Giden geri döner mi

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
ÇOK sevdiğim değer verdiğim en büyük zaafım olan sevgilimfarklı bir ilde inşaat şirketi kurup farklı bir ile yerleşme kararı aldı.
Bunu malesef ben son bir ay kala öğrendim dünyambaşıma yıkıldı.

Şuan farklı bir ilde gel git yapacağı iş yönünden netlik kazanmadığını bu sebeble paylaşmadığını söylemişti.Hem sengelir gidersin hem ben gelirim sonuçta ailem burda dedi .Yaşadığımız şehirden gideceğini söylemişti. bu şekilde düşündüğünü ama ben varsayımolduğunu düşündüm

Gitmeden nce soğuktu aramız limoni i sürekli ben ağlıyordum güvensizliklerim vardı ayrılmatan korkuyordum özlemekten acı çekmekten gerçekten en büyük zaafımdı kendisi.
Gitti tabi yeni iş hevesi ile hp yoğun aramıyor sormuyor.
En son kopma noktası mersin sıcağından gündüz 4 te uyuyacağını söyledi akşam 8 oldu 9 a doğru aradım güç bela açtı telefonu sen nerdesinallah aşkına dedim dememe kalmadı bir küfür bir daha beni arama dedi şok oldum
ısrarla aradım belki 30 kez sinirimden hırsımdan bana ayrılmayacağımıza sözler verip yeminler edip bunu yapması ağrıma gitti en son telefonu açtı bir daha beni arama iki dünya bir araya gelse seninle olmam ;hayatımda başkası var dedi kapattı .
Ben de son mesaj kendisine bunca yıl ardından küfredip aşağılayaak ayrılmak sana yakışmadı asla aramam hoşçakal yazdım .

bir daha ne o aradı ne ben.Yapı gereği sinir hastası denecekkadar sinirli ve kızgınken o an hiç bir şeyi düşünmez ve ağzına geleni söyler .
fakat baktım swarm uygulaması açmış resim koymuş paylaşımlar yapıyor .

Gayet huzurlu keyfi yerinde demek ki .eskiden tabiki kavgamız olurdu en fazla 7 gün sonra arardı .
Tam on gün oldu.ne aradı ne sordu .doğum günümdü dün ne mesaj ne arama .

giden gitsin aman hayatıma yön vereyim demek öyle zor ki .alıştım sarılmasına konumasına sahiplenmesine ;her aradığındaki o heyecanıma şimdi farklı ilde özledim ne kadar kızsamda çok özledim .

ne yapmalıyım döner mi bu adam

yalnız bu ilişkide ben ilgili alakalı sahiplenen taraf o ise özel günleri bile hatırlamaz taraftı .sever kıskanır dı ama iştetipik doğu erkeği .hiç mi özlemez hiç mi merak etmez

bu arada ben biraz baskıcı idim çünkü aldatma vakası yüzünden daha önce ayrıldık ve güvenimi kaybetti bense zzaafım güçsüzlüğüm özrüne inandım barıştım amahep şüphe kaldı içimde son dönemde çok baskıladım .

istediğim pişman olması

Seni aldatani affetmeyecektin ki , erkeklerin sevdiğim dediği kadına bile tahammülü yok , en ufak hatasında silip atiyorken biz kadınlar erkeklerin her şeyini affediyoruz. Değiyor mu tabiki degmiyor. Erkeğin umrunda bile değil , yeni bir kadın gözüne çarpsın yeter. Yılların emeği , verilen sözler, vefa, geçmişin hatri bunlar sadece kadınlar için var . Erkek için o anki zevki, keyfi gerisi faso fiso.

Aramaz da , dönmez de . Dönse ne olur hem. Bu saatten sonra donse sana ne faydası olacak. Bu da sana tecrübe olsun , bir daha hayatına aldığın erkeğin en ufak hatasında tekmeyi bas. Erkekler her zaman öncelikle kendilerini düşünüyorlar bunu bil ve bu hayatta da her zaman öncelikle sadece kendini düşün.

Ben o kadar sogudum ki erkeklerden, biriyle sevgili olup evleneceğime kendi kendime maaşımı yer gezerim, kafam rahat keyfim yerinde olur diyorum. Boşver salla gitsin, demek zor diyeceksin ama 3 ay önce bir değişik versiyonunu yaşadım. Daha da yoğurdu üfleyerek yerim, kimse için de uzmem kendimi. Şimdi üzül biraz, zamanla azalıyor inan bana. Ve zamanla hiç kalmayacak ona da inanıyorum , sen de inan.

