Giden erkek bir gün döner mi dedim? Eveeet döneeeerrr :))))

Evet dönüyor ama her şey için geç oluyor
En iyi erkek pişman olmuş erkek derler
çok ta doğru söylerler..
 
[ı]seni tebrik ediyorum gerçeklerin bu kadar farkında olup da ayrıca dile getirebildiğin için.
Sevdiklerinden değil, karşındakinin yumuşakbaşlılığından geri gelir eskiler, evet. :))
boşluğa düşünce vs. Sonra yine gider, yine gelir buna izin verildiği müddetçe.
Ve sonuç tabi ki değişmez.
[/ı]


tşkler fıstıgım :KK1: Keske yürekten sewdikleri için geri dönselerdi... Ama degmez bunlar için :KK47:
 
Dönüyorlar evet.Sen çoktan başka yollardan dönüyorken hemde.Herkesin yolu açık olsun :))

Her zaman hayırlı olanı dilerim ..inanın ki hayat çok güzel olaylar sunuyor...

inancınızı,umudunuzu kaybetmeyin. En Büyük TÜRKİYE
 
Off ya 6 hafta oldu ayrilali 4 haftadir bende aramayi sormayi kestim suan toparlandim cok iyim ama cok yanliz hissediyorum ne zaman dönecek ya da dönsün mü ondan bile emin degilim ama coooooookkkkk özledim onu ya
 
4 gün önce bitti ilişkim o kadar seviyorum aşığım diye haykıran adam tek gecede bitirdi herşeyi .. telefondaki yalvarmalarıma karşı aslında ben seni hiç sevmemişim bile dedi artık ne derece doğru bilemem ... size tek tavsiyem kimseye gereğinden fazla güvenmeyin :KK20:


Durumunuza gerçekten üzüldüm. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama inşallah herşey istediğiniz gibi olur
 
Off ya 6 hafta oldu ayrilali 4 haftadir bende aramayi sormayi kestim suan toparlandim cok iyim ama cok yanliz hissediyorum ne zaman dönecek ya da dönsün mü ondan bile emin degilim ama coooooookkkkk özledim onu ya

Toparlanmanıza sevindim. Özlemeniz de gayet normal aslında. İnsanın içini duyulan özlem kemiriyo zaten. Özlenmek de güzel birşey aslında... Sevdiğimiz insanı özlediğimiz kadar onun da bizi özlemesini isteriz. Umarım o da sizi özlüyodur :)
 
Umarim özlüyodur ve dayanamaz daha fazla kalp agrisina ve geri döner bütün kalbimle istiyorum dönmesini
 
Şu versiyonu da var elimizde:

4 ay sonra dönüyor, 8 ay sonra olmadığını ayrılmak istediğini söylüyor. Sorunun da kendisinde değil sizde olduğunu söylüyor. ve tekrar gidiyor. Tekrar gelmek istese şaşırmayacağım. Ama bu sefer "yine gidebilecek" karakterde olduğunu biliyorum. Dönmesin artık..

Acaba kime ne yaptım diye düşünüyorum:KK14:
 
Toparlanmanıza sevindim. Özlemeniz de gayet normal aslında. İnsanın içini duyulan özlem kemiriyo zaten. Özlenmek de güzel birşey aslında... Sevdiğimiz insanı özlediğimiz kadar onun da bizi özlemesini isteriz. Umarım o da sizi özlüyodur :)

Çokk geçmiş ama döndü mü merak ettim..benzer bır durumj yasıyorum..neler oldu...
 
kızlar dönende oluyor,dönmeyende ama şunu bilinki benım dönenlerim ben onlardan o ilişkiden acımı atlatıktam sonra döndüler,hiç önemi yokken,işte o an aslında hiç sevmediğini anlıyosun,bızden daha kıymetli bişey yok,gözyaşımı akıtan bır adam gereksiz bir adamdır,2 ay oldu biri vardı,hiç açıklama yapmadan aramız çokkk iyiyken çekti gitti,aramadı,bende cepimi değiştim,bir ay sora evi aradı,evi değiştim,yıne kandım buna,evi arayınca,,kızlar 33 yaşındayım hiç gideni aramadım,benı bulmaması için nolarımı değiştim,evin kapısına geldiler,amaaa benım onları sildiğim gun geldiler,şimdi yıne acı çekiyorum,ama biliyorumki geçicek,geçer kızlar,daha iyiside geliyor..
 
