Giden erkek bir gün döner mi dedim? Eveeet döneeeerrr :))))

Gerçekten seven insan dönüyo ve döndükten sonra da herşey eskisinden daha güzel oluyo. Kimseyi zorla döndürme gibi bir derdim de yok zaten. İsteyerek geliyo gelen... Eğer bir kadın hayatında sadece bir insanı sevmişse ve de bu insan ilk ve tekse o insanı beklemek herşeye değer...aynen benim gibi...

bu herkesin hayali ve unutamamak için en büyük sebep....
ya dönerse, ya daha güzel olursa, ya tutarsa...:34:
ama şimdiye kadar bunu yaşamış kimseyi duymamıştım.
eğer daha çok yeniyse dönüşü temkini elden bırakmayın çünkü daha önce de güzel günler vardı ve gitmişti.
neyse illaki böyle olacak diye bir şey yok.
size mutluluklar...:16:

bensiz o kadar zaman durabiliyorsa geri kalan tüm günlerde de dursun.. sevmiyorum bu tarz şeyleri.. bireysel takıl takıl aylar sonra gel. yok canım.

sevıyorum bunu ınkar edemem ama kızıyorum kendıme cok kızıyorum senı bukadar uzen bırıne neyın sevgısı neyın sadakatı hala bu kadar uzdu kırdı ıncıttı yıprattı hayatının en guzel zamanından 1 senenı caldı neyın sevgısı bu sevgısınden emın olmadıgın adama neyın sevgısı hala neyın bekleyısı o adam ole yıne barıssam yıne aynı seyler hep aynı seyler uzuntuden baska bısey gorebılıyomusun bu ılıskıde hayır neyın sevgısı bu ozaman onun ıcın hersey yolunda benım ıcın nıye degıl bole bole bır suru sey yuzunden kızıyorum kendıme işte ama zaman herseyı unutturuyo ne kayıplar yasıyoruz hayatta hepsının yerı ayrı tabı ama en kotusu bu degıl bekleyıs yok sevmekte bıtıcek bu sacma sapan bıtmıs olan ilişkiye olan sadakatımde bıtıcek bıraz zaman ıhtıyacım var sadece dımı :(

Evet belki çok klasik bir söz ama, sadece zaman... Kadınlar erkeklere göre daha hakikatli, daha sadakatli, sorun da burdan kaynaklanıyor.
Acaba bu kadar sadakati erkekler kaldıramıyo? Bu kadar sevgi , değer görünce kendilerini bişey mi sanıyolar :)) Ne güzel ki siz aklınızdan onu çıkarmaya kararlısısnız, size yaşattıklarından sonra...

bu herkesin hayali ve unutamamak için en büyük sebep....
ya dönerse, ya daha güzel olursa, ya tutarsa...:34:
ama şimdiye kadar bunu yaşamış kimseyi duymamıştım.
eğer daha çok yeniyse dönüşü temkini elden bırakmayın çünkü daha önce de güzel günler vardı ve gitmişti.
neyse illaki böyle olacak diye bir şey yok.
size mutluluklar...:16:

Doğru söylüyorsunuz ben de nadir rastladım böyle duruma... Daha dikkatli olmakta yarar var dediğiniz gibi. Ayrıca güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim :)

Bir kere vazgecmis adam bir daha gelse ne fark edecek? ya yine giderse? bu supheyle yasanir mi? ayrilmaya sebep olan hersey ortadan kalkmadikca donselerde almayin hayatiniza bence

Doğru bu şüpheyle yaşanmaz. Ama en önemli noktaya değindiniz, sebep ne ise önce o çözülmeli, yoksa yine ayrılık, yine hüsran olur...

bensiz o kadar zaman durabiliyorsa geri kalan tüm günlerde de dursun.. sevmiyorum bu tarz şeyleri.. bireysel takıl takıl aylar sonra gel. yok canım.