yani en azından içim soğuyacak arasa dönse özlese bu kadar kolay mıydı anlamış değilim kimseye alışamam da

yani en azından içim soğuyacak arasa dönse özlese bu kadar kolay mıydı anlamış değilim kimseye alışamam da
Erkekler için o kadar kolay oluyor genelde . Alışırsın gerçekten, hayatta kim birine takılıp kalmış ki? Herkesin hayatından birileri geliyor geçiyor. Hayatımıza her giren bize bir şey katıyor. Tecrübe oldu sana. Kimse birine takılıp kalmıyor merak etme, bir çok insan da senin düşündüğün gibi düşünüyor ilk zamanlarda sonra hafifliyor, tamamen geçiyor sonra da başka biri çıkıyor karşına. Eskiyi hatirlamiyorsun bile.

aramamak için zor tutuyorum kendimi arasam bir faydası olmaz mıki

aramamak için zor tutuyorum kendimi arasam bir faydası olmaz mıki
Arama , inan bana ozlese istese arardi. Ararsan sadece hakaret duyacaksin daha çok uzuleceksin. İnsan inanamıyor hiç mi taniyamamisim diyor ama maalesef öyle. Demekki taniyamamissin. Ben de yaşadım benzerlerini arama daha çok kırar seni.

dediğin gibi daha çok avan yapacaktır egosu benden vazgeçemiyor kendimi parçaladım ayrılmaması için ama ondada öyle bir sinir gurur varki aramaz özlee bile

inanın zorbir üreç alıştığınız sevdiğiniz hayatınızın bir parçası olan kişinin bir anda sizi yok sayması:
Zor süreçleri anlatmaya kalksam ohoooo

Hayatının ben merkezine x kişiyi koyarsan gittiği zaman bu ister ayrılık ister vefat olsun Sudan çıkmış balığa dönersin

Sizi sizin değer verdiğiniz kadar seven biri olsa şu an bunları konuşmuyor olurduk

Dönmesini bekleme güzel kardeşim , ha bir gün dönerse de bilemiyorum yap yapma deme lüksüne sahip değilim senin adına ama iyi düşün tart ölç biç

Bana kalsa .......... ... rahvan gitsin

Seven adam gitmezdi doğru söylüyorsunuz aşılmaz büyük hatalar yapmamış olmama rağmen üzülen ağlayan benim gitmiş swarm uygulamasından kızları ekliyor demekki benim güvensizliğim yersiz değilmiş
ve hakaret ederek ayrıldı benden

insan bir umut işte bekliyor belkisöyleyemediklerini söylemek için ...
3 yıl sonunda böyle kolayca vazgeçmesi şaşırttı beni

Hakaret etmesi de kalitesini vizyonunu gösterir insan gibi ayrılmak dururken

İnsanlar uzun Seneler sonra birbirlerinden vazgeçebiliyor , kimse vazgeçilmez değil işte

Ahh ahh bundan 1 sene önce bende günleri sayıyordum arar özler dayanamaz hem ben bişe yapmadım ki die burdan bi üyeyle günleri saydık burçları okuduk derken 30-40 gün baktım aramıyor ben aradım barıştım boşuna çekmişim onca acıyı keşke arasaymışım dedim . Dur şimdi hemen sevinme devamına bak . Neyse uzak şehirdi buluştuk öpüştük koklaştık 3 gün koynumdan çıkmadı sonra ayrıldık ertesi sabah aradı seni seviyorumlar rüya gibiydiler vs neyse ben bunun telefonu kopyaladım tabi boşa barışmadım şüphelerim vardı bi bakayım dedim . Benimle böyle konuştu arkasından girdi catsapa bende hemn açtım uygulamadan bakıyorum aman allahım evli spor hocasına aşkım bende seni çok özledimler nerelerdesin kaç gündür diyo benm yanmda yazmadı tabi hiç hayatımda yaşadığım en büyük şok oldu benim için nasıl böyle bi insan olabilir diye neyse bu hikaye uzunda . Demem o ki burdaki üyeler haklı sevse senin gibi hissetse oda huzursuz olsa inan ki arardı aramıyorssa malesef ki sen umrunda değilsin bende değilmişim hala inanmak istemiyorum 5 senemi geçirdim onunla . Hayat dedikleri bu işte tecrübe oluyor görüyorsun büyüyorsun değişik bi dünya oldu bu dünya ilişkiler sapkın herkesin içinde bir sapıklık daha farklısını deneme doymama arzusu . O yüzden hiç üzülme sen düzgünce sevdin ama o buna değmedi sen elinden geleni yaptın ama o yapmıyor . Bırak hayatın akışına gez toz o varken yapamadıklarını yap kısıtlamalar yok özgürlük var kız arkadaşlarınla tatile çık ne bileyim ne varsa yapmak istediğin sonra düşünüyorsun onlu hayat mı onsuz hayat mı hangisi güzelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…