Valla ben gormedim..ama su an donmesini coook istedigim biri var..ama sanmiyorumki donsun ;(((
 
gerçekten çok sevdiğim biri var ve Rabbime her zaman dua ediyorum ondan iyi ya da kötü bir haber alayım diye gitti ve suan nerde nasıldır diye bir sey bilmiyorum çok kötü durumdayım işime kendimi veremiyorum ağzıma bir lokma atarken o geliyor aklıma acaba aç mı tokmu diye ne yapacağımı bilmiyorum.:KK43:
 
Arastirmalara gore birini surekli dusunuyorsaniz ve engelleyemiyorsaniz bunun nedeni o kisininde sizi dusunuyor olmasiymis!!!!

E o zaman benim dusunup aklimdan cikmayanda beni dusunuyorsa neden biz ayriyiz bana gore o beni coktan unuttu...nerde bu arastirmanin dogru yaniii???zeki murende bizi gorcek mi gibi olmus bu arastirma yaa..keske dogru olsada az biraz aklina gelsem ve DONSEEE......

Donmuyor kizlar ya nasi dondurdunuz dondureniniZ offf off.....
 
Dönmez dediğim odun sevgilim bu sabah mesaj attı 2 ay oldu unuttum evet döndü ama ben döner miyim bilmiyorum:KK76:
 
5 hafta önce ayrıldık iki haftadır hiç konuşmuyoruz ve iletişimimiz yok..adam akıllı bitti bile demedi yazdıgım mesajlara bana bittigini söyle cevapsız kalma dememe bile cevap vermedi....beklemek canımı acıtıyor..unutmak için çabalamıyorum unutmak istemiyorum.. dönerse diye hazırda beklemek istiyorum..bir yandan böyle sevenin dönmemesi için bir neden yok dönecek diyorum ,sonra dönmez artık cok oldu unutma calışmalarına başla diyorum kendikendime....kıyamıyorum güzel ilişkimize unutmaya kıyamıyorum ..dönmesi lazım yaa araya daha fazla vakit girmeden dönmesi lazım :KK43:
 
Benim 10 yillik bi beraberligm vardi.16 yasinda tanismistik. Zaman gecti ve ben Üniversiteye basladm. Ünv'yi Bitirince evlencektik.okulumn bitmesine 6 ay vardi. babama aciklamistim babam gelsin tanisalim dedi. Üni bitmek üzereyken o baska kizi buldu. Beni terk etti. 10 yili hice saydi. Ben agladim yalvardm ona. Evet hata ettim.onun egosunu sisirdm. Geri dönermi bilmiyorum hayatinda baska kiz var. Bi ara msj atti bana ben böyle olmasini istemedim. Bende kötüyüm. Kimseyle evlenmicem dedi. Ama duyuyorumki o kizla ciddiymis evlencekmis. Bu nasil bi kisiliktir anlamadim. Geri dönse bundan sonra kabul edemem ama ben onu cok sevdim 10 yil onu bekledim tam evlenecekken o terk etti. Ama umarim birgn hatasini anlar ve o köpek gibi yalvarir. Allah büyük ve adildir.
 
Dönüyor,gidip-dönüyoruz,oldukça sık,belki araya başkaları da giriyor ama düşünüyorum her seferinde bir şeyler düzeliyor ve birbirimizi biraz daha tanıyoruz,ilginç..
 
X