalım kuzumm
Çok teşekkür ederim canım, sen güzel görmüşsünEn önemli şey sağlık, gerisi kolay. Zaten kilo konusunda o kadar gaz verdiniz ki bana ciddi bir hedefim zaten yok, olursa birkaç kg, olmazsa önemli değil, almayayım yeter.
Kuzu insallah bir gun senin atama haberini de bekleriz heyecanlandim.boyle:) :thumbdown:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ekle tabi fotoğraf Esracım, büyük bir başarı elde ettin, bir çok insana da ilham kaynağı oluyorsun şimdiHem özledik, görelim kokoş kızımızı
ben de kilolalarıyla hep uğraşmış bi insanım. bundan 5 yıl önce sadece sağlıklı beslenip işe de yürüyerek gidip gelerek 12 kilo vermiştim. Evlenince biraz aldım ama asıl kiloyu hamilelikte aldım. Şimdi onlar da gitti. 93 kilo ile doğum yaptım. Kısa sürede 82-83'lere indim. Çocuklar hareketlenince biraz daha kilo verdim. 77lere indim. Ocak ayı sonundan bu yana diyetteyim. Tıpkı Esra gibi sağlıklı besleniyorum. Düzenli ve dengeli. Bunu hayat boyu sürdürebilirim. Şu an 67 kiloyum. 5-6 kilo daha vermek istiyorum ama artık çok yavaşladı kilo verişim. Burada sizinle paylaşımda bulunmak istiyorum.
Bu arada ben karabuğdayın tadını sevemedim ya( Elmalı tarçınlı tarifi deniycem. belki onu severim.
Sevgiler....
KİLO VERME MACERAM
Ay ay ayyyy ne güzel bir dilek bu böyle :) İnşallah balım İNŞALLAH :)
Bugün bunu sana kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK :)
Bunu yürekten söylüyorum ,yeni yaşın sana uğur getirecek tıpkı benim gibi :) Çok ta mütevaziyimdir
Diyet konusunda uzun zamandan sonra seni ilk kez bu kadar kararlı gördüm.İstikrarlı bir şekilde devam edeceğinden şüphem yok.Zaten eksildikçe bırakmayanlardansın sen
Ay ay ayyyy ne güzel bir dilek bu böyle :) İnşallah balım İNŞALLAH :)
Bugün bunu sana kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK :)
Bunu yürekten söylüyorum ,yeni yaşın sana uğur getirecek tıpkı benim gibi :) Çok ta mütevaziyimdir
Diyet konusunda uzun zamandan sonra seni ilk kez bu kadar kararlı gördüm.İstikrarlı bir şekilde devam edeceğinden şüphem yok.Zaten eksildikçe bırakmayanlardansın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?