- Konu Sahibi Sirine_4553
-
yani en azından içim soğuyacak arasa dönse özlese bu kadar kolay mıydı anlamış değilim kimseye alışamam daSeni aldatani affetmeyecektin ki , erkeklerin sevdiğim dediği kadına bile tahammülü yok , en ufak hatasında silip atiyorken biz kadınlar erkeklerin her şeyini affediyoruz. Değiyor mu tabiki degmiyor. Erkeğin umrunda bile değil , yeni bir kadın gözüne çarpsın yeter. Yılların emeği , verilen sözler, vefa, geçmişin hatri bunlar sadece kadınlar için var . Erkek için o anki zevki, keyfi gerisi faso fiso.
Aramaz da , dönmez de . Dönse ne olur hem. Bu saatten sonra donse sana ne faydası olacak. Bu da sana tecrübe olsun , bir daha hayatına aldığın erkeğin en ufak hatasında tekmeyi bas. Erkekler her zaman öncelikle kendilerini düşünüyorlar bunu bil ve bu hayatta da her zaman öncelikle sadece kendini düşün.
Ben o kadar sogudum ki erkeklerden, biriyle sevgili olup evleneceğime kendi kendime maaşımı yer gezerim, kafam rahat keyfim yerinde olur diyorum. Boşver salla gitsin, demek zor diyeceksin ama 3 ay önce bir değişik versiyonunu yaşadım. Daha da yoğurdu üfleyerek yerim, kimse için de uzmem kendimi. Şimdi üzül biraz, zamanla azalıyor inan bana. Ve zamanla hiç kalmayacak ona da inanıyorum , sen de inan.
Erkekler için o kadar kolay oluyor genelde . Alışırsın gerçekten, hayatta kim birine takılıp kalmış ki? Herkesin hayatından birileri geliyor geçiyor. Hayatımıza her giren bize bir şey katıyor. Tecrübe oldu sana. Kimse birine takılıp kalmıyor merak etme, bir çok insan da senin düşündüğün gibi düşünüyor ilk zamanlarda sonra hafifliyor, tamamen geçiyor sonra da başka biri çıkıyor karşına. Eskiyi hatirlamiyorsun bile.yani en azından içim soğuyacak arasa dönse özlese bu kadar kolay mıydı anlamış değilim kimseye alışamam da
aramamak için zor tutuyorum kendimi arasam bir faydası olmaz mıkiErkekler için o kadar kolay oluyor genelde . Alışırsın gerçekten, hayatta kim birine takılıp kalmış ki? Herkesin hayatından birileri geliyor geçiyor. Hayatımıza her giren bize bir şey katıyor. Tecrübe oldu sana. Kimse birine takılıp kalmıyor merak etme, bir çok insan da senin düşündüğün gibi düşünüyor ilk zamanlarda sonra hafifliyor, tamamen geçiyor sonra da başka biri çıkıyor karşına. Eskiyi hatirlamiyorsun bile.
Arama , inan bana ozlese istese arardi. Ararsan sadece hakaret duyacaksin daha çok uzuleceksin. İnsan inanamıyor hiç mi taniyamamisim diyor ama maalesef öyle. Demekki taniyamamissin. Ben de yaşadım benzerlerini arama daha çok kırar seni.aramamak için zor tutuyorum kendimi arasam bir faydası olmaz mıki
Hı hı döner ....ne yapmalıyım döner mi bu adam
inanın zorbir üreç alıştığınız sevdiğiniz hayatınızın bir parçası olan kişinin bir anda sizi yok sayması:Hı hı döner ....
Zor süreçleri anlatmaya kalksam ohooooinanın zorbir üreç alıştığınız sevdiğiniz hayatınızın bir parçası olan kişinin bir anda sizi yok sayması:
Seven adam gitmezdi doğru söylüyorsunuz aşılmaz büyük hatalar yapmamış olmama rağmen üzülen ağlayan benim gitmiş swarm uygulamasından kızları ekliyor demekki benim güvensizliğim yersiz değilmişZor süreçleri anlatmaya kalksam ohoooo
Hayatının ben merkezine x kişiyi koyarsan gittiği zaman bu ister ayrılık ister vefat olsun Sudan çıkmış balığa dönersin
Sizi sizin değer verdiğiniz kadar seven biri olsa şu an bunları konuşmuyor olurduk
Dönmesini bekleme güzel kardeşim , ha bir gün dönerse de bilemiyorum yap yapma deme lüksüne sahip değilim senin adına ama iyi düşün tart ölç biç
Bana kalsa .......... ... rahvan gitsin
Hakaret etmesi de kalitesini vizyonunu gösterir insan gibi ayrılmak dururkenSeven adam gitmezdi doğru söylüyorsunuz aşılmaz büyük hatalar yapmamış olmama rağmen üzülen ağlayan benim gitmiş swarm uygulamasından kızları ekliyor demekki benim güvensizliğim yersiz değilmiş
ve hakaret ederek ayrıldı benden
insan bir umut işte bekliyor belkisöyleyemediklerini söylemek için ...
3 yıl sonunda böyle kolayca vazgeçmesi şaşırttı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?