H hoppala Yaşımız çok yakın, yapmayın, çalışıyorsunuz bakın işiniz var, 7 sene, güzel ve kötü anılara sahip, mutlu ve mutsuz hissettiğiniz, belki de her şeyi yaşadınız 7 sene. Pişman olmak değil durum, sizin zorlamanız da değil, lütfen ondan çok kendinizi düşünün artık. Aşk güzel bir şey ama doğru kişiyle, lütfen kendinizi tanıyın. Bir süre kafanızı dinleyin, hesaplarınızdan engelleyin, görmesin sizi, görse sinir olacaksınız, görmese kafanıza takacaksınız. Yapmayın, hayat çok güzel, hayat çok kısa. Kapatın gözünüzü, açın sevdiğiniz bir şarkıyı, alın kendinize bi çiçek ya da belki de o çok uzun zamandır almak isteyip alamadığınız şeyi ve mutlu olun. Lütfen mutlu olun :)
çok teşekkür ederim desteğiniz için çok sağolun..evet kendimi düşünmem lazım çok iyi bi işim var aslında.etrafımda da benle beraber olmak isteyen çok kişi var.kendimi onun peşinde çok küçük gördüm.bana attığı 2. kelek zaten.tekrar mesaj atmam sadece onun egosuna ego katacak.beni de gurursuzlaştıracak.haklısın biraz kendime zaman ayırıcam.teşekkür ederim :) dedim belki yaz dersiniz ama sanırım genel fikir yazmamam.zaten istese o yazar.olmuyor diyen o.