Bu açıdan düşünler çok fazla. Biraz da insanın tabiatıyla ilgili bişey tabi. Çevremde çoğu kadın geri döneni kabul etmiyor aynen değiniz gibi:)

Evet belki çok klasik bir söz ama, sadece zaman... Kadınlar erkeklere göre daha hakikatli, daha sadakatli, sorun da burdan kaynaklanıyor.
Acaba bu kadar sadakati erkekler kaldıramıyo? Bu kadar sevgi , değer görünce kendilerini bişey mi sanıyolar :)) Ne güzel ki siz aklınızdan onu çıkarmaya kararlısısnız, size yaşattıklarından sonra...

kararlı olmak gerekıyor artık ıkıncı kere denedım zaten sevıyodum pişman olması onemlıydı pişman oldu tekrar barıstık ama yıne aynı seyler yanı kalbımle hıslerımle hareket ederek bı kere denedım cunku sevıyodum ılerde belkıde keske deneseydım bı kere daha dememek ıcın sevıdgım ıcın denedım ama sonuc aynı bu sefer aklımda mantıgımla hareket etmem gerekıyor ve edıcemde burdakı bı cok arkadasımın dedıgıne katılıyorum aslında ama işte duygular ınsanın kendını elınde olmuyo her daım ılla bı kere daha uzulucek bı kere daha hayal kırıklıgı yasıcak elınden gelenı yaıcak bu gonul herseyı yapınca tamam artık dıyor ondan sonra mantık devreye gırmeye baslıyor bendede suan oyle...Can Yücel in çok sevdıdgım bır şiiri var size gelsın bu şiir kızlar :) olmuyorsa zorlamıyacaksın ...

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş ne de çözüm için birşeyler yapma gayretinde.

İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi ona ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!..

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

kararlı olmak gerekıyor artık ıkıncı kere denedım zaten sevıyodum pişman olması onemlıydı pişman oldu tekrar barıstık ama yıne aynı seyler yanı kalbımle hıslerımle hareket ederek bı kere denedım cunku sevıyodum ılerde belkıde keske deneseydım bı kere daha dememek ıcın sevıdgım ıcın denedım ama sonuc aynı bu sefer aklımda mantıgımla hareket etmem gerekıyor ve edıcemde burdakı bı cok arkadasımın dedıgıne katılıyorum aslında ama işte duygular ınsanın kendını elınde olmuyo her daım ılla bı kere daha uzulucek bı kere daha hayal kırıklıgı yasıcak elınden gelenı yaıcak bu gonul herseyı yapınca tamam artık dıyor ondan sonra mantık devreye gırmeye baslıyor bendede suan oyle...Can Yücel in çok sevdıdgım bır şiiri var size gelsın bu şiir kızlar :) olmuyorsa zorlamıyacaksın ...

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş ne de çözüm için birşeyler yapma gayretinde.

İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi ona ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!..

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…

Çok güzel bir şiir. Paylaşımın için teşekkürler...

Yok bu kadar gelip gitme yeter 5 defa defolup hayatımdan geri geldi ve sonunda bu son sefer gitti dönmemek üzere çünkü ben ayrıldım bana ilk başta evlenmek için heves edip 3 yıl oyalayıp sonra böle devam edelim senle evlenmek istemiyorum diyen adamın cehennemin dibine kadar yolu var.

oldu onla bunla gezip tozup hayatını yaşayıp yalnız kalcak bendeki sevgiyi onda bulamayacak ortada kalacak sonra bana dönecek.asla artık bitti.vakit varken gitmeyecekti dilerim hayatı boyu acı çeksin yalnız kalsın allaha havale ettim . nekadar sevsemde nefret etsemde unutmak zorundayım sanırım biraz zaman giden geri dönerse birdaha hayatınıza almayın çünkü yine gidecektir :14::14::14::14::14:

ewt dönüyor hiç umudum yoktu ama 4 ay önce ayrıldığım sevgilim geri döndü mutlu muyum hayır çünkü onu unutmaya baslamıştım şimdi yine kendini hatırlattı pişmanım affet diyip duruyor off aklım çok karışık napıcam bilmiyorum bana da bi akıl verin eski sevgiliden yeniden bi sevgili olur mu yoksa biten ilişkiyi yeniden baslatmak hata mı olur?

ne kadar olmuştu ayrılalı ne kadar zamanda sana geri döndü

Dönmüyor... 4 yıl oldu hiç sebepsiz bırakıp gitti beni. Bende gurur yapıp hiç aramadım. Sonra duydum onunda hayatına birileri girmiş bende beklemedim zaten onu. benimde şu an 2 senedir birlikte olduğum düzenli bir ilişkim var. İlk aşkımdı evlenmek istediğim tek adamdı hala aklıma geliyor malesef ama olmayınca olmuyor işte. Beni istemedi ve bitti.

Son düzenleme:
benim stajda sevdiğim bi çocuk vardı 8 ay platoniktim en sonunda çocuğa açılmıştım. oda benden kaçmaya başlamıştı hep. staj bitmişti. mesaj atıyordum cevap vermiyordu. resmen onun peşinden koşuyorsum.çok aşıktım ona. o da beni istemiyordu. birgün onu unutturacak biriyle tanıştım . ve onu tamamen unuttum. çok acı çektirdiği için arada aklıma gelirdi . iykide olmamış derdim. bi gün öylesine facesini ekledim . heralde kendimi hatırlatmış oldum busefer bu benimle çıkmak için uğraştı. sensizlik nedemek anladım falan dedi. ama çok geçti artık aşkım bitmişti.. bu bayramdada buluşmak istedi reddettim.

Dönse ne olur
Gitsin bilmem kaç kadınla gezsin tozsun sonra yok efendim seni unutamadım

İnanmayın kızlar

ayrılalı aylar oldu sevgili olduğumuzda da zaten beni sevmedi en ufak sıkıntıda bitirdi tamm dedim ama ben onu çok sevdim bir ay geçiyor unutmaya başlıyorum arıyor neden aramıyosun diyor arıyorum ilgi sıfır arkadaş olamayız diyorum ama çok seviyorum aradığında konuşuyoruz benim aramamı bekliyor aradığımda ilgilenmiyor en son iki ay önce konuştuk ve bir telefon sen beni neden aramıyorsun aylarca bitirmeye uğraştığım yere tekrar dönüyorum ve dün yine aynısı oldu görüştük ben aşk dolu o bomboş benim içim yanıyor ve bir daha görme şansım yok şimdi yine içimdekilerin bitmesi için çabalıcam acımın dinmesi için....

Giden erkek tekrar geri dönüyor muhakkak dönemiyorsa ulaşma imkanı olamadığından dönemiyordur cünkü erkekler ... gibi tekrar tekrar aynı yarayı kanatmak istedikleri için geri dönerler başka bir nedeni yok bunu normal bir erkek arkadaşım söylemişti çokta haklıymış.Bana göre ikinci şansı hakeden insan birinci şansı kaybetmezdi zaten :)

benimkiler hep döndü sebebide şu ; o kadar iyi davrandım ki benleyken kıymetimi bilemediler, ayrıldık gezip dolastılar ve ben gibisini bulamayınca geri döndüler :24: ama artık cok gec olmustu..yeniden baslansada sonuc degişmez hiç biri aslında bana göre deildi :51:

benimkiler hep döndü sebebide şu ; o kadar iyi davrandım ki benleyken kıymetimi bilemediler, ayrıldık gezip dolastılar ve ben gibisini bulamayınca geri döndüler :24: ama artık cok gec olmustu..yeniden baslansada sonuc degişmez hiç biri aslında bana göre deildi :51:

Seni tebrik ediyorum gerçeklerin bu kadar farkında olup da ayrıca dile getirebildiğin için.
Sevdiklerinden değil, karşındakinin yumuşakbaşlılığından geri gelir eskiler, evet. :))
Boşluğa düşünce vs. Sonra yine gider, yine gelir buna izin verildiği müddetçe.
Ve sonuç tabi ki değişmez.

Giden erkek tekrar geri dönüyor muhakkak dönemiyorsa ulaşma imkanı olamadığından dönemiyordur cünkü erkekler ... gibi tekrar tekrar aynı yarayı kanatmak istedikleri için geri dönerler başka bir nedeni yok bunu normal bir erkek arkadaşım söylemişti çokta haklıymış.Bana göre ikinci şansı hakeden insan birinci şansı kaybetmezdi zaten :)

Bu laf da ne kadar acı ama o kadar da gerçek. Tokat gibi. Bencillik tamamen bu geri dönüşler.
Kendim de eski sevgilime dönüş yaptığım her zaman bencilliğimdendi.
Bilerek canını yakmak istemedim tabi ki ama o durumun olabileceği hep aklımda olurdu ve hiç umursamazdım.
Saf olmasın, beni bıraksın diye düşünüp kendimde suç bulmazdım.
Erkekler de aynı. Karşıdaki müsade ettiği sürece can yakmaya devam ederler.

4 gün önce bitti ilişkim o kadar seviyorum aşığım diye haykıran adam tek gecede bitirdi herşeyi .. telefondaki yalvarmalarıma karşı aslında ben seni hiç sevmemişim bile dedi artık ne derece doğru bilemem ... size tek tavsiyem kimseye gereğinden fazla güvenmeyin :20:

Son düzenleme:
Back